418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Bár az ELC AMX-et is meghagyták volna.
    B-C 25t jelenleg nem igazán illik bele a játékba, sokszor a pályák miatt is.
  • Megamax
    Szu sza, inkább várd meg a leárazásokat, a nerf ellen ugysem lehet tenni semmit hacsak nem az egész wot kozosség szólal fol. The Bat Chat :D
  • asolyom
    Tudni vmi közelebbit az Object 430U nerfről?
  • asolyom
    Tegnap pl. Sand Riveren az egyik top tier tankunk 30 másodperc elteltével fejest ugrott a kiszárad folyómederbe. Nehéz lett volna véletlennek minősíteni, miután a statisztikáját megnéztem, 2200+ WN8-as játékos volt.
  • ROMOTO
    Med Obj 430U, td Obj 268 Version 4
  • silverchain
    5 misi? Na, akkor lehet benézek és veszek valami magas tierű tankot. T10 -ben melyik most a legjobb med/td ág?
  • Megamax
    na igen probálkozhattam volna de minek , hogy egy klikket megnyomja a gombot aztánn pukk, á nem kossz inkább megyek másik csatába és mint láttad jól tettem. Beáldoztam egy szar csatát egy élveztes csatáért és míg ilyen a helyzet a játékban mindig meg fogom tenni.
  • ROMOTO
    A játékot is lehet okolni azért, mert rövidek a csaták, de ugyanennyire hibásak a balfasz játékosok is akik elhullanak a saját hülyeségeik miatt, pl. mert oktalanul kinyíratják magukat ha artys meccsekbe kerülnek...
  • ROMOTO
    Csak kláncsatás eredmények kellenek hozzá asszondják, sima player nem vehet.
  • Sherman0070
    Már annyi bondot oszottak, hogy ha lesz tank bondért, az ilyen 10-20k között lesz.
  • Rammsch31n
    Nekem lesz 9k+ bondom így... szerintem megtartom arra az esetre ha lehet majd venni bondért spéci tankot (volt vmi ilyesmiről szó egyszer...még réges, rég...)... ha a prém tankokon rakosgatnám az meg túl sok bondba és aranyba fájna, hogy folyton levegyem és rátegyem arra amelyikkel épp játszani támad kedvem, merthogy nincs kedvencem. :)
  • Megamax
    na igen látom nem fogod fel a gold ammo korulotti mizériát, senkit nem érdekel mennyi kreditbe kerul a loszer mert az nem számít a csatamezon, viszont az hogy a lassú heavy tank ami valamit feladott a páncél érdekében még azt is elveszti. amugy persze igazad van nem nincs semmi baj a goldammóval meg a HE loszerrel , persze nyugodtan lehet játszani hosszú és élvezetes meccseket. tessék a én már csak így "játszom" már csak a leszarom meccsek vannak mert nincs sok értelme tornie magát az embernek a "csapatért"
  • Maala
    7 évvel és töménytelen mennyiségű alkohollal később:
    \o/
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.27. 04:16:41
  • Maala
    Gahahaha T10 minuszos. :-D Hahahahaha.
  • Angelus1991ster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    *4000-5000 kötvény jól fog jönni :) T-55A-ra vagy egyébre. Részegen ne írkáljak. Foxi pillanatok....
  • Angelus1991ster
    Mockos gecik. Rákot nekik mer' ingyen mernek adni egy tankot.
    4000-5000 kötvény jól jönni :) Turánra vagy másra meg lesznek a fejlesztett lófaszok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.11.26. 22:22:08
  • __Jacek__
    Már nem béta???
  • Plata
    Nem az volt a béta vége és a nagy reset és indult a játék.Bár még erősen béta volt de már indult.
  • gemihu
    :( nem volt ez ennyire rossz , na jó, mikor új verziót bétáztak vagy kiadtak, akkor szokott lenni lag, de valahogy máshogy..,de ez van akkor..

