418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Facepalm...
    Akkor mégegyszer: LESZ csak tankos mód WT-ben, nem kötelező a tankoddal repülős meccsben játszani.
  • ToCsEk
    nah akiket irritál az arty és wt-t isteníti ott még többet fog sírni HAHA

"War Thunder valósághűsége Jinglessel.
    forrás: http://ftr.wot-news.com/2014/02/12/historical-realism-and-war-thunder-tanks-with-jingles/

SilentStalker:
    Hello, mindenki,
    Valószínűleg nem kell bemutatnom Jingles-t, videókészítő extraordinaire és Wargaming EU egyik legjobbja, Quickybaby-vel együtt. A Wargming EU-hoz való hozzáállásom miatt, gondolom megértitek, hogy miért nem írtam róla korábban, de csinált egy érdekes War Thunder videót, amit mindenkinek, aki "nagyobb valósághűséget" szeretne a játékban meg kéne néznie. Először a videó (az első pár perc más témáról szól, majd ahhoz is eljutok).

Szóval, megnéztétek? Én megnéztem és eléggé érdekesnek találtam. A szememben, a videó kimondott valamit amit nagyon sok ember nem ért meg úgy tűnik.
    A valósághűség nem egyenlő a jó szórakozással.
    Örülök neki, hogy a World of Tanks egy nem valósághű árkád játék, mert így a fejlesztők sokkal jobban kiegyensúlyozhatják, mint ha csak a "maximum egyensúlyra hajtanának". A videó úgy érzem, hogy rátapintott kettő fontos összetevőre.
    Először is ott van a repülők és tankok azonos pályán. Halottátok Jinglest, frusztráló volt. Úgy is mondhatnánk, hogy igen, történelmi volt, de az a lényeg, hogy az egész koncepció hibás a játékmenet szempontjából. Mindig, mikor van egy ellenség aki hatalmas előnnyel ki tud szedni téged, az mindig frusztráló, lényegtelen, hogy a vadászkíséreted kiszedi egy perccel utána. Az nem fog téged érdekelni, mert halott vagy és frusztrált. Részleges megoldás a légelhárító tankok bevezetése (flakpanzers), de az meg: történelmileg nem hiteles. Mert a való életben a légelhárító tankok hatékonysága nem volt valami magas. Mikor a Szövetségeseknek teljes légi fölényük volt a háború későbbi szakaszában, az ajánlott taktika az volt, hogy minél több követő AA lőszert kell betölteni és az ellenség általános irányába lőni. Semmit sem fogsz eltalálni, de a vadászok és a bombázók távol maradnak, mert az alacsony találati arány ellenére senki sem akar belerepülni egy olyan helyzetbe, amit követő löszerek tűzerdejének érzékelnek. Nyilvánvalóan az előbb említett taktika nem igazán élménydús a flakpanzer játékosnak, szóval megint a valósághűség vs. szórakozás -hoz lyukadunk ki.
    A második az egyértelmű - kempelés és egylövés" Jingles említette - igen, pont ezért nincs a world of Tanks-ben "hardcore mód". A való életben a "kempelők" nyertek általában - csak nem "kemnpelésnek hívták", hanem "rajtaütésnek" és a torony nélküli tankok, mint a StuG nagyon-nagyon hatékonyak voltak benne. Az először való tüzelés hatalmas előnyhöz juttat, főleg, ha bemért terepre lősz (mármint, tudod, hogy a kanyar az úton amin megjelent a tank, pontosan 300 méterre van, mert kimérted mikor a rajtaütésre készültél). Szükségtelen mondanom, ez nem volt jó érzés a rajtaütött tankosoknak és nem lesz jó szórakozás semelyik játékban.
    Nem tudom. Ez nem a War Thunder szidalmazása igazából, inkább a hardcore mód leírása. 1 lövésből megsemmisülés nagyon lecsökkenti a harccal töltött időt, és megnöveli a csatába való vezetését, a töltést, stb. (üresjárati időt). Nagyon remélem, hogy sikerül kiegyensúlyozniuk, mert ha a Wargaming csinálná ezt, akkor hatalmas bukás lenne.

