418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #290712 igen az arany lőszer...
KV-2 gold-al brutál nagyokat csap, így elég nagy előnyöd van a többiekkel szemben :)
ha sima HE-vel összehozol egy Radley-t + kritikust akkor le a kalappal előtted :D -
Destydeme #290711 Hi.Mennyit?Meg nézem... -
Angelus1991ster #290710 Mégjobb amikor többet sebzel jóval , mint a tier8-asok. -
stoppos #290709 Azt figyeltem meg, hogy ha a betöltés után kicsit kivársz, nem működik a noob védelem. -
Mi? Az arany, vagy hogy pont leszarom? Más tankomban egyetlen darab gold sincs. De neked foxbat EZT ajánlom, itt csak HE volt, így lett meg a Tank Ász. -
Oddball29 #290707 Event CW-n használható a KV-2? -
Olyan lenne jó ami már a garázsomban dekkol, az aranynak jobban örülnék :) -
Destydeme #290705 Hi.5%
Amiket írtál mind papír=minden papírba üt 1000.Fox pl élvezettel lövi(1éve) a t34 oldalát,oda is 1k-t üt. -
Angelus1991ster #290704 Most , hogy a WG megnyert egy biszembaszom versenyt? Szerintetek várható egy újabb kis tierű prémium tank? És , ha lesz vajon a 8.11-el kapjuk meg?
Tippem: Type 98 Ke-ni Otsu, Tetrarch, -
Angelus1991ster #290703 Sok tank közül , evvel a legjobb érzés játszani, KV-S egy lövés, Rhm.-Borsigba 1000-ret sebez, Nashorn és artyk egy lövés. Ilyen még a t18. De ott a sok lagg miatt élvezhetetlen.
Utirat: jelenleg a minimális töltésideje : 20,25 mp
Az elit alakulattal ezt le lehet csökkenteni 4-5 %-al, vagy az mennyit csökkent? -
Ám van egy olyan replayem ami nagyon nagyot üt, de nem merem itt közzé adni mert onnan nekem meszeltek. Sejtheted miért.
(Aufklärungspanzer Panther)
-
Csak voltál? Frászt!
-
Szép volt. Meg fogom nézni.
-
foxbat88fx #290699 már majdnem írtam hogy ez igen... le a kalappal
de akkor láttam meg ezt :D
"pont leszarom, hogy KV2-be aranyat töltök."
ez sajnos sokat levesz a teljesítmény "értékéből" -
Ahogy mondod :) -
Destydeme #290697 Hi.
Example:"Its time to kick ass and chew bubble gum,but i am out of bubble gum" -
Úgy látom kellett is ide a gold, pl. azt a t150-et HE-vel nem hiszem hogy sikerült volna one shotolni oldalról. -
Egy letöltő linket tényleg kirakhatnál valahova :) Eddig csak a duke nukem mod tetszett, de ezt szívesenkipróbálnám :) Egy olyan feature lenne még állat hozzá ami beírná csetbe is a dumákat XD -
stoppos #290694 Az attól lesz igazi troll. gold nélkül csak trollocska. Én is mindig azzal tolom, ha véletlenül előveszem a kv2-őt.
-
AlucardHuN #290693 Ez fun tank, amúgyis elég szép eredménnynek tűnik. Jeff meg papír tankokra is azzal lő 
(tudom Jeff
-voltam, bocsi:D)
-
KV-2 x 2 - Full Power Replay
Kérlek, kíméljetek az "aranyos" hozzászólásokkal, pont leszarom, hogy KV2-be aranyat töltök.
-
Na kérem a játék programozói vagy hülyék, vagy szánalmasan buták. Azt hiszem ennek a játéknak vége van. Még lehet erőltetni, lehet szenvedni, lehet a szerencsére fogni, de ez el van baszva. Azt senki nem beszéli be nekem, hogy leszedem az emberünket 10 hp-ra és a következő 3 lövés az "lepattan, nem üt át, nem talál". Biztos bennem van a hiba, de azt hiszem ennek itt a vége. -
Destydeme #290690 Hi.Ez nem az?"290677 hsz"Mert leszedtem én is,de itt a videó tetszett,ment a +1.
Am olvasgattalak,este sztem tök hülye (felesleges)témába mentél/mentetek bele.Ahelyett,h inkább segítettél volna neki,ha már van némi rálátásod a wot-ra.
-
Na ez nekem is kell!!! :) -
0000000000000 #290688 Hol kell aláírni a petíciót a linkért? 
kell-kell-kell! -
Ezt(is) tudja a Borsig :)
-
bootsector #290686 Köszönöm mindenkinek, igyekezni fogok!
-
400V #290685

-
Toweliee #290684 Neeem, már aludtam. Meg én csipázom ezeket a szájkaratékat, eszem ágába sincs leállítani. -
Amarth99 #290683 Szia,
kezdésnek olvasd el a FAQ-t itt a fórumban. Nézegesd a wot wikit, a pro és contra részen meg lehet nézni melyik tank kb mire való, és legfőképpen mindig igyekezz a csapat gerincével (xvm segíségével a jobbakkal) maradni.
Na meg ne rambózz, nagyon kevés alkalommal jön be...
Igyekezz sokat sebezni a háttérből. Ha a listán legalul vagy, akkor nem az a feladatod, hogy megölesd magad pillanatok alatt, hanem a spotolás, trackelés, figyelem elterelés.
Ja ha videót akarsz nézni akkor Quickbaby twitch-t ajánlom. Egyrészt tud játszani, másrészt néha vicces a srác :). -
bootsector #290682 Kösz az infókat!
Én is úgy gondolom, hogy anyázás mindig is lesz, csak mivel nem vagyok annyira fiatal, és nekem azért ez mégiscsak egy játék,nem tudom véresen komolyan venni. A hangulat és az élmény fontosabb, minthogy most én lőjek egy csatában 15 tankot... -
:) -
stoppos #290680 A nagy szájcsörte közepére egy ilyen hozzászólás, azt hittem valami kifinomult trollkodás.
-
400V #290679 Bocs az előző #290620 ra ment! -
400V #290678 Én voltam. Van javított verzió is de az nem publikus csak haveroknak.
Tibi mindent visz! :D -
0000000000000 #290677 ARGO hangmod -
Simulacrum #290676 audiokill nevű felhasználót senki nem tudja felülmúlni. Ő az én favoritom a WG kedvenc címre. Ha jól tudom neki minden prém tankja megvan. :-) -
Adjunktus #290675 Hát,talán első körben rakj fel XVM-et.(bár nekem sose volt.:D)
Akkor látni fogod kik számítanak jó játékosnak.Ha egy egy csatában melléjük szegődsz és figyeled mit csinálnak,abból tanulhatsz jó esetben.Csak vigyázz,hogy ne akadályozd őket.Nézhetsz videókat is,van rengeteg.
Eleinte nem feltétlenül kell rohannod,hogy egyedül nyerd meg a csatát.Maradj hátrébb figyelj és tanulj.A rossz vagy debil játékosoktól is lehet tanulni.Ha a térképeket meg a tankokat megismered,és tisztában leszel azok előnyeivel és hátrányaival,akkor már jóval könnyebb dolgod lesz.
A noobozással,meg a frecsogással ne foglalkozz.Az mindig lesz.. -
lexlutor #290674 cry more cry :D -
Malarki #290673 Panzer Warriors RC Tank Club
Na ez nagyon durva, ezek a japánok nem szarral gurigáznak.