418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #292392 Akiknek van, azok jókat szoktak róla írni. -
Fefe82 #292391 esély sem volt,sírtam az elején hogy "push" és jöttek is 15-4-re kikaptak -
Ry0K3N #292390 Ruszkik. -
Fefe82 #292389
szerintetek melyik nemzet nyert :) -
Ry0K3N #292388 Valaki tudna linket adni goldams modhoz? -
kisokka #292387 Hagyd ki pár hónapra.
December közepén elkezdtem piálni, azóta nem játszottam vele. Kb 3-4 hete kijózanodtam és jó volt vele játszani. Sőt, még most is jó.
Néha kell egy kis szünet ennek a játéknak
-
bootsector #292386 Srácok, még ha most nagyon oda is van a játék, véleményt szeretnék kérni, hogy ha mégis beinvesztálnék, és prémium tankot szeretnék, egy 8,8 PAK 43 Jagdtiger-t néztem ki. Mennyire használható? Figyelembe véve, hogy amúgy is szívesen tolom páncélvadásszal... -
Angelus1991ster #292385 Ez a szar példa a játszhatatlanságra. Ha 8.11 így hazavágta a játékot. Mi lesz ah amegjelenik a halál faszáig tologatott 9.x patch-ek. -
Angelus1991ster #292384 Ez igaz. -
csagataj #292383 Nem okoz örömöt a játék! :( -
Kancsalborz #292382 Nézd, lehet hogy van rá mod, de nem izgat. Tegnap pl. játszottam 40 csatát, abból 3-4-ben voltak értelmesebbek is, és szimpla "térképen pittyentgetéssel", meg értettem parancsokkal faszán összedolgoztunk, és szépen nyertünk is. A többiben meg szokás szerint, csak magamra számíthattam, akár regényt is írhattam volna a többieknek, annak sem lett volna értelme... Ilyen a random. Nekem nem kell a chat. Aki akar valamit, majd csata után megkeres. :) Nem szűrögetek én semmit, de azért kösz az infót, nem is tudtam hogy van ilyen...:) -
Nekem nincs. -
Mámamamá' lag van e még máma??? -
Amióta frissítettek, a Bat.-Chatillon 155 55 arty tornyának lassú fordítása közben szétugrik a célkör, mintha M40/43 lenne :(
Más is tapasztalt ilyet, vagy csak a lag miatt van? -
lammaer #292378 Van rá MOD, amivel tudsz szűrni a sivalkodókra, viszont akik értelmesek azokkal továbbra is tudsz kommunikálni.
Sztem ez hasznosabb mint szimplán kikapcsolni a chatet. -
Attiska #292377 Az {{a:wn6}}, és többi a:-val kezdőd makró mire való az xvm-ben? -
Malarki #292376 Haha, ugye milyen vicces 3 méteres szakadék elé bokrokat rakni, hogy véletlenül se lásd hogy mi van mögöttük? És persze, rakjunk alá még vizet is, hogy ha az a marha véletlenül leesik nehogy tovább tudjon már menni, fulladjon csak meg ott. -
Toweliee #292375 És ez ki a fenét érdekel itt? -
stoppos rendben van. De mi a furcsa? Nézem ezt a noobmetert vagy mi a szöszt és azt látom, hogy a 8.0 óta szépen megyek lefelé. Egyre szarabbul játszom? Nem való nekem a T7? Menjek vissza T6-ra? -
Lucifer001 #292373 hope007 . kapni fogsz egy bant . És nem nekem , hanem neked kellene törölni a játékot , ha eggyire gyengék az idegeid . . Mert ügye kulturált klán diplomata létedre a családom szidod még a csata után is . . . . . Mert éppen az én E fütyim nincs akkora mint a tiéd , és lepattanós csatám volt low tankkal ... Hozzáteszem szinte biztos vagyok benne , hogy minden csatában ezt a kultúrát öntöd magadból . Melyet a klánod is megköszön ( gondolom ) és mi magyarok is .
Neked is további szép napot . -
stoppos #292372 Én tegnap este csúcsidőben nem laggoltam. Volt kb két kisebb lag, de semmi olyan, hogy no control és megy előre a tank. -
Biztos nálam van a hiba, mert csak egy 120/10 nettem van azért laggol. Na mindjárt szaladok és befizetek egy 240/akármi netre. :-D
Nem neked szól, csak nem tetszik a dolog. Igazából 40-50 ping van de valamiért olyan furcsa az egész. Mintha laggolna, de a ping meg elfogadható. :-(
-
Toweliee #292370 Nekem teljesen jól megy most, se lag se semmi. -
Kérdezem az öreg profikat, várhatóan mikor lesz rendes szerver? Mi a tapasztalat? Egy hét? Kettő? Vagy soha? Mert ez azért így ebben a formában nekem nem jó.
