418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Multiplayer kár hogy nem lesz benne. :) -
Ry0K3N #291711 Ki nyert? :D -
Ha a wot miatt nem is, ezért beszerzek valahogyan egy új gépet :) -
R3nton #291709 kösz a linket -
Köszi. -
Na ennél betegebb dolgot még nem láttam! Eddig a Postal2 macskahangtompítója vezetett, de ez veri! -
Pedig hogy mondogatta mindenki hogy ez csak a teszt szerveren lesz így. :D -
R3nton #291705 Most ezeket lejjebb vettem alacsonyra, amiket Malarki mondott és növekedett 20-28-ról, 50 körülire. Ez már ok, bár tény, hogy csúnyább lett :/ -
Frankie69 #291704 Az extra effektek minősége, extra effektek mesterlövész módban és a lánctalp effektek nyugodtan kikapcsolhatók. Ha a növényzet minőségét teljesen kikapcsolod, akkor a fű eltűnik, sok pályán ez is eredményez némi plusz FPS-t.
-
stoppos #291703 Látsz különbséget a 8.10 és a 8.11 között? Ha a válasz nem, akkor nem kell neked. :) -
R3nton #291702 kösz -
400V #291701 US VS GERMAN
-
stoppos #291700 Az utólagos feldolgozást kikapcsolhatod. Ha jól emlékszem az elég sokat eszik és kb csak anniyt csinál. hogy elmosódottak lesznek tőle a dolgok.
Link -
El sem hiszem, meglehet nézni a 8.10-es replayeket... -
Ezt a fov-ot elmagyarázná valaki? Kell ez nekünk vagy nem? -
Malarki #291697 Egyébként ez az Utólagos feldolgozás meg a Vertikális szinkronizáció mit jelent? -
Emlékszem még azokra az időkre :) Tele volt minden sírva, hogy milyen OP-k a tájpok, Én meg örültem amikor volt az ellenél pár, mert könnyű volt lezúzni őket. Azóta jól szétcseszték őket talán ezért van belőlük sokkal kevesebb... -
Malarki #291695 Árnyékok, fények, víz minősége, lombozatot, növényzetet lentebb veheted. -
Ry0K3N #291694 "- Egy ágyú minden lövedékének ugyan annyi a sebessége, hogy ne zavarja össze a játékosokat."
Jajj, mert skill kéne hozzá azért nehogy elijesszük a 45% winrates 8 darab prémtankos gazdagjózsit nem tesszük bele. -
Ry0K3N #291693 Tiger 2 IS3 esetet nézve, Tiga 2-nél sokkal jobban oda kell figyelni magára a tankra hogyan forgatod-döntöd mid látszik ki meg hogy hogyan használd ki a gyorsabb és pontosabb lövegedet. Míg IS3 sokkal egyszerűbb ilyen szempontból de véleményem szerint ugyanannyira effektív tud lenni a királytiga. IS3-al csak azért van jobb statom mert mikor voltak a type hordák direkt vadásztam őket nagy lelkesen mert elmenekülni nem tudtak, lefordulni nem tudtak, átütni szemből nem tudtak. Be szép XP zsákok is voltak :D -
R3nton #291692 beállítások
De jó hogy nem működik a képfeltöltő -
R3nton #291691 Mit vegyek lejjebb, hogy növeljem az FPS-t?
Köszi! -
Felraktam a modokat és mentem egy probakört a su152-vel, olyat láttam amit eddig még ezzel nem. Pattant a HE egy t150-röl, utánna szemböl kb 80m-röl telibevertem egy jgdPz-t 9 hp. -
R3nton #291689 psziho44-nek nem tetszett, hogy 1vs1-be pwnoltam a t110e5-jét a type61-el :D
Magyarboy egyből anyázott :D -
Működő szerver oldali célkeresztet talált már valaki? -
foxbat88fx #291687 úgy néz ki mégis lesz :D:D:D
-
FosTalicskaa #291686 Most jöttél csak rá, hogy nagyon csúnyán át lettetek verve? XDD
Csak azokat a td-ket bántották amik régiek és már amúgy sem játszottak velük sokan. Míg a wt meg az FV azok meg a nagy nyertesek lettek mert egy csomó ellenfelüket most kiemelték a csatákból. Meg is látszik a létszámukon.
Az artik viszont még pontosabbak lettek, még nagyobbat sebeznek. Tegnap minden csatámban 1 hitelt valamelyik legalább 1-2 medet...
Tudom, hogy mindig csak szidni szoktam a játékot, de azt azért el kell ismerni, hogy a téli himmelsdorf nagyon szép lett. Nagyon elkapták a téli város hangulatát. -
stoppos #291685 Itt van a számítási mód.
