418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Droughert
    Jól sejtem, hogy te nem sokat láttál a WT-bétából? Más lesz mint a wot az biztos, de garantálom neked, hogy az összes fogyatékos ott lesz kezdéskor, mert új játék, mellette még a tankok is szépek benne...
  • foxbat88fx
    szerinted betudnak tenni egy módot? :D
    mert szerintem nem, ezek totál agyhalottak!!!!
  • Pares
    Nem azért de szerintem a legtöbb modot, botot és hacket pont a gyengébb képességű játékosok használják, hogy kompenzálják a tudásukat.
  • foxbat88fx
    sokkal lassabb fejlődés a WT-ben, nincsen ingyen prém meg ingyen credit, 10szer nagyobb mapok mint a wot-ban, 2 percet kell menni mire találkozol egy ellenséggel

remélem ezek elijesztik majd a noob-okat :)
  • Malarki
    Miért ne élveznék? A grafikája szebb, Tigris ott is van, a többi kit érdekel? Sokkal kevesebb élményük nem lesz mint a WoT-ban. Itt egy ilyen 300 wn-es, 45% wr-es játékos mit élvez? Sebzése, killje alig, néha megy egy-két jobb csatát. Ezt a WT-ben is lehozhatja. Annyi könnyítés lesz a normálisabb játékosoknak, hogy a HB talán jobban játszható lesz.
  • foxbat88fx
    mondatértelmezés fail
  • Pares
    Szóval akkor aki nem használ modokat, az vörös noob?
  • AlucardHuN
    És a WT-ben lesz ff? Hogy fogják honorállni ha kilövi az egyszeri retard a társait?
  • foxbat88fx
    biztosan jóval kevesebb lesz mert nem lesz annyira élvezhető a sok agyhalottnak, így maradnak a wot-nál :)
  • foxbat88fx
    ja bakker :D régen hogy szarta már KV-1 (107essel) meg M4 sherman a kreditet még prém nélkül is? :)
    nem hiába van velük 1800 csatám régről... kb. úgy hoztak mint a mostani tier 7 prémek, aztán faszán megfelezték a bevételt :D
  • lexlutor
    de azt azert ne felejtsd mar el a hb legalabb egy minimal hulyeszures, mert az elejen beleteker a foldbe azt otthagyja..
  • lexlutor
    legalabb egy elegedett jatekosuk mar van, aki tokeletesen megfelel igy is a jatek, ahoyg van! ez is valami!
  • Malarki
    Mert szerinted a WT-ben nem lesznek barmok? Csak játssz le egy meccset a repülős résszel Arcadban. Az is tele van idiótákkal, akik csak repkednek meg sírnak ha egy sorozattal lelövik őket. De a HB se nyújt biztonságot, ott is jelen vannak, mert azt hiszik ők a királyok, mert lelőttek 3 gépet, aztán belerepülnek a földbe, majd szitkozódnak hogy mekkora szar a játék.
  • lexlutor
    igy van. tomegjateknak szantak es ennek mefeleloen van fejelsztve: azaz nulla tudassal is legyen jatekelmenye: kismillio randomfaktor a jatekban, illetve mivel az sem eleg, kredites goldammo, es mivel ez sem eleg, ontsuk a kreditet a jatekba a rengetek kuldetessel.
    ami azert vicces szamomra, mert gondolom meg eleg sokan emlekeznek arra, h anno a tier5-6 kredithozamat szepen lecsavartak avval az indokkal anno, h felboritja a jatek gazdasai egyensulyat...
  • TomDantes
    Igen, igen. Ez már biztos hogy csődbe fognak menni. Áh, ennek már vége. Ja, hoppá! Hiszen még javában béta verzióban volt a játék, amikor itt megmondtátok ,hogy áh, ennek annyi lesz, csődbe fognak menni, végük lesz...ja, hát nagyon bejött ez a jóslás. Ha lottószámokat is lenne valaki szíves megosztani, hogy jövő héten mivel lehet nyerni...

