418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #291072 Szar de azért lehet vele szórakozni -
Angelus1991ster #291071 E-100 ágyuja a legszarabb a játékban. EZ a serb rohadjon meg. -
Ha legközelebb erre a pályára rak és spot képes tankkal leszek, akkor felteszem neked ide a replayt, h lásd a helyet pontosan. Persze garancia nincs rá, h ugyanolyan jó lesz az eredmény, mint most. Agyhalottaknak hiába spotolsz:) -
Angelus1991ster #291069 http://wotreplays.com/site/600554#live_oaks-angelus1991ster-kv-2 -
stoppos #291068 Kár. Ezt a pályát még a múltokri segítség után sem tudom hova tenni.
Azóta egyszer voltam ott, és nem is teljesen józanul, egy sörözés után. Emlékeztem, hogy a középső részre írta valaki, hogy ott van egy jó kis szpot hely. Ebből az lett, hogy alig találtam oda. Bekeveredtem a faluba, nagy nehezen átvergődtem rajta, majd megpróbáltam spottolni. nagy nehezen kilőttem egy nyamvadt KV2-t, aki meg engem spottolt, de addigra elfogyott az ellen nagy része és csak a jobb oldalon maradt pár mutatóba. Újra eltévedtem a faluban, majd vége lett a meccsnek. :) -
Angelus1991ster #291067 replayt felteszem -
Sajnos már letöröltem. -
foxbat88fx #291065 naja nekem is kellene egy Bruno vagy egy Tarczay
de ezek kb. a legnehezebb öcsik amik a gameben vannak :S -
malystryx #291064 Stock-ként nem is rossz, 3,4k damage
Győzelem!
Csata: Mines 2014.02.10. 12:47:15
Jármű: AMX 50 100
Szerzett tapasztalat: 2 418 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 39 669
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály" -
sayiid #291063 Úristen. Tier5 AT2 sok paradicsomnak fingja sincs hol kell lőni :DD mekkora fun -
R3nton #291062 Grat! Bekaptál egyet az artytól, leégtél vagy egy másik KV-2 kapott el?
Kár, hogy nem Tartczay, bár nekem még Bruno sincs :( :D -
malystryx #291061 A mákdarálóval, 5 kill:
Győzelem!
Csata: Mines 2014.02.10. 12:08:41
Jármű: SU-18
Szerzett tapasztalat: 1 012 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 8 051
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Angelus1991ster #291060 Na ilyen is ritkán van. 
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2014.02.10. 12:05:29
Jármű: KV-2
Szerzett tapasztalat: 1 230 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 14 806
Csatában elért Achievement: Bruno medál -
stoppos #291059 A meccs az uncsi volt, amit a löwe művelt az viszont rettenet vicces. Csodálom, hogy tudta melyik a tank eleje. Unfair plane. :D
Meg a második csatában a jgpze100, mikor kilőtte a passzív scoutjukat, merthogy scout ne álljon csak úgy a bokorban, hanem rohanjon be az ellen közé és haljon hősi halált. :) -
lammaer #291058 Hmmm... sztem túl nagy feneket kerítettek az ügynek, nem volt ebben semmi extra. Még el is aludtam :D -
stoppos #291057 Videjó.
Vicces, mert énmeg annyira nem figyelem a csetet, hogy csak azt szoktam észrevenni, ha valaki izomból floodol. -
lammaer #291056 Nem nincs :)
Azé kell nekem ez, mert hajlamos vagyok belemenni a catfightba, azt nemegyszár már azért lőttek ki mert közben chatben éppen veszekedtem valakivel (aki ráadásul nem is nekem szólt be, csak a csapatot ócsárolta). Szóval kell vmi filter :D -
stoppos #291055 Általában csak a második mondatban, mikor nem megy arra senki. A múltok linkelt Jingles videó megvan? Amikor a 700 csatás löwe hisztizik a csetben? -
lammaer #291054 No igen, ezt én se favorizálnám.. a 800 effes is beírhatja hogy "arty there" és pingel egyet, az az infó elveszne.
Ha rommelkedik az más, akkor úgyis benne lesz a noob, idiot vagy retard kifejezés a mondanivalójában :) -
stoppos #291053 Isten őrizzen, hogy wn6 alapján blokkoljak. Kifejezetten szórakoztató, mikor Mr. 127 elkezd pingelni valami tök lényegtelen/evindens részére a pályának, meg mikor Erwin Ronnelnek gondolja magát és parancsokat büffent.
