418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #290592 Bár veled utáltatná már meg magát rendesen a WG.... -
Egyértelmű, nem? Nincs 40% alatti WR-ed és -200 effid:D -
akdestroyer #290590 Amúgy a Raider medálhoz visszatéve: Direkt gyűjtöm a +3k csatás, 40%wr alatti, -200 effis hülyelowokat, (pl 200 csata után, 7500dmg Löwével), és bazdmeg mindegyiknek van Raider medálja. MIDNEGYIKNEK. Ez miért van, és miért megszerezhetetlen nekem? -
akdestroyer #290589 Tarzan Sarka -
foxbat88fx #290588 amúgy mi az a TS? XD
Tescós Sör? :D -
sayiid #290587 -
foxbat88fx #290586 ha van felmegyek -
Droughert #290585 Lehet használni kellene a ts-t? :) -
foxbat88fx #290584 jó magyar csapatok? XDDDD
remélem ez vicc volt :D
találtam párat, a barmok beteszik a tier 5-ös tankokat is!!!!
és persze mind vörös...
a jobb magyar csapatok meg klánosak, oda nem tesznek be a genyók :D -
Szpecnyaz #290583 Na ja, tuti nincsenek jó magyar csapatok, szóval a wg a ganaj mert Te lusta vagy esetleg nem ismersz senkit. Nonszensz. -
zsozsok #290582 viszont kevesebb lesz a full tier 10 csata -
Toweliee #290581 Kár, hogy nem látszik a kép, trollkodásnak szántam. Eddig a T8 volt a kedvenc szintem, szóval egyáltalán nem örülök ennek a döntésnek. -
foxbat88fx #290580 pfff az egy csomó idő...
ide nem vesznek be, oda nem vesznek be.... bocs only klántagok
bocs only siemkák, stb stb -
foxbat88fx #290579 de ez mi a faszom már megint?????
szinte mindig a tier8 várakozók vannak a legtöbben!!!!
simán képes lenne olyan csatát csinalni az MM ami full tier 8
de neeeem, ehelyett vársz 1 percet h bevágjon 10-esek alá
szar szemét szar WG, ezzel csak azt érik el, hogy még több gamerrel utáltatják meg magukat -
Szpecnyaz #290578 Most azért nem lehet a WG a hibás hogy nem tudsz magadnak olyan teamet keresni ami normális tankokkal játszik. -
Igazad van, de ne az idióta ötleteket vegye már át. -
Toweliee #290576 Máskor meg azért szidjátok a wg-t mert nem foglalkozik a júzerek ötleteivel, kívánságaival.
-
AlucardHuN #290575 Gépigény felhúzása t8 szétbaszása itt az ideje leszoknixD Vagy go t6-7... ha funolni akarsz. Amúgy t8 stock tankokra nem gondollnak ezek az impotens szlávok? -
AlucardHuN #290574 Gépigény felhúzása t8 szétbaszása itt az ideje leszoknixD Vagy go t6-7... ha funolni akarsz. Amúgy t8 stock tankokra nem gondollnak ezek az impotens szlávok? -
AlucardHuN #290573 Hát meg bekaphatja... wg bérenc nyomorék. -
ahh az fasza akkor :D
rip t-44 8/10 tier10 helyett 10/10 :D
hát ez jó nagy szívatás, még több goldammo még több szívás
vegyél prémiumot ösztönzés :S
-
yossarianHUN #290571 Az, hogy T8 tankok többet találkoznak T10-zel. A lényeg lemaradt a fordításból. -
Csak az hogy T8 tankkal a mostaninál is többet fogsz T10-be kerülni, ergo többször leszel free frag és nehezebb lesz xp-t gyűjteni. -
én nem értem akkor most ezzel mi fog változni?
giff jó :D -
stoppos #290568 Annak a játékosnak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
- Storm megerősíti hogy a T49 idén jön.
