418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Közben megtaláltam a választ :)
  • sempike
    Ezt már kérdezni akartam korábban is tőled. Mi az a piros lakat meg a 22:41 az FV4202-őn?
  • patchaou
    "Inkább az az érzésem hogy a német gépet használók bénák lennének vagy magasabb a skillcap a tankok használatához." Egyszer régebben Én is leírtam valami hasonló véleményem, akkor egy napig kommunistáztak privátban is (sőt más fórumon is, pedig csak ide írtam)
  • Ry0K3N
    A többiben sem rózsásabb a helyzet. Tier 9 ben mentem tegnap, 6-7 waffentrogert bedobott highwayen ugyanyannyi T54 ellen. 15-5-re vesztett a német csapat. Aztán meg a bányás pálya, 3 tier 9 többi tier 8. Arány ugyanaz.
    Az elsőn a sok waffentrogeres nagyokos elkezd kempelni a dombon F-G-1-ben és naná hogy felspottolva szétlövetik magukat. A másikban meg a sok barom a tiger 2-jében elkezd basecampelni és nem mernek pusholni 4v1 szituációban.
    Inkább az az érzésem hogy a német gépet használók bénák lennének vagy magasabb a skillcap a tankok használatához.
  • patchaou
    Nem csak azok akiknek amúgy is voltprémiumuk? Eddig mindig így volt... és az álcafestésekhez is dobnak 24 órát.
  • rolio
    FOV visszaállítása
  • Eagle16
    Igen.
  • Kisf4rk4s
    Mindenki kapott 1 nap prémet a Laggamingtől?
  • killbull
    Amit régen is mondtam sokszor. Magyar színvonal. Nem kritika, tények.
  • zsupeti
    Észrevettem én is,először azt hittem,h az alap lánccal megyek,de nem.

Ami még jól látható az a lepattant lövedék.Lehet,h eddig is volt ez az effekt,de most ez nagyon látható.
  • szabii98
    már bekerült az új FOV?
  • Greenscape
    Balcsi, klantali.... Hany eves vagy? 12?
  • pointer4
    Balcsin lesz a klántali Jeff ? :D
  • pointer4

hogy mik vannak :)
  • popey8
    Én egyelőre a modokkal szarozok, nem is figyeltem erre.
  • popey8
    Az nem az teeeee:D Menj vissza itt délelőttre.
  • Greenscape
    Te nem vettel eszre semmit a lassulasbol?
  • Greenscape
    Biztos jot linkeltel? Itt semmi nincs irva, hogy mitol lassabb a tank.
  • popey8
    Field of view és lekicsinyítették. Volt róla szó délelőtt. Egyik klántársam is ilyesmit érzékelt amúgy.
  • popey8
    Ez:)
  • Greenscape
    Mi a farkam az a FOV?
  • Greenscape
    Szoismetles idiota. Lekozelebb ne etesd meg a macskat ket mondat kozott.
  • popey8
    Ez az új FOV miatt van.
  • JeffDunham
    CW valamelyik BIA ellen. Be van fagyva. A leges legjobb döntés volt ezt bevinni Artic pályára. Meghálálta a bizalmat. Nyertünk.
  • ximix #291648
    A másik szívfájdalmam, 3 csatával ezelőtt megvettem a nagy puskint aminek über brutál oldalt kitérése van .
    ironia off

Ha már főleg egy légvédelmi feladatokat ellátó tankot választottak TD-nek az orosz barátaink legalább az álcaháló aktiválódásával egy időben lenyílna az oldala és lehetne rendesen használni.

(Pz.Sfl.IV.c)

• Greenscape
    Csak en erzem ugy mintha mocsarban mennenek a tankok? Olyan kurva lassan fordulnak a tankok meg a sebessegerzes is szarabb pedig az ora szerint ugyan annyival megyek mint az elozo pach-ben.
  • kisokka
    Kerülni? Hogy lehet egyáltalán választani?
  • Oddball29
    Tier6-ban kerülni kell ezt a modot, mint a pestist.
  • kisokka
    FV-nél mi az a lakat és mellette a 22:41? Úgy rémlik, mintha erről lett volna már szó, de elfelejtettem mi is az.
  • ximix #291643
    Perfekt MM erről álmodtam már mióta, hmmmm Realistic Battle a WoT-ban Németország-USA 0:1

• e57
    Az is érdekel. :) Melyik az?
  • popey8
    Azt nem tudom, én másik fajta gold detektor modot használok.
  • e57
    Köszönöm.

És az, amelyik bal alul mutatta azt is, hogy gold ammoval lőttek meg?
  • popey8
    Ez.
  • e57
    Melyik ez a 3 soros garázs mod? Tetszenek rajta a plusz szűrők.
  • popey8
    Használ vki Loca féle minimap modot?

Úgy tudtam, h 8.11-től kezdve kör alakú lesz a látótáv, viszont ebben a modban még mindig négyzet alakú. Nagyobb a négyzet, tehát látszik, h messzebbre lehet látni, de négyzet alakú, ami elvileg nem ad teljesen pontos "képet".

Használja vki az xvm minimap részét? Abban milyen alakú ez a marker?
  • Pares
    Nekem az van, de így se valami élvezetes, össze-vissza ugrál, késve reagál, stb.
  • Lunki88
    Az egyébként mitől van (tank típustól függetlenül) hogy ha felfelé célzok, mondjuk egy domb tetejére akkor hajlamos szétcsúszni a célkereszt? El sem tudom dönteni hogy ilyenkor hova fog menni a lövedék. Ritkán fordul elő, de elég zavaró. Nem lag miatt van, mert korábbi patcheknél is jelen volt ez a probléma.
  • Maala
    Használd a szerver oldali célkeresztet. Lehet rajta látni rendesen, hogy épp hova laggolsz a célkereszted.
  • stork13
    4 meccs után feladtam. Annyira laggolt az egész, hogy a tank elejére célozva -jobb esetben- eltaláltam a hátulját vagy hirtelen teljesen más irányba mentem. :D