418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bár az ELC AMX-et is meghagyták volna.
B-C 25t jelenleg nem igazán illik bele a játékba, sokszor a pályák miatt is. -
Megamax #406171 Szu sza, inkább várd meg a leárazásokat, a nerf ellen ugysem lehet tenni semmit hacsak nem az egész wot kozosség szólal fol. The Bat Chat :D -
asolyom #406170 Tudni vmi közelebbit az Object 430U nerfről? -
asolyom #406169 Tegnap pl. Sand Riveren az egyik top tier tankunk 30 másodperc elteltével fejest ugrott a kiszárad folyómederbe. Nehéz lett volna véletlennek minősíteni, miután a statisztikáját megnéztem, 2200+ WN8-as játékos volt. -
Med Obj 430U, td Obj 268 Version 4 -
silverchain #406167 5 misi? Na, akkor lehet benézek és veszek valami magas tierű tankot. T10 -ben melyik most a legjobb med/td ág? -
Megamax #406166 na igen probálkozhattam volna de minek , hogy egy klikket megnyomja a gombot aztánn pukk, á nem kossz inkább megyek másik csatába és mint láttad jól tettem. Beáldoztam egy szar csatát egy élveztes csatáért és míg ilyen a helyzet a játékban mindig meg fogom tenni. -
A játékot is lehet okolni azért, mert rövidek a csaták, de ugyanennyire hibásak a balfasz játékosok is akik elhullanak a saját hülyeségeik miatt, pl. mert oktalanul kinyíratják magukat ha artys meccsekbe kerülnek... -
Csak kláncsatás eredmények kellenek hozzá asszondják, sima player nem vehet. -
Már annyi bondot oszottak, hogy ha lesz tank bondért, az ilyen 10-20k között lesz. -
Rammsch31n #406162 Nekem lesz 9k+ bondom így... szerintem megtartom arra az esetre ha lehet majd venni bondért spéci tankot (volt vmi ilyesmiről szó egyszer...még réges, rég...)... ha a prém tankokon rakosgatnám az meg túl sok bondba és aranyba fájna, hogy folyton levegyem és rátegyem arra amelyikkel épp játszani támad kedvem, merthogy nincs kedvencem. :) -
Megamax #406161 na igen látom nem fogod fel a gold ammo korulotti mizériát, senkit nem érdekel mennyi kreditbe kerul a loszer mert az nem számít a csatamezon, viszont az hogy a lassú heavy tank ami valamit feladott a páncél érdekében még azt is elveszti. amugy persze igazad van nem nincs semmi baj a goldammóval meg a HE loszerrel , persze nyugodtan lehet játszani hosszú és élvezetes meccseket. tessék a én már csak így "játszom" már csak a leszarom meccsek vannak mert nincs sok értelme tornie magát az embernek a "csapatért" -
7 évvel és töménytelen mennyiségű alkohollal később:
\o/
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.27. 04:16:41 -
Gahahaha T10 minuszos. :-D Hahahahaha. -
Angelus1991ster #406158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*4000-5000 kötvény jól fog jönni :) T-55A-ra vagy egyébre. Részegen ne írkáljak. Foxi pillanatok.... -
Angelus1991ster #406157 Mockos gecik. Rákot nekik mer' ingyen mernek adni egy tankot.
4000-5000 kötvény jól jönni :) Turánra vagy másra meg lesznek a fejlesztett lófaszok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.11.26. 22:22:08 -
Már nem béta??? 
-
Plata #406155 Nem az volt a béta vége és a nagy reset és indult a játék.Bár még erősen béta volt de már indult.
-
gemihu #406154 :( nem volt ez ennyire rossz , na jó, mikor új verziót bétáztak vagy kiadtak, akkor szokott lenni lag, de valahogy máshogy..,de ez van akkor..
-
Heh az volt a beta nem?De mindegy ven szenilis fasz vagyok:)) -
Plata #406152 Klassz. -
Hàt ha jól értettem akkor semmit,csak be kell lépni 28àn. -
asolyom #406150 Úgy tűnik, hogy a top tierhez autista csapat is jár.
