418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Te most mit nem értesz? Folyamatosan emelkedik, minél többet játszol, erre azt írod, hogy mindegy, mennyi a csataszám egy bizonyos szám felett. Neked is emelkedik 22.000 csata után, szóval ez még nem az a szám, aminél mindegy? Vagy ezt hogy gondoltad?
Nem vagyok jobb játékos nálad, nem is írtam ezt soha, nade én nem is használok sem goldot, sem xvm-et, sem last seen map mod-ot, és a lényeg: nem hasonlítom a saját statomat egy olyan emberéhez, aki harmad annyi csatával rendelkezik.
"Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?" - nem is értem ezt miért kérdezed. Több csata, több sebzés, több tapasztalat, több WN8. Mi nem világos ezen? -
EmR3 #292911 "Az elmúlt 1 hétben 1.2-vel emelkedett a wn8-am"
Ja, mert képes voltál 2000 felett sebezni átlagban.
És ez miért függ a csataszámtól?
-
EmR3 #292910 Bocs, de a csataszámnak egy bizonyos mennyiség után semmi jelentősége.
Tényleg nem ez lett volna a lényeg, de nem fogom senki szájába rágni.
-
nemtudommivan #292909 El kell fogadni hogy nem mindenki mazochista. -
FosTalicskaa #292908 22k csatát hasonlítasz 9k csatához, majd amikor ezt szóvá is teszik, neked az jön le hogy ő csak ennyire képes? Már bocs de ez nagyon szőke nős következtetés volt... :P -
:) A következtetésed rossz. Nagyon.
Minden héten növekedik a statom, akkor a határaimon vagyok? De nem ám. Az elmúlt 1 hétben 1.2-vel emelkedett a wn8-am, neked 1,5-el, ha jól emlékszem. Szóval 22.000 csatára simán reálisnak tartom, hogy hozom a te általad említett wn8-at. Mondjuk gyanítom nem lesz soha 22.000 csatám, annyira nem köt le a játék, láthatod mennyi csatám van 2011 óta. Ha még aktívabb lennék, még jobban fejlődnék.
De beszerzem a kedvedért az XVM-et, megnézem úgy milyen a stat.
-
EmR3 #292906 Sajnálom hogy ez jött le belőle.
Ebből arra következtetek hogy elérted játékbeli képességeid határát. -
XDDDDD Te most tényleg a 22.000 csatás statod akarod a 8.900-as meccsemhez mérni? XDDDD
Amúgy az XVM-et ugyanúgy tiltanám, mint az aranyat, aztán kiderülne ki a legény a gáton. BTW ha egyszer eljutok 22.000 csatáig, megnézem mennyire leszek közel hozzád statban XVM nélkül.
Már csak 14.000 csata kell hozzá. Tarts hülyének, de 2.000 felett leszek addigra ilyen segítségek nélkül.
-
Gyuszopapa #292904 Ha látom is de soha nem írom be hogy loss.Soha nem léptem ki még egy csatából sem olyan volt hogy kifagytam,mindig teljes erőbedobással játszom még ha reménytelen is.
Arra jó hogy nem idegeskedem hogy miért vesztettünk mert látom hogy hiába ül valaki jó tankban de 14ezer csatával annyi effi-je sincs mint egy 1000 csatásnak. -
Simulacrum #292903 Szép reggelt! Eredményes napunk lesz ma is, már ebből a csatából le tudom vonni. :-) A röhej, hogy ez nem egy malinovkai csata, hanem ruinbergi.
-
EmR3 #292902 Ezzel meg lehetne 2000 feletti, de ha neked ez így jó akkor nekem tényleg mindegy. 
-
stoppos #292901 Akkor viszont, mint a viccben is: Ne csodálkozz. -
Én randomban soha senkire nem számítok, így nem ér meglepetés. És egész jól elvagyok, köszönöm, akár egyedül is.
A 3 paradicsom mellé meg amúgy sem mennék oda 4. áldozatnak direkt.
EmR3 - megvagyok nélküle bőven, szóval szerintem baromság, és ha enélkül is van 1.700-as wn8, akkor az a baromság, hogy szerinted baromság. -
EmR3 #292899 Vagy inkább elindul az ellenkező oldalra, mert a pirosak sebzés nélkül elhullanak.
-
Sőt, van amikor látni "zöld" játékosokat is hogy kilépnek a csata elején és ottmaradnak a tankjaik ingyen fragnek. Hát az ilyen aztán sokat segít a csapatnak. -
EmR3 #292897 "XWM-ből következtetést levonni baromság"
Ez így ebben a formában baromság, nem a győzelmi esélyt kell figyelni, hanem hogy adott esetben kikre lehet számítani. És kik azok akik max 1 vagy 2 célzott lövést képesek leadni csatánként. -
stoppos #292896 Az nem arra jó. Arra jó, hogy ha látod, hogy három paradicsom megy az egyik oldalra csak, akkor odamehetsz feltartani az ellent, különben áttörnek és körbe leszel véve.
