418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    az már az előző patchben is benne volt :D
  • papa74
    Lehet jobb lenne, ha nálam is kilépkedne :-(
    3/13 az állás :-(
    Szerintem sok minden változott ebben a verzióban, de nem előnyére az is biztos!
  • Simulacrum
    Igen, ez nálam is jelentkezik.
  • Roger6
    Hehe, színszűrőket használjátok? Jópofák :)
  • stork13
    Nem játék alatt crashel, hanem kilépéskor omlik össze a játék.
  • Toweliee
    Milyen felszerelésekkel használod?
  • Sunsetjoy
    Nekem a magyar damagepanellel, xvm maxzoom modjával, xvm nightly-val, jimboval, többsoros garázzsal, hangárórával 4-5 meccs alatt egyszer sem crashelt. Többet nem játszottam vele amúgy.
  • JeffDunham
    Modmentesen nincs crash. Egyedül az XVM volt fent, akkor már csinálta. Szóval az lehet a ludas. (vagy a Jimbo, de szerintem nem ez).
  • Toweliee
    Nekem az egyik magyar oldalról leszedett damage panel csinálta.
  • Oddball29
    Akkor kizárásos alapon a zoommod lesz az. Azon kívül csak Locastan Minimap van fenn, és anélkül is crashelt.
  • SuspiciousC
    Nekem modmentesen nem crashel.
  • JeffDunham
    Eddig mindenkinél akit kérdeztem. Nálam is.
  • JeffDunham
    Úgy érzem jól sikerült a mod-ok felrakása.

• Oddball29
    Ezt a minden kilépésnél crashelést másnak is csinálja? Valamelyik mod okozza?
  • Master91
    jöhet a védő szöveg:" haasznáálj te iiiis"
  • papa74
    Nálam emelkedett az fps, kicsit nőtt a ping, viszont nincs észrevehető laggom.
  • papa74
    2/8 a mai mérleg, lehet, hogy időben abba kellene hagyni :-(
  • Roger6
    Látom az arany még mindig menő WT-E100-ban.
  • Kotomicuki
    ...és Nazarov77!

Az elwotosodást a játékmenetre értettem, ahol a WT repülős részében, ami idáig (az 1.37 bevezetéséig) úgy-ahogy jó volt - a wot-nál sokkal, játékmenetileg - , de az 1.37-től kezdődően az amúgy is 4 tier összevonásával létrejövő új szintek között is +/- 1 lépésközt tart a MM! Azaz: eddig, legfeljebb 2 (régi) szintűvel kaphattál nagyobb ellenfelet - ez ott sem mindegy: mennyivel megy, mekkora/mennyi fegyvere van, stb. - , míg most akár a 4 (régi) szintű különbség sem számít kirívónak (pl. Me 109 E1 vs. P-69A-10).
    Azon kívül, sorra veszik vissza a repülőgépek szorzóit, ami nagyon kihat a keresőképességükre - itt is a wot-ot érzem utánozni a gaijin részéről!
    Sz'al, a repülős része a WT-nek nagyon leszálló ágban van, minőségileg/játszhatóság terén, ahogy a wot is, az utóbbi időben: a MM sorra rak be alulra, a random meg 3-as sorozatokban adja a melléket, nem sebző találatokat -> számomra élvezhetetlen lett a játék!
  • popey8
    A régi formájába igen. A WG elintézte a könnyű courageous resistance-t, nehogy az ember jól járjon, ha szar csapatot kap:) Ha jól emlékszem az új m. medálnál meg van szabva a min okozott sebzés és az is hogy hány méteren felül kell ezt összehozni.
  • SzocsA
    sehol, csak kivenni tudod.
  • Roger6
    Mesterlövész jelvénynek annyi?
  • vendegmunkas1
    vajon az új ruinberg on fire mapról mi a kurva annyáért dob ki töltés közben?
    Csak ezen a mapon csinálja ez a rohadék WOT.Más nem járt még így??Kurva idegesítő.Grafikai beállítások:low minden/kikapcsolva.Alap game, nincsenek modok felrakva.
  • kisTekila
    Frissítés után (ami a mexokott buziság: hamarabb letölti, mint sajátgépről telepit)
    betöltéskor desktop. semmi nincs fent, se mod, semmi
    vmi 5letet köszönnék
  • baromarc111
    Tömörített pack volt mert,fostalicska a notim.Megállítottam majd újra elindítottam most már csak 6gb kell neki
  • popey8
    Használsz Tweakert vagy tömörített textúra packot? Ezek használatakor szokott ilyet csinálni. Szűz kliensre telepítsd a patch-t.
  • baromarc111
    WTF??
    Ez mi,5 kor elindulok dolgozni,bekapcsolom a klienst,9ig meglesz az update 900mega,erre hazaérek és mit látok,elkezdett letölteni egy 10GB frissítést
    Az én kliensem mit tölthet vajon??Serb privát szerveréről a homokbánya videókat??
    Valakinek hasonló?
  • yossarianHUN
    Engem mulattat:)

Szintén ma délutáni. A meccse elég fos volt, de legalább felröhögtem a végén:D
  • Oddball29
    Három csata után feladtam az új patch-et. Játszhatatlan lagos szar dupla pinggel.
  • kabel15
    Hol tudom beállítani hogy csak nemzeti csatába rakjon be?
  • Angelus1991ster
    Lehet, hogy szopóágja van. Nem végezte el a szopóágűző szertartást. Én minden nap megteszem! Tegyétek ti is.
  • Angelus1991ster
    A nap szégyene: Szkafi2000 a 31 ezer csatájával. Sárga effes és sajnos hazánkfattya. Ennyi csatánál se jött rá , hogy az E-100 erősebb ellenfele az Is-8-ának. Ennyi évesen ennyire besszippantotta ez a játék?
  • Angelus1991ster
    Már másodszorra írja ki a 2.osztályt. Mi ez évet kell ismételnem?:I
    Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2014.02.11. 20:42:47
    Jármű: KV-2
    Szerzett tapasztalat: 839
    Szerzett kredit: 22 109
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
  • bootsector
    A legértelmesebb újítás az lett, hogy végre kikapcsolható a chat...komolyan mondom! Azokat a gyűlölettől izzó megkeseredett kommenteket a p...csöm se akarja olvasni. El se kezdődik a meccs, már megy a noob, retard, idiot, és társai.
  • yossarianHUN
    Fos...
  • yossarianHUN
    Igen, továbbra sem vagyok elájulva tőle. Ezt ma mentem, tesztelendő a bevételét.

kép
  • Lack
    999 ms ping no comment
  • Oddball29
    T34, profitability increased by 5%.

Pfff... Kenhetem a hajamra.
  • Simulacrum
    Óriási, hogy az új legtöbb sebzéses kitüntetést egy ilyen tankkal szerzem meg. :D
    Ledaráltuk az ellent a másik ugyanilyen tankkal, pedig teljesen más irányba mentünk. Saját tierébe nem tudom kerülhet-e, de így T7-ben is halálosztó ez a tank. Sokat elmond a csapatunkról, hogy két light sebezte a legtöbbet. :D

• SzocsA
    Óh tényleg a kv-1s