418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #291792 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a Mirtankov-ról a MeltyMap célkeresztet, de ahogy a játékban zoom-olok, nem vált be sniper nézetbe, ahhoz külön meg kell nyomni a shift-et. Nem lehet ezt valahogy módosítani? Köszi -
Ezt már próbáltam, de nekem a shift gomb megnyomása után teljesen befagyasztja a játékot. Illetve a csatát nem, csak nem lehet irányítani a tankot, nem lehet forgatni a tornyot és nem lehet kilépni sniper nézetből. Hova másoltad pontosan a fájlokat? -
Megtaláltam. -
e57 #291789 Köszönöm! :) -
Hol lehet kikapcsolni? Én nem találtam meg. -
stoppos #291787 Köszi. Ezek szerint tényleg átaludtam. Valamiért az a kép volt bennem, hogy a németekkel eddig csak szopás volt. -
4-böl 1x sikerült nyerni:
német vs amcsi
bocsi, de a képkezelö valamiért nem akar müködni -
suba53 #291785 Volt győzelem is, vereség is.
De végül is kikapcsoltam ezt az opciót. Jobban tetszik a csalamádé. :-) -
stoppos #291784 Volt ilyenről szó? Azokat a kommentokat ezek szerint átaludtam. :) -
a6m2mszero #291783 Eddig kétszer rakott be nemzetek csatájába mindkétszer némettel és mindkettő győzelem volt:) -
lammaer #291782 Elvben a WTt senki sem kritizálhatja különben kivágják őket a CBTről.
Oroszok azok is, na. -
lammaer #291781 Tegnap még arról volt szó hogy német fölény van... ma már német hátrány van? -
stoppos #291780 Volt már valaki bent nemzetcsatában némettel, úgy hogy nyert is?
-
Simulacrum #291779 Amúgy ennek a 1-2-3 meg mester osztály mindenkori újra kiírásának vajon mi az értelme? Számomra inkább zavaró, mint hasznos. -
Simulacrum #291778 Közben meg is találtam.
Ha valakit érdekel a minimapLabels.xc fájlban kell a "units" résznél a deaddal kezdődő sorokban 0-ra állítani az értéket. -
Malarki #291777 Hát mivel nekem meg sem nyílik nem tudok róla nyilatkozni.
Gondolom valami nagy szakember lehet, vagy legalábbis hozzáértő, lelkiismeretes munkatárs. -
De egy baromság ez a nemzetek csatája. Német vs Francia, kurva sok esélyünk volt 5db amx 45, 3db amx 46 meg a goldammojuk ellen. -
foxbat88fx #291775 "Attól lesz minden játék tökéletes..."
sör? :D -
stoppos #291774 Ezt vajon ki tartja karban és mennyi pénzért van tele törött linkekkel?
-
Találtam egyet ami működik. Teszthez készült, ezért az elérési út nem stimmel benne, de faszagányos ha jó helyre másolod.
itt van. -
Simulacrum #291772 Azt nem tudja esetleg valaki, hogy az xvm-ben hol kell azt beállítani, hogy a térképen ne látszódjanak a már elhullott tankok?
Ilyen sötét zölddel és pirossal van az ikonuk feltüntetve és nagyon zavaró, illetve teljesen felesleges. -
Onnan szedtem le, akkor még azt irták hogy nem tesztelt, lehet már másik van fönt. -
Malarki #291770 Nemzeti Digitális Adattár
-
Én is azt keresek tegnap óta. Ha esetleg találsz tudnád linkelni? Természetes én is berakom. -
stoppos #291768 Titoktartási megállapodás. -
bigmano #291767 Attól lesz minden játék tökéletes.....még ezt sem tudod =D -
foxbat88fx #291766 és mi az az NDA? :D -
bigmano #291765 Foxy elárulok egy titkot aki aláírta az NDA-t annak mindenkinek nagyon tetszik a WT! -
Nihili #291764 Rakd fel a legújabb xvm-et, s rögtön látni fogod a minimapon a felspotolt tankok pozicióját. Zoom modot pedig tudsz letölteni a wotinfo.hu-ról, bár egyesek szerint ez a mod okozza a fagyásokat. -
Nazarov77 #291763 Olyasmi a fejlesztés mint a repülőbe, a megviselt agyonhasznált cuccokat lehet jobbra cserélni amitől jobb lesz a fordulás,torony forgás, fék, pontosság stb meg van camo, extra armor ennek a képén lánctalp darabok vannak a tankra pakolva de (még) nincs vizuálisan megjelenítve.
Meg amit mondtam lőszer típusokat lehet unlockolni. Alapból sima AP meg HE van. Oroszoknál van még sharpel alapból de az kb annyit is ér tankok ellen. -
foxbat88fx #291762 ja tényleg olyan béna vagyok vele :D
62% WR és 2000 avg damage, de nincs semmi visszatartó ereje
minek szólsz bele olyanba amihez nem is értesz? -.-"
különben is Nazarov77-el beszélgettem nem veled -
foxbat88fx #291761 neked* -
TomDantes #291760 A Ferdinand itt is az baromira jó, t8-as TD. Ja, tudni kell használni...áh, must jut eszembe, hogy kihez is beszélek...a főfogyatékoshoz. -
foxbat88fx #291759 ja egyébként neked hogy tetszik a WT???
nekem már van jobban rálátásod?
tetszik? fasza? jobb mint a wot?
persze tudom hogy más a kettő -
Is-4 van a játékban? Vagy mi a legnagyobb orosz? -
Malarki #291757 Milyen tankról van szó? Td, heavy med? Nem mindegy.
Egyébként ezt a nemzetek csatáját milyen gyakran adja? Patch óta még nem játszottam. -
Nazarov77 #291756 Tiger IIvel biztos rálőttem vagy 10et egymás mire meguntam és másik úton mentem. :D
Egy hegyről lövöldözött jó messziről és szépen lefogta az egész bal felső oldali utat. -
foxbat88fx #291755 ennyire azért nem vágom a gamet, milyen fejlesztések vannak stb..
sajna nem vagyok benne a CBT-ben
de olvasgatva a neten mindenki azt írta hogy egy gyilok...
itt WOT-ban meg mi a ferdi??? lófasz! -
Nazarov77 #291754 Én szemből még egyszer se tudtam kilőni. Jó mondjuk még csak 1 órát toltam tegnap, meg közelharcba még sose kerültem ellene, de félelmetes egy gép. Még nem unlockoltam az APCRt a 88 L/71be azzal szerintem lesz már esélyem ellene nagyobb távról kiütni.
-
foxbat88fx #291753 UK. vs USSR xDDDDDD
szegény gagyi T-28-asok :D