418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #291912
nem is fogják bővíteni, remélem az a serb trippert kap kurváktól amit a pénzünkből fizet -
Ezt hol írják hogy a ruszkiknak kell a hely? Amennyi pénzük van, nehogy ne tudják már bővíteni a szerverparkot. -
Angelus1991ster #291910
Fejlesztői hírcsokor:
még okádékabb lesz, több kurva bug, és még több lag, minden hely kell a buzi oroszoknak
a jövőben az eu szervereket mégjobban terheljük
-
Angelus1991ster #291909
Ennyire bugos még nem volt ez a laggaming. Csimpánzokat vettek fel a programozók helyett?
új pályák (égő város, havas belváros) meg mi a fasznak kellettek? -
akdestroyer #291908 Nem függ, csak arra volt célzás, hogy mennyivel jobb lenne 100fps 30as pinggel, mint fordítva. Illetve, hogy ez még a tegnapi laggról maradt-e, vagy csak az én gépem fos-e. -
Simulacrum #291907 R3ntonnak írom, hogy elismerem, hogy nagyon sok mindenben jobb bármelyik tízes med a Pattonnál, de azt egyik sem tudja megcsinálni, amit ez, hogy Prokhorovkán E6-ból a bokrok mögül tehát éppen csak a feje van kint spotolja az ellen bázisát és azokat is akik átkelnek a sínen. Rögtön 1 killel indultunk és pár komoly sebzéssel. Olyan volt a csatakezdet, mint Malinovkán. Az a 10m plusz látótáv, ami ennek van a többi medhez képest szerintem nagyon érződik és nagyon jól kihasználható. -
foxbat88fx #291906 ezért jó ez az új medál
mert míg amíg a top gunt megkapod 6db low hp-s tank kilövéséért is
addig ezért a medálért tenni kell!!!! -
Simulacrum #291905 Van ez a med akció, illetve az ingyen prém nap. Na akkor üljünk bele a Pattonba. Jobbnál jobb meccseim vannak vele, de ez még azok közül is kiemelkedik. Imádom ezt a pályát, Pattonnal meg gyerekjáték rajta a csata. Brutálisan él ezen a pályán ez a tank.
-
foxbat88fx #291904 na én mára kigameltem magam ....
megyek sütök egy pizzát azt döglök!!!
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Függőleges stabilizátor Mk 1 (x1)
Hozzáadva: Közepes-kaliberű tank töltésgyorsító (x1)
Hozzáadva: Fokozott szellőzés 2.szint (x1)
Prémium időtartam hozzáadva: 3 -
atee73 #291903 az fps meg a ping miota fugg ossze? -
akdestroyer #291902 Amúgy csak nekem van a 30fps mellé 130as pingem? -
Király! Nyugodtan vedd meg. -
Bratyex #291900 Ram II jónak mondható prém tank? Amcsi legénység húzásra kellene, de tier 7 mm miatt eléggé kiábrándító ezzel a pennel! :S Vagy várjam meg az új tier 7 prém tankot? -
akdestroyer #291899 14" axion katódsugárcsöves monitor :D
A felbontás meg azért ennyi, hogy a leggagyibb grafika mellett se menjen a pingem 400 fölé. :D
-
Igen a méretarány nincs ott jól beállítva. -
Én is ilyen felbontáson játszom, itt inkább a méretarány a durva :) -
Field of view és lekicsinyítették. 110 (horizontal) és 78 (vertical) a jó érték 16:9 arányhoz, 1920x1080 felbontáshoz. A jimbo féle célkereszt mod pakkjában van egy avatar_input_handler nevű fájl abban kell átállítani vagy az ftr-ről letöltöttet simán berakni.
Itt a fórum a témáról, lehet nézelődni.
FTR fov mod -
Malarki #291895 Úr Isten, te milyen felbontásban játszol?
FOv visszaállítása
Bmsrt: köszi, hát tényleg átbuzerálták. És végre ő is kapott egy cuki farönköt az oldalára. -
rahotep #291894 Azt hogy kell? Teljesen sötét vagyok az informatikához...igazából azt se tudom mi az a FOV.. -
Bmsrt n2 #291893 Igen azt állítgatták rendesen:
Először variálták a testét,tettek rá dobozokat+eztazt...
