418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Sebzés, hozzájárulás: 192

+

"valahogy így kell felderíteni:)"

=

• Rotterdam1
    felfutottam de utánna nem elfutottam hanem ott maradtam és mikor lehetőségem volt akkor lőttem de nem sok volt mivel én voltam az ellenség központjában és egy kv 1 vhonnan mindig megszedett...1 hp volt a végére.
  • madmanic
    Az elején felfutottál a vasúti töltésre, aztán elrohantál, csak felvillantottad őket.

Ezt nem nevezném scoutolásnak.
  • SuspiciousC
    Sokat felvillantottál, de nem sokat sebeztek meg. Lehet jól csináltad, de ez így nem volt hatékony scoutolás.
  • Rotterdam1
    valahogy így kell felderíteni:)
  • patchaou
    Én is lőttem már úgy ki egy tankot és meg egy másikat, hogy nem arra néztem... csak ilyen előfordult velem eddig kétszer a 25k-ből Itt viszont egész csatában ez ment XD
  • campernoob
    Egyszerűen valamilyen aimbotot használ a csávó, még csak abba az irányba se néz néha amerre az ellenfél van, és átlövi a gyenge pontokat, szerintem nem a replay a hibás.
  • patchaou
    Valami tuti nem kerek ezzel a replayel. Az tuti hogy nem BOOT, de mégcsak nem is bot. Viszont a kameranézet vagy bugos vagy nemtommivan... de az is lehet, hogy tényleg valami autoaim rettenetet használ és közben nézelődik mindenfelé. Furcsa hogy akármerre tekeri a kamerát közben a szerver oldali célkereszt keményen a lőhető pontokra van szögezve.. Lehet hogy csak a replay hibás, meg kellene tőle nézni több visszajátszást is.
  • ChristianID
    Én a 2011 utolsó - 2012 első két lapszámára emlékszem:

Haditechnika magazin
  • faja0124
    Akkor nézd meg. Olyan mint ha automata célzást be kapcsolna de a jagdtigernek az alvázát lövi és a e100 nak is
  • faja0124
    Akkor nézd meg. Olyan mint ha automata célzást be kapcsolna de a jagdtigernek az alvázát lövi és a e100 nak is
  • R3nton
    Nagyon vicces :D Általábban csatlakozom a lemmingtrainhez. És itt is kioszthattam volna mögülük legalább 1600 sebzést. De gondoltam, hogy majd én is spotolok ezen az oldalon, hogy azt higgyék vannak még mögöttem. És ha rájönnek, hogy egyedül vagyok még mindig meg tudok lógni középre és akkor a szemközti dombról tudnak segíteni. Csak az keresztül húzta a számításomat, hogy középen átjött 2 10es med meg egy light. Illetve a baloldalon a kb 13 tankunk akkora retardált volt, mint amennyire látszik is a képen. Egy szóval baromi nagy hülyék voltak. Eleve azon a pályán nem szerencsés sok tankkal arra menni, de hogy az összessel...
  • Greenscape
    A replayt nem neztem meg, de a gyerek szepen, egyenletesen fejlodik a grafikonok alapjan.
  • faja0124
    Sziasztok! Meg nézni valaki ezt a replay szerintem BOOT gyanús de lehet tévedek. A bázis védéstől már nagyon gyanús nem is oda néz és úgy tüzel. A statisztika is gyanús nagyon gyorsan javult. replay
  • zsupeti
    Csapat módban csak egyedül xp-t ad az adott tankra a rendszer?
    Mert azt vettem észre,h a többi statot nem jeleníti meg a rendszer.Gondolok itt a wn rátára,killre,sebzésre stb-stb.
    7 nap prémért már csak ez az egyetlen event volt vissza és akkor láttam ezt az anomáliát.
  • Oddball29
    Könyvtárban. De mivel a a Haditechnika tiszteletpéldányaimat elajándékoztam, ezért csak saccra tudom, úgy 2011/12 fordulóján, két részben.
  • darkwraith
    Ja és a jó öreg Maxim géppuska.
  • toocha
    Hol? Hol keressem?
  • toocha
  • Oddball29
    Megjelent magyarul, csak printben.
  • Lorder
    Ezt megcáfolnám...eddig a legtöbb olyan player aki elkezdett lökdösni, tologatni, beállni elém illetve tk-zni, az mind kv2 volt.Volt, hogy Zoomolok td-vel erre nem tudom, hogy miért mocorog a célkereszt, kizoomolok látom a kv2 """helyezkedik""", és még nagyon sokszor van ez vagy hasonló (mindegy, hogy milyen tankkal vagyok), piros-naracs és sárga szinten is.
  • darkwraith
    T-34 és T34-85
  • toocha

