418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #290312 Ebben a játékban a BOT az nem olyan mint máshol az aimbot meg a többi OP dolog. Itt nem lehet olyan BOTot csinálni ami olyan félelmetesen játszik hogy rettegni kelljen tőle.
Itt bármilyen BOT az futófrag. -
Faboo #290311 Ott a pont. -
stoppos #290310 A még szebb, mikor hozza a barátját is magával a marderkettőben. Aztán együtt szidják a játékot. Én meg szomorúan mosolygok a nyolcasomban. :) -
Paradoxon61 #290309 Valóban? Ha az a bot rendesen van megcsinálva én azért nem szívesen harcolnék ellene, de ha csak egy pancser bot, akkor igen. -
lammaer #290308 Jaja, rengetegszer találkoztam ingame szegény 0k-s playerrel, aki csak kamillázott hogy a kis pz38na-jával mit keres IS3ak meg KTk ellen...
Ők azok akiket nem is szoktam abajgatni amiatt hogy szidják az MMet, mert igazuk van... -
stoppos #290307 Az a baj ezzel a logikával, hogy csak egy-egy ág szív.
Pistike elkezd játszani. Olvasott már Földi Pált is vagy kettőt. Kurt Riedert csak azért nem, mert arra azt hitte németül van. Szóval Pistike elindul a német ágon, célja a tigris. Az egyetlen eset, ahol belefuthat a problémába, a pz38na. A másik ágon heavy van 4-es tierben. Ha pedig a panter a kedvence, mert valahol azt olvasta, hogy az volt a legkirályabb közepes tank, ami egyedül elment volna Moszkváig, ha nem akad el a sárban, akkor megint csak ugyanaz a nehéz tank van hármas szinten. Pistike egyedül akkor van meglőve a pz4-re vágyik. Ha fejest ugrik az ismeretlenbe, és az indián pancer a célja, ott még szívhat, de ott is van egy másik ág, amin elbóklászhat, kikerülve a lightot. Pistike esetében egyszerűen a szerencse fog dönteni, ha nem olvas utána. -
FosTalicskaa #290306 és ha bot akkor mivan? Legalább könnyebb kilőni... Persze szívás amikor a te csapatodban van, de legalább annyi hasznot is hajtanak mint amennyi kárt. A modok szerintem sokkal nagyobb csítet jelentenek mint ezek az automatizált playerek. -
Paradoxon61 #290305 "Itt tapasztalható meg a rendszerszintű szocializáció, történetesen az hogy oroszok?"
Igen, itt, fején találtad a szöget. Nem árt tudni egy fontos dolgot, akik sokat játszottak "hasonló" stílusú játékokkal pl. Seafight, azok ezen már meg sem lepődnek. Én is ezért hagytam abba és parkoltam le a fullos hajómat már 1 éve.
Minden szinten ment ott is a cheat elleni védelem, de sziszifuszi küzdelem volt. Ha egyet kivédtek, lett másik kettő, a bugok kihasználásáról nem is beszélve. A fő téma ott is a bot használata volt. Teljesen mindegy mit találtak ki ellene, másnapra már megjelent egy másik bot ami működött a védelem mellett is.
Ugyan ez volt a szerepe ott is. Automatizálni a játékos tevékenységét, hogy gyűjtse neki a dolgokat akkor is ha ő nincs gépnél.
2 nemzet járt ebben élen. Az orosz és a román. Minden csalásban ők vitték a prímet.
A tiltásuk ott is necces volt, és igazából csak tessék lássék pár napra kitiltották őket. Ugyanis az mellett hogy csaltak, sokat is költöttek a játékra. Prém és egyéb dolgok, így a saját ujjába harapott volna a cég ha igazából tiltja őket. No itt ugyan ez van szerintem.
Két lehetőség van, vagy megszokja a játékos, vagy megszökik, harmadik szerintem nem lesz.
-
madmanic #290304 Nna megint tele van selejtekkel a game...
De meglepő módon T9 T10...
-
lexlutor #290303 ha rosszindulatu lennek azt mondanam, ezek a belepotankjai a vegyel-aranyat-hogy-kozosbol-atugord uzleti modelnek. -
stoppos #290302 Azt sosem értettem, hogy a négyes lightoknak miért kell fent pocolni a szörnyek között. Az ötösök még alkalmasak is rá, megvan a sebességük, de a négyeseknél az új játékosokat max megijesztik, engem meg pl az őrületbe kergetnek, vagy teljesen rezignálttá tesznek, ha új ágat kezdek húzni. -
lexlutor #290301 igazabol ez hogy fog segiteni a lightokon? kapnak egy tierkonnyitest, es? mondjuk ezt anno meg a low tier lightoknak pl. a20 is beigertek, azt abbol sem lett semmi. -
lexlutor #290300 iger+bagatelizal+iger kombo mar elindult - lasd for the record blog.. ennel tobb ugysem lesz. -
Köszönöm.
