418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sayiid #290512 KV3? Nem te vagy a béna. az egy katasztrófa. Az egész tank egy weakpont. Ráadásul dög lassú. -
stoppos #290511 Gold ammo detector van fent? Lehet, minden gyopár egyből tölti a gódot, ha meglátja. -
Angelus1991ster #290510 Tier 6-ban anno halálos volt. -
Angelus1991ster #290509 Waffentróger E-100 olyan mint valami vérszopó lény:D Teszten jó kipróbálni. egy tárból csináltam buzivadász pascucci-t.de kigrindelni a német papírágat. Csakis a tier 8-as éri meg, meg a Nashorn. Az vicces amikor KV-2 egyből kiszedi ezeket. -
Gyuszopapa #290508 Valaki nyugtasson meg hogy nem én vagyok a béna,de ez a KV-3-as most eléggé felhúzott.Az még hagyján hogy szinte mindenről pattog az utóbbi időben,de az hogy ott lőnnek át ahol akarnak az már rohadt idegesítő.
Az MM-je nagyon szar 10 csatából 7-ben 8-9 ellen rak be,ha top tank vagyok nagyritkán akkor meg csekély értelmű a csapatom.Tehát szívok egyfolytában,a legrosszabb winrate-m vele van.
Eddig csalódás. -
sayiid #290507 És az is fájó pont hogy mindig vannak olyanok akik 1000 körül sebeznek egy meccsben borsing wt-vel. Maximum az lehet ködös, hogy ez most hogy jön ide:) -
sayiid #290506 Csak reagáltam az előzőleg megosztott WT-s sebzési statisztikákra. -
Fefe82 #290505 Elég ködös a mondandód,vagy nekem kellene egy kávé már,nem tudom. -
suba53 #290504 Nem az a szerencsétlen kölyök a tolvaj, aki jutányos áron hozzájutott egy WoT accounthoz, hanem az, vagy azok akik feltörték az oldalt, az accountok adatait megszerezték, és pénzzé tették.
Ő maximum abban sáros, hogy fizetett egy kétes eredetű dologért.
De szívni ő fog, ha elveszik tőle, a tolvaj meg röhög a markába. -
virkir #290503 Nézzük te szerencsétlen.
A tigris frontján van egy közel vízszintes rész, amit ha eltalálod szemből simán pattint bármit.
A JT 100mm-es frontja miért is meglepő?
Ha legalább megnéznéd a saját tankod látnád, hogy igensok döntött részből van összerakva ami tud pattintani bármit + ott a lövegpajzs.
A bat arti lásd mint fent.
Még kérdés? -
sayiid #290502 Most a wt- tulajdonosok kövezni fognak de Waffenträgereket ne! Szánalmas, hogy valaki még ezzel a tankal se tud játszani az már szánalom. Nyilván nincs nagy penje de 225 is3 pen el t9 ben sem volt problémám weak ponton. Nyílván Jagdtigereket kell vele célozni de hát na. A camo-járól nem is beszélve amikor 1 szektorba állsz vele még akkor se veszed észre. Sebzés is no comment. De még midnig van olyan aki ezekről a szutykokról posztol ki képeket :( Ez a tank kivívta a gyűlöletemet. Gyűlölve becsülöm :) -
foxbat88fx #290501 nem tetszik ez nekem....
vihar előtti csend?
Győz / Dönt / Csata: 9 / 0 / 9 ( 100.0% )
hab a tortán hogy full másnapos vagyok
-
lammaer #290500 De érted, a tolvajnak van haszna abból ha engem meglop - mert akkor neki több lesz. De itt? -
Angelus1991ster #290499 Ez közönséges tolvaj, csak nem olyan mint a retkes tolvaj, hanem a gép előtt görnyed. Mindkét fajtában a lelkiismeret hiánya ismerhető fel.
Amúgy kiváncsi vagyok mi játszódhat le az ilyennek a fejében. Tudom ez már pszichológia. De mit érezhet , hogy nézhet a tükörbe aki másnak tulajdonát ellopja legyen az fizikai világ vagy az online? -
VanDaal #290498 Ja igen, persze...