-
Kancsalborz #292368 Ja, álmodozni lehet...XD. És az még csak a bronz fokozat, 60% az ezüst, 85% a gold... És lehetne még: BOT medal, Passive camper medal, Lemming medal, Coward medal, Blind medal, Flag lover medal, Simple frag hunter medal, Tactically incompetence medal, Team killer medal, Verbal abuse medal, stb, stb... Csak nálam a jele mindegyiknek egy sz#ros pelenka, bronz, ezüst, ill. arany háttérrel. Tíz darab megszerzése után, pedig egy 24 h. BAN lenne a nyeremény...XD -
én csak mosolygok amikor a t29 goldal lövi a sturer emilem. silverrel is ott vinné át ahol akarja:D de ha neki kell a fájás :D -
nemtudommivan #292366 Bevezethetnék a gold noob medal is. Eléréséhez használj 40%-ban gold lőszert. Csak. Cw-n nem elerheto. Jele: egy lefele mutato huvelykujj vagy Justin Bieber arcmasa. -
Kancsalborz #292365 Ez a chat kikapcsolás random-ban, az utóbbi év legnagyobb javítása a játékban, szerintem... 
L*szarom ki mit pofázik, teszem a dolgom, és jól is megy, nem basz*m fel magam a sok 30 mp.-alatt elhulló, majd a meccset végigpofázó, sértegető pukkadozó mini Napóleonon...
.
Soha többé nem kapcsolom vissza....
A nemzeti csatákat meg 90%-ban nyerem....
-
Oddball29 #292364 Ezen besírtam.
-
foxbat88fx #292363 engem csak a world of tanks-osak érdekelnek :)
de már van egy zsákkal így is amit meg kellene csinálni majd :D -
Angelus1991ster #292362 Nem , csak a T-18. Minek a szabadban. Kreatív beszívás:)
Ez megvan? http://angelus1991ster.blogspot.hu/ -
foxbat88fx #292361 hali!!! lol köszöntem!!! :)
lementve :D
gyűjtöm őket.... megvárom a jó időt aztán majd kint a szabadban hátul a fűben a fa alatt neki látok ragasztani :)
decemberben rájöttem hogy zárt térben nem olyan yo a technokol :D
valahogy jobban ütött a sör is tőle :D de lehet nem is ittam sört ...
jelent meg azóta vmi új hivatalos papírtank? -
Rotterdam1 #292360 de nem buli 8as szinten csak at15 ellen!
-
Angelus1991ster #292359
Hali foxbat! Megjelent a T-18 kivágható papírsémája!
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/t18_paper_tank/ -
Amúgy simán megbaszhatja a WG, a ChiRivel a peccs óta csak T9-ben szerepelhetek, amikor a saját tierjét se mindegy, hogy hol lövöd vele. -
foxbat88fx #292357 na a 7 új öcsiből 5 megvan 
már csak az a kettő van hátra ami a csapat mód-ért jár... de az eltart egy ideig -
Nem tudom mi van, nekem az új peccs óta szinte egyfolytában laggol, hiába volt a "szerverújraindítás" a WG szerint.
Azért érdekes, mert így jött össze az ace tanker T71-gyel. Mondjuk elég vicces, szinte minden saroknak nekimentem... -
Destydeme #292355 Na,be is fejeztem,katasztrófa.A löveg nem tud lekövetni 1 mozgó tankot,olyan a lagg.
WN6 / Eff: 1 043 1 267 50% win
Artyval mentem a nagyját,vagy Ens volt
vagy a windstorm,ahol all 1 side és persze,h a másikról bejöttek,lőttek,győztek.
Csak 1-2hétig tartson ki és elajándékozom az accot :)
Fritz the tankdestroyer:Keep cool, i'm coming.
Ezt a ... Nem is minősítem.Vicc!
-
tegnapi és mai:
- Nincs tervben "támadás" és "ütközet" mód a nemzeti csatákon belül.
- Storm az eltávolított 12 harcszintről: "Az MM megpróbálja egyenletesen elosztani a tankokat a harcszintek között. Ezért kell tovább várnia T8-ban mivel próbál a T10el számolni. Több szabad T10 tank azt jelenti hogy kevesebbet kell várni T8ban."
- A játékon belüli gépfegyver hang nem fog megváltozni.
- A trollplatoonok problémája nem lett előbb orvosolva mert eddig nem számított problémának.
- Amikor egy trollplatoon kerül csatába akkor az MM próbál kompenzálni azzal hogy kisebb MM súlyú tankkokat rak az ellenfél csapatába.
- SerB azt mondja ritka az a helyzet amikor a trollplatoonal rendelkező csapat MM súlya kisebb mint azé amelyikbe nincs.
- A nemzeti csaták MM szabálya nem fog változni.
- Storm azt mondja a kényelmetlen kamera magasságot a 8.11-ben rossz modok okozzák.
- A WoT XboX játékosainak száma meghaladta a 60000 Slava Makarov szerint.
- Az IS-3 HD modellje a 9.1-ben jön.
- Nem voltak álca változások a 8.11-ben.
- SerB megjelentette az új sci-fi könyvét (Sergei Burkatovsky egy elég jól ismert Orosz sci-fi író)
- Úgy tűnik az Orosz szervernek is vannak lag problémái.
- A Panzer IV szürke marad a HD újramodellezés után is.
- Storm megerősíti a kiszivárgott Panzer IV modellt. Még a "régi minőségben van". 9.0 után már HD-ben jönnek az újak. ( http://ftr.wot-news.com/2014/02/14/straight-outta-supertest-new-tier-5-panzer-iv/ )
- Nem lesz HD Panzer IV modell a 9.0.ban.
- Úgy tűnik a WG HD modelljei nagyobb polygon számmal fognak rendelkezni mint a War Thunder modelljei.
esti mese:
-
stork13 #292353 Ok, köszi, utánanézek.