-
Simulacrum #290298 VitIris gold detector
A könyvtárban van magyar verzió is. -
stoppos #290297 Korrekt. Hol kell aláírnom? -
Sim belinkelnéd ezt a gold detektoros damage panelt? Köszi. -
suba53 #290295 Visszatérve pár szó erejéig a csalók kontra WG témához.
Akinek nem a WoT az első netes FPS játék az életében az tudja, hogy minden magára valamit is adó játék fejlesztő, működtető csapat igen komoly csalás elleni védelmet biztosít a játékához. Legalábbis a hivatalos szervereken azok nélkül nem nagyon lehet játszani.
Például az America's Army kliens nem volt hajlandó elindulni, amíg nem detektálta, hogy aktív a PunkBuster anti cheat program legfrissebb verziója.
Ettől függetlenül gyártották a csalásokat, és a nem hivatalos szerverekre tévedve jó pár furcsaságot láthatott az ember, de megvolt az az érzés, hogy küzdenek ellene, és valóban nagyon sok accountot tiltottak, IP, és MAC szinten is, hogy tisztítsák a játékot.
Ennek fényében igen furcsa a WG hozzáállása. Minimum elvárható lenne, hogy az idestova negyedik aktív évükbe lépve valamilyen szinten definiálják a nem megengedhető csalásokat, és szűrjék azokat.
És ehhez nem kellene semmiféle petíció, lázadás, sztrájk.
Az meg kifejezetten egy nagy negatívum, hogy azokat üldözik, akik a csalásokra akarják felhívni a figyelmet.
Itt tapasztalható meg a rendszerszintű szocializáció, történetesen az hogy oroszok?
Van a Wg-nek magyar kommunikációs kontaktja? Ahol, vagy akiknél meg lehet fogalmazni kellően korrekt kritikát ezzel kapcsolatban? -
Simulacrum #290294 Vajon milyen csatából való ez a kép?
Tier10? Jah, dehogy! Tier9? Nem, nem. Tier8? Majdnem.
Ez a kép egy Tier7-es meccsből való (nem voltak nyolcas tankok). Top tankként kaptam egy ilyen szeretetcsomagot a BP-vel. Köszönöm a WG-nek. Tier10-es TD nem ad ekkorát senkinek, max a brit, de az se mindig. Na az ilyenkért mondom, hogy személy szerint nekem nem a TD-kkel van bajom.
-
Megér. Mi is kipróbáljuk.
Még be sem fejezték, de már kezded megint a trollkodást. Gratulálok. -
Angelus1991ster #290292 Eretnek leszek , de egy próbát megér majd a War Thunder tankos része is. -
Érdemes. Én is gyűjtöm már rá.
Továbbá az Aufklärungspanzer Panther-re is kell kb 100.000 xp mert jön a 8-as light. Na én ezzel az utóbbival szopok vagy 2 hete, pedig csak csillagozom. Nem spotter, akkora mint egy ház, és vagy 7.5-es (kb 125 pen.), vagy troll gun rajta, ami semmire nem jó, még tier 8-an sem, nem hogy tier 10-ben. -
madmanic #290290 Szerintem már készen van jó pár fejlesztés, grafika, játékmod, tankok stb, csak várják a WT-t, így azonnal tudnak reagálni, ha valami jobb lesz benne.
Legalábbis én így csinálnám. -
FosTalicskaa #290289 Volt egy kis suttyó hülyegyerek önreklámja ami rosszul sült el. Ennyi. Nem unjátok még? :P
Ezt a streamelést pedig nem értem miért szenved ezzel már mindenki. Ha nem vagy jó csaj mint ez a jackuelin, vagy nincs stílusod (pl nem vagy minimum egy idegbeteg állat ) akkor ugyan mivel akarná a streamelő megfogni a népet?
Rengeteg nagyon jó player van a játékban, így kb azonnal is lehet tűnni a süllyesztőben, ha nincs meg a fenti példaként említett kombóból legalább egy. Jah és ott az angol nyelv is. Elvégre ha magyarul toja, rögtön lecsökken a lehetséges nézők száma a töredékére...
Na meg ez az önreklám is... Nem hallottam még olyanról, hogy valaki úgy toboroz embereket a csatornájára, hogy lejáratja magát. -
Jaja, halott ellenség az igazán jó ellenség. Még egy vérvörös is lehet jó passzban/szerencsés, és kinyírja egyik társadat, téged.