Itt pedig az elvárt értékek tankonként. -
stoppos #291684 Kötéllel, vagy lánccal. -
R3nton #291683 Buzeráns TD-ket nem nerfelték eléggé, még mindig tele van velük a játék. Kövi patchben jön a kövi nerf azt hiszem. Megkapja a magáét az FV és a JP is. -
Hexen007 #291682 A jacktor mod pack-ben az XVM a játékban miért az új WIN8-at mutatja???? És nem a WIN7-et! A win7-nél 1500-tól kék volt a játékos most win8 szerint 1900-tól kékek, és mivel lehet húzni a WIN8-at? -
Nazarov77 #291681 Rammer,ventillátor és álcaháló, sniperként érdemes játszani vele. -
Ez nem normális bazze! Szét röhögtem magam. (de azért bekaphatjátok hogy a picsogó csajt kaptam szerepül!)
-
lammaer #291679 Höhö, azt mi is tologattuk a fiammal rendesen, de aztán elég hamar meguntuk.
Most Terraria van lanon :) -
2nappal ezelőttiek:
- SerB nem gyakran használja az Orosz ágat összehasonlításra.
- Amint megmozdul egy tank, abban a pillanatban "mozgónak" van tekintve álca érték szempontjából.
- A fenti szabály minden osztályra vonatkozik.
- Egy játékos kérdezte a fejlesztés prioritása a WoWs-en van vagy máshol. SerB azt mondja hogy a WoWs egy másik fejlesztő stúdió csinálja.
- A lövedék sebessége lassabb mint a való életben, hogy jobban érvényesüljenek a "képességek" (előre célzás)
- Egy ágyú minden lövedékének ugyan annyi a sebessége, hogy ne zavarja össze a játékosokat.
- Az csak egy pletyka hogy ha rossz beosztásokat kapsz akkor szervert kell váltani hogy "resetelve" legyen az MM.
- A talajellenállás nem a tank súlyához kötött - a súlynak az erőáttétel számolásában van szerepe.
- Fejlesztik a feljelentő rendszert ami majd figyelembe veszi a "megbízhatóságot is".
- SerB nem lát problémát a régebben berakott tankokkal: "Ha Veider csapata talál valami problémát a statisztikákban akkor majd javítjuk."
- SerB azt mondja az alternatív tanktestek berakása NEM azt jelenti a jelenlegi kapacitás problémák megszűnnek. Hozzáteszi nem lesz nagy gond mivel az újabb tanktesteknek elérhetőek lesznek a régebbi modulok.
- Jelenleg úgy tervezik hogy a tanktesteket a felfüggesztésekhez kötik.
- A Havoknak nem lesz hatása a lövedék viselkedésre.
- 0 sebzés lövések eltüntetése a játékból? "Még nincs eldöntve, megvitatjuk."
- Object 140 modellje át lesz dolgozva de majd csak a HD modellkor.
- He lövedék az ellenfél csövébe: A "robbanás" nem mindig a cső végén történik hanem ott ahol találkozik a csővel. De a cső végének a lövése mindig 0 DMG találatot eredményez.
- Lehet hogy az alternatív tanktesteknek "zárolva" lesznek a moduljaik. Például a T-54-nél a régebbi test lehet csak az alap toronyot használhatja az LB-1 ágyúval.
- Nem buffolják a tankok látótávját.
- Hiányzó US prémium TD? "Nem garantálunk szimmetriát a prémium tankok között."
- Úgy tűnik volt egy szuperteszt opció amikor a pályákon elhelyezett bunkerek lőttek a közel érkező tankokra.
- A fejlesztők nem raktak be nyerési arány/időszak statisztikát, mert a játékosok nagy részének fájdalmat okozna, és akik nagyon akarják modok által úgy is megtudják. -
lammaer #291677 Biztos kellenek a szóközök a < jelek után?
Látom hogy a linkelt topikban is úgy írják, de így első blikkre nekem nem tetszenek :) -
enncsibaba #291676 Ha beírom ezt:
" < fovCommon>
< horizontalFov>110.0< /horizontalFov>
< horizontalFovBigAspect>180.0< /horizontalFovBigAspect>
< verticalFov>78.0< /verticalFov>
< /fovCommon>"
azonnal kilép, az értékek átírásával meg nincs látható különbség.
Sajnálom, mert engem is nagyon zavar. -
Nekem nem volt prémiumom, és adott egy napot mikor reggel beléptem. -
Másnak már meg is válaszolta :) Lenyomták a BIA-t cw-n.
Ha területért folyó cw csatában kilövik a tankod, akkor (típustól és tiertől függően) bizonyos időre "lefagyasztják" játszani lehet vele, de területért folyó cw-re addig nem lehet bevinni. -
szakasz #291673 túl sok sebzést osztott ki, valószinü feljelentették és zárolták a tankját.
;-)