418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Aki nem külön kontrollerel nyomná az kb ingyenfrag lenne :) És ha meg is jön, akkor hatalmas előnyük lesz azoknak akik külső gamepaddal, netán billel tolják azokkal szemben akik simogatják a tabletet vagy telefont :) -
TomDantes #292071 Azok meg pláne. Bántam is, hogy a franc, nemzeti csata, t6-os orosz tankban ülök t8-as csatában a lista legalján? Bár a túloldalt lehetnék a Ferdimben, megennék mindenkit. -
Szpecnyaz #292070 T8ban a német TD-k mindent visznek, a rohamrendőrök távolról, a ferdik és JPII-k pedig közepes távról és közelről cincálnak szét bármit. A 128as dpm-je felzabál bármit.
-
TomDantes #292069 A rossebb figyelte, de egy ISU még nem csinál nyarat. Meg szerintem a pálya is kedvezett a németeknek, El Haluf, a támadó oroszokat a jobb pozícióban, valamivel pontosabb német ágyúk percek alatt kapták szét.
Szerintem t8-ban a németeknek vannak jobb tankjaik. Mert igaz a KT nagy gyenge pontja,de ha azt elrejti, alig átlőhető frontpáncél és pontos, nagy átütésú ágyúja van. Ami mint kés a vajat viszi az IS3frontját.
De t7-ben is, jó a Tigert könnyű átlőni, no de sok hp, és az a ágyú, ezek miatt ott az előny.
T5-t6 ban meg az oroszok eszik meg a népet. -
lammaer #292068 Rakjanak velük össze, könyörgöm, rakjanak velük összeeeee :D -
lammaer #292067 Csak akkor, ha magyrul gondolkodsz :)
Tudod, a magyar az a nemzet, aki úgy fogja fel, hogyha más kap ingyen prémiumot, az kicseszés azzal aki vette a prémet....
Tipikus szomszéd tehene.
(megjegyzem, aki fizetett az is biztos megkapja a kompenzációs napokat). -
Gőzöm sincs hogy lesz, ezen kívül más videót még nem találtam róla, de már jöhetne :) -
lammaer #292065 ISU nem vót vagy mi? :) -
lammaer #292064 Innen látszik hogy nem a vas számít hanem a ZEMBER... -
TomDantes #292063 t8-as nemzeti csatában, a németek olyan durván alázták le előbb az oroszokat...én is orosszal voltam, de a KT-k, Ferdinandok, percek alatt lőtték szét IS-IS3-asokat.
Gondolom t6-os csatában fordul a kocka. -
Ezt a verziót gondolom valahogy nerfelik, nem? Mert ilyen válaszd ki az utat, flankelj középső ujjal módszer komoly pörgést biztosít, nem? :)
Kb. mint egy konzolfps-ben a célzássegítő. -
Bejon ez a nemzeti csata, igaz, 3-at toltam eddig...
A Pz.Sfl. V-el a franciak ellen, nalunk egy rakas Tiger II, naluk par db 50 100 8-as TD-k. Gondoltam oriasi cumi lesz de noobok voltak, lenyomtuk oket mint a belyeget. Aztan Tiger I-el megint betolt egy csomo Tiger II koze, ruszki ellenfel, agyonvertuk oket. T9 Ojjektummal T10-ben az ellennel rakas E100, vesztettek.