De legalább az xp-t azt megkaptam a csatáért. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #406149 Én arra lennék kíváncsi mikor adják a jutalmat és mit kell érte csinálni? -
Malarki #406148 Szintén, EU1 hétvége óta játszhatatlanul belaggol néha. -
asolyom #406147 Na, én lecsúsztam arról a csoda tankról, mert 2016. áprilisában regisztráltam, így ha jól sejtem, akkor 2-3 évesre szóló jutalmat kapom. -
Plata #406146 De főleg eu1-en. -
gemihu #406145 Sziasztok! Nektek mostanában nem lett akadozósabb a játék? Mert néztem ping teszteket, de a jitter 1ms a ping is 20ms körüli, a játékban 30-50 körül van, viszont viszonylag sűrűn villog a piros kör (packet loss) és zavaróan akad a játék. Szóval nem értem.. (az fps is jó amúgy)
-
lammaer #406144 Múltban emlékszem rá, meg is volt,kérdés MOST mire lesz jó. -
lammaer #406143 Jajj má', mondd azt hogy 1 embernek 1 munkanapnál több meló lenne ezt mind előállítani :D
Zsebükből a pénz? Ez egy újrafeldolgozott tank, gyártanak helyette másikat ha éppen ki akarnak hozni egy újat. Még csak nem is ikonikus tank, hogyha a storeban adták volna akkor mindenki rohant volna megvenni. Bármilyen noname tankból csinálnak pénznyomdát... E25, hallott róla vki? Defender? Azt mégis rohantak érte az emberek a boltba. Az emberek azért rohannak tankot venni ha jó a statja, csak egy kicsit OPnak kell csinálni és kész. Szóval a T50-2 nem vesz el piacot tőlük.
De kiváncsi leszek mire lesz jó ez a tank - eddig nem nagyon rémlik hogy ingyentank (amit csak úgyhozzádvágnak egy ünnepnapon) olyan nagyon jó lett volna bármikor is. (kivéve a T34 amikor prémesitették, de azért ugye tenni kellett)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.26. 18:57:26 -
asolyom #406142 Hát akkor? BiA és egyéni skillek? -
Megamax #406141 ah a cammot a spagettókon felejtsd el, világítanak akárhol vagy vele arty tuti megtalál, van ajátékban az a compare, ott állítsd be a skilleket felszerelést és nézd meg a kulombséget. Már csak egy páncél nézegeto kellene a játékba, sok emberkének segítene. -
asolyom #406140 Köszi. És ha kész a második sor is, akkor jöhet majd a csere BiA-ra?
Magyarul hogy van a játékban ez az "achievments" fül, ahol látom, hogy milyen jutalmat kapok majd az évfordulóra? -
A javítás, amióta újratölti magát a fogyócik annyira nem életbevágó, én a képzettségnek megfelelő skilleket rakom azóta inkább. -
asolyom #406138 Az Buffonnak már megvan, sőt full camo is, és a többi legénynél is full camo. Többeknél olvastam, hogy mednél is a javítás legyen az első skill, de pl. a szovjet medeknél azt tapasztaltam, hogy a camo is jó, mert jó laposak. A Progetto is ilyen, szóval ezért raktam első sorba a camot mindenkire. Most a második sort kéne húzni, és ide vagy javítást, vagy inkább a képzettségnek megfelelő skillt tegyem (snapshot, smooth ride, situational awareness stb.)? -
Plata #406137 Hát az én vesémért nem adnák oda.
-
A SU-130PM ről sajnos az a rossz hírem van hogy nem megvehető, valami maratonért vagy a fél vesédért fogják csak osztogatni...
-
Plata #406135 Nem a 2011 04 12 az már a béta vége és indult az éles.
Előtte volt a béta.
Az nap volt reset és kezdhettük előlrű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.26. 17:49:13 -
Nálam már tök homály mi volt hogy volt:) De mintha valami rémlene hogyha voltam is alphában akkor is új acc kellett a bétához, vagy ezt flasheltem?:))) ugye béta indult 2011-04-12 valami ilyesmi :D -
Plata #406133 Én ha jól tudom 2010 szeptemberben regeltem.
Csak aztán nem játszottam vele csak december körül.
De mikor adják a jutalmat?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.26. 17:41:24