-
XWM-ből következtetést levonni baromság. Legszívesebben agyonverném kétszer az azokat az embereket, akik csata elején beírják, hogy loss, mert az XVM szerint nagy eséllyel vesztünk. És gyanítom, akik előre látják a 20%-ot, azok nem küzdenek teljes bedobással. -
2012 március vége
Ezt nézd csak meg: fórum link -
Gyuszopapa #292893 Miért nem használsz xvm-et.Akkor látnád nagy eséllyel.
Az éjszaka nekem is szar volt,egyfolytában ilyen 20-35% esélyeket adott.
De nem hazudott úgy is lett.A top tankjaink mind pirosak voltak.
Gyáva és béna az egész bagázs,ha már elvárják hogy nehéztankkal odategyem magam akkor legalább annnyit supportolnának hogy a seggemet bevédenék,de nem inkább elhúzodnak hátra.Nagy taktika. -
EmR3 #292892 "The T23 is an American tier 8 medium tank. It is currently not available to players on the European, North-American or South-East Asian servers.
Experimental medium tank. Developed from the end of 1942 through the summer of 1944. The vehicle was never mass-produced, nor saw combat.
The T23 was removed in patch 0.6.5 and replaced by the now tier 8 M26 Pershing. The M26 Pershing's position at tier 9 was filled by the M46 Patton. At the time it was removed it was said that the T23 would be back in future patches. " forrás -
Nem tudom mi van ma. 4 perc után az állás általában ilyen:
-
foxbat88fx #292890 eltűnt a süllyesztőben már vagy 2 éve :)
de most jön vissza prémtankként
(nem valami szépség)
-
malystryx #292889 Lehet hogy igazad van, most keresem a cikket róla, 2011 jan-febr környékén még arról beszélnek a fórumokon, hogy kaptuk még az M103-at... 1 évet én tévedek, neked lesz igazad, de még keresem, most már érdekel a téma. :) -
foxbat88fx #292888 hehe én meg pont fordítva :d
akkor nyomtam a T29-et épp! nem volt még fullos sem amikor bejelentették hogy akinek megvan a 9-es T34 az megkapja 8as prémnek meg egy M103-at a garázsba
ááá mondom még a T29-et is ki kell maxolni, aztán kihúzni a T32-őt aztán még abból is kifejleszteni a T34-et és megvenni.... túl sok meló :D
erre fel vagy fél év volt mire oda adták ingyér a T34-et :D röhögve kihúztam volna annyi idő alatt :) -
Kisf4rk4s #292887 Hova tűnt a T23? -
Lehetséges. Én olyanra emlékszem hogy 2011 novemberében már igérték hogy megkapjuk, siettem is kihúzni. Aztán valamikor hónapok múlva február-március környékén kaptuk meg. Mérgelődtem is hogy hónapokat kellett még várni rá, kár volt sietnem. -
foxbat88fx #292885 nem :)
ez a wot hőskora
-
malystryx #292884 Mindenképpen november-december környékére emlékszem, áprilisban indult a játék maga.. Még a bétában 2011 karácsonyára rakták be az amcsi heavy vonalat. Megvan még a papír arról hogy naponta 20k-t kellett beleraknom a T32-be, hogy időre meglegyen a T34, ekkor vettem utoljára és először is 1 havi prémet. -
2012 február-március környéke lehet. Kb akkor kaptuk meg ingyen a T34-et. -
Kisf4rk4s #292882 Ez a WOT hőskora? -
-
SzocsA #292880 mennyit ér egy olyan acc amiben ki van húzva minden X tier tank? + van egy pár prémium tank, amit már nem lehet kapni. -
Greenscape #292879 [IMG] [/IMG]
-
DrUnicum #292878 Köszönjük emese!
Nem vagy álmos? Kicsit dőlj le szerintem,feszültnek tünsz!
-
DrUnicum #292877 Aha, hát én pénzért vettem sajnos! Kösz az infót! -
Greenscape #292876 " Most kezdtem újat a jelenlegi nevemmel"
Fantasztikus kreativitast es intelligenciat sugall az uj neved.
Csoda, hogy "csak" 34 ezret akarsz a regi accodert.
-
haflac #292875 Talán 1-1,5 éve,de majd a többiek pontosítanak.Régen tier 9-es volt. -
DrUnicum #292874 Lemaradtam valamiről? Mikor adták ingyen az usa T34 prém tankot?? -
haflac #292873 34??!!! Azért a 2 tízes tankért meg az ingyen osztott T34-ért?Ezek után kíváncsi vagyok az én accom mennyit érhet, 500k minimum.Azért kívánom,hogy sikerüljön ennyiért túladni rajta.