DX:
    A videóból amit fontosnak tartottam kifordítani magam. Azt mondja, hogy ugye ezekben a tankokban (az évjáratukból adódóan) az ágyúk nincsenek stabilizálva, amik vannak, azok nagyon kezdetlegesek. Ez azt jelenti, hogy álló helyzetből kell lőni. Szóval mész, megállsz, megvárod míg pontosan becélozza és lősz. Mindeközben a lesben álló ellenfél már régen áll, és célban tart, hiszen erre készült. És ugye itt az első páncélt átütő találat kiszedi a tankot. Vagyis aki előbb feláll az nyer a legtöbbször. A World of Tanks-ban lehet vezetni a támadást, tudva azt, hogy azért többet bír ki a tankod 1 lövésnél, így lehet menni szemtől szemben. Valószínűleg itt máshogyan kell hozzáállni a játékhoz. Csapatban kell mozogni, lassan araszolni előre, minden lépést meggondolni, nem tudva, hogy honnét érkezik az ellenfél lövése, hiszen itt az nyer aki először lő. A valósághűséget 100%ban eltalálták, hiszen így volt a való életben is. Viszont vigyázzatok azzal, hogy mit kívántok. Hiszen ha frusztrál titeket, hogy valószínűleg sokkal többet lesztek meghallva, mint élve, frusztrál az, hogy nem mehettek előre, hanem araszolva közlekedtek, vagy az, hogy beálltok egy bokorba és ott vártok amíg arrafelé nem jár egy ellenfél aki valószínűleg épp olyan lassan fog közeledni, mint ti tennétek, akkor nem nektek való."

serb win
  • Kisf4rk4s
    Szia cica van gazdád?
  • Vixy28
    Nem is olyan rossz egy Matildától...ti mit gondoltok fiúk?

• yossarianHUN
    Na látom a Valentin-napi akció keretében 25%-os diszkont lesz a felszerelésekre. Mibe fogadunk, hogy fél éven belül megszűnik a féláras felszerelés, mint olyan? A féláras T5 feletti tankok is így tűntek el úgy egy éve, szép csendben.
  • popey8
    Na mit láttam? Csak azt nem tudom, h került ide.

• stoppos
    Valahol az E50M környékén szerintem lehetett sejteni.
  • nobodyattis
    lehet kicsit OP lett a kis japó??????

• Nihili
    Ismerve SerB megnyilvánulásait, álmomban sem gondoltam volna róla, jogy sci-fi író a pali.
  • yossarianHUN
    *ritkábbak
    *párizsi
  • yossarianHUN
    Több hírcsokor, egybenyomva:

- a WG tud a FOV-problémáról, valószínűleg javítva lesz egy hotfixben, visszaállítva a 8.10-es verzióra. A 9.0-ban manuálisan is be lehet már majd állítani.
    - a jövőben csak a Tank Ász fog látszódni a csata-összegző képernyőn minden alkalommal mikor megkapod (a mastery-medálok közül)
    - úgy látszik az orosz játékosoknak is vannak ping-problémáik a 8.11 óta
    - a legtöbben a RU szerverről FPS növekedést tapasztaltak, nem esést
    - a FOV-változtatáson kívül nem változott a kamera pozíciója, nem került se feljebb, se lejjebb

- Storm szerint az artyk súlyozásának csökkentése nem jelenti azt, hogy soha nem lehetnek top tankok, csak csökkenti ennek esélyét
    - köztudott, hogy a WG alkalmazottai is tévednek: nemrég valaki megkérdezte egyikőjüket a RU fórumon, hogy a spall liner csak HE-találat esetén csökkenti-e a legénység megsérülésének esélyét, és az illető igennel válaszolt, pedig minden lőszertípussal működik
    - Storm szerint sok játékos jelezte, hogy a 8.11-ben sokkal kevésbé észrevehetőek a tankokat érő találatok effektjei, vizsgálják a problémát.
    - a SU-122-44 használhatatlan Összecsapás-módban? Ne játssz vele.
    - Storm megkérdezte, tapasztalnak-e a játékosok olyasmit, hogy sniper-nézetben lövéskor a lövedékek nem a célkereszt közepétől kiindulva repülnek, hanem valahonnan a bal-felső sarokból
    - az új lepattanó lövedék effektek történelmileg korrektek.
    - a T-54 a 9.0-ban lesz átdolgozva HD-ba
    - a Type 59 csak a többi HD modell elkészülte után lesz átdolgozva
    - egyelőre nincs szó arról, hogy a T-54 egy harmadik tornyot is kapjon
    - Storm szerint statisztikailag sokkal ritkább lettek a hosszú várakozási idők T8-ban

