418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Gyorsan lépj XD
  • Sir Charles
    Bocsesz, de én nem követem ezeket, mi az új a csapatsebzési rendszerben?
  • Kubukli
    Mondjatok már AMX M4 mle 45-re második skill-eket. Az első a javítás mindenkinek. Lassan lépnék az T8 AMX 50 100-ra.
  • Angelus1991ster
    :D nem hiába a 88-as szám. 88 mm:D A Grosstarktor-Krupp a tankviewer-ben tier3-as.

Amúgy érthetetlen, hogy a többi Marder nem került be a wot-ba.
  • foxbat88fx
    ez viszont rohadt jól nézne ki ingame :)
  • foxbat88fx
    grosstraktor-ról csak annyit tudok hogy tier 2 prémium lesz
    ez alapján úgy tűnik hogy nem gift, bár jó lenne ha az lenne :)
  • foxbat88fx
    zsidó tankok nem kellenek :)
    Mark 1 meg az A7V tier 1-ben kicsit OP lenne szerintem :D
    de valóban ott az FT-17 ami szintén első világháborús....
    na meg ott van a B16 Saint Chamond, mondjuk az elég randa!!!
    De egy Mark I-es férfit szivesen elfogadnék a garázsomba :)
  • Angelus1991ster
    Grosstraktor vajon ajándék lesz?

gif-es trollal mivan? meghalt?
  • yossarianHUN
    Ha erre még nem tudtál rájönni, akkor kezdő játékos vagy. Egyébként ott a banner alatt a FAQ, ott találsz választ sok alapvető kérdésre.
  • Mityu11
    nem vagyok igazán kezdőjátékos,csak erre eddig még sose tudtam rájönni.és van több
    mint 1000000 (egymilió) kreditem. egyébként köszi
  • patchaou
    Ugyanott kell a felfüggesztést is kifejleszteni és megvásárolni, azzal már elbír mindent. Esetleg vehetsz rugókat is, de kezdő játékosoknál az talán nagy kiadás...
  • Caliph
    a felfüggesztés az új lánctalpat jelenti
  • Mityu11
    igen ezt is csinálom,de ha fel akarom szerelni akkor néha kiszokta írni hogy a torony
    amit fel akarok szerelni túl súlyos és azt hogy ajánlott a felfüggesztés cseréje illetve a tank súlyának csökkentése.
  • madmanic
    jobb fent a "fejlesztés" gombra rákattintasz, ott jelzi, hogy milyen felszerelések vannak a tankodhoz, melyik van kifejlesztve és felszerelve.

A fejlesztési és vásárlási árakat is látod.

Először gyújtesz XP te kifejleszted, aztán tudod felszerelni.
  • Mityu11
    Hogyan kell csökkenteni a tankom súlyát? Vagy hogyan kellkicserélni rajta a felfüggesztést?
  • Sunsetjoy
    T69-el, ha nem használok goldot, csak nekem tűnik jobbnak a gyengébb 75mm-es? Gyorsabban tölt, a DPM nem sokkal rosszabb, átütésben hasonló, +2 lőszer... jobban ment úgy... szerintetek?
  • madmanic
    Üdv! Benneteket is kidobott..?

Vissza sem enged -.-
  • Pales27
    Max t6al találkozik, lassú és kis pen ellenére én meg vagyok vele elégedve. Gyorsan tölt, sok hp és távcsővel jó látótáv.
  • haflac
    Utóbbi pár hét legjobb csatája volt.
    4855 dmg

