418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    de igazság szerint próbálgatni kell :)
    mekkora felbontásra kell? mert állítólag csak nagyokon lehet észrevenni a tankok lassúságát!
  • Malarki
  • Oddball29
    Az első még tetszik is.
  • foxbat88fx
    hali!
    itt egy kalkulátor
    http://www.rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php
  • yossarianHUN
    Parancsolj.
  • Malarki
    Nem tudnád belinkelni ezt a cikket?
    Ezek a képek sokkolóan hatottak rám
  • lammaer
    Inkább a 2/3át mondanám. És röhejes hogy T9el (amiből van mondjuk 50 darab a sorban) kb 15 sec alatt csatában vagyok.
  • Destydeme
    Hi.Más felbontáshoz van érték?Kisebb felbontásra gondoltam.
  • lammaer
    Kivéve ha paranoiás, és úgy gondolja hogy őt üldözi a WG, ezért amikor ő lesz KV1s akkor neki mindig Mausokkal kell harcolnia :)
  • yossarianHUN
    ACL 135 SPG:D
    FTR-en volt egy cikk a gépekről, amik többé-kevésbé készen vannak/voltak, különböző okokból mégsem kerültek be a játékba a mai napig.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [/spolier]
    [spoiler]
  • bootsector
    De szép is lenne már...
  • Malarki
    Ez mi ez a borzalom ez?
    Istenem, franciák...
  • bootsector
    Srácok, a dinamikus kamera engedélyezése, és alatta a vízszintes stabilizálás sniper módban, azt ti bejelöltétek? Jó valamire??
  • Malarki
    A T-50 scout, ezért mehet magas tierben.

Egyébként ilyenkor gondolj arra, hogy majd Kv-1S-ben ülve te is oneshootolhatod a két szinttel kisebb tankokat.
  • bootsector
    Erről mennyi lenne a lepattanó?
  • Simulacrum
    Két képet hoztam mára.

Most éppen T5-ben orosz meddel tolom és gondoltam újra bekapcsolom az új összecsapás módot. Jól éreztem, hogy durva lesz. T5-ben olyan leosztások mennek természetesen, hogy orosz oldalon kapunk 6 KV-1-et, szemben PZIV-ek, brutális még sebezni is alig volt időm annyira egyenlőtlen volt a dolog, de nyerés jó xp-t hoz, szóval marad bekapcsolva. :-)
    Az alábbi kép pont nem egy ilyen csatában készült, de nálam minden olyan kör, amiben artyölő medált kapok az xp-től és minden mástól függetlenül fantasztikus körnek minősül. :-) Ezek kedvenceim már nem visszaszivárognak, hanem egyenesen túltengenek sajnos egyre több csatában.

A másik kép pedig a mai humorbonbon magyar beszólás díját nyerte el nálam. :-)

• haflac
    Ez tuti hasított volna vagy 7km/h-val. :)
  • yossarianHUN
    Azért kár, hogy ezek a gyönyörök nem kerültek be:D :

• Toweliee
    Remélem kiveszik ezt a gyökérséget, ez az első olyan idáig amit nem tudok (tudtam) megszokni.
  • foxbat88fx
    na, akkor fasza :)
    ja előtte nekem is vánszorogtak a tankok....
    szinte egy vicc volt
  • Oddball29
    A lobbyban várakozók fele t8-as. Utána pörgeti a homokórát másfél-két percig, hogy bevágjon az alsó négy tank közé 10-es csatában.

Körbenyalhatják a heréimet.
  • Toweliee
    Köszönöm, nagyságrendekkel jobb lett.
  • bootsector
    A legnagyobb probléma számomra a kategóriák ilyenfajta keverése.