- nem terveznek Támadás és Összecsapás módokat a nemzeti csatákba
    - Storm az MM átdolgozásról (a 12. BT eltávolításáról): “Az MM egyenlően próbálja elosztani a tankokat a battle tierjeik között. Ezért várnak a T8-ak T10-esekre, a mindenkinek megfelelő battle tier-ű csaták érdekében. Több T10 tank kevesebb várakozási időt jelent a T8-aknak.”
    - a géppuska hangok nem lesznek megváltoztatva
    - eddig azért nem csináltak semmit a trollplatoonokkal, mert nem érezték őket problémának
    - a trollplatoonokat az MM megpróbálja ellensúlyozni a másik oldalon, kisebb MM-súlyozású tankokkal
    - SerB szerint ritka, hogy a trollplatoonos csapat MM-súlyozása kisebb, mint az ellenfélé
    - SerB azt mondja, a mapkészítő-osztály új alkalmazottakat kapott. Az egyik vezető mapkészítő lemondott, két másik pedig egy olyan mapot se tervezett, ami bekerült volna a játékba
    - a nemzeti csaták MM-je nem fog változni
    - Storm szerint a kényelmetlenül magas kameranézetről a 8.11-ben a rosszul megírt modok tehetnek
    - Slava Makarov szerint a WoT XBox verziója átlépte a 60 000 játékost
    - az IS-3 a 9.1-ben lesz átdolgozva HD-ba
    - a 8.11-ben semmilyen camo-változtatás nem volt
    - SerB publikálta legújabb sci-fi regényét (igen, Szergej Burkatovszkij ismert sci-fi író Oroszországban, és nem, sajnos nem jelennek meg a könyvei angolul)

Storm: A brit legénységhangokat egy angol színész szinkronizálta, akit a WG Párizsi irodájából választottak.
  • Pales27
    inkább: How terrible!
  • stoppos
    Visszaszámláláskor klikkelj hatvanszor az A1-es mezőre.

Vagy a másik nagy kedvencem, a pozícióba rohanó medről, hátulról lődd le a lánctalpat.
  • FosTalicskaa
    Oh, nekik most is vannak ilyen secret challange-k:
    - Kezdés utáni fél percben menj neki minimum 5 csapattársadnak és közülük legalább 3-nak essen is le a lánctalpa.
    - Tölts el víz alatt 11 másodpercet, majd menj vissza a partra.
    - Tolatva kerüld meg az egész pályát.
    - Encounter módban foglald be az ellenséges bázist a csata 1. 2 percében.
    - Írd be 100 egymást követő csatában, hogy Siema/Siemka, majd foglald el a zászlódhoz legközelebb eső bokrot és onnan ne mozdulj többé.
  • foxbat88fx
    hát én még a 43%-os gamereknek kitalálnék pár medált...
    Ne fulladj bele a vízbe csata alatt
    Legyél életben több mint 3 percig
    Sebezz 500-at egy csata alatt
    Nyomd le a W-t 10-szer egy csatában
    Tegyél meg 200 méter távolságot a bázisodtól
  • stoppos
    Ja, most már értem. Szal akkor 2 095 xp és bukó... Sejj. :)
  • stoppos
    Meg kaptam pluszba 745-öt a courageous resistance-ért, de azt nem tudom micsoda. :)
  • stoppos
    Meg kell hirdetni a pingcsökkentési programot.

