418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    platoon? gold ammo?
  • sayiid
    Továbbá ha kigyújtott volna és az bugolt volna be megérteném. Mivel, hogy akkor az üzemanyag tartálynak is meg kellett volna rongálódnia. De minden modulom ép volt. érdekes!
  • stork13
    Na, ezek szerint már érted/érzed a különbséget. :)

Ha lehet hagyjuk ezt a lelkiismeret/nagylelkűség dumát, miért is kellene nagylelkűnek lenni? A teljesítményéhez mérten neki járt a kill, a másik ráadásul nem kérte. Kb ennyi a sztori.
  • sayiid
    Nem. egy lövés sima páncéltörő.
    Elsőnek betudtam annak, hogy bugol a 2 sebzés mérő módom de láttam a bal alsó sarokban is lement a hp-m. A következő lövésbe bele is haltam.
    Én hackre vagy bugra gyanakszom de inkább az utóbbi.
  • Malarki
    615-öt sebzett beléd egy ELC? Azt hogy? Kigyújtott vagy mi?
  • R3nton
    Azért mert ritka medál, és szemétség volt kilőni előle. Most te komolyan mondod, hogy 200 xp többet ér, mint egy medál. Követkzeő kör 1. percében visszahozta volna azt az XP mennyiséget.

Te egyébként szakesz egyik lila kutyája vagy? Azért véded ennyire?
  • Sunsetjoy
    Nekem a tankok felett a játékban már régen az aktuális járművel elért winrate van kiírva a név mellé.
  • akdestroyer
    remélem elég vegyes lett :D
  • Caliph
    pz38na-t szinte mindeig t8ba dobálja nekem,4es létére...
  • akdestroyer
    Tessék
  • foxbat88fx
    ja mindegy... nem baj így is jó
    a lényeg h aki 50 feletti az zöld
    ugyis marha ritkan nézem a winratet
    nem sok köze van a skillhez, kb. csak szerencse az egész
  • sayiid
    Meet the scout tanks. Ez a menő mostanság szinte top tier be dobálja őket. Majdnem le is hozta...
  • sayiid
    Vannak érdekes dolgok...

• zsan666
    A wr színezés nem azt adja vissza, amit írtál az előbb... Valóban szép látvány xD
  • Pares
    Szerintem sokkal egyszerűbb lenne úgy, hogy kitörlöd az XVM-et és alapból úgy állsz hozzá minden csatához, hogy mindenki vérvörös, és magad kell hogy megnyerd a csatát.
  • foxbat88fx
    hát nem megérte átírni az xvm-et? :)
    szemetgyönyörködtető látvány ez a sok pro gamer :D:D:D
    és legalább jobban tükrözi a valóságot
  • Sunsetjoy
    A replays mappában vannak a meccsek visszajátszásai, meccsenként 0,5-1,3 MB helyet foglalva. Ha az ottaniakat még nem törölted soha, valószínűleg nem is nagyon használtad őket, illetve tudsz róluk. Azokat hétszentség, hogy törölheted.
    Az Updates mappában lévő fájlokat is törölheted, max. az utolsó 1-2 hónapi dátumot meghagyod, de nem muszáj (főleg ha jó neted van, legfeljebb letöltöd:)
    Ha használsz modokat, a res_mods mappában minden korábbit törölhetsz, ami jelen esetben a 0.8.10 előtti (ha van fonts, xvm, egyéb, nem számozott mappa, azt hagyd meg).
  • Pares
    Mi számít vegyesnek? :D Van benne 8 meg 9. Az már vegyes nálam. De komolyan. Van egy csomó elit meg premium tankom, de most csak ezeket húzom. Azért nem megyek le t5-be, hogy a sok bot miatt szopjak.
  • foxbat88fx
    ez nagyon nem vegyes tier :D
    meg JP2 olyan OP mint állat
  • Pares
    Tessék.
  • foxbat88fx
    effi szar
    WN8 is szar
    ez az xvm WN6-ot ír... de nekem tök mindegy
    csak a színeket akarom látni
    így látom kit kell kiszedni enemynél
    és kit kell leszarni a csapatomból vagy éppen segíteni neki
  • stoppos
    Attól függ melyik részen akarod kikapcsolni.
  • popey8
    Nyiss egy ticketet a supportnál.
  • Pares
    Na most akkor nem értem már, melyik határozza meg, hogy kinek nagyobb a farka? WN6, WN7 vagy WN8? Vagy esetleg Efficency vagy Performance rating?
  • stoppos
    És? Annál inkább lehetne nagylelkű.
  • darkwraith
    Írtam egy levelet a problémámmal kapcsolatban, hogyan tudom ezt elküldeni nekik? Mármint a wg-nek a küldetés teljesítés miatt.