• __Jacek__
    Heh az volt a beta nem?De mindegy ven szenilis fasz vagyok:))
  • Plata
    Klassz.
  • joe662
    Hàt ha jól értettem akkor semmit,csak be kell lépni 28àn.
  • asolyom
    Úgy tűnik, hogy a top tierhez autista csapat is jár. De legalább az xp-t azt megkaptam a csatáért.
  • Plata
    Én arra lennék kíváncsi mikor adják a jutalmat és mit kell érte csinálni?
  • Malarki
    Szintén, EU1 hétvége óta játszhatatlanul belaggol néha.
  • asolyom
    Na, én lecsúsztam arról a csoda tankról, mert 2016. áprilisában regisztráltam, így ha jól sejtem, akkor 2-3 évesre szóló jutalmat kapom.
  • Plata
    De főleg eu1-en.
  • gemihu
    Sziasztok! Nektek mostanában nem lett akadozósabb a játék? Mert néztem ping teszteket, de a jitter 1ms a ping is 20ms körüli, a játékban 30-50 körül van, viszont viszonylag sűrűn villog a piros kör (packet loss) és zavaróan akad a játék. Szóval nem értem.. (az fps is jó amúgy)

• lammaer
    Múltban emlékszem rá, meg is volt,kérdés MOST mire lesz jó.
  • lammaer
    Jajj má', mondd azt hogy 1 embernek 1 munkanapnál több meló lenne ezt mind előállítani :D
    Zsebükből a pénz? Ez egy újrafeldolgozott tank, gyártanak helyette másikat ha éppen ki akarnak hozni egy újat. Még csak nem is ikonikus tank, hogyha a storeban adták volna akkor mindenki rohant volna megvenni. Bármilyen noname tankból csinálnak pénznyomdát... E25, hallott róla vki? Defender? Azt mégis rohantak érte az emberek a boltba. Az emberek azért rohannak tankot venni ha jó a statja, csak egy kicsit OPnak kell csinálni és kész. Szóval a T50-2 nem vesz el piacot tőlük.

De kiváncsi leszek mire lesz jó ez a tank - eddig nem nagyon rémlik hogy ingyentank (amit csak úgyhozzádvágnak egy ünnepnapon) olyan nagyon jó lett volna bármikor is. (kivéve a T34 amikor prémesitették, de azért ugye tenni kellett)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.26. 18:57:26
  • asolyom
    Hát akkor? BiA és egyéni skillek?
  • Megamax
    ah a cammot a spagettókon felejtsd el, világítanak akárhol vagy vele arty tuti megtalál, van ajátékban az a compare, ott állítsd be a skilleket felszerelést és nézd meg a kulombséget. Már csak egy páncél nézegeto kellene a játékba, sok emberkének segítene.
  • asolyom
    Köszi. És ha kész a második sor is, akkor jöhet majd a csere BiA-ra?

Magyarul hogy van a játékban ez az "achievments" fül, ahol látom, hogy milyen jutalmat kapok majd az évfordulóra?
  • ROMOTO
    A javítás, amióta újratölti magát a fogyócik annyira nem életbevágó, én a képzettségnek megfelelő skilleket rakom azóta inkább.
  • asolyom
    Az Buffonnak már megvan, sőt full camo is, és a többi legénynél is full camo. Többeknél olvastam, hogy mednél is a javítás legyen az első skill, de pl. a szovjet medeknél azt tapasztaltam, hogy a camo is jó, mert jó laposak. A Progetto is ilyen, szóval ezért raktam első sorba a camot mindenkire. Most a második sort kéne húzni, és ide vagy javítást, vagy inkább a képzettségnek megfelelő skillt tegyem (snapshot, smooth ride, situational awareness stb.)?
  • Plata
    Hát az én vesémért nem adnák oda.
  • ROMOTO
    A SU-130PM ről sajnos az a rossz hírem van hogy nem megvehető, valami maratonért vagy a fél vesédért fogják csak osztogatni...
  • Plata
    Nem a 2011 04 12 az már a béta vége és indult az éles.
    Előtte volt a béta.
    Az nap volt reset és kezdhettük előlrű.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.26. 17:49:13
  • __Jacek__
    Nálam már tök homály mi volt hogy volt:) De mintha valami rémlene hogyha voltam is alphában akkor is új acc kellett a bétához, vagy ezt flasheltem?:))) ugye béta indult 2011-04-12 valami ilyesmi :D
  • Plata
    Én ha jól tudom 2010 szeptemberben regeltem.
    Csak aztán nem játszottam vele csak december körül.
    De mikor adják a jutalmat?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.26. 17:41:24