De utána még a tornyát is megnagyobbították:
-
Toweliee #291892 "Commanders, we are aware of the ongoing latency issues and are doing our best to address them as soon as possible. Thank you for your patience and understanding. Your WG Team"
Ajjaj, tudnak róla, dolgoznak rajta --> rosszabb lesz. -
Rosszul sikerült a kép, vagy tényleg ilyen képaránnyal tolod? -
Destydeme #291890 Hi.Meg is válaszoltad:"Vagy a WG bosszúja a 67%os hétvégi wr miatt?"
-
akdestroyer #291889 Mi az istenfasza folyik már itt bazdmeg...
Az 1700es avg dmg, az 1.7es avg kill és az 1700es eff mellé természetesen jár a 33% winrate.
És már tegnap is ezt csinálta, 2560as avg dmg és 2.1es avg kill mellett sikerült 12 csatát behúzni a 40ből. Ez valami új fícsőr?
Vagy a WG bosszúja a 67%os hétvégi wr miatt? Mindegy, mert az is nonszensz....
Könyörgöm valaki mentsen meg, és jöjjön velem platoonba. :( -
Destydeme #291888 Hi."Szinte az összes tank csak vánszorog a pályán.A Stugon nagyon észrevehető,hogy 40-el "stáguldozva" olyan mintha 20-25-el menne."
Ez ma nekem is feltűnt,többször is ránéztem a sebességre az alatt a 4 csata alatt.40el ment de 10nek tűnt. -
Eu szerver miről megy, 4 floppyról ? -
Hogyan is kell? -
Állítsátok át a FOV-ot és jó lesz. -
rahotep #291884 Gyanítom,hogy így próbálják a lagot ellensúlyozni...én még magamat is kiröhögtem mert első csata után azt hittem,hogy a pecs miatt visszakerült a tankokba a kis motor...persze csalódtam amikor megnéztem a felszerelést! -
yossarianHUN #291883 Ezt néztem én is tegnap dülledő szemmel, STA-val 48-cal száguldva mintha egy heavyvel mentem volna. Noob-helper? -
Na most volt időm kipróbálni és működik. Hülye ez a wot tényleg:) Tegnap még ugyanez a servercross fagyasztotta a gamet, most meg jó. -
Malarki #291881 A T-54-gyel baszkuráltak valamit? Mintha máshogy nézne ki mint eddig.
Egyébként ennek a FOV buzerálásnak volt valami értelme? Miért kellett ezt egyáltalán átállítani? -
rahotep #291880 Sajnos a jelenlegi formában időnként élvezhetetlen a játék a lag miatt. Mostanság nem olvasgattam itt a fórumot és nem tudom tapasztaltátok-e ti is,de a lag mellé még a játékot is belassították.Szinte az összes tank csak vánszorog a pályán.A Stugon nagyon észrevehető,hogy 40-el "stáguldozva" olyan mintha 20-25-el menne.Természetesen 50-110 fps a kép és 20-30ms a ping...érthetetlen.Kíváncsi lennék hogy az amerikai és orosz szerveren is ez-e a helyzet. -
KamionosBarat #291879 Nevetséges...
-
Destydeme #291878 Hi.Sztem jó helyre írtál.Már 1 ideje én sem költök rá és nem is fogok.Ma mentem 4kört,2-3seces laggal,elég is volt.
Azóta látom durvultál?Hogy lett 3 hónap?Halmoztad?
Ezzel jó esélyed van arra,h be is fejezd a wot-ot,nem biztos,h rosszul jársz.
Sajnálom ha befejezed,de érthető és nekem is ez lesz. -
rahotep #291877 Ez is meglett:
Persze ez még csak a kisebb löveg! Azt hiszem szeretem ezt a TD-t! :-D -
rahotep #291876 +1
-
A Loca féle minimap moddal volt egy kis problémám és írtam neki. Az új tüzes ruinberg mapon a drawbox vonalon kívül is láttam az ellent. Azt hittem ez azért van, mert már kör alakú a látótáv, míg a modban négyzet alakú. Írtam neki ezzel kapcsolatban, ő belenézett a fájlokba és kiderült, h csak az új pályáknál van probléma. Vmit elfelejtett beállítani. Szóval nem a kör-négyzet miatt volt gond és azt is ő mondta, h a látótáv még mindig négyzet alakú (csak nagyobb) és nem kör. -
400V #291874 Egy magyar nyitott TS nek én is örülnék. Ami játékban van csatorna az nagyon semmilyen, csak kezdőkkel van teli. TS tök jó lenne, egy rakás ember, lehet 7v7 vagy akár század is összejönne. -
Rendben, igazad van. De így leosztani csapatokat, poénos :)