418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vicc ez a játék néha. Még hogy random...
Magyarázza már el nekem egy hozzáértő, h a döntött 55 mm-es páncélról ez a lövés (276 átlag pennel) hogy a fenébe pattant le? Zöld színnel látszik hol érte a páncélzatot a lövedék. Próbáltam Tankinspectorban "modellezni" a szituációt. Eredmény: effektív 75-80 mm-t kellett volna átüssön a lövedék, ehelyett lepattant. Még a játék "szabályainak" is ellentmond ez a dolog. Van replay is, ha kell az elemzéshez/magyarázathoz.
-
Destydeme #292751 "A ping az az idő, amely során a tesztpacket visszatér a kiküldéstől számitva: magyarul kiküldesz a server felé egy ping packetet, a szerver lendületből visszaveri és hozzád megérkezik. A ping indikáljaű(mutatja) azt az időt amig a jel végigfut az adott kiszolgáóig a hálón."
Kb a szerver és a géped közti adat küldés,visszaküldés ideje. -
stoppos #292750 Kb a reakcióidő. Ha magas a pinged, lassabban reagál, de mindig ugyanolyan sebességgel. A lagg, meg mikor ez ugrál. -
Áááá! 4 db fsb meg fev file volt a .zip-ben azt meg ugye az audio mappába kellene bemásolni, de el se indult a játék mikor belemásoltam. Mindegy most azt találtam ki, hogy keresek valahol frankó '70-es rockzenéket és valahogy nyomatom játék alatt. Csak a gépem nem szereti, ha má is megy Wot alatt (eszi az fps-t). -
paci600 #292748 A pillanatkép skill ér valamit? És ha igen Td legénységre is érdemes rátenni?
-
placido #292747 amúgy tényleg nem vágom akkor mi a ping érték? mit mutat? -
Próbáld meg átnevezni a letöltött mappa anyagát 8.11-re! Nekem már több mod működött így! -
Angelus1991ster #292745 Valaki felismeri a két járművet?:)
[IMG][/IMG]
-
stoppos #292744 A ping, meg a lag azért nem ugyanaz. :) -
Hát ez nem jött be. Keresek tovább. Köszi robogo81.
-
placido #292742 rá jöttem a ping mérő hamis adatokat mutat. ugyanis 140-160 pingnél simán szépen fut a játék semmi lag -
A winamp nem jó mert nem szereti a játék! (fps) -
jó eséllyel menni fog a 0.8.10, próbáld ki nyugodtan -
Ez volt az!
Már csak a 8.11-es verzió kellene.
-
Winamp ? -
robogo81 #292737 Szia,ilyenről még nem halottam de rákerestem a kulcsszavakra és ilyet adott,valami hasonlót keresel? -
Hali! Azt a modot keresem ami a hangárban régi amcsi zenéket játszik. Az istennek nem jut az eszembe a neve. Bár azt nem tudom 8.11-re van-e. -
Mégsem lettél weekly contributor? -
Destydeme #292734 Akkor nálam ennyi volt Bro!Én nem idegesítem magam már
-
barkov6 #292733 Nem ócskavas, én szeretem.
A t28 proto tetűségétől félek (még nincs meg), de a t30-at várom nagyon, pedig mindenki ekézi.
Talán a régi emlékek okán mikor a bétában és utána még kicsit, de heavyként félelmetes volt. :) -
Eddig soha nem volt problémám a laggal. Mióta kijött a patch, azóta kezdett rá, de orosz szerveren is panaszkodnak miatta, meg persze nálunk is sokan. Nekem reggel és délelőtt játszható, de délután és este fele általában játszhatatlan az EU2. EU1-re nem megyek fel, mert nálam az 200-300 között szokott lenni mikor rájön a dolog és élből nullázza a csatámat... Na ebből elegem lett és azóta csak EU2. Sőt EU1-en laggoltam, átmentem EU2-re és semmi lag.(újabb + nálam az EU2nek:P) -
a6m2mszero #292731 üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne a T25/2 csak szerintem egy ócskavas? Érdemes azon a vonalon tovább menni vagy felejtsem el? -
placido #292730 nálad is ez van? -
Szerintem kövi patch-ig nem lesz javulás, talán majd az rendbe hozza. -
placido #292728 nem értem. egész nap 140-170 ping. de laggolás nincsen. és mi ez az egész napos 140-170 ping. mi a búbánatos f........mat csináltak ezzel a játékkal? vagy köze van az xboxos verziónak ehez a szerverhez bár szerintem külön szerverük van
-
stoppos #292727 Amikor elolvastam, azt hittem ez poén. De nem...
Pedig poénnak jó lett volna. -
T95E6
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Úgy imádom az ilyen posztertrollkodást:)
A StarWars, Alien és a Szárnyas fejvadász Oscarra jelölt PRODUCEREITŐL
A Hellboy segédforgatókönyvírójának rendezésében...
Ahaaa... -
Bmsrt n2 #292723 A wot most már végképp hanyagolva lesz...vicc újra telepítettem mindent letöröltem semmi mod,teljesen gyári,megyek egy menetet válogatott lúzerekkel,következő kör?
Csak a "szokásos" végig tölt és nem enged be...majd kinyom egy kamu disconnected from server baromságot...na újra connectelek...és semmi csak a csata töltő zenéje szól meg pörög a kerék hogy logging in,és SEMMI ja megint disconnect...csak és kizárólag ez a játék csinálja ezt...most kell ez az idegbaj nekem?
Próbáltam már kihúzni meg vissza a modemet,újraindítani a gépet,semmi nem oldotta meg...9.akarhányig hozzá nem nyúlok. -
sayiid #292722 ha nem tigris akkor meg elnézést :S nem értek hozzá csak trollkodni akartam xD -
sayiid #292721 Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ennek a démonnak a borítóképen mekkora a pen-je? szerintem simán átviszi a tigris 90 fokos döntetlen elülső lemezét :S
-
Ez egy "unfair plane".
-
csagataj #292719 World of TankPlanes -
SzocsA #292718 ha majd nemsokára kijön a konkurencia, majd észbe kapnak.
Amúgy csak délután laggos, mikor sokan vannak a szerón. -
Pares #292717 Remélem egyszer még játszhatok ezekkel... -
stoppos #292716 Tegnap este mentem pár kört, egy darab lag nem volt. Pénteken volt egy kisebb, kb fél másodperces. Mondjuk fizikailag jóval közelebb ülök a szerverekhez, mint te. -
foxbat88fx #292715 sajna nem csinálnak semmit a laggal!!!
én is menet közben pl meddel megyek 50-el bevágódik mellém egy enemy med szintén 50-el
fej fej mellett megyünk, rálövök és belelövök a földbe mögötte 5 méterrel o.O
sajna ezt a laggot meg kell szokni, szarnak ezek a fejünkre :)
amíg a sok marha fizet nekik -
Destydeme #292714 Hi.Ha vki kérdi/érdekel:Felraktam laptopra is a wot-ot.T-mobile stick net,épp csak annyira szaggat,h 25-30 méterről 2x is mellé lőttem a t54 nek.(még mindig stat romboló,mára is ennyi volt a wot)
Otthoni T-home:2seces lag+red led. -
stoppos #292713 A kék szabad préda.