Pökhendi barom. -
lammaer #290497 És mivel az idő és az áram is pénz.... :)
(ne feledjüjk el egy 400%os legénység időigényét, azt sokszoros idő kigrindelni egy tankhoz mint a tank árát)
Amúgy tényleg nem értem a WOTos accok törését, ez tiszta rosszindulat, mert haszna egy fikarcnyi sincs az elkövetőnek belőle (nem úgy mint pl az aukcióházas MMOknak, vagy ahol lehet egymásnak cuccokat átadni). -
akdestroyer #290496 Az nem jó ötlet. Nekem egyszer egy Prohorovkán középen scoutoló Comet ugatott be, hogy a dombos talajon vagy fél centivel mellélőttem. Normális esetben váltok célpontot, de mondom, akkor bazdmeganyád, következő lövésből, oneshotoltam, miközben fullgázzal cikázott... gyerekek, azt az ugatást... :D -
Angelus1991ster #290495 Az a legjobb eset. A kreditért vehető tank szerintem nem veszteség. Csak idő és áram veszteség. -
lammaer #290494 Sztem ezer csatásnál ezek a dolgok még beleférnek... -
lammaer #290493 Én is szoktam, de néha nagyot lehet koppanni amikor tényleg betalál :)
Tudod, trollkodni úgy jó, hogy nemcsak céltábla az ember, de vissza is tud ütni :) -
lammaer #290492 Support ticketet kell fellvenni, és ők fognak segíteni.
Kb arra számíts hogy a prémium dolgokat visszakapod, azon felül semmit, szóval a creditet ki kell megint grindelned az eladott tankok megvételéhez. -
Hát ezt nem hiszem el hogy léteznek ekkora idióták mint ez a Löwe, meg a Jagdpz e-100. :D
-
Angelus1991ster #290490 Remélem visszaszerzi!:) Az a kis seggfej meg idegrohamot kap majd, remmélem. -
Simulacrum #290489 Mindenképp kipróbálom, szeretem az új dolgokat. :-) -
Angelus1991ster #290488 Sokat rakot (pénzt , időt) az account-ba? Mert ahogy látom igen. Rohadjon meg az ilyen. ÍRJ a supportnak. Talán ők helyrehozzák. Mivel az email cím a tied. -
Angelus1991ster #290487 Képes vgayok azt hinni, hogy a WG beleprogramozta a játékba az MI/AI-t. Olyan fogyatékost láttam immár sokadszorra, hogy szerintem helyt áll az MI "játékosok" teória.
Példának:
-tigger04 nevű igen hülye, ezer csatás játékos ( az is hihetetlen , hogy ide eltud jutni , szerintem van tigger01, tigger02 és ....)
Ott van a seggében egy tier3-as japán tank.
Nagynehezen észreveszi, 10.-ik lövés után. De nem ám arra célozna ammerre az ellen van, á 180*-al arrébb. Végülis csak azért nyírta ki a tier3-ast mert vaktába lövöldözve eltalálta és már igen csak kevés hp-ja volt. -
Szerintem is. -
virkir #290485 Ez még nem is a random, pusztán annyi, hogy fogalmad nincs a játékmechanikáról meg a tankokról. -
foxbat88fx #290484 a régi acco-knak szinte mind annyi
mivel feltörték a WG adatait bő fél éve
emlékeztek még a "változtass jelszót 300 aranyért" event-re????
