418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Én is pont ezt akartam mondani.

Amúgy 15megabites upc, Miskolc.
    Az első 1-2 nap borzasztó volt, azóta egy picit mintha javult volna. Bár a hétvégén kb. maximum 5 meccset játszottam.
  • Maala
    Modnélküli játékkal is?
  • arel
    Nemtudjátok mitől van ,hogy az új pályánál nem enged belépni és kidob?
  • patchaou
    Remélem nem tart örökké de ne Offoljunk XD
  • ToCsEk
    tegnapi:

- nem lesz lehetséges a Bitcoin-al történő arany vásárlás: "Nem - és cukorkákkal sem fizethettek."
    - a jelek szerint, több "régi stílusú" Szovjet prémium jármű (lassú, jól páncélozott mint pl. Matilda, KV-5, Valentine) nem lesz ("már éppen elég van belőlük)
    - a tény, hogy a tanknak specializált legénysége van-e (ss. vagyis, ha egy parancsnok lövés is egyben, a való életben nem tudná egy időben megfelelően ellátni a két posztot) vagy sem, a jármű jellemzőiben látszik
    - ha valaha lesz WoT MacOS, Android és *nix rendszerekre, akkor valószínűleg egyzserűsített grafikával fognak rendelkezni, egyelőre nincs több információ
    - K: "SerB egy író, írnia kéne és nem játékokat fejlesztenie, vegyen fel hivatásos játékfejlesztőket!" V: (SerB): "A szavam eláll ettől a menő hivatásostól:) Hogy lehetséges, hogy még nem vágtuk gajra a játékot a tanácsaid nélkül - Nem értem!"
    Overlord blog:
    - jelenleg dolgoznak a felderítők újraegyensúlyozásán: "Az egyik egyensúlyozási kitétel az LT-k újboli életképessé tétele. A többi osztály elrontása nélkül. "
    - a jelek szerint foglalkozni fognak a bokrok és fák álca-hatásával
    - a jelek szerint a lag progbléma "nagy dolog" a Wargamingnek
    - "Van egy Mester kitüntetésekkel kapcsolatos hiba. Dolgozunk rajta."
    Nagyobb pályákkal kapcsolatban:
    "Igazából már egy jó ideje teszteljük a nagyobb pályákat. Összetett dolog ami magába foglalja a teljesítményt és játékmenetet. Nem mondanám, hogy kész terv van rá egyelőre."
    A túl sok 153 és 15-4 csatákkal kapcsolatban:
    "Ezt nem erősítik meg a statisztikák. Csak így látszik."
    A lag megszüntetéséről:
    "Azt kívánom (mindannyian), hogy bár ilyen könnyű lenne. Ha csatlakozási probléma lép fel, az mindig összetett. Lehet internetszolgáltatói oldali gond, lehet a játék/csomag forgalombani változások, és sok más dolog. Bármelyik lehetséges problémát is elég nehéz orvosolni."
    és
    "A forgalom X-szer több lett 2011 óta és már más a helyzet. A forgalomban hataémas ugrás következik be minden frissítéskor, ami túlterhel néhány/sok hálózatot és internetszolgáltatót. Néha nehéz kideríteni, hogy melyik oldalon van a hiba."
    MM egyensúlyról:
    "Normál csatákban csak a top 5 járműhöz biztosítunk egyenlő egyensúlyt. A csapat többi tagjához engedékenyebb a követelmény."
  • Maala
    Nem baszod, hogy putnoki vagy? Lehidalok.
  • Maala
    Nagyon durva botot találtam a neten a WoThoz. :-o
  • Vixy28
    Én nagyon szeretem, megtartottam fun tanknak, miután kifejlesztettem a churchill I-et. 100-as legénységgel és szellőzéssel 1.68 az újratöltési idő. Úgy összességében gyors töltés, kicsi sebzés, jó átütés és IV-es szinten kifejezetten kiváló páncél. Négyes tankok alig ütnek át, gyakran a páncélvadászok is pattannak. Röviden ennyit tudok elmondani amit a Matiládával tapasztaltam. :)
  • nobodyattis
    Még jó hogy rakott be olyat is az MM ami nem táras

• patchaou
    Hmmm most hallottam olyat két embertől is, hogy 200-as a pingjük de nem lagolnak
  • patchaou
    Parisat 15/2 Putnok, eddig 40-50 néha max 70. Patch óta 80-90 és néha kiakad...
  • Angelus1991ster
    Ez a Wot urológia.
  • Pares
    Ez valami új fícsör, hogy több mint egy percet kell várni a várakozóban?
  • foxbat88fx
    teljesen rendben van ez az MM :)
    egyenlően elosztja a tier X-eket