amúgy meg: brüühühühühü ma már kétszer vesztettem brürühühühühü egymás után úristen úristen vége a világnak felvágom az ereimet jajajajajajaj
  • foxbat88fx
    így van :)
    a sok vörös noob gondolom nem használ semmi módot, így nem vágja hogy gold-al lőtte át pl. a T28 Proto-ját szemből egy IS
    habár amilyen hülyék ezek azt sem tudják mennyi a proto páncélja és mennyit csap át az IS 122-ese :D

WG leszarja ezt, nekik csak annyi a lényeg hogy több bevétel legyen és több játékos
    ezzel az "ingyen" gold ammo-val is az agyhalottaknak kedveztek
    nem tudja sebezni a tankot? sebaj! adjunk ingyen gold ammo-t nekik!!!
    és naná hogy egyből "élvezi" a játékot 43-45%-os winrate-el meg 500 effi-vel :)
  • patchaou
    A sok majmot nem zavarja hogy hasonszőrűekkel van tele a csata, mivel fel sem fogják mi zajlik körülöttük. Ők vannak többségben és Ők a fő bevételi forrás is, nem pedig az a pár százalék aki tudja is mit csinál.
  • foxbat88fx
    semmit nem fognak tenni, ez a game szépen lassan megdöglik
    nem a játékosok számának csökkenésével, hanem pont a sok idióta elszaporodása és a gold ammo spam teszi majd élvezhetetlenné a gamet
    én már nagyon várom a WT-t.... jó lenne már ha nyitott lenne a teszt :P
  • Kubukli
    Egyértelmű: kiszorítja a játékosokat a tier 8 szintről.
    Case closed.
  • lexlutor
    evek kerdese...
  • Simulacrum
    Brutális, mentem most egy meccset PTA-val és minden ellenfél, aki rámlőtt aranyat használt. Mind legalább zöld játékos volt. IS-7, AMX 13 90, IS-8. Brutális mi megy T10-ben. Ennek így semmi értelme. Kíváncsi vagyok ez ügyben mikor lép a WG.
  • SovereignXY
    Nem fél év után. 19k csata nem 2 napig tartott. Fél éve kb be sem léptem. Legutoljára mikor kijöttek a japcsik mentem vagy 30-50 kört ennyi. Trollkodok? Te kezdted, hogy nem fogsz hiányozni!
  • JeffDunham
    Nem fanatikus. Szeretem. De ugyan úgy ki fogom próbálni a másikat, és ha tetszik azzal is fogok játszani.

Csak fél éve nem játszol, és ide jössz ömlengeni egy másik játékról, ráadásul még beszólsz nekem is. Miért? Miért trollkodsz? Menj oda ahol ez érdekel is valakit, és oda is tartozik a mondandód.

Ha fél év után undorodsz miért vagy egyáltalán itt? Komolyan kérdem.
  • Lack
    Hello. Lesz valamikor chat tiltás a wot-ban? Kezdem unni, hogy menetrendszerűen spamelnek, még el sem kezdődik a csata és valamelyik suttyó máris noobozik meg idiotozik - konkrétan nem engem - de zavaró. Wotban ezek alapszókinccsé váltak sajnos.
  • SovereignXY
    Hm.. .egy WoT fanatikus. Mindehol vannak! :P 19k csata után én undorodom ettől már. Nem is játszottam vagy fél éve.
  • SovereignXY
    És mi a külömbség a WT meg a WoT közt? Szebb ugye ez evidens :) De sokkal reálisabb de azért megmarad a szórakoztató mivoltja. Meg ugye garázs battle. :)
    De láncot ott is lehet javítani ha leesik. De pl ha ellövik a toronyforgatást akkor torony nem forog forgoj a testel. Ha megállsz idő mire a löveg stabilizálódik és nem mozog fel s alá. Ebből fakadóan menetből lövöldözés SOHA úgy sem találod el :)
    Orbitálás? Nevetséges. Nem igazán működő dolog.
    Meg ugye nicns HP így nincs oylan OP dolog mint az egyik videóban - mondja is alatta hogya wotban már lenne 3 killje :) - IS-1 (elve nincs képzeletbeli 122esse) egy T-34 egy su-85 meg még vmi megátmadja. A wotban midn 1 lövés lenne itt szépen meghal mert 3 vs 1 az 3 vs 1.
  • JeffDunham
    Nagyon fogsz hiányozni...
  • Ytar
    én is bent vagyok, szerintem meg nem jobb .. csak más.
  • SovereignXY
    Én benne vagy a CBT-ben és 56 szor jobb mint ez. :)
  • SovereignXY
    Egyértelmű! :D
  • lexlutor
    ..wow .. ez mekkora bullshit.. hat persze.. idaig egy szo sem volt rola, de most h bot tema van, hirtelen kiderul, h mindjart kesz is vannak vele..