Kvízkérdés: Milyen tankok láthatóak a képen?
  • Lack
  • lammaer
    Akciósan lehet kapni most kosztümöket, amelyek megnövelik az ember hatékonyságát WOTban.

Továbbá érdemes a WOT launcher ikonra kattintás előtt némi bemelegítést tartani.

Nekem ezek hozták le az 1500 körüli effet. ;)
  • lammaer
    Rule no1: soha ne menj egyedül mert úgy szart se érsz. Idővel megtanulod te is :D
  • R3nton
    Szép! Jó tank az, csak én a többit jobban szeretem akkor is :P
  • lammaer
    Na, mostmár tudjuk az igazi nevedet is. Reszkess :D
  • toocha
    Nagyon jó lett, de mostmár tessék magyarul is írni, mert fárasztó így olvasni.
  • suba53
    Ez új.

Figyelni fogok rá, aztán lehet hogy csak városi legenda? :-)

Én a bal vállam fölötti hátraköpést favorizálom. :-)
  • Lunki88
    Nem is tudtam hogy te ilyen nagy szakértője vagy a témának. :) Amúgy érdekesnek tűnik, el is mentettem hogy később elolvashassam.
  • madmanic
    itt a hétvége.. Hurrá...

5 meccstől vehettem ismét könnyes búcsút 2 és fél perc után tizensok-nagyonkevés állásnál.. Agyrém..

Petíció volt már a skill based mm el kapcsolatban..?

• campernoob
    Nice! GJ
  • powermause2 #293160
    Néhány típus első lövése mindg "mellé megy".pl.IS akárhogy is célzol.Egyszerűbb az elsőt vakon ellőni.Aztán a többi hülye meg utánoz...
  • dante3
    az a baj, hogy t10-ben is vannak ilyenek...
  • suba53
    Nem mindenki, csak a hülyék. :-)
  • Lack
    Az miért van, hogy induláskor mindenki össze vissza lövöldözik mint a hülye? Tegnap egy lövés eltalált, olyankor kedvem lenne az illetőt ronggyá lőni.

• Oddball29
    Cikkem az FTR-en.
  • Simulacrum
    R3ntonnak ajánlom szeretettel ezt a kört Pattonnal. Talán a legjobb köröm, amit eddig ezzel a tankkal csináltam (bár volt már nagyon jó prokhorovkai csatám is). Még visszanézés nélkül úgy érzem nem követtem el benne hibát. Talán annyit, hogy az IS3 lövését elkerülhettem volna, de úgy voltam vele, hogy belefér. Még annyi megjegyzés, hogy imádom a Támadás módot, de csak támadóként, védekezőként nagyon nem szeretem, mondjuk nem véletlen. Az én stílusomhoz a támadás fekszik egyértelműen, lásd. ezt a replayt is.

T10 Patton Erlenbergen

• suba53
    Érdekes.

Magasabb tierekben az ilyesmi valahogy ritkább. :-)

Nem mintha ott mindenki professzor lenne, de az ilyen "piszkáljuk a másikat" attitűd addigra többnyire kikopik. Vagy az ilyen játékosok kopnak ki. :-)