- Sheridan a WoT-ban? "nincs rá esély"
- Storm nem örül annak hogy egy tank "eltűnhet" amikor nem mozog és "újra megjelenik" amikor elindul. Gondolkodik rajt hogy kéne ezt megváltoztatni.
- A vertikális célzás segítés opcionális lesz.
- Storm azt mondja az illegális modok ellen lehet használni CRC checksumot vagy memoria észlelést de "nem egyszerű berakni őket és nem eredményesek", könnyen kikerülhetők.
- "relatív hamar" lesz majd egy új mód a CW-hez
Nagy változás:
A fejlesztők úgy döntöttek kiszedik a 12. harcszintet a 8.11-ben ( http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Battle_Tiers ). Az ok az hogy ez egy olcsó módja a T8as várakozási idő csökkentésének és plusz ösztönzőt ad a T10 kifejlesztéséhez. Ez egy játékos ötlete volt és jónak találták.
- Lehet hogy a nyitott tetős tankok nerfelve lesznek (2,5%al), de a legénységük nyitott tetős bónuszt kap.
- A KV-5 nem kerül vissza boltba. -
foxbat88fx #290566 beszaroooooook :D megvan a "batman" medál :D
ecsém!!! tud ez a game újat mutatni nekem
(igaz kicsit rontja a képet a teamkill, de muszáj voltam le TK-zni a sherman-t mert pont bejött a cap végefele)
-
Desmodromic #290565 Ifjonti önmagamra emlékeztet! :D -
Azzal már leszedheted Airfielden a repcsit:) Tegnapelőtt hátul kempeltem WT-vel és egy mellett lévő Tigris meg egy másik tank próbálták lelőni a Spitfiret, de nem sikerült nekik -.- -
foxbat88fx #290563 LOL
ezt tudtátok? :D
-
Bmsrt n2 #290562 Na újabb Ideál WG customer
:
+van még neki Su-100y és JagdTiger 8,8-is...szükségi is van rá,a T18 meg a Cruiser tuti zabálja a kreditet
A 38% Winrátam meg tudjuk csak a szerencsén múlik,igaz most a szemét núbtííím lehozta neki(a Buzivágen-Tigris-Porsé nagyon adta:),de rendesen el lettünk küldve a kurva anyánkba általa:)
-
Desmodromic #290561 Bakker a végén csak azért nem lett meg egy ferdi, mert a maradék pár hp-mal sikerült úgy mocorogni, hogy felrobbantottam magam argh...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsozsok #290560 vagy az első 100 csatában neked csalt a gép -
sayiid #290559 Amint elértem a 60%wr-t 100 csatát KV2-vel hirtelen egy LOSE strike jött a nyakamba (10+ vereség egymás után) és egyből vissza esett kb 58%-56%-ra. Most vagy én felejtettem el játszani ezalatt a 10 meccs alatt vagy a játék tényleg lecsalja a wr-t?? -
foxbat88fx #290558 hát ők
miért nem korlátozzák azt a k***a tiert???? -
Szpecnyaz #290557 Tényleg a WG a hibás mert Te bot csapatokban játszol. -
foxbat88fx #290556 JP2 és AMX 50 100
JP2 mivel fasza nagyot sebez így csak meg kell várni amig lelövik 400dmg-re és lophatod is a kill-t
ráadásul mobilis
AMX 50 100 szintén jó mert ha hoznak be az idióták tier 1-et akkor azt könnyen kikapod és egyből van kill-ed
vagy szintén faszán lehet kill-t lopni a 6os tárral de akár egyedül maradt tankokat is levadászhatsz -
Milyen tankkal/tankokkal csináltad meg? Engem egyszerűen nem visz rá semmi hogy azzal szarakodjak:) -
foxbat88fx #290554 az a szar amikor téged tesz be ilyen gyökerek közé....
az enemy meg full tier8
na mindegy, meglett a 25 kill
jó mód lenne ez, ha lenne tier korlát
pl 1-2-8 mehetne csak -
Malarki #290553 Hát ilyen csapatok ellen nem nehéz nyerni.