köszi a választ
  • foxbat88fx
    na átírtam xvm-et....
    talán így jobban átlátom h kiben bízhatok és kiben nem!!!

0-1000 WN6 piros
    1001-1300 WN6 sárga
    1301-1500 WN6 zöld
    1501-1700 WN6 kék
    1701- WN6 lila

átírtam winratet is
    0-49 piros
    50 sárga
    51-100 zöld

viszont azt hol tudom kikapcsolni az editor-ban hogy ne mutassa az effit????
  • nemtudommivan
    Szerintem*
  • nemtudommivan
    Szerinte a magyar ember zsigerből szarik mindenkire.
  • popey8
    Ezután a hsz után várhatod Történész Tomit, mert mindjárt itt terem és jól meg fogja védeni a WG-t. Jól megmondja majd neked, h az amit írtál az nem is úgy van, hanem pont ellenkezőleg:D
    Szegény WG-nek tavaly túl kevés lé folyt be, szal nem az van, h nem akar tenni a botok ellen, hanem nem tud;)
  • stork13
    Sántít a hasonlat.
    Ott az uccsó ellen és jön a srác a 9 killel, de kiszedi előle. Mégpedig az, aki a meccsen a legtöbb pofont kiosztotta. Érted, érzed a különbséget?

• FosTalicskaa
    Ha bot miatt letiltanák az embereket, akkor ugyan ki venne egy felfüggesztett accra goldot? Szóval nem biztos, hogy ugyanolyan ütemben zajlana tovább az arany vásárlása...
  • darkwraith
    Mikor úttörő voltam (te voltál?), kaptunk néha ks kitűzőket, medálokat, bélyeget (nem lsd). És büszkék voltunk rá, mert ezzel ismerték el, hogy valamit tettünk a csapatért. Nem járt érte pénz, csak az elismerés, és ez elég. Itt is így van, egy kis elismerés, hogy tettél a csapatodért, és ez jólesik. Még neked is, csak nem ismered el mert segget nyalsz!

És nem az úttörőséget sírom vissza, csak az a baj, a mai világban szarnak a fiatalok (többség) mindenre és mindenkire! Lehet egy kis átnevelőtábor kellene nekik.
  • Solten
    Szvsz hulyeseg hogy ha a WG valamit tenne ez ugyben az artana a profitjuknak. Persze, premium accal botoznak igy meccsenkent a 200 xp helyett 350 csurog be. Ha tiltva lenne a botozas ugyanugy megvennek a premiumot.
    Csak nem lesz, ismerven a "leszarokmindentaminemhozprofitot"-WG hozzaallas miatt.
  • foxbat88fx
    no alcohol :D
  • foxbat88fx
    no alcohol :D
  • stoppos
    Pedig ez egy teljesen jó hasonlat volt. Ott áll az uccsó ellennél, jön a srác 9 killel, mire kiszedi előle. Nu, az ilyen az érzéketlen, önző, mitugrász kis seggfej kategóriába esik. Kivétel, ha a csata hevében mondjuk nem vette az egészet észre.
  • patchaou
    Kettő, az egyikről van youtube vidi, a másikról csak egy régi replay.
  • lammaer
    no mouse usage, no monitor? :)
  • Gottfried
    Nekem is csak egy pool van,30K+ csatával.Régebben volt még párszor 10 killem de akkor még nem voltak medálok.Viszot van egy "rasenai hősei" 14 killért. :)
    Nem fontosak a medálok de azért mégis jól esik megkapni egy nagyon jól sikerült csata után.Nem az anyagi értéke(0 kredi) miatt hanem az elismerés érzése miatt.