418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #291552 Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van brutális lag. Amúgy is szórakozik az internetszolgáltató, azt hittem ezért is ő a hibás. -
Hm, már azt hittem, a feltett modok miatt szaggat ennyire (mert persze a csatákban hiába kérdezem), de akkor a Laggaming megint alkotott.
Egy értelmes csatát alig lehet menni... -
Wargaming bekaphatja. Térdig ér a lag... -
madmanic #291549 köszi! -
Van valahol magyar leírás az új patch változásairól? -
Kotomicuki #291547 "Nem hiszem el hogy ilyen balfasz fejlesztők legyenek egy ilyen top cégnél."

Méghogy: "top", ezen felröhögtem!
Amúgy, én elhiszem, mert rendszeresen tapasztalom, már hosszú ideje az ilyen és ehhez hasonló balfaszságaikat! -
Nálam már minden mod működik!
XVM,32x zoom,célkereszt,st. Itt minden megvan ami kell.:
http://wotinfo.hu/ -
Vengeancer #291545 Üdv!
Ebben a videóban milyen célzómodot használ a csávesz?Ha valaki esetleg ráismer, kérem jelezze :D
http://www.youtube.com/watch?v=0v3t_-nkCQk -
nobodyattis #291544 na most voltam téli Himmelsdorfon az is jó lett -
Na ezt keresem pont.
-
Szpecnyaz #291542 Bár még nem volt hozzá szerencsém randomban, egészen jónak tűnik. Redshire és Highway dettó. -
nobodyattis #291541 Hú ERLENBERGET jól átalakították a két bázis az északi illetve a déli hídnál van -
stoppos #291540 Ahh, ez lesz az, köszönöm. Végre nem barnák lesznek, hanem sötétvörösek, ahogy kell. :) -
DarkDays #291539 egyik modot felraktam,de megszivatott most az F8 ra nem a másodpercet írja ki hanem csak simán "újratöltés"
hol keressem hogy ki tudjam ezt a részét törölni,esetleg tud valaki segíteni ebben? -
yossarianHUN #291538 Nem úgy volt, hogy nem fognak működni a modok? Ahogy nézem már minden fontosabból van bőven 8.11-es verzió. -
VanDaal #291537 Nem-e? 
Hétvégén vendéglátóipari egységből hazatérvén nekiálltam ESO bétázni... Minimum 3-szor haltam meg egymás után a tutorial részen, ahol még ellenség se volt
-
Simulacrum #291536 Én átraktam azonnal wn8-ról mindent wn6-ra, mert azt szoktam meg. Nálam így néz ki a colors.xc fájlban a wn6 színezési rész:
"wn6": [
{ "value": 1, "color": "0xFFFFFF" },
{ "value": 424, "color": "0xfe0e01" },
{ "value": 794, "color": "0xff7d00" },
{ "value": 1174, "color": "0xfdf109" },
{ "value": 1569, "color": "0x5bff00" },
{ "value": 1884, "color": "0x00cab3" },
{ "value": 9999, "color": "0xFF00FF" }
],
-
Lets the fight begin!
-
foxbat88fx #291534 azért ez durva :D
ilyen csatát még 1 liter pálesz után se tudnék összehozni!!!! -
stoppos #291533 Én itt vagyok, ez nekem működik.
A szinekkel nem boldogulok épp. -
stoppos #291532 Újfent megtudtuk, hogy a WT sokkal jobb és ez benne is van az NDA-ben, vagy az NBA-ben. Nem emlékszem, amelyikben kevesebb a feka. -
Működő xvm editort tud valaki? Nekem ezt írja (de nem értem):
Üzenet -
Pár órára ellépek itthonról és 135 hsz.. Történt valami vagy csak a szokásos patch utáni "miért nem tudok belépni" (és visszaolvasni két hsz-t?) értetlenkedés ment? -
stoppos #291529 Köszönöm. :) -
2-4-12 -
http://kepkezelo.com/images/8bgj157ykhxzszl50zp6.jpg
http://wotinfo.hu/index.php/
http://www.wothungary.hu/page.php?11
Töltsed, telepítsd, élvezd! :) -
Nekem a WT E100-on nem tűnt fel a célzásidő nerf, csak a HP nerf:) Ugyanolyan gyorsnak éreztem a célzást és pontos is még mindig.
FV-nél mintha gyorsabban célozna kicsit és pontosabb lenne, de lehet a random szopatott 350 csatán keresztül és most megesett rajtam a szíve:D -
R3nton #291525 mod függők, úgy ahogy van bannolnám az összes modot, egyből ki lehetne szűrni a warpacket is -
stoppos #291524 Azt tudja valaki, hogy a játék alap zoomjai mekkorák? Át akarom írni ezt a kamera zoomot, mert csak kifele kéne nekem, a sniper pedig maradjon az eredeti. -
Pares #291523 Én modok nélkül tökéletesen elvagyok vele. Nálad a hiba. Csak most éppen a folyamatos magas ping és lag akadályoz meg abban, hogy élvezhessem. -
powermause2 #291522 Ez az "új"8.11 egy f@s!Nem engedi a modokat egyet sem,nem tudok zoom-olni,röhejes a szálkereszt, ronda, érthetetlen, lassú.ÚJ TÉRKÉPEK.BAHH!Csak éppen játszani nem lehet rajtuk. 
-
FosTalicskaa #291521 Az FV-hez nem igazán nyúltak a WT meg kapott egy kis arti erősségű nerfet (+sec célzásidő). Szóval a két legópébb td-t hagyták ki a szórásból.
Micsoda véletlen amúgy, hogy megint csak azokhoz a tankokhoz mertek hozzányúlni játékbalansz címszó alatt amelyek már amúgy is régen kerültek a játékba... -
Egyébként én semennyire nem éreztem a nerfet a WT E100-on:) Viszont az FV-t mintha buffolták volna, egyszerűen mindent eltalálok, alig megy mellé valami és a HESH is átszokta ütni az ellent(szinte nem is sebzek vele átlag alatt).
Amúgy 10424 damage:D -
Ez ám a fasza újítás!!
Kidob a csatából,aztán kiírja hogy kiléptem és kapok 74 xp-t a győztes duplázó csatára.Hogy basszák meg a tetves kurva anyjukat ezek a nyomorékok!!!Nem hiszem el hogy ilyen balfasz fejlesztők legyenek egy ilyen top cégnél.
-
foxbat88fx #291518 most Euro Truck Simulator 2-vel nyomulok :):) -
FosTalicskaa #291517 Add el szerintem is. Nagyon tönkretették, így már tényleg kár vele játszani. Én is eladnám most ha lenne. -
Velem is ez van. EU1 nálam borzalmas, most EU2-n játszom, itt kicsit laggol csak. Chat-en többen is panaszkodtak megint pl: "World of Lags" :) -
lammaer #291515 Nem látok semmi ilyesmit.
Mondjuk é n mostanában azzal a WBTvel vagy mi a csöcs tologatom (a T8 germán tornyos TD), és úgy van hogyha lövök akkor villanok is, camos legénységgel. Szóval nem érintene a nerf. -
Pares #291514 Srácok nekem iszonyatos a ping. Próbáltam EU1-et és EU2-t is, de folyamatosan villog a led és 50-150 közt ugrál, játszhatatlan. Most patcheltem fel, ezelőtt maximum 30-as pingem volt... Más is tapasztalta? -
Ez a "nagy kaliber" új medál akar lenni? Mert már másodjára szerzem meg a kv-1s-el, de eddig nem találkoztam vele.