• Angelus1991ster
    Ha már ilyen kurvanagy csalentin nap vót, nagyban. akkor kipróbálom Matildát. Vélemények a tankról?
  • Vixy28
    Nálam nincs lag, szerencsére. Nekem nincs okom panaszra. :)De egyébként ez nem szolgáltatótól függ. Nekem t-home van, barátomnak UPC, és amikor kijött a patch mindkettőnknek laggolt. Most már nem. :)
  • Oddball29
    Ki írta hogy az Objekt 430V2-nek jó a páncélja? Hadd röhögjem ki, a motorháztető annyira vékony, hogy autoaimerek simán belövik szemből.
  • stoppos
    Kérdezd meg nyugodtan. A következő válaszok lesznek:
    1. Úgy jó, ahogy van, te vagy a hülye.
    2. Úgy szar, ahogy van, a wg a hülye.
    3. Összeesküvés elmélet, helikopter vagyok.
  • yossarianHUN
    Jól is néznénk ki, ha minden patch után így lenne:) Azért van a fórum, hogy aki nem tud valamit, kérdezzen (bár ez látszik rajta a legkevésbé egy ideje).
  • OnkleTonto
    hát nem tudom hogy mennyire lehet szolgáltató függő, de nálam is egyértelműen a patch óta nagyok a ping értékek
    nem olyan régóta játszom, ezért nem tudom hogy ez minden új patch után így megy e?
    vannak még érdekes dolgok, de azok már gondolom nem a szolgáltató miatt, és szinte rá sem merek kérdezni :D
  • lammaer
    Nemtom, csak egy ötlet volt: mert van akinek laggol, van akinek nem, és ha a szerver ugyanaz, akkor egy másik változót kell keresni.
  • Pares
    Nálam UPC. Ja, és Felvidékről.
  • Pares
    Nekem a legutóbbi patch előtt 20-30ms volt a ping, sose laggolt. Most meg folyamatosan 50-100-150ms a ping és a led pirosan villog. Van, amikor nem érezni nagyon, van amikor célozni és menni se tudok.
  • haflac
    T-home 30/5,Graz-ból.100ms-es ping mellett volt kb 2 másodperces késés.
  • Simulacrum
    Sosem laggolt a mostani patch előtt. Azóta többször is. A pingem régen 60 volt max, most 100 körül mozog. Játszhatatlan ugrások a patch napján voltak és most, kb. olyan 5 csatánként. T-com, ország közepe, de szerintem ez egyáltalán nem szolgáltatófüggő dolog.
  • lammaer
    Úgy írták itt a szerverek helyét megváltoztatták.. ennyire lehet hülyeség csak :D
  • Toweliee
    Mobilnettel tolom (Pannon GSM, Hipernet), Bp, 2-es szerver. A patch első napján laggolt, azóta egyszer sem.
  • placido
    ez hülyeség már régóta upc-is vagyok semmi bajom nem volt egész sokáig a wot-tal most szokott időnként lagolni, másik 60 bites net nehogy már probléma legyen a játéknak
  • lammaer
    Ja, és csak hajnalban (6kor ha felkelnek a purdék) vagy késő este (9 után, amikor elmennek aludni a purdék) játszom.
  • lammaer
    Lagprobléma: sztem érdemes lenne megnézni, ki honnan/milyen szolgáltatóval játszik. Hátha ez vmi szolgáltatóspecifikus.

Én T-com, Budapest, és a patch óta egyszer sem laggolt soha.
  • lammaer
    Csak a kiválasztottak játszhatnak vele és rosszatt/kritikát nem lehet róla mondani mert akkor kizárják az embert a CBTből. Ilyen státuszban van :)
  • green64
    Régebben láttam, hogy módban is lehet berakni szerver oldali célkeresztet az miben más mint amit a játékban lehet bekapcsolni?
  • yossarianHUN
    Helyileg Pestről.
  • Destydeme
    Én ezt elhiszem,de ha 1 filléred nincs benne akkor sztem stfu.Az,h az elmúlt 2 évben mennyit költöttem rá:How terrible

Persze a fizetősöknek cumi.
  • Oddball29
    Honnan nyomod?
  • haflac
    Milyen státuszban van a war thunder tankos része?
  • yossarianHUN
    Nekem most is jó, de látom sokan panaszkodnak.
  • green64
    +1, simán jó!
  • placido
    az lehet de ha már van egy játék és mindegy , hogy ingyenes működjön már rendesen mert lehet szeretnének vele játszani
  • placido
    elméletileg kéne figyelniük a servert játék figyelőknek.