418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Amikor rámész a csata gombra random beadhat "összecsapás" módot is, ahol ha te mondjuk ruszki tankkal indultál csatába akkor értelemszerűen a többi orosszal együtt harcolsz mondjuk a németek, vagy franciák ellen.
  • kabel15
    Akkor bent vannak már ezek a nemzeti csaták? És ha nekem nincs csak orosz tankom? Akkor mi van? Csak orosz oldalon harcolhatok? Vagy ad a játék egy TIGER 1 et arra a csatára?
  • Sunsetjoy
    Én ezt úgy szoktam: "egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, mielőtt elás az erdőben..." :D
  • R3nton
    Off jönnek a tier4 tankok WT-be, t-44, tiger2, panther2 nyami :D
  • Simulacrum
    Én megtartottam az összes config fájlt és megy, igaz valamiért a színjelölés nem stimmel emiatt a WN8 kijelzés miatt, pedig érdekes módon a makró neve ugyanaz {{wn}}, szóval ezzel valami gáz van.
    Illetve nem tudom az xvm okozza-e, de nekem a végképernyőn is kicsit egymásra szaladnak az akciós kijelzések.
  • Gottfried
    AZTAQRVA::::: :)

Mindenféle modok nélkül elég vak vagyok de ez a KV1.....még mindig nagyon OP ha top tank.
    Van egy érdekes újítás,amit most vettem észre.8 killnél lejárt az idő és nem volt időm kilőni az utolsó ellent.AFK volt gondolom mert amikor lejárt az idő,kiírták hogy feladta a harcot és így nem döntetlen lett hanem megnyertem a csatát.

• Lunki88
    A lerepülő tornyok már benne vannak vagy majd a következő patchben? Meg a sokat emlegetett confrontation mód miért nem elérhető?
  • Jacktor
    Ez működik az előző verzió xvm.xc fájllal? Minimap? Színskála?
  • Mester61
    Sziasztok!
    Nem voltam tesztszerón,a "Halálcsillag"-ot mennyire nerfelték, nemrég vettem meg akciósan, eddig nagyon jó volt gold nélkül is, olvastam a 8.11-ről de nem látom az FV TD X-es nerfelését, valaki tud róla valamit?
    Érdekelne még az Object 268 nerf utáni állapota is, ha tud valaki valamit légyszi írjon.
    Még semmit nem próbáltam, jó ha estére lejön a frissítés a netemen.
  • foxbat88fx
    ennek mennie kell: KATT
    habár ez meg WN8-at mutat :S vagy mi a frászt
  • nemtudommivan
    Újra adja a tank ászt olyan tankokra amiken már megvolt
  • Roger6
    Most vesztes csatákra többet ad?
  • Gottfried
    Honnét szedtél le működő XVM-et? Eddig kettőt találtam de egyik sem megy . .(
  • popey8
    Egyenlőre a pizzát a vágod...
  • stoppos
    Ultimátumot kéne adni neki. Amíg nem kapcsolja ki a confronatationt, nem sírhat a győzelmi aránya miatt.
  • lammaer
    Mondjuk egy jó kis NÉMET NERF....
  • lammaer
    EGy előnye lehet ennek a játékmódnak: így talán jobb képet kapnak a nemzeti balanceről a devek, és ki tudja... még jó is kisülhet belőle.
  • foxbat88fx
    egyenlőre még nem, még megyek rajta pár karikát hogy milyen :)
    ha ilyen szar akkor viszont OFF-olom
    bár oroszokkal vicces lenne, azokat lehetetlen leverni
  • lammaer
    Szted ha a WOTot nem törli le pedig annyira szar, akkor majd kikapcsol egy csatamódot amit utál? :)

Benji ilyen, mindene a mártírság....
  • lexlutor
    mit szenvedsz vele? kapcsold ki.
  • popey8
    De elvileg ki lehet kapcsolni, mint az assaultot vagy az encountert. Nálam 1-2 csata után erre a sorsa fog jutni asszem.
  • foxbat88fx
    nem...
    most USA vs Germany-ba tett be T69-el
    szarrá szedték a nagy átütésű német gun-ok a szar pennel rendelkező amcsikat tier 8ban tier 7ben
  • Gottfried
    Ez random lesz,nem lehet választani?
  • foxbat88fx
    most megint mik ezek az értékek xvm-ben???
    2235???? ez mi? WN8?
  • foxbat88fx
    most tett be német vs orosz
    némettel voltam, gondolom nem kell mondani a végeredményt
  • Oddball29
    Ha valaki bekerült már ilyen confrontation battle-be, az ossza már meg az eredmény. Hadd röhögjek...
  • Gottfried
    Itt már vannak kész modok a 8.11-hez

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/1xjgo8/811_mod_list/
  • SuspiciousC
    Én a 3-as szintűt kaptam meg egy olyannal, amin megvolt az ász, szerintem csak kiírja, gyüjtögetni nem lehet.
  • JeffDunham
    Igen. És öt után kapsz egy Milka csokit.

Na komolyan, megadja többször is.
  • Sir Charles
    Ez most mi?
    Mentem egyet Luchs-al és 890 Xp-re adott egy tank ász medált, bár már volt egy régről 1550 Xp-re.
    Ezeket is lehet most már gyűjteni?
  • Gottfried
    Megszokás kérdése.Nekem most nagyon furcsa mivel nagyon rég óta nem használtam.
  • bigmano
    Valahol olvastam hogy a várakozó 8-as tankok túlnyomó része prémium tank ami bizonyos esetekben kedvezne a prém tank tulajoknak gondolom a tier limitekre gondoltak.....
  • Oddball29
    Három éve a gyárival lövök.
  • ToCsEk
    élesről van reddit klán eu klán, néha befailol így az mm.
    semmi újdonság, mm-el minden rendben
  • Gottfried
    De qrvára unom ezt a sok kibaszott frissítést.nem tudom mit csináltak de 100-120 pinggel nem lehet játszani.Nem ugrál,ahogy akkor szokott mikor lagol,egyszerűen magas.Eddig 50-60 volt.A modvadászatról már jobb nem is beszélni.A gyári célkör egy vicc....
  • popey8
    Durva. Azt ne mond, h ez élesről van. Jól megoldották, h T8-al ne kelljen várni annyit. Ha este sok T8 áll majd sorba, ugyan nem kell annyit várni, de ezek szerint nem is rak be normális csatába. Így katasztrófa lesz kihúzni egy T9-et. Inkább várnék 1 percet csatába kerüléshez. Újabb idióta ötlet valósult meg a WG részéről. Patch annyi mint javítás, de ezek inkább mindenen csak rontanak.

Melyik csapat nyert?:D
  • JeffDunham
    Dolgozom. Most töltöm le. Majd leírom az összeg... felének az egy ötödét.
  • foxbat88fx
    :DDDDD hát azon se lepődnék meg
  • R3nton
    Én 48 000-t :D
  • Sunsetjoy
    Késve kapcsolták át a szopató algoritmust- észrevette a rendszer: "hú a fenébe, ezt a fazont most szopóágra kellett volna rakni, mit barmoltunk el... irány vissza a garázs!"

:D