418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Beállítások... -
bootsector #291831 Hol lehet kikapcsolni a nemzeti csatát?? Nem találom sehol... -
Nagynehezen rábeszéltem magam hogy elkezdjek wotozni, erre megint lagol ez a fos. Elmehet az összes wg-s a halál faszára, meg az is aki védi őket... -
Köszönöm szépen. -
VK3002D -
darkwraith #291827 de hülye vagyok: kuplung égető :d -
darkwraith #291826 Hali
Először is milyen tank?
Ha Heavy, akkor T9-ig nem igazán kell a BIA, gyorsan töltenek, meg sem éreznéd nagyon. Én akkor húznám még a legénységet, hogy 200+%-osak legyenek, és akkor képezném át!
1. képesség - BIA
2. képesség - parancsnok hatodik érzék, többiek javítás
Ha med, akkor megint nem kell bia, fontosabb a javítás illetve a mozgás és lövés leadás javítások, pl kuplink égető, sima utazás, meg a ponosabb lövés mozgás közben, annak nem jut eszembe a neve.
Heavynél elsőnek az E75 és a VK4502P nagyágyúja igényli a BIA-t esetleg. -
stoppos #291825 Szpászíbá. :)
Vicces, hogy minden váltás után mit össze kell bóklászni a modokért. Pláne, hogy akkorra már azt is elfelejtem minek mi a neve, csak látom, hogy valami hiányzik. -
Improved Session Statistics: -
#291750 erre valaki? -
stoppos #291822 Ennek a modnak elfelejtettem a nevét. :) -
rng jó oldalán voltam ma
-
afk battle?
-
markastor84 #291819 Hááát.... Grat, WG! :(
-
malystryx #291818 Köszi szépen :), bár már átírtam a sajátot, előtte mégis megpróbálom ezt. Azért remélem pár napon belül érkezik egy javító patch a launcheren keresztül. -
Ha úgy csinálod ahogy a kolléga írta működnie kell. Ha mégsem akkor valami másik moddal ütközik. -
Ez valóban segíteni szokott, a 7 éves vasamon segít kb +10 fps-el, de sajna a bokrok mellett fől3g átnézve rajtuk még mindig diavetítés van. -
foxbat88fx #291815 akinek szarabbul fut a game annak ez segíthet pár efpéest nyerni
http://modswot.com/maximum-increase-visibility-wot-0-8-11/ -
Köszönöm szépen!
-
stoppos #291813 Tegnap Odball tolt be egy linket, hogy milyen modok működnek már.
Ez volt ni. -
Sziasztok Srácok!
Azt szeretném kérdezni tőletek..hogy az új patch után a hang módok sem működnek?Nem szeretnék kisérletezgetni,mielőtt tőletek nem kérdezem meg..Válaszokat előre is köszönöm! -
bigmano #291811 Találtam egy elég jó kis oldalt sok részletes adattal wot wiki szerű,de van sok hasznos infó és a kalkulátor a leghasznosabb.
tanknumbers -
Szerintem próbáld ki a letöltöttet, és ha nem jó, akkor azt írd át.
Én nem tudom... 1280-ban nyomom, nem vettem nagyon észre, de úgy éreztem mintha folyékonyabb lenne a görgőzés arcade módban, ugrálásmentesen közelít, távolít. Bár lehet hogy mivel más a max.zoom mod :D -
barkov6 #291809 Én is nagyon köszönöm ezt a linket, mert engem is zavart a látványra lassú tankok vánszorgása.
Lehet nézted te is (és tudsz segíteni), de másnak is szól:
A linken lévő calculátorral az én felbontásomhoz 59 -es érték párosul (jelentsen ez bármit).
Akkor a letöltött XML-ben át kell írnom a megfelelő sor értékét a benne lévő 78-ról, 59-re, és akkor újra megfelelő látványsebességűek lesznek a tankok?
Vagy hagyjam a kalkulátort a fenébe, és csak másoljam a letöltött xml-t a megfelelő helyre?
(Ami érdekes módon már tartalmaz egy csomó ua. nevű xml-t plusz utótagokkal, mint "_0811_orig", meg "nodinamic") -
Az lehet, hogy nálam nincs ilyen FOV hatás? Pedig 1920x1080 ban játszok. 1 kört mentem eddig az új patch ben, de mintha semmi se változott volna. -
Nazarov77 #291807 de ahogy elnézem fölösleges modolni
- WG knows about the FOV issue, it will most likely be fixed (by a hotfix apparently) to the old 8.10 setting and in 9.0 there will be an option to set it manually in settings -
Nazarov77 #291806 8.11 FOV fix -
malystryx #291805 Ááhh köszönöm a segítséget, tökéletes 
Most már csak a FOV témát kell megbabrálnom, kíváncsi leszek.. Nem bejövős így, olyan lassúnak tűnik az egész, mintha "fél86"-ossal játszanék :) -
Mágneses a segge. -
foxbat88fx #291803 lehet hogy nem hiába bannolta a WG ezeket a nagy zoom módokat???
becélzom 500 méterről a JT oldalát, mondom kapsz egy ammo sebzést...
megy a skuló, megy, megy, és amikor pont becsapódna az oldalába egyszer csak kiköt a seggénél :D
na aztán a JT bebújt a szikla mögé
épp hogy kilátszott egy picike kocka belőle
becélzom max zoom-al, megy a skuló megy megy, na mondom ez szikla...
erre nem :D hirtelen betalál.... ez mi
-
AlucardHuN #291802 Szar dolog a broki másik végén lenni:D -
Oddball29 #291801 De legalább arra képesek lettek volna, hogy kb. ugyanannyi med/hevi/TD kerüljön be oldalanként. -
carp3tm0nster #291800 tegnap volt egy Confrontation meccs. a mi oldalunk kb 8 hetzer(troll löveggel) az ellennél kb ugyanennyi T-28. Azt a sírást, amit rendezett az ellen:-) Eszembe is jutott, ha nincs kv-1, meg kv1s, máris nincs akkora arcuk:-D
-
AlucardHuN #291799 T6 ger vs su lehet szopás. Tegnap Usa vs Su volt a stronk drunken team nyertxD Ja meg az USA hulldown power hegyes mapon franciák ellen :D -
e57 #291798 Én Tigris II-vel még csak nyertem nemzetek csatájában. Náciztak is rendesen az usákok. 
Lehet hogy csak szerencsém volt, de nekem eddig nagyon jól működött a csak német csapat.
-
a gui mappa noscroll.xml fájlban van
<noScroll>False</noScroll> <-így kellene a sornak lennie, ha True, akkor az egérrel nem lehet bemenni sniperbe. -
Mond már el akkor nekem is :D -
Adjunktus #291795 Valami nem fasza!
Már többször előfordult,hogyha írok a chat-be csata közben,akkor kifagy a játék.De olyan szinten,hogy még a monitoromat is kikapcsolja! wtf??
Másnak is van ilyen? -
jó kis gold detector akinek esetleg még nem lenne -
Én is ezt szedtem le, nekem müködik. Kitöröltem a "0.8.11 Common Test" fájl nevéböl a "Common Test" feliratot és simán beraktam a res_mods mappába.