418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Elég hasonló leosztásban mi, ha nem is teljesen simán, de azért szépen nyertünk, mikor németekkel voltam ugyanezen a pályán. Ha gondolod megkeresem neked a replayt.
  • campernoob
    Ejnye no! Nem is tudod, hogy ma van a világvége? Ragnarök.
  • virkir
    Hol itt a probléma?
    Két tier ponttal többetek volt és ráadásul még egyformán osztott heavy-t med-et TD-t a MM.
  • kisokka
    Csak az övé nem op, mindenki másé op. Ilyet én is szoktam érezni, csak más tankokkal, mivel nekem csíterek nincsenek
  • lammaer
    Nofene, a próféta szerint a TD nem OP?
    Hová süllyed a világ...
  • Caliph
    amennyire rühelltem az emilt az alap gunnal annyira imádom a naggyal:D
    mastery is meg lett vna de kiszedett az utsó 3 arty :/

• R3nton
    WTe-100 OP ja...minden egyes lövéssel ellövik az ágyúját. Baