418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van brutális lag. Amúgy is szórakozik az internetszolgáltató, azt hittem ezért is ő a hibás.
  • Antimat
    Hm, már azt hittem, a feltett modok miatt szaggat ennyire (mert persze a csatákban hiába kérdezem), de akkor a Laggaming megint alkotott.
    Egy értelmes csatát alig lehet menni...
  • patchaou
    Wargaming bekaphatja. Térdig ér a lag...
  • madmanic
    köszi!
  • Axon
    Van valahol magyar leírás az új patch változásairól?
  • Kotomicuki
    "Nem hiszem el hogy ilyen balfasz fejlesztők legyenek egy ilyen top cégnél."

Méghogy: "top", ezen felröhögtem!
    Amúgy, én elhiszem, mert rendszeresen tapasztalom, már hosszú ideje az ilyen és ehhez hasonló balfaszságaikat!
  • Gottfried
    Nálam már minden mod működik!

XVM,32x zoom,célkereszt,st. Itt minden megvan ami kell.:

http://wotinfo.hu/
  • Vengeancer
    Üdv!

Ebben a videóban milyen célzómodot használ a csávesz?Ha valaki esetleg ráismer, kérem jelezze :D

http://www.youtube.com/watch?v=0v3t_-nkCQk
  • nobodyattis
    na most voltam téli Himmelsdorfon az is jó lett
  • toocha
    Na ezt keresem pont.
  • Szpecnyaz
    Bár még nem volt hozzá szerencsém randomban, egészen jónak tűnik. Redshire és Highway dettó.
  • nobodyattis
    Hú ERLENBERGET jól átalakították a két bázis az északi illetve a déli hídnál van
  • stoppos
    Ahh, ez lesz az, köszönöm. Végre nem barnák lesznek, hanem sötétvörösek, ahogy kell. :)
  • DarkDays
    egyik modot felraktam,de megszivatott most az F8 ra nem a másodpercet írja ki hanem csak simán "újratöltés"

hol keressem hogy ki tudjam ezt a részét törölni,esetleg tud valaki segíteni ebben?
  • yossarianHUN
    Nem úgy volt, hogy nem fognak működni a modok? Ahogy nézem már minden fontosabból van bőven 8.11-es verzió.
  • VanDaal
    Nem-e?
    Hétvégén vendéglátóipari egységből hazatérvén nekiálltam ESO bétázni... Minimum 3-szor haltam meg egymás után a tutorial részen, ahol még ellenség se volt
  • Simulacrum
    Én átraktam azonnal wn8-ról mindent wn6-ra, mert azt szoktam meg. Nálam így néz ki a colors.xc fájlban a wn6 színezési rész:

"wn6": [
    { "value": 1, "color": "0xFFFFFF" },
    { "value": 424, "color": "0xfe0e01" },
    { "value": 794, "color": "0xff7d00" },
    { "value": 1174, "color": "0xfdf109" },
    { "value": 1569, "color": "0x5bff00" },
    { "value": 1884, "color": "0x00cab3" },
    { "value": 9999, "color": "0xFF00FF" }
    ],
  • toocha
    Lets the fight begin!
  • foxbat88fx
    azért ez durva :D
    ilyen csatát még 1 liter pálesz után se tudnék összehozni!!!!
  • stoppos
    Én itt vagyok, ez nekem működik.

A szinekkel nem boldogulok épp.
  • stoppos
    Újfent megtudtuk, hogy a WT sokkal jobb és ez benne is van az NDA-ben, vagy az NBA-ben. Nem emlékszem, amelyikben kevesebb a feka.
  • toocha
    Működő xvm editort tud valaki? Nekem ezt írja (de nem értem):
    Üzenet
  • patchaou
    Pár órára ellépek itthonról és 135 hsz.. Történt valami vagy csak a szokásos patch utáni "miért nem tudok belépni" (és visszaolvasni két hsz-t?) értetlenkedés ment?
  • stoppos
    Köszönöm. :)
  • Maala
    2-4-12
  • toocha
    http://kepkezelo.com/images/8bgj157ykhxzszl50zp6.jpg
    http://wotinfo.hu/index.php/
    http://www.wothungary.hu/page.php?11
    Töltsed, telepítsd, élvezd! :)
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem a WT E100-on nem tűnt fel a célzásidő nerf, csak a HP nerf:) Ugyanolyan gyorsnak éreztem a célzást és pontos is még mindig.

FV-nél mintha gyorsabban célozna kicsit és pontosabb lenne, de lehet a random szopatott 350 csatán keresztül és most megesett rajtam a szíve:D
  • R3nton
    mod függők, úgy ahogy van bannolnám az összes modot, egyből ki lehetne szűrni a warpacket is
  • stoppos
    Azt tudja valaki, hogy a játék alap zoomjai mekkorák? Át akarom írni ezt a kamera zoomot, mert csak kifele kéne nekem, a sniper pedig maradjon az eredeti.
  • Pares
    Én modok nélkül tökéletesen elvagyok vele. Nálad a hiba. Csak most éppen a folyamatos magas ping és lag akadályoz meg abban, hogy élvezhessem.
  • powermause2 #291522
    Ez az "új"8.11 egy f@s!Nem engedi a modokat egyet sem,nem tudok zoom-olni,röhejes a szálkereszt, ronda, érthetetlen, lassú.ÚJ TÉRKÉPEK.BAHH!Csak éppen játszani nem lehet rajtuk.
  • FosTalicskaa
    Az FV-hez nem igazán nyúltak a WT meg kapott egy kis arti erősségű nerfet (+sec célzásidő). Szóval a két legópébb td-t hagyták ki a szórásból.

Micsoda véletlen amúgy, hogy megint csak azokhoz a tankokhoz mertek hozzányúlni játékbalansz címszó alatt amelyek már amúgy is régen kerültek a játékba...
  • Zegi Norbi HUN
    Egyébként én semennyire nem éreztem a nerfet a WT E100-on:) Viszont az FV-t mintha buffolták volna, egyszerűen mindent eltalálok, alig megy mellé valami és a HESH is átszokta ütni az ellent(szinte nem is sebzek vele átlag alatt).

Amúgy 10424 damage:D
  • Gottfried
    Ez ám a fasza újítás!!

Kidob a csatából,aztán kiírja hogy kiléptem és kapok 74 xp-t a győztes duplázó csatára.Hogy basszák meg a tetves kurva anyjukat ezek a nyomorékok!!!Nem hiszem el hogy ilyen balfasz fejlesztők legyenek egy ilyen top cégnél.

• foxbat88fx
    most Euro Truck Simulator 2-vel nyomulok :):)
  • FosTalicskaa
    Add el szerintem is. Nagyon tönkretették, így már tényleg kár vele játszani. Én is eladnám most ha lenne.
  • Zegi Norbi HUN
    Velem is ez van. EU1 nálam borzalmas, most EU2-n játszom, itt kicsit laggol csak. Chat-en többen is panaszkodtak megint pl: "World of Lags" :)
  • lammaer
    Nem látok semmi ilyesmit.

Mondjuk é n mostanában azzal a WBTvel vagy mi a csöcs tologatom (a T8 germán tornyos TD), és úgy van hogyha lövök akkor villanok is, camos legénységgel. Szóval nem érintene a nerf.
  • Pares
    Srácok nekem iszonyatos a ping. Próbáltam EU1-et és EU2-t is, de folyamatosan villog a led és 50-150 közt ugrál, játszhatatlan. Most patcheltem fel, ezelőtt maximum 30-as pingem volt... Más is tapasztalta?
  • Lunki88
    Ez a "nagy kaliber" új medál akar lenni? Mert már másodjára szerzem meg a kv-1s-el, de eddig nem találkoztam vele.