Tok jol osztotta el a MM, fokent heavyk, par TD (kisebb tieruek), egeszseges aranyban a medek, kancso SPG nelkul. Jo meccsek voltak. -
stoppos #292060 Még csak az hiányzik. Szerencsétlen Renton kereshet új szapulni valót. Az meg nála nem megy könnyen. Mikor mindenki az artit szidta, ő már akkor tédézett torkaszakadtából. :) -
-
nemtudommivan #292058 Remélem jól elbasszák és úgy fognak világítani mint a 100-as izzó. -
Nihili #292057 Nem nerfelték a TD álcáját ebben a patchben, a következő patchek valamelyikében fogják elveni a TD-k lövés utáni álcabónuszát ha minden igaz. -
nemtudommivan #292056 Ja és csak ő volt meg én. Még mielőtt másra fogná valaki. -
nemtudommivan #292055 Ez a td camo nerf egyenlő a nullával. Ugyanúgy láthatatlanok még akkor is amikor már az arcodban vannak. Háromszor lőtt rám a foch miközben szaladtam rá és csak akkor villant fel mikor már majdnem nekimentem. -
Ez a WG szerint a "balanced game" kérem szépen. :D -
R3nton #292053 Már miért basznának ki? Megkapjuk a kiesett napot. -
kissd #292052 Akkor ezek alapján lehet, hogy csak szimplán berúgok este wot nélkül? :D -
stoppos #292051 Ha elkezdenek elmaradozni az emberek és csökken a bevétel, rögtön nem lesz how terrible. :) -
VanDaal #292050 Nekem is már 4. napja folyamatosan 1 nap van hátra a prémiumból, de hiába nem csökken, ha játszani meg nem tudok vele, amikor szeretnék...
Stoppos:
Vagy majd elintézik egy "how terrible"-lel :) -
Destydeme #292049 Szerver túlterheltség? -
3636 #292048 Érdekesen osztotta le az ellenfelet. Van 1-2 táras köztük. :)
-
sayiid #292047 Üdv az új MM-ben! haha!:) -
Sorban a 6. csatát bukom el az E75-tel. Mi a fene van ma? Lehet csak ezzel a tankkal nincs szerencsém... -
stoppos #292045 Van egy olyan érzésem, hogy storm, - vagy ki a pék most a tótumfaktum, - nem lesz sokáig a helyén, ha így folytatja. -
sayiid #292044 legalább jönnek az ingyen prémium napok. Én azt nem értem ,hogy azok akiknek alapból meg lett véhe egy hónapra és abban a pár napban nem tudnak játszani (így nem tudják kihasználni a prémium napjaikat) azokat hogy kárpótolják? mert az addig oké, hogy azok is kapnak +napot akiknek alapból nincs de így azokkal csesznek ki akiknek van :PP -
VanDaal #292043 Megint "tervezett karbantartás" van?
3 napja jött ki ez a buzi peccs, de azóta játszani se lehet tőle, mert vagy másodperces laggok vannak, vagy nemes egyszerűséggel be sem enged a szerver... -
liberty2 #292042 Inkább valahol máshol mint a WoT oldalán már.... :D -
kissd #292041 Jaja :)
Pedig még nyugdíjas sem vagyok :)))) -
kissd #292040 ha elfogadsz egy jótanácsot ilyennel nem próbálkozol, mert az email cím a wot accounthoz érzékeny adat. És mint ilyen büntetőjogi következményekkel járhat :D
-
lammaer #292039 Küldjél neki privátot a WOT fórumban... -
lammaer #292038 Régen minden jobb vót :) -
SuspiciousC #292037 Csúnya is lenne. És te se nagyon kérjél ilyesmit, mert adatvédelmi szempontból minimum megkérdőjelezhető... -
FosTalicskaa #292036 Persze, hogy szét lehetett lőni őket. De ez azóta sem változott, mivel az összes 9-es jármű feltehet 10-es ágyúkat. Régebben az is4el farmoltam a kreditet, de sajnos mióta felkerült 10-be, azóta nem sikerült másik jó 9-est találni. Vagyis lenne az ST-1, de egyszerűen undorom van a kv-4-től. -
liberty2 #292035 Szóval valahogy hozzájutni a player e-mail címéhez? Vlaki? -
kisokka #292034 Valóban
Annyi küldetés van most, hogy nem igazodok ki rajtuk, meg se néztem őket.
-
Ki hogy éli meg a TD nerfet?
Én olyan sok változást nem érzek, sem WT-vel, sem E4-gyel, sem Objekttel.
Amúgy első meglepetésemre E4-el csodálkoztam, hogy pár lövés után már csak 4 AP-m és 22 HE-m volt :O