418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Beállítások...
  • bootsector
    Hol lehet kikapcsolni a nemzeti csatát?? Nem találom sehol...
  • patchaou
    Nagynehezen rábeszéltem magam hogy elkezdjek wotozni, erre megint lagol ez a fos. Elmehet az összes wg-s a halál faszára, meg az is aki védi őket...
  • toocha
    Köszönöm szépen.
  • toocha
    VK3002D
  • darkwraith
    de hülye vagyok: kuplung égető :d
  • darkwraith
    Hali

Először is milyen tank?

Ha Heavy, akkor T9-ig nem igazán kell a BIA, gyorsan töltenek, meg sem éreznéd nagyon. Én akkor húznám még a legénységet, hogy 200+%-osak legyenek, és akkor képezném át!
    1. képesség - BIA
    2. képesség - parancsnok hatodik érzék, többiek javítás

Ha med, akkor megint nem kell bia, fontosabb a javítás illetve a mozgás és lövés leadás javítások, pl kuplink égető, sima utazás, meg a ponosabb lövés mozgás közben, annak nem jut eszembe a neve.

Heavynél elsőnek az E75 és a VK4502P nagyágyúja igényli a BIA-t esetleg.
  • stoppos
    Szpászíbá. :)

Vicces, hogy minden váltás után mit össze kell bóklászni a modokért. Pláne, hogy akkorra már azt is elfelejtem minek mi a neve, csak látom, hogy valami hiányzik.
  • ToCsEk
    Improved Session Statistics:
  • toocha
    #291750 erre valaki?
  • stoppos
    Ennek a modnak elfelejtettem a nevét. :)
  • ToCsEk
    rng jó oldalán voltam ma
  • Koridor
    afk battle?
  • markastor84
    Hááát.... Grat, WG! :(

• malystryx
    Köszi szépen :), bár már átírtam a sajátot, előtte mégis megpróbálom ezt. Azért remélem pár napon belül érkezik egy javító patch a launcheren keresztül.
  • patchaou
    Ha úgy csinálod ahogy a kolléga írta működnie kell. Ha mégsem akkor valami másik moddal ütközik.
  • patchaou
    Ez valóban segíteni szokott, a 7 éves vasamon segít kb +10 fps-el, de sajna a bokrok mellett fől3g átnézve rajtuk még mindig diavetítés van.
  • foxbat88fx
    akinek szarabbul fut a game annak ez segíthet pár efpéest nyerni
    http://modswot.com/maximum-increase-visibility-wot-0-8-11/
  • Frequency
    Köszönöm szépen!
  • stoppos
    Tegnap Odball tolt be egy linket, hogy milyen modok működnek már.

Ez volt ni.
  • Frequency
    Sziasztok Srácok!
    Azt szeretném kérdezni tőletek..hogy az új patch után a hang módok sem működnek?Nem szeretnék kisérletezgetni,mielőtt tőletek nem kérdezem meg..Válaszokat előre is köszönöm!
  • bigmano
    Találtam egy elég jó kis oldalt sok részletes adattal wot wiki szerű,de van sok hasznos infó és a kalkulátor a leghasznosabb.
    tanknumbers
  • Sunsetjoy
    Szerintem próbáld ki a letöltöttet, és ha nem jó, akkor azt írd át.

Én nem tudom... 1280-ban nyomom, nem vettem nagyon észre, de úgy éreztem mintha folyékonyabb lenne a görgőzés arcade módban, ugrálásmentesen közelít, távolít. Bár lehet hogy mivel más a max.zoom mod :D
  • barkov6
    Én is nagyon köszönöm ezt a linket, mert engem is zavart a látványra lassú tankok vánszorgása.
    Lehet nézted te is (és tudsz segíteni), de másnak is szól:

A linken lévő calculátorral az én felbontásomhoz 59 -es érték párosul (jelentsen ez bármit).
    Akkor a letöltött XML-ben át kell írnom a megfelelő sor értékét a benne lévő 78-ról, 59-re, és akkor újra megfelelő látványsebességűek lesznek a tankok?

Vagy hagyjam a kalkulátort a fenébe, és csak másoljam a letöltött xml-t a megfelelő helyre?
    (Ami érdekes módon már tartalmaz egy csomó ua. nevű xml-t plusz utótagokkal, mint "_0811_orig", meg "nodinamic")
  • kabel15
    Az lehet, hogy nálam nincs ilyen FOV hatás? Pedig 1920x1080 ban játszok. 1 kört mentem eddig az új patch ben, de mintha semmi se változott volna.
  • Nazarov77
    de ahogy elnézem fölösleges modolni

- WG knows about the FOV issue, it will most likely be fixed (by a hotfix apparently) to the old 8.10 setting and in 9.0 there will be an option to set it manually in settings
  • Nazarov77
    8.11 FOV fix
  • malystryx
    Ááhh köszönöm a segítséget, tökéletes

Most már csak a FOV témát kell megbabrálnom, kíváncsi leszek.. Nem bejövős így, olyan lassúnak tűnik az egész, mintha "fél86"-ossal játszanék :)
  • kabel15
    Mágneses a segge.
  • foxbat88fx
    lehet hogy nem hiába bannolta a WG ezeket a nagy zoom módokat???
    becélzom 500 méterről a JT oldalát, mondom kapsz egy ammo sebzést...
    megy a skuló, megy, megy, és amikor pont becsapódna az oldalába egyszer csak kiköt a seggénél :D
    na aztán a JT bebújt a szikla mögé
    épp hogy kilátszott egy picike kocka belőle
    becélzom max zoom-al, megy a skuló megy megy, na mondom ez szikla...
    erre nem :D hirtelen betalál.... ez mi
  • AlucardHuN
    Szar dolog a broki másik végén lenni:D
  • Oddball29
    De legalább arra képesek lettek volna, hogy kb. ugyanannyi med/hevi/TD kerüljön be oldalanként.
  • carp3tm0nster
    tegnap volt egy Confrontation meccs. a mi oldalunk kb 8 hetzer(troll löveggel) az ellennél kb ugyanennyi T-28. Azt a sírást, amit rendezett az ellen:-) Eszembe is jutott, ha nincs kv-1, meg kv1s, máris nincs akkora arcuk:-D
  • AlucardHuN
    T6 ger vs su lehet szopás. Tegnap Usa vs Su volt a stronk drunken team nyertxD Ja meg az USA hulldown power hegyes mapon franciák ellen :D
  • e57
    Én Tigris II-vel még csak nyertem nemzetek csatájában. Náciztak is rendesen az usákok.

Lehet hogy csak szerencsém volt, de nekem eddig nagyon jól működött a csak német csapat.
  • Sunsetjoy
    a gui mappa noscroll.xml fájlban van

<noScroll>False</noScroll> <-így kellene a sornak lennie, ha True, akkor az egérrel nem lehet bemenni sniperbe.
  • kabel15
    Mond már el akkor nekem is :D
  • Adjunktus
    Valami nem fasza!
    Már többször előfordult,hogyha írok a chat-be csata közben,akkor kifagy a játék.De olyan szinten,hogy még a monitoromat is kikapcsolja! wtf??
    Másnak is van ilyen?
  • ToCsEk
    jó kis gold detector akinek esetleg még nem lenne
  • Koridor
    Én is ezt szedtem le, nekem müködik. Kitöröltem a "0.8.11 Common Test" fájl nevéböl a "Common Test" feliratot és simán beraktam a res_mods mappába.