na szépen emögé a függöny mögé rejtették el a dolgot :)
és emiatt kell sürün megváltoztatni a PW-t -
kraven54 #290483 Nem lett átirva! Az még az enyém -
Fefe82 #290482 A 9-es WT,a JT ágyúval valami eszméletlen ,sztem élvezetesebb mint a Borsig! -
Gondolom az SMS szám is át lett írva. -
kraven54 #290480 Sziasztok! Mi a teendő ha password resetnél nem jön aktiváló sms? Fél éve nem játszottam ma beléptem és minden tankom eladva, klánba vagyok és elvileg tegnap léptem be utoljára! Szal valszinű feltörték de nemtudom megváltoztatni jelezót!!! -
Riogattak ezzel a waffentrógerral hogy rosszabb lesz mint a borsig.Az előbb vettem meg,eddig 2 csata után azt kell mondanom hogy semmivel sem rosszabb,még stockként sem.Hasonlóan jó camo,az ágyúk meg szinte ugyanazok.Jó lesz ez,úgy érzem. .) -
Fefe82 #290478 Otthon lennék tennék fel ,E-100-al lett meg a 2. POOL,8,2k dmg,meg 12k lehetséges!komoly volt,de az érdemből annyit von le,hogy 4-4 Tx volt oldalanként,a többi T9-T8,tehát lehetett alkotni! -
Már egy ideje megvan ez a "tigris",bár a futóművéről messziről látszik hogy orosz tank volt új korában. :)(persze azért jópofa a tigris kaszni) -
Oddball29 #290476 Én ellenkezőleg. Szinte mindig az egyesre, az árokba megyek. Rátapadsz a homokfal bal felére, 90%-ban el se találnak, míg eléred a szemközti sziklát.
Buckák között remekül lehet felderíteni a kemény kobakkal, és mindig akad pár kemper, aki tud fedezni hátulról. Kijönni középtájt ki lehet a középső épületek felé.
Alacsony a tank, hullámos a terep. Arról az oldalról a közép szerintem irreleváns, mert túl könnyű a középső épületek másik feléről semlegesíteni. És attól még hogy ott vagy, még simán belövik a keresztutat. Egy elszánt támadót onnan egy szem low alfás, középről puffogtató meddel sem fogsz megállítani. Akkor már inkább betámadom a szélét. -
VanDaal #290475 Kezdem tényleg egyre kevésbé tolerálni ezeket a randomnak csúfolt lehetetlenségeket...
SU-100M1-gyel történt mindez, 3 perc leforgása alatt:
-100 méteren belül, álló helyzetből 2-szer egymás után lepattanok a Tigris merőleges frontjáról
-ezzel megegyező távolságból a JT frontját belövöm
-ugyanez a JT lepattan az én t7-es papír csotrogányomról
-lepattanok a batchat arty tornyáról
Értem én, hogy +/- 25%, meg esélykiegyenlítősdi, meg satöbbi, de itt nem 25%-okról van szó, hanem a csaták végkimenetelét érdemben befolyásoló, totális nonszenszekről...
Ezt a csatát konkrétan megnyertük, ráadásul a 2. legtöbb sebzéssel zártam, de akkor is dühítő, hogy ilyen anomáliák tömkelege miatt lassan már a játéktudásnak lesz a legkevesebb köze a győzelmekhez. -
Simulacrum #290474 Megmondom őszintén sose megyek arra az oldalra pont a TD-k miatt. Az általában úgy is mindig állóháború, egyik oldal TD-i se indulnak meg úgysem. Illetve, aki megindul meghal. Az árokba lemenni szerintem öngyilkosság, mert kijönni onnan nem lehet, ha pedig az árok másik oldalán megyek akkor onnan az arty biztosan, de szerintem a TD-k is kiszednek. Régen nem megyek már arra, nem szeretem azt az oldalt. Ha odamegyek, azzal a WZ-nek nem lett volna amúgy se jobb. :-) Plusz, akkor a közepet az ellen két T-54-e uralta volna végig, szerintem akkor méghamarabb halott lett volna a WZ. -
Angelus1991ster #290473 Várható egy újabb prémium tank vajon?
Ke-Ni Otsu?
Tetrarch ( amit amúgy is ingyen adtak )?
Pz.II.auf J
Tetrarch
Pz.38H ( miniMaus )
SU-76i
T-127
http://worldoftanks.eu/en/news/46/wot-ogotya-winner/