"- new anti-bot system is being developed for half a year already, preliminary ETA is 9.2"

ez is eleg hamar eszukbejutott..

"- a “feedback” feature is planned for the complaint system: if you reported someone and he gets banned as a result, you will be notified via a system message"
  • lexlutor
    csodas.. tenyleg.. hany ev kellett h idaig eljussunk??

- there will be a new anti-teamkill system: it will take into account module damage, detracks etc. – teamkiller will also pay you all your repair cost from his pocket and will pay a 10/20/30 percent fine to top it off, the exact percentage depends on more tests
  • stoppos
    Nu, ennek lenne értelme. Merre hogyan assaultban. Két pályára van nagyjából használható taktikom, majd leírom őket. :)
  • 400V
    -a 9.1 rendszert vezetnek be, ahol AFK játékosok, hogy mozog nagyon kevés (ez a feltétel készült lágyabb, lassú járművek), 0 kár foglalkozni, és számos további feltételeknek megfelelő, kap 0 XP és hitelek.

- in 9.1 a system will be introduced, where AFK players, that move very little (this condition is made softer for slow vehicles), deal 0 damage and meet many more conditions, will recieve 0 XP and credits

Végre!
  • Simulacrum
    Azért nem szeretek T8 alatt játszani, mert sajnos ott még olyan alap dolgok sincsenek meg játékosoknál, hogy a bázist resetelni kell. Ettől függetlenül két nevetséges vesztes csata után meg ilyet lehet menni. Szóval vagy rettentően gyenge egy meccs van vagy nagyon jó. Annyira ez nem az én világom, de ezt a tankot nem tudom megunni. Hihetetlen jó még T7-ben is bárkit hűvösre lehet tenni ezzel a ROF-al és mozgékonysággal városi pályákon.

• Bmsrt n2
    Na volt egy Invader-re gyúró koma az előző csatámban,nem csinált semmit(Kv-1S T6csata...0Dmg),majd amikor az ellenfélből 3 tank maradt szépen elindult a cappre,és kérte a Hetzerünket ne cappeljen,mert ő akar!
  • lammaer
    Ilyenre nincs bocsánat!
  • Szpecnyaz
    Egy ilyen hozzászólást látva nyugodtan fogok aludni ma este is, tényleg rendben van a lelki világom.

Btw, sry hogy elegünk van a hozzád hasonlóakból. Tudom nehéz elhinni, de NEM ÉRDEKEL minket az ha 3 csatát buksz zsinórban, se az ehhez kötődő kép, se a ragelés.
  • hawken
    Tisztelt verprofi tankparancsnokok, bocs hogy elraboltam az eletetekbol harom percet, nagyon sajnalom hogy megjegyzest tettem a kedvenc jatekotokra, valaha is panaszkodni mertem, SOT AZ EN KURVANYAMAT HAROMSZOR!
    Remelem igy rendben van a forumlakok lelkivilaga.
    Talan az volna meg a legjobb ha az egesz kibaszott flame-et torolne vmelyik modi.
    Jo tankozast!
  • zsupeti
    Pénteken az átlagnál is ingerültebben játszottam,és hát elég szarul ment a játék.Belementem olyan szitukba amibe nem kellett volna,ráadásul az angol 8as heavy/cérna/ tanknak mondott vasat húztam.

Majd ma higgadtan,a tank előnyeit kihasználva már egészen más volt a játékkép.Több vesztes csatában is elsőként végeztem.,ami még így is elég szép xp-t hozott a konyhára.Nemrég volt egy vesztes csatám,ahol 5db tankot akasztottam meg egyedül.Még az ellen is gratulált.
    Élvezet volt így játszani.