Viszont pozitívum, hogy mostanában már majdnem arra is adnak medált, ha belefingasz a kezdőkörbe. Így jól lehet kapni azért vesztes csaták után is az xp-t, meg a lóvét. :)

Battle: Karelia 2014.02.13. 18:46:45
    Vehicle: Type 59
    Experience received: 1 350
    Credits received: 129 903
    Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "1st Class"
  • Zegi Norbi HUN
    Ez is jó válasz a lag-ra: "How terrible" :D
  • Angelus1991ster
    álhírek mára:
    -a 8.12-es patch-nél előforduló lagg-ok száma még több lesz, laggaming tesz róla, hogy élvezhetetlen legyen a játék.
    - sok a lag! válasz: ne játsz a játékkal csak fizess
  • foxbat88fx
    ismered a lottó reklámot?

stoppos most tudta meg, hogy a ping-je 250!!!!!!!
    MENNYIIIIIII?
  • stoppos
    Éééés, most már nekem is laggol. Fene... Pedig fasza köröket bukok eddig, remélem így marad.
  • foxbat88fx
    na gyorsan ment a klántalálás ....
    HUN-C :D
  • papa74
    Akkora laggok vannak, hogy nem találok el semmit.
    Sniper nézetben nem is gurulnak a tankok, hanem teleportálódnak két pont között.
  • patchaou
    Bevehetik bőnyállal...
  • xotyi
    Akkor ennyit az ingyen prém adta előnyökről.. pedig jó lehetőség lett volna T-44 grindelésre:/
  • Solten
    Nem tudom, nalam a 8.10 is ugyanilyen szar volt :D De most a 8.11-el mindket szerveren ugyanaz a latency. Es elegge alacsony. A 8.10-ben az 1-es tragya volt.
  • Solten
    Ez a bot a korben acsorgott, mikor is a tamadok a J3-hoz ertek rajuk forditotta a csovet. Szepen kitoltam a fedezekbol a kis nyomit :)

Apropo, jol elqrtak ezt a palyat is, csomo bokor el lett torolve, tobbek kozt az emlitett J3-nal nehogy tudj mar vedekezni a varos felol. Ez az egyik legidiotabb palya szerintem Komarin utan.
  • foxbat88fx
    én mondtam :)
    nagyon laggos.... tegnap jó volt, ma már megint szar
  • Caliph
    igen értem,de épp emiatt van brutal front armorja is :) ennek szar az álcája,papír,lassú,és az alap ágyú sztem szándékos szivatás hogy dolgozzon meg az ember a borsigért:)
    Nashornt imádtam,erről majd újra nyilatkozom ha meglesz a top gun.
  • Pares
    Pfúúúú, játszottam egy csatát, ping folyamatosan 50-100 közt,de olyan mintha 250 lenne, nagyon laggol, játszhatatlan. Még egy üzenetet is kaptam a csata után, hogy dolgoznak a high latencyn blablabla... Szóval ma se játszok többet...
  • yossarianHUN
    Szerintem az még a Sturernél is jobban világít, a stílusa miatt inkább egy mozgó erőd. Csak ugye a tumor ne lenne a tetején.
  • xotyi
    Eddig modpackkal minden pályát hiba nélkül betöltötte az új városi pályát Windstorm-ot és Ruinberg on Fire-t, egyedül a téli Himmelsdorf-ot nem láttam még:)
  • popey8
    Tesztszerver nem tesztelés céljából van. Azzal is a profit a cél. Kipróbálod a nagyvasakat, megtetszik 1 v több, minél hamarabb elakarod érni élesen is, veszel aranyat prémiumra vagy free xp váltásra. Ennyi.

EU1, EU2 laggol. Játszhatatlan a game.
  • Caliph
    na igen,de ha brit td-t nézed ugyanez a helyzet:)
  • Toweliee
    Kitűnő műsorok mennek az M2-őn: Dörmögőék legújabb kalandjai, Raju a riksa, Angelina a balerina, Irány Dínóföld!, Lülü, a teknőc.
  • yossarianHUN
    Cserébe az első vonalban kell vele izzadni:)
  • Angelus1991ster
    ezek az új pályák miért ilyen szarok, be se enged ha mód van feltéve. kell a pénz laggaming, tőlem ne várj ha szart kapok cserébe

ne kurvákra , szerverbővítésre költsétek, minimum 5 db kéne
  • foxbat88fx
    kell a ráknak saját klán :)
    inkább keresek vmi normális magyar klánt
  • Sunsetjoy
    Aha, csak már 500 arany a klánkreálás :D

By creating a clan you agree to observe rules and pay 500.

Once a clan is created you can specify its emblem, color, and other parameters for an additional cost.