• Angelus1991ster
    Nah a játék fájljai közt látni a GroSSTraktor-Krupp-ot.
    Tier 3-as, 320 HP, 7,5 kwk 37/L-es rövidcsövű ágyúval.
  • nemtudommivan
    Engem is remiszgettek vele hogy sokat fogok pattanni meg lancolni. Egyszeruen meg kell varni mig teljesen beszukul a celkor es akkor semmi gond vele. Sokan elvakultan elkezdenek kitarazni ha meglatnak egy 200 meterre allo oldalat mutato tankra. Na olyankor pattog meg lancol vagy foldbe lo.Kozelrol lehet daralni vele maskulonben csak nyugodtan celozni kell.
  • malystryx
    Igen, de rendkívül sok csatában pattan akár még light tankokról is. 32 mp körül van a kis ágyú töltési ideje, a nagyé 50 körül. Nem mindegy, én így látatlanban a kis ágyút favorizálnám. A nagy ágyú átütése jobb ugyan, de szerintem tökmindegy mekkora; volt szerencsém object 704-el is pattanni A-20-ról, úgyhogy serb-függő a dolog.
  • nemtudommivan
    Az 50-100 a 212-es atutesu agyuval siman farmtank. 255 kredit egy loszer. A nagyobb loveghez mar 1030 egy loszer. Persze azzal gyilkosabb.
  • malystryx
    Igen, venti, stabilizátor, célzásgyorsító kell rá, nekem csak tegnap este lett meg a lánctalp 2 hét után :) (nem játszom sokat)
    Így van fenn a 3 említett cucc, de még nem próbáltam ki. Stock állapotban is kiváló tank, az viszont idegesít, hogy bármilyen kis tank eltalál, az vagy ammo rack, vagy motor.. De minden bejövő találattal..
  • VanDaal
    Érdekes módon ugyanazok a debilek, akik a játék alapjainak elsajátítására 10k+ csata után sem képesek, az ilyen számukra kedvező szabályváltoztatásokról valahogy mindig meglepő gyorsasággal tudomást szereznek...
    Csinálják, mert csinálhatják. De az is biztos, hogy amíg ez így marad, én nem fogok a játékra költeni, mert nem azért veszem a prémiumot, hogy a felét banolva töltsem az ilyen nyomorékok miatt.
  • VanDaal
    Igen, ugyanezt írtam én is már a dolog bejelentésekor is... Előre látható volt, csak valamiért a fejlesztőknek nem volt hozzá agyi kapacitása, hogy felmérjék, az ilyen kretének nyugodtan tönkretehetik mások csatáját egyetlen hp-nyi csapatsebzés nélkül is, viszont a normálisan játszani vágyók számára semmi más lehetőség nincs az önvédelemre.
    Ha beleszarnak az ember tányérjába, még köszönje is meg...
  • SuspiciousC
    Én az elmúlt 3 napban vagy 10 csapattársat megöltem. SZándékosan blokkolnak, lökdösnek, lőnek rám, nem tudom mi van most az emberekkel. Gyorsan kékülök is, de nem zavar.
  • patchaou
    Most nem tudom megnézni, de pont erről beszélem, hogy az ilyen retardáltak ellen mostantól nrm tehetünk semmit. Persze jól le lettem ugatva, hogy nincs jogom önkényeskedni blabla.. Az ilyen tetvek viszont mostantól vígan trollkodhatnak, mert senki nem meri majd kilőni őket. A liberàlis szarságokkal màr tele a faszom..
  • patchaou
    Tegnapelőtt éjjel megvettem az 50 100-at de csak tegnap este toltam vele, igaz jórészt csapat módban, de stock állapotban is bejött simán 5-600k kredit prémiummal.
    Amúgy hihetetlen hogy ez még alap cuccokkal is mennyire hatékony szerkezet. Egy laza délután alatt meglett a lánctalp és ma este már megy rá szerintem a top ágyú is :) Ja szerintetek a venti, stabi és célzásgyorsító jó kombó erre a tankra?
  • VanDaal
    Erre volt jó az új csapatsebzési rendszer bevezetése... hogy ne lehessen az embernek még csak megvédenie se magát az ilyen kis gennycsomóktól:
    szándékosan blokkoló T21
  • Bmsrt n2
    Na igen még a Dokumentumok-mappás részt nem néztem,mindjárt kiirtom azt is...
  • haflac
    Ne prémium tankot vegyél szerintem,azzal nem lehet fejlődni max kreditet hoz.De ha majd jól játszol prém előfizuval is dőlni fog a lé,nem kell oda prém tank.Én anno löwét vettem mikor tier 8-nál jártam,már bánom.
  • campernoob
    Kezdőként javaslom, hogy nézd meg a youtube-n Cleverland alap oktatás videóit magyarul van és elég jól képbe hoz a játékkal kapcsolatban.
  • haflac
    Wz 132-vel tier 9 be vagyok,a mi pantherünk behoz egy kv1 tankot.Hozzásegítettem a panthert a halálhoz,nem lőttem meg,csak blokkoltam,a kv1-be lőttem.Erre kaptam 1 órás bant csapattárs megölése címszóval.Senkit nem lőttem KI.CSak meg,ami nem ugyanaz.Valahol véget kéne már vetni ezeknek az idióta platonoknak.Eddig sem lelkiztem beléjük lőni,ezután sem fogok.
  • Angelus1991ster
    Inkább haszontalan pazarlás.
  • Amarth99
    Teljes reinstall talán. Csak irtsd ki előtte a wotot a windowsból teljesen. A modokat pedig célszerű mindig egyesével felpakolgatni, és utána menni pár csatát.
    Ilyet egyébként valami mod szokott okozni tipikusan. Mondjuk ha újra felraktad, és modok nem voltak, akkor nem kellene csinálnia.
  • Amarth99
    Kezdj bele a wotba nyugodtan, de költeni ne költs rá az elején, mert felesleges. T8 felett jöhet szóba, hogy kell esetleg extra kredit a tank vásárlásokhoz. De egyrészt mostanság sok a pénzes viszonylag egyszerű event, másrészt amíg teljesen kezdő vagy felesleges pénz kidobásnak érzem.

Na meg hamarosan indul a wtgf és lehet az jobban bejön majd, és akkor kár volt ezért fizetni.

A másik pedig, hogy ha esetleg megtetszik a wot, és bele is tanulsz, akkor t8-ig biztos nem fogsz rászorulni, hogy pénzt költs rá.

Egy valamit pedig semmiképpen ne tegyél. Prémtankot ne vegyél tapasztalat nélkül. Ráér 3-4k csata után.
  • patchaou
    Én valószínűleg váltani fogok, de azt mondom kezdj bele, próbáld ki mindkettőt.
  • Bmsrt n2
    Másnál is van,hogy NEM enged be a nyomorult csatába?
    Hol rájön,hol nem,ma is 3x eljátszotta.
    Most már rohadtul elegem van belőle,újra is raktam modok nélkül is ezt játsza...a végén már reportolnak afk-ért.
    Mintha elkezdené betölteni,oszt hopsz mégse...
    Utána meg képembe nyom egy ilyen baromságot:

Csakhogy...ha megpróbálok újra connectelni UGYAN EZ TÖRTÉNIK,ugyan addig tölt,vagy el se kezd tölteni és kidob,de közben persze látom,hogy hogy hullik a csapat+az ellenfél,és ha vége a csatának vissza is enged a garázsba!
    Valami ötlet?
  • Forrest Tomee
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy érdemes még elkezdeni játszani teljesen kezdőként ezzel a játékkal? (úgy, hogy akár költök is rá) Illetve utána olvasgattam és látom, hogy egy hasonló játék a WT ground forces is hamarosan megjelenik, esetleg várjak arra?