Nem bántani akarom őket, csak vicces. Egyszer egy csóka rámklikkolt, hogy kövessem. Gondoltam érdekes lesz, úgyhogy követtem egy ideig, de aztán meghalt. :) -
lammaer #291052 Azé van benne kicsit genyó filter....
"Blocking messages based on min. WN rating (xvm statistics required)" -
lammaer #291051 Köszi, bíztam benne hogy vki tud ilyenről :D
(gondolom lesz belőle majd frisebb, igaz WOTozni is csak sztem 2hetente ülök le duplázni pár tankkal, akkor ha éppen van vmi 3x -5x event) -
stoppos #291050 Keddig tudod is használni tutira.
-
stoppos #291049 Parancsolj.
Custom words filter for block messages containing "bad words"
-
lammaer #291048 WTben ami nekem szokatlan lesz, az a oneshot. Ahogy elnéztem az ingame videókat, a reálisabb átütési rendszer és a HP hiánya miatt a toptankoknak sokkal nagyobb fun a játék mint a WOTban - cserébe aki meg a kisebb tankban ül, az megfeszülhet, akkor se tud mit csinálni.
És itt nincs lehetőség korrekcióra: Tigris meglátja a PZ4et, becélozza (weakspotolni se nagyon kell), és kaboom.... a másik meg pötyögtethet, mert úgyse fogja átütni.
Belegondolva hogy a WOTban mennyire idegesítő pl amikor ammorackolnak valakit, technikailaga WTben sztem a killek jórésze ilyen jellegű lesz. -
lammaer #291047 Nekem egy olyan mod kéne amiben filterezni lehet a chatet. Pl ha egy csávo mondatában szerepel a noob, retard vagy egyéb jelző, akkor azt az egész mondatot ne lássam.
Igy megmaradna a lehetőség hogy tudjak kommunikálni az értelmesebbjével, a rage meg nem látszik. Mert ugye akárcsak itt a fórumon, ingame is harapós vagyok néha az idegeskedőkre és hisztérikákra :) -
lammaer #291046 Köszi a részletes elsőkézből származó elemzést, tanulságos volt. -
lammaer #291045 Foxiéknál igy kompenzál a férfinép... gondolom arrafelé a buszsofőr meg a dízelmozdony vezetője a vezérkan, amikor betérnek a kocsmába mindjárt az ölükbe csücsen a ledér ruhákba öltözött konyhásnénis sereg... :) -
Malarki #291044 Igen? Én meg ilyennel járok: Kisaranyos
A 120-at lazán viszi, a parkolással sincs gond, bőven van benne hely és még sofőr is jár hozzá. -
Malarki #291043 6 kill az mindig elfogadható eredmény. Bár nem látni, hogy mennyit sebeztél. De szerintem ezek a lowtier eredmények még nem mérvadók, 650 csata után még nem lehet érdemi következtetést levonni. Majd ha lesz 3k csatád meg T8 tankod, akkor jön ki a tudás szerintem. Egyébként megnéztelek noobmeteren, nem rosszak a statjaid, ha tudod tartani ezt a növekedést akkor nem lesz gond. Sok sikert! -
SzocsA #291042 Encunteren ilyen nem meglepő, egy csomószor így sikerült a duplám, triplám. -
Desmodromic #291041 Ilyen cangám van, ugyanilyen a kipuval:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
stoppos #291040 Van ripléj? :) -
Ilyen medálokat is ritkán kapok, általában Sacred Valley-n. Középen az a passzív spot hely 10-ből 9x bejön:)
-
malystryx #291038 Régebben azt mondta nekem egy klántárs, hogy a 2 üti egymást, és csak az egyik játszik. Jól átvágott, én hülye meg nem olvastam utána. De köszönöm az infot-t, ez óriási segítség. :)
Egyébként kellemes masina, sosem volt még táras tankom, meg kell tanulnom játszani vele.
-
már régi -
Angelus1991ster #291036 Hol van a troll gif-es pedelaszta? :D -
Mivel töltésgyorsító amúgy sem mehet rá, miért nem mindkettő? -
SovereignXY #291034 NA IGEN! Ez fiom lesz így! :)
http://www.youtube.com/watch?v=s-TQBguLTik -
stoppos #291033 Mind téged akart. :)