418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #292552 De lexarom,3 hónapja nem fizetek 1 fillért sem=nincs jogköröm sírni. 
Akiknek benne a pénze(prém)az szopi.Én már nem fogok költeni erre,szal panaszkodnom sem szabad többé.
-
Destydeme #292551 Én most léptem ki,3seces lagg végig.A stat is esett 2őt a patch óta. -
placido #292550 nem tudom ki hogy van vele de most nagyon jáchatatlan a server. lagol mint az á.....at -
Oddball29 #292549 Most próbáld meg. -
yossarianHUN #292548 Furcsa, nekem a patch kijövetelének napján baromira laggolt, másnap már kevésbé, azóta meg teljesen megszűnt. -
stuka85 #292547 ez ba*** az én agyamat is, állandóan lag-lag a prémium meg pereg....megérte fizetni érte.....nem baj ez volt az ucsó hogy prémiumot vettem ehhez a fos.... -
A prémiumom meg pereg...játszani meg nem tudok már patch óta, jó ha azóta mentem 30 csatát. -
OnkleTonto #292545 azt hittem csak nekem szaggat folyamatosan, de látom nem egyedül vagyok vele
nekem a patch óta rengetegszer fordul elő -
Pares #292544 Gondolom sorba mész, és mindegyiknél megrántod kétszer? -
Nyalják ki ezek a mocskok az anyjukból a véres gecit, hogy nem lehet lag nélkül játszani. -
Pares #292542 Lehet szerverkésés is, de az is lehet, hogy a fal valójában nem ott végződik, ahol látod. Lusta és tehetségtelen map dizájnerek. -
foxbat88fx #292541 így nem is tűnik kevésnek :D:D
-
stoppos #292540 Előre...
-
foxbat88fx #292539 micsodaaaaa?
AT-15-nek epic DPM-je van!!!
úgy levertük a németeket hogy csak úgy füstöltek :D:D -
stoppos #292538 Legutóbb mikor ilyen összeállításban jöttek az angolok himmelsdrofon, elég hamar kiderült, hogy ezek a td-k önmagukban még városban sem érnek szart se... :) -
Írd majd meg, hogy mi lett a vége! Szerintem tuti, hogy nyertek! -
Nyertetek? :D Amúgy ezen a mapon hova kell állni td-vel? Nem találtam a helyemet a múltkor. :) -
foxbat88fx #292535 na erre már én sem tudok mit mondani :D
-
yossarianHUN #292534 Szerverkésés, erre jó a szerveroldali célkereszt. -
foxbat88fx #292533 hehehe
nekem nincs az az isten, hogy kihúzzak egy X-es tankot!!!! -
Én is sokszor jártam már így, de én mindig a saját hülyeségemnek tudtam be a dolgot. Azt gondoltam biztos hamarabb kezdtem visszatolatni és pont belelőttem a falba, de volt hogy visszanéztem a replayt és tényleg a fal mellett kellett volna mennie a lövedéknek... -
Az mi a fenéért van, hogy ha kigurulok valami fedezék mögül vagy fal mellől, akkor abba lő vissza? Be van célozva a tank, a cső is egyenesen a célra néz és még is belelövi a mellette lévő falba... Rengetegszer van ilyen, kicsit frusztráló... 34k csata után sem tudom, miért csinál ilyen szarságot. -
Én a brit "halálcsillagot" akarom még megszerezni, addig nem nyugszom. :D -
foxbat88fx #292529 Megvásárolva:
'FV207' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 730 000.
nah!!! ez is megvan! 30. tier 8
na most aztán nem fejlesztek már semmi új tankot!!!
várom a peccseket :D -
foxbat88fx #292528 nekem mindkettő megvan :)
más kategória, csak a lassúságuk közös
az AT-8-at sajna már könnyebben szétkapják, viszont a fullos gunnal távolról nagyon tud darálni -
foxbat88fx #292527 papírnak papír...
de epic sniper gun van rajta :D -
Oddball29 #292526 Teljesen jó TD. Én csak átrohantam rajta, de sztem felér a T40-el. Nagyon jól kezelhető. -
Kubukli #292525 Na egy hasonló tovább/ne tovább kérdés.