Kifejtettétek ti is előttem, és lehet, hogy a várakozási idők miatt van,én nem tudom, de akkor is szemét módon idegesítő, mikor a nyomorult T34-esemmel (ruszki), V-ös lévén bedobál VI, és VII-esek közé. 2 perc alatt, bármilyen szituban úgy kapnak szét, ahogy nem is akarnak. Ennyire béna már nem vagyok, a többi vassal egész jól megy, de ezzel totál szívás... A büdös életben nem lesz XP-m a továbblépéshez. Az elődje, a T50-es még durvább volt, VIII-asok között szinte mindig!
    Ha ez, és az össze-vissza teleportáló tankok nem lennének, a világon semmi bajom nem lenne a WoT-al...
    Bocs, a sok sirámért.
  • Rotterdam1
    ma 10kört mentem a chito-val 21 tankot lőttem ki és még nem sikerült leduplázni...komoly
  • Pares
    "a tény, hogy a tanknak specializált legénysége van-e (ss. vagyis, ha egy parancsnok lövés is egyben, a való életben nem tudná egy időben megfelelően ellátni a két posztot) vagy sem, a jármű jellemzőiben látszik"

Akkor ezért van az, hogy bár a számok nem erre utalnak, de mégis rosszabb az Indien a Panther II-nél. Előbbinek eggyel kevesebb a legénysége.

"SerB egy író, írnia kéne és nem játékokat fejlesztenie, vegyen fel hivatásos játékfejlesztőket!"

SerB inkább úgy néz ki, mint egy alkoholista maffiózó vadállat, aki megölte az elődjét, és most élvezi az olcsó kurvákat.

"Azt kívánom (mindannyian), hogy bár ilyen könnyű lenne. Ha csatlakozási probléma lép fel, az mindig összetett. Lehet internetszolgáltatói oldali gond, lehet a játék/csomag forgalombani változások, és sok más dolog. Bármelyik lehetséges problémát is elég nehéz orvosolni."

Vagy inkább le kéne szokni a vodkáról, és helyette új szerverekbe fektetni a bevételt. Nem?

"A forgalom X-szer több lett 2011 óta és már más a helyzet. A forgalomban hataémas ugrás következik be minden frissítéskor, ami túlterhel néhány/sok hálózatot és internetszolgáltatót. Néha nehéz kideríteni, hogy melyik oldalon van a hiba."

Biztos még 2011-ben elveszett a szerverszoba kulcsa, azóta is keresik, azóta sincs server upgrade.
  • VanDaal
    Délután nem voltam gépnél, így csak most tudok válaszolni :)
    Az új az benne, hogy sokkal szigorúbban büntet minden nemű csapat sebzést, mint eddig. Ezért akár egyetlen ilyen kis szefós kilövéséért is banolhatnak. Ráadásul ezek platoonban voltak, szóval szinte biztos, hogy ha az egyiket ki is lövöm, utána a másik csinálta volna ugyanezt, akkor pedig már tuti, hogy kivágtak volna...

Lucifer001:
    Az idegeim egyáltalán nem jók, de a 3x legénység xp-t nem szerettem volna a banamákon tölteni :D
    Egyébként a csapatról is elég szomorú képet fest, hogy még így is én lettem a top sebző, hogy az a kis kretén végig előttem táncikált, és még a kezdőkört sem tudtam elhagyni...
  • lammaer
    Gondolom T8-al mentél, annál mostmár feature hogy sokat kell várni. Így próbál révenni a WG arra hogy játsz magasabb tierben, mert valamilyen oknál fogva az emberek nem akarnak feljebb menni.

Az új patchben adott magyarázat meg több mint szánalmas - most is, 1xxx T8as tank mellett van összesen 50 T9 meg T10, szóval pont azzal gyorsítanák fel az MMet hogy a T8akat gyakrabban rakják össze magasabb tierrel? Átlátszó ez kérem....

