418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #290952 Jó jó de az prémium libakergető önvédelmi fegyverrel hogy az artykat le tudja gyűrni :DDD Egy t46 tarackkal átcsapja :D -
foxbat88fx #290951 ha jól emlékszem T-15
és sehol nem tudtam átlőni :D -
AlucardHuN #290950
A seggéről? Mi a szarral mentél? Azt a tankot szerintem minden áthugyozza :D
-
foxbat88fx #290949 na igen a DW2.... teszten akartam vele menni, nem tette be egyszer sem az MM csatába :S
élesben néha néha találkoztam vele, de alig bírtam leverni gyenge gunnal szerelt tankokkal mert még a seggéről is pattantam!!!
és egész jó köröket mentek vele noob-ok is
lehet egyszer megveszem max. ha szar eladom -
AlucardHuN #290948 T4-ben amúgy aránylag jó móka, egy mozgékony DW2xD Egyszer régen acélfalam is volt vele :D Szinte egy Light mozgékonysága van meg benne. -
foxbat88fx #290947 nem gold-ozok vele, inkább mászkálok :)
leszarom hogy lefele húzza a statot :D baromkodni jó lesz
na meg hozzásegít hogy elérjem az egyik célomat :P
(100 tank a garázsban) -
Veszem is meg a gyűjtő kiadást belőle ha kijön! :D -
AlucardHuN #290945 PZ III? Hát t4-ben fair. t5-ben már inkább spotolhatsz, meg kénytelen vagy mindent flankelni. Kv1 meg AT2 ellen gold nélkül esélyed sincs. De mozgékonysága tényleg jó. -
foxbat88fx #290944 na csak visszavettem Panzer III-at ha már fél áron van
Rohadt jól néz ki :D és egész fasza, csak lehetne rajta erősebb gun, vagy tenné only tier 4-be :) -
Oddball29 #290943 Mert mindenki nem élősködhet más hp-ján. Van akinek pusholnia kell. -
Ilosz #290942 Igen, de tartalmilag elég gyér, viszont grafikailag tényleg jó. Külömbség még, hogy az havonta és ez hetente jelenne meg mégpedig anyanyelvünkön. -
stoppos #290941 Androidra nemrég csináltak egy ilyesmit. Mondjuk az inkább marketing/minimál történelmi leírások és hülyegyerek képző.
Esetleg lesd meg, hátha ad ötleteket. -
lexlutor #290940 az zeneje bejovos. be lehetne ezt rakni a woot ala valahogy? -
Ilosz #290939 Sziasztok nagyrabecsült SG tagok. Szeretném, ha átfutnátok a következő szöveget és ha van kérdésetek bátran feltehetitek itt vagy a mellékelt emaileken keresztül.Remélem az ötlet elnyeri tetszéseteket és minél többen csatlakoztok!
Dokumentum: http://sdrv.ms/1baoe3q -
Nem is lehet összehasonlítani minket, mert én T9-10ben megyek inkább, lassan befejezve az accountot, míg te inkább pedomaciskodsz. :)
De a WR-em jobb már. :D WG-től kaptam ajándékba, mert jófiú voltam SG-n. Más ugyanezért Volgát kért. -
foxbat88fx #290937 ezek után nem vagyok kíváncsi a statodra XD -
Meddel tudsz spotolni, lőni úgy, hogy nem látnak meg téged.
Heavyvel is meg tudod csinálni. Miért ne lehetne minden heavyvel úgy játszani, ahogy egy 50 100-al? Ja, hogy ez nem tetszik. Akkor marad a másik megoldás. Kamikaze és SG-s sírás. :) -
Pontosan. És mégis rákattint, és mégis mindig meglepődik ezen. Mint valami retardált robot, ami nem képes tanulni a saját hibájából. -
foxbat88fx #290934 Hvy-vel? Med-del is álljak be a leghátsó sorba? :S -
Ilyen erővel rá se kattintson a csata gombra, mert akkor lőni fogják. -
stoppos #290932 Úgy egy fél éve vettem meg újra kicsit mókázni. Mentem vele vagy 10-15 kört, teljesen jól működött, de fogalmam sincs a részletekről, mert azóta nem mentem vele. :) -
Kb 2 hónapja mondod, hogy mocskos kis hobbitok... Vagyis hogy retarded goldnoobok. Lehet, hogy a WG-nek fél évbe telik, mire kitalál valamit egy nagy sírást okozó feature megoldására, de mit is vár az ember, amikor egy elvileg (statok alapján) jó játékosnak is legalább ennyi időbe telik, hogy kitaláljon valami megoldást az ilyen ellenfelek kezelésére.
Magyarul: maradj távol az ellentől, paszmeg. Ha nem spotolnak, mindegy, mivel lő. Ha meg közel mész... Aki kurvának áll, ne sírjon, ha babaolaj. -
foxbat88fx #290930 valakinek van Panzer III a garázsában fun-ra?
nagyon nagyon régen mentem vele, a mobilitása nagyon tetszett és rohadt jól néz ki viszont a régi MM miatt használhatatlan volt...
most milyen vele a game???? -
Pares #290929 Velem is már megesett. Azt is vedd figyelembe, hogy a felszínek határai sem mindig ott vannak, ahol a textúra befejeződik. Sok helyen simán át lehet lőni a hegyen/dombon/törmeléken, máshol meg belelősz a nem látható akadályokba. Welcome to the magic World of Tanks. -
foxbat88fx #290928 hali, ezt úgy hívják hogy röppálya!