Amúgy nálam is volt olyan hogy 30-50 hp-vel kinyírtam 2-3 jobb állapotban lévő ellenfelet, mert pattogott a tankomról a lövés, mint a fene :)
Egyszer nálam is volt ilyen, hogy mögé kerültem egy high tier td-nek, az meg nem tudott lefordulni, 2 lövés után megállt, hogy nem küzd tovább. Olyan közel álltam hozzá, hogy a löveg szinte belelógott a tornya hátuljába, de kicsi alfás tankkal mentem. Egy lövés kellett volna hozzá, erre egy 2-300 méterre lévő zöldike tank kilőtte... ez a fragsteal korszakban volt, de azért vannak szintek ott is .S -
Simulacrum #290287 Ma már nálam sincs kipipálva, tényleg hibás a dolog. Szerencsére van screenshotom is a dologról, ha a végén mégse adnák meg. Köszi, hogy jelezted korábban. -
Kisf4rk4s #290286 Akkor érdemes gyűjtögetni az xp-t Chaffeen? -
Dorgal #290285 Nem a Borsigot kell nerfelni,hanem az M5 Stuartot!!!Meglőttem 50 méterről a Borsiggal,nekilökte sziklának,hit és zero damage.Benyalta!Mint ahogy én is.Ezt az egész játékot... -
Toweliee #290284 Ha jól értelmezem amit írtál akkor ez se túl jó. -
Veqtor #290283 Hol van a gond amúgy a 2.5k dmg-el? Egy 240 átlagsebzésű T7es, 800 hps papír tanktól szerintem teljesen jó teljesítmény Ensken. Így meg főleg, hogy szinte mindegyik sebző lövése kill volt. Meg nem kis szerencse kell ahhoz, hogy 9 tankkal találkozzon valaki és mindet túlélje/megölje. Csak nézőpont kérdése, hogy killstealer volt vagy battle hero.
Ha mind a 9 életben marad és csak 1-1et sebeznek "főhősünkbe", lehet neki sem lett volna 4k sebzése. Egy low hps tank is lehozhatja a kört, ő megölt 9 ilyet, szóval hozzátett a csata végkimeneteléhez. Így megérdemelte volna a 10. killt. Persze nem kötelező átengedni, de egy normális ember megtette volna.
Megj.: A T25/2 is hibázott a végén, megvárhatta volna, amíg csak egy lövés az utolsó is. De ettől még indokolatlan volt megfosztani a pool medáltól. Szakesznak valószínűleg még sok 4k dmg 5 killes köre lesz, neki lehet ez lett volna az egyetlen 10 killes köre. -
Lorder #290282 ez most komoly?? lehet hogy nem rossz játékos ez a gyerek, de mekkora egy irritáló nolife. Erre veri, hogy kitudja lőni a másik elől és most ő mennyire megérdemelte, ha vele csinálta volna valaki sztem még mindig sírva írná az anyázást chatbe.... igazából maga a beszéd stílusa és az """előadásmódja""" is undorító,lekezelő, isten ment hogy ilyen csapattársam legyen :\ -
R3nton #290281 Hóhó. Nem hangzik rosszul :D A t92 light még jól is néz ki :D
"“We will introduce top high-tier light tanks (tier 7-8) for main nations – USSR, Germany and USA. Old light tanks will get their battletiers changed and maybe some buffs” and “in any case, we will try to make the LT life easier”
- regarding tier 9-10 light tanks introduction: there are no candidates even for main nations
- US LT branch will start from Chaffee, candidates are T42 and T92 light tank (both for tier 8)"
Forrás: FTR
-
R3nton #290280 Tudod miért mész vissza? A bosszú miatt :D Legalábbis repülősbe én mindig visszamegyek. Mondjuk az más azért kicsit. -
ok.Azért köszi az infokat! :)
-
Greenscape #290278 Ez mar nem tartozik a temahoz igy inkabb nem irnek rola semmit. -
Látom,5K csatája van.Mi történt a régivel? Gondolom nem a stat miatt lett új mert az szép volt a régin is. -
Greenscape #290276 Minden uj lett. -
Greenscape #290275 Csak kerdes megeri-e neki igy lejaratni magat?
En neztem ketszer is eloben, de ezek utan nem leszek ra kivancsi. Es szerintem nem vagyok ezzel egyedul. -
Csak nevet változtatott vagy új acc?
(nem gondoltam volna hogy egy ilyen kis pöcs volt a "nagy" szakesz.:D) -
Greenscape #290273 Igen. Csak akkor meg fiatalkoru volt. Mostmar 18 felett kijar neki a Mr. titulus. :)