Isten tudja, de 2 hónappal ezelőtt (amikor kicsit félretettem a WOTot), marhára nem emlékeszem hogy a T8ban várni kellett volna. MOst meg hogy elvben felgyorsították azzal hogy a T8at töbször dobják nagyob tierbe, hirtelen megnőtt a várakozási idő. Nyilván azért mertkevés a T9 T10, és meg kell őket várni.
  • foxbat88fx
    96* és 60
  • foxbat88fx
    én is 1440*900ban tolom
    69 és 60-at adtam meg értéknek, most jobb mint volt
  • Toweliee
    1440x900 (16:9) beállításokkal ezeket az adatokat számolja ki:
    Desired horizontal FOV: 90
    Calculated vertical FOV setting: 65

Átírtam de nem változott semmi. Olyan az egész, mintha húznák vissza a tankjaimat.

• Toweliee
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/355299-0811-how-do-you-change-the-fov-back-to-normal-solved/

szivat a rendszer
  • Toweliee
    Weboldal
  • Toweliee
    Nektek működik ez a FOV megváltoztatás? Megcsináltam azt amit a weboldal ír, de nem változott semmi.
  • arel
    azzal még nem próbáltam ,de most töröltem a modokat.Megnézem akkor kidob e.
  • patchaou
    Hazufgság akkor lenne ha azt állítaná a wg, hogy történelmileg/technikailag hiteles. Ilyet viszont soha nem állítottak.
  • OnkleTonto
    na most nézegetek mindenféle speddtest oldalt, igaz hogy 100Mb/s helyett csak a fele van, de ettől nem hiszem hogy lagolna.
    amugy a melohelyemen is akad, pedig ott 120megás fiberpower van
  • Angelus1991ster
    Hazug a játék, ha nem raknak bele egy olyan játékot ami létezett a valóságban akkor az egész játék egy nagy hazugság. World of some tanks.
  • yossarianHUN
    Nekem ez a TisBACK-féle hangmodtól volt, miután letöröltem, rendbe jött.
  • Angelus1991ster
    Köszönöm az ismertetőt:D
  • yossarianHUN
    És mai:
    - olasz heavy ág? "No comment"
    - biztosan lesznek olasz hajók a WoWs-ben, és lehet, hogy olasz gépek WoWp-ben
    - a szórás a távolsággal egyenesen arányosan növekszik (SS: azaz ha egy ágyúnak 100 méteren 0,3 méter a szórása, 1000 méteren 3 méter lesz)
    - “Miért nem veszi figyelembe a játékosértékelésetek a spot sebzést, mikor ez az alapja a könnyű tankos játékmenetnek?” A: “Mindjárt leírom. És a csúnya nézést se felejtsétek el!” (SS: ez egy vicc, általában ha valaki olyasmit reklamál a játék jutalmazási rendszeréből, ami SerB szerint lényegtelen, így válaszol: "Azért ne jutalmazzon a játék, ha csúnyán nézel az ellenfélre?")
    - van rá esély, hogy lesznek tankok, amelyeknek lesz kiegészítő páncélzatos (SS: például kötények) alternatív testük
    - SerB szerint az olasz med-ág top tankja egy auto-loaderes Leopard I lenne (SS: ezt Raptor_Fulcrum találta), de ez még nincs eldöntve
    - nem lesz WoT a Playstationre, mivel a WG-nek Microsoft-exkluzív szerződése van
    - WoT Unix és Linux alatt? "Van egy kis gond az OpenGL-el. Majd meglátjuk, de pár hónapon belül biztos nem."
    - A japán szupernehéz tankok még mindig tervezési fázisban vannak
    - A Hellcat statisztikái rendben vannak
    - nem mondunk semmit az idén megjelenő prémium tankokról
    - a Sturmtiger T10 lesz (SS: valószínűleg még nem 2014-ben)
    - SerB nem biztos benne, hogy a Chi-Ru projekt nem csak egy háború utáni alaptalan kitaláció-e, de ha nem, akkor bekerülhet a WoT-ba
    - SerB szerint a RU251-gyel kapcsolatos problémák egy részét már megoldották