AT2 vs AT 8?
Ezt most alakítottam. Ha gyorsabb a kicsike visszaérek a foglalást nullázni és talán lehozom.
Szóval ez gyilkos kis jószág, érdemes szintet váltani?
-
bootsector #292524 Bocsánat, elgurult a gyógyszerem, lehet szüneteltetni kéne kicsit, csak ettől fügetlenül tetszik ez a szar...(vadász, vadász te szopni jársz ide!) -
bootsector #292523 Most megyek olyannal. Állandóan 2-vel felettem lévő kat-ba tesz, 6-osokkal már nem is tud mit kezdeni...pedig nem lenne rossz. Max 1 kategória összevonás kéne. Általános, hogy 3-as vagyok pl, betesz 5-ös, 6-osok közé..Semmit se lehet kezdeni ott. -
Angelus1991ster #292522 75 mm Pak 40 L/48-es ágyúval kiváló tier4-es TD lenne a Toldi Marder. -
Tetszik ez az új csapatsebzés büntetési rendszer, bejött t10-be egy troll szakasz, kilőttem a kettes tankot, majd a társa elkezdett lőni, 3-mat belém lőtt aztán, nem mozgott többet, egy zöldséggel kevesebb 3 hónapig :)
-
bootsector #292520 Az hagyján, de nekem is tele már a tököm! Állandóak a teleportáló tankok. Meg se jelenik soha, aztán pity-pity, bumm! Már pofán is lőtt. És már nem is látom sehol... azt se tudom ki lőtt. 10 m-ről! Meg minden csata kezdetekor elkezdenek durrogatni, alighogy elindultak. Picsán lövik egymást, a másik berág, az is picsán lövi. Kék lesz, ennyi. -
Angelus1991ster #292519 Gondolkodok a Marder 38T-n, csak olyan papírnak tűnik.
Toldi Marder hasonlít rá. Habár a Toldi sebessége 50 km/h. -
foxbat88fx #292518 akik szidják mint a bokrot azok nem tudják használni ;)
nagy gun-ra sok szopás kell, vagy sok free exp
de azé!!! képzelj már el egy 128mm-es állat átütésű sebzésű gun-t ha berak top tiernek :D:D
de 9-eseket is szarrá szeded vele.... igaz papír szegény mint a barom és lassú is
141 csatám van vele, mellé 223 kill, ami sztem nem rossz :D -
Beszarás, nálam még mindig lagol ez a fos... -
Lucifer001 #292516 Ez már rendesen kiveri a biztosítékot . Végig néztem . Jók az idegeid :D Küld el suppurtnak a replayt , hátha az ilyen gyökereket banolni kezdik . -
Kubukli #292515 Hm, köszi. Még 19k exp, de nehéz a vérpiros IS-IS3-E-75 hordák között.
Na és erről érdemes lépni tovább? Többen szidják a következő tier VII TD-t, mint a bokrot. Ez remek szúrásokat visz be háttérből.
AMX-re valami tanács?
-
foxbat88fx #292514 pfff marderekből egy egész tech treet összelehetne hozni :D
igaz csak tier 4-5ig kb. :)
és még jól is néznek ki :D
most veszem vissza a Marder 38T-t... amikor kijött a peccs hamar túlmentem rajta, adok neki még egy esélyt :)
úgy is most adtam el azt a kurva awfull panther-t!!! 94k exp-t szedtem rá
csak elég lesz már a RU251-re.... -
Angelus1991ster #292513 Azért kicsit durva , hogy igaz olcsón adják a Valentine LL-t, én azt ingyen pár óra kódbuzergálással szereztem meg.