amíg a Te AP lövedéked szinte egyenesen repül addig az AP-knek nagyobb ívük van....
némelyiknek már már extrém röppályája van :D
pl ott az AT-2 tarackkal
kell egy max zoom mód és egy domb
kizoomolsz, rányomod az auto-aim-ot a domb mögött lévő enemyre és szarrá lövöd "dombon keresztül"
csak ezt sokan nem tudják :) sokszor csítereztek le emiatt :D -
Kubukli #290927 splash -
stoppos #290926 A KV2 troll ágyúja elég ívesen lő, ha begyakorolta be tud lőni a domb mögé elég szépen. -
foxbat88fx #290925 viccen kívül van benne sok lehetőség :)
én ezért még pénzt is kiadnék :D
lehetne őrjöngős missziókat csinálni (mint a lenti videó)
de lehetne ügyességi is... pl. találj ki egy rohadt nagy labirintusból, persze utközben lennének mindenféle tárgyak meg emberek amiket lezúzhatsz :D
vagy menj át egy autópályán anélkül hogy elcsapna egy autó
vagy egy bevásárlóközpontban 2 perc alatt zúzz le X mennyiségű embert
stb stb :D -
Kubukli #290924 KV-2, kályhacső, HE, spash? -
viper07 #290923 Hali !
Segítségeteket kérem. A helyzet a következő : Adott egy enyhe púpos felület, az egyik végén én vagyok E-25 -tel, a másik oldalon egy KV2. Felszpotoljuk egymást. Én várom, hohy a KV2 kupolája felbukkanjon a dombtetőn, szépen jön is lassan felfelé, de ki sem bukkan és már meg is lő. Egyszerűen nem értem, én nem tudok rá lőni, akkor ő hogy láthat engem. Mi a p_csa a nézőpont ?
AZ előbb ugyanez, sarok mögött áll egy Hellcat, lassan megyek kifelé VK-val, éppen csak látom a lánctalpának az elülső részét, és ő meglövi a tornyomat. Nonszensz úgy érzem. Szóval hogy van ez ?
Köszi szépen. -
stoppos #290922 Valahol ezt olvastam. Persze ez is olyan, hogy ha sokaknak tetszik, akkor megéri megcsinálni. Mondjuk nem tudom egy kecskeszimulátorban milyen küldetések lennének. Ilyen tihef szerű, lopózz be a káposztaföldre, vagy öklelj szét mindenkit a medencéspartin. :) -
foxbat88fx #290921 pedig ha ez nem jelenik meg én k**va ideges leszek
mekkora jó már :D
wot mellett igen jó nyugtató game lenne :D:D -
foxbat88fx #290920 tényleg????? ne már
-
stoppos #290919 Sajnos ez csak egy poén volt, az egyik fejlesztőcég programozói idétlenkedtek. Pedig igény vóna a kecskeszimulátorra. :) -
foxbat88fx #290918 naja az a kecskeszimulátor nagyon állat lesz :D:D csak nem tudom mikor fog megjelenni
ja igen, remélem lesznek single missziók mint a repülősben, azok rohadt jók voltak!!! -
400V #290917 Minden online játékra igaz hogy teli van idiótákkal mert nem gátolja őket senki a játék megvételével vagy azzal hogy beregisztráljon. Ott a counter strike tízen valahány év alatt oda jutott hogy a kemény 1500 ft amibe kerül a játék már sok. Egy átlagos 32 slotos szerver úgy néz ki hogy jó ha max öten játszanak eredetivel, többi mind warezolt nonsteam. a 32 játékosból tuti hogy van aki falon át követ meg fegyver visszarántás hacket használ(norecoil). A legdurvább mikor már speedhackelnek meg aimoznak.
Van szimulátor is amivel játszok. DCS WORLD Flaming Cliffs 3. Ott is úgy néz ki egy szabad szerver hogy ahol mindenki szórakozhatna vagy gyakorolhatna pl leszállást felszállást akkor kötelékezhetne ilyesmi. Neki kell menni a másiknak, ha leszállt az anyahajóra nagy magasságból full utánégetővel kamikazézni a másikat. Nyomni az alacsony áthúzást a parkoló gép felett úgy hogy szétroncsolja a függőleges vezérsíkot.
Egy szó mint száz ezektől nem lehet és nem is fog senki egy online játékban se szabadulni. WOT és WT mind kb pár perces még ennyi se kell a regisztrációhoz. Innentől ellehet képzelni milyen lesz.
BOCSI AZ OFFÉRT!
-
Egy ilyen kecskeszimulátort kipróbálnék :)
Amúgy meg wt-nek gondolom a tankos részében is lesznek majd single missziók. Én elleszek azokkal is. -
Kubukli #290915 Fox engedd el, nem kevés pénzük van már benne. -
lexlutor #290914 off: csak proknak, ohne noobs: Sid Meiers bundle a Humblen:
https://www.humblebundle.com/ -
foxbat88fx #290913 mármint a tankos részéből???
hát talán a sok noob félti majd a nehezen kifarmolt tier 7-es tankjait wot-ban és ha át is néz WT-zni hamar lelép onnan :D
nagyon reménykedek hogy azt a gamet nem cseszik szét!!!
ha meg igen akkor még mindig vannak alternatívák :D
várom még a spin tires megjelenését... survarium-ot és minap találtam egy gyöngyszemet :D
http://www.gamestar.hu/goat-simulator-2014-a-kecskeszimulator-amit-azonnal-akarunk-video.html