418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Vicc ez a játék néha. Még hogy random...

Magyarázza már el nekem egy hozzáértő, h a döntött 55 mm-es páncélról ez a lövés (276 átlag pennel) hogy a fenébe pattant le? Zöld színnel látszik hol érte a páncélzatot a lövedék. Próbáltam Tankinspectorban "modellezni" a szituációt. Eredmény: effektív 75-80 mm-t kellett volna átüssön a lövedék, ehelyett lepattant. Még a játék "szabályainak" is ellentmond ez a dolog. Van replay is, ha kell az elemzéshez/magyarázathoz.

• Destydeme
    "A ping az az idő, amely során a tesztpacket visszatér a kiküldéstől számitva: magyarul kiküldesz a server felé egy ping packetet, a szerver lendületből visszaveri és hozzád megérkezik. A ping indikáljaű(mutatja) azt az időt amig a jel végigfut az adott kiszolgáóig a hálón."

Kb a szerver és a géped közti adat küldés,visszaküldés ideje.
  • stoppos
    Kb a reakcióidő. Ha magas a pinged, lassabban reagál, de mindig ugyanolyan sebességgel. A lagg, meg mikor ez ugrál.
  • toocha
    Áááá! 4 db fsb meg fev file volt a .zip-ben azt meg ugye az audio mappába kellene bemásolni, de el se indult a játék mikor belemásoltam. Mindegy most azt találtam ki, hogy keresek valahol frankó '70-es rockzenéket és valahogy nyomatom játék alatt. Csak a gépem nem szereti, ha má is megy Wot alatt (eszi az fps-t).
  • paci600
    A pillanatkép skill ér valamit? És ha igen Td legénységre is érdemes rátenni?
  • placido
    amúgy tényleg nem vágom akkor mi a ping érték? mit mutat?
  • voivod32
    Próbáld meg átnevezni a letöltött mappa anyagát 8.11-re! Nekem már több mod működött így!
  • Angelus1991ster
    Valaki felismeri a két járművet?:)[IMG][/IMG]
  • stoppos
    A ping, meg a lag azért nem ugyanaz. :)
  • toocha
    Hát ez nem jött be. Keresek tovább. Köszi robogo81.
  • placido
    rá jöttem a ping mérő hamis adatokat mutat. ugyanis 140-160 pingnél simán szépen fut a játék semmi lag
  • toocha
    A winamp nem jó mert nem szereti a játék! (fps)
  • pointer4
    jó eséllyel menni fog a 0.8.10, próbáld ki nyugodtan
  • toocha
    Ez volt az! Már csak a 8.11-es verzió kellene.
  • pointer4
    Winamp ?
  • robogo81 #292737
    Szia,ilyenről még nem halottam de rákerestem a kulcsszavakra és ilyet adott,valami hasonlót keresel?
  • toocha
    Hali! Azt a modot keresem ami a hangárban régi amcsi zenéket játszik. Az istennek nem jut az eszembe a neve. Bár azt nem tudom 8.11-re van-e.
  • Maala
    Mégsem lettél weekly contributor?
  • Destydeme
    Akkor nálam ennyi volt Bro!Én nem idegesítem magam már
  • barkov6
    Nem ócskavas, én szeretem.
    A t28 proto tetűségétől félek (még nincs meg), de a t30-at várom nagyon, pedig mindenki ekézi.
    Talán a régi emlékek okán mikor a bétában és utána még kicsit, de heavyként félelmetes volt. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Eddig soha nem volt problémám a laggal. Mióta kijött a patch, azóta kezdett rá, de orosz szerveren is panaszkodnak miatta, meg persze nálunk is sokan. Nekem reggel és délelőtt játszható, de délután és este fele általában játszhatatlan az EU2. EU1-re nem megyek fel, mert nálam az 200-300 között szokott lenni mikor rájön a dolog és élből nullázza a csatámat... Na ebből elegem lett és azóta csak EU2. Sőt EU1-en laggoltam, átmentem EU2-re és semmi lag.(újabb + nálam az EU2nek:P)
  • a6m2mszero
    üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne a T25/2 csak szerintem egy ócskavas? Érdemes azon a vonalon tovább menni vagy felejtsem el?
  • placido
    nálad is ez van?
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem kövi patch-ig nem lesz javulás, talán majd az rendbe hozza.
  • placido
    nem értem. egész nap 140-170 ping. de laggolás nincsen. és mi ez az egész napos 140-170 ping. mi a búbánatos f........mat csináltak ezzel a játékkal? vagy köze van az xboxos verziónak ehez a szerverhez bár szerintem külön szerverük van
  • stoppos
    Amikor elolvastam, azt hittem ez poén. De nem...
    Pedig poénnak jó lett volna.
  • ToCsEk
    T95E6

• Lunki88
  • Sunsetjoy
    Úgy imádom az ilyen posztertrollkodást:)
    A StarWars, Alien és a Szárnyas fejvadász Oscarra jelölt PRODUCEREITŐL
    A Hellboy segédforgatókönyvírójának rendezésében...

Ahaaa...
  • Bmsrt n2
    A wot most már végképp hanyagolva lesz...vicc újra telepítettem mindent letöröltem semmi mod,teljesen gyári,megyek egy menetet válogatott lúzerekkel,következő kör?
    Csak a "szokásos" végig tölt és nem enged be...majd kinyom egy kamu disconnected from server baromságot...na újra connectelek...és semmi csak a csata töltő zenéje szól meg pörög a kerék hogy logging in,és SEMMI ja megint disconnect...csak és kizárólag ez a játék csinálja ezt...most kell ez az idegbaj nekem?
    Próbáltam már kihúzni meg vissza a modemet,újraindítani a gépet,semmi nem oldotta meg...9.akarhányig hozzá nem nyúlok.
  • sayiid
    ha nem tigris akkor meg elnézést :S nem értek hozzá csak trollkodni akartam xD
  • sayiid
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ennek a démonnak a borítóképen mekkora a pen-je? szerintem simán átviszi a tigris 90 fokos döntetlen elülső lemezét :S
  • Lunki88
    Ez egy "unfair plane".
  • csagataj
    World of TankPlanes
  • SzocsA
    ha majd nemsokára kijön a konkurencia, majd észbe kapnak.
    Amúgy csak délután laggos, mikor sokan vannak a szerón.
  • Pares
    Remélem egyszer még játszhatok ezekkel...
  • stoppos
    Tegnap este mentem pár kört, egy darab lag nem volt. Pénteken volt egy kisebb, kb fél másodperces. Mondjuk fizikailag jóval közelebb ülök a szerverekhez, mint te.
  • foxbat88fx
    sajna nem csinálnak semmit a laggal!!!
    én is menet közben pl meddel megyek 50-el bevágódik mellém egy enemy med szintén 50-el
    fej fej mellett megyünk, rálövök és belelövök a földbe mögötte 5 méterrel o.O
    sajna ezt a laggot meg kell szokni, szarnak ezek a fejünkre :)
    amíg a sok marha fizet nekik
  • Destydeme
    Hi.Ha vki kérdi/érdekel:Felraktam laptopra is a wot-ot.T-mobile stick net,épp csak annyira szaggat,h 25-30 méterről 2x is mellé lőttem a t54 nek.(még mindig stat romboló,mára is ennyi volt a wot)

Otthoni T-home:2seces lag+red led.
  • stoppos
    A kék szabad préda.