418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #291512 Nem vették el a camo bónuszukat lövés közben? Vagy az később jön? -
lammaer #291511 Na, akkor megis van az új kontent, mehetsz driftelni a kamazoddal. -
lammaer #291510 Eh, most nézem, csak a tier X TD-khez nyúltak hozzá?
Tegnap ingame a chaten már T8ban is hörgött mindenki hogy na majd a nerf, de ha jól látom máshol nem nyúltak a TDkhez.... -
#291501-re valaki? -
bigmano #291508 Este megkukkantom az enyém még friss széria ;-) -
foxbat88fx #291507 hát ezeket az új medálokat sem a pro gamerek miatt tették be :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
stoppos #291506 A malacka és Tádé után szabadon. Lassan át lehet majd keresztelni a játékot: Articska és Tédé... :) -
Szpecnyaz #291505 Az FV-hez nem is nyúltak hozzá. -
sayiid #291504
ez az új mód rohadtul unbalanced -.- -
Greenscape #291503 Remelem tenyleg ekkora nerfet kapott ahogy te erzed. -
Mester61 #291502 Az az igazság, hogy kipróbáltam a halálcsillagot, igaz nem írtak a nerfről, de kapott nem kicsit sokat. Akinek van próbálja ki, a célzás valami borzalom lett 6 ból 5 mellé megy, olyan lassan szűkül mint ahogy tölt és a legkisebb mozdulatra a torony forgásán belül is szétesik a célzókör, azt hiszem eladom. -
Sziasztok! Attól kérdezném akinek 8.10-ben hozzám hasonlóan nagy fps esése volt, hogy a 8.11-ben javítottak rajta? Az előző patch-nál le kellett szednem az xvm-et hogy játszható legyen. -
Mester61 #291500 Igazad van, nem is tudom mi történt velem, mennyen mindenki a WT-re.
Így már jó? -
bigmano #291499 Persze gratulálok nagyon szép eredmény 
-
bigmano #291498 Vigyázz mert meg NDA-znak az ügyeletes bemondóemberkék,WT-ről vagy jót vagy semmit!
Látod én is mennyi jót írok róla amióta kipróbáltam! -
szakasz #291497 nem adja újra a tank ászt, csak minden csata után kiírja hogy azt milyen medált kapott volna. -
stoppos #291496 Kedvenc tankom egy kék prius. :) -
Mester61 #291495 Valami személyiség zavara lehet, miért is van 20K csatája a WOT-ban nem igazán értem. -
Bármily meglepő nem vagyok lila, a nevemre pedig nem nehéz rájönni. Jeff_Dunham. Pedig milyen jól titkoltam! :DDDD -
AlucardHuN #291493 Tiszta panzer elite actionxD Mész bázist foglalni erre ott teremnek 3-anxD -
Hát ez egy hülye troll. De legalább annyi esze van, hogy abba hagyja ha nem megy, a többi siemkával ellentétben. Csak ezt a viselkedést nem tudom hova tenni. Egy pöcs. Ennyi.
És még ő szól be. Szánalom a köbön.
-
Bmsrt n2 #291491 Ami tök élvezetes,főleg ha van melléd 8-10 RETARD aki nem tud landolni hogy cappeljen...tök móka,még ki se lehet kapcsolna azt a buzi módot!
-
FosTalicskaa #291490 Vagy ő is a WG bérence és így próbálja ellenszenvesssé tenni a WT-t... Szóval ismét a wg banda a szemét. -
Greenscape #291489 Gondolom ezt nem nekem irtad. -
SovereignXY #291488 JUUUJ de pró vagy te is! :P
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500036138-mester61/ -
darkwraith #291487 Azért még gondolom hónapokig itt rontod a levegőt, mert ezek is oroszok, ígérgetni tudnak, de játszani vele örülj, ha nyáron tudsz egyáltalán.
Add meg az nickneved akkor, és figyelem, hogy mennyit fogsz játszani ezzel a "szarral".
Mert ez szerinted egy nagy rakás szar, te különbet írnál.
Hopsz, jut eszembe. Ha TomDantes a WOT fizetett embere, akkor te csakis a WT bérence lehetsz. -
SovereignXY #291486 Ész? Ide ahol random van? WThez kell majd ahol az átütés annyi amennyi. Ahol ha hirtelen meghal 10 ember akkor is 2 sec és újra ott vannak nem maradzs egyedül 7 enemy ellen. Ész... bah. Lila effis gold prém klános vagy igaz e? Mutasd az accod nagy ember! HA MERED! :P -
SovereignXY #291485 Beragadta tornya lehet de akkor ugroj ki belőle és van még 5 máésik amit bevihetsza scatába! :P És ez itt a másik fő lényeg GARÉZSBATTLE!!!!!!!!!!!!! -
Mester61 #291484 Úgy látom megint van egy köcsög buzi troll, már lassan mindennapos lesz. -
SovereignXY #291483 Persze mert ezek tervrajzom létezett mesetankok. -
SovereignXY #291482 LOOOOL. Ész persze... prém noob :P -
SovereignXY #291481 Kát hogy 1200+ az effim meg 50+ a winratem de... ahogy érzed,. A EoT egy fos marad ettől még! :P -
foxbat88fx #291480 jönnek a módok ezazz :D
sniper zoom + max kamera
hangáróra
damage panel
több soros garázs -
400V #291479 Persze! Mikor lesz WT be object 268 am, IS7 em IS6 om meg Object 140 em meg T62A m meg még sorolhatnám az egyéb nagy vasakat? SOHA! Az arcade része ugyan úgy tele lesz fogyatékosokkal mint a WOT é. A realisztikus rész meg nem érdekel. Szórakozni akarok itt megkapom nem beragadt tornyú vasakkal szenvedni hogy eltaláljam az ellent. A legfőbb ok STURMTIGER soha érted soha nem lesz WT be.
ENNYI!

-
Toweliee #291478 Neeeee :)))) -
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501364918-SovereignX/
Ez ugye te vagy? Tényleg nem neked való ez a játék, ide kell nyilvánvalóan ész is.
-
Mester61 #291476 Unalmas vagy, töröld le a WOT-ot és húzzál a WT-be ,ha olyan jó erre az egészre amiket meg írkálsz senki nem kiváncsi, én ismerem a WT-t annak is megvannak a betegségei, ha meg ez nem tetszik el lehet húzni, ne szard tele a hülyeségeddel a topikot piros effes. -
stoppos #291475 Annyiban jó hír, hogy ha így maradm buffolni kell a német tankokat. :) -
Pares #291474 Szerintem konzultálj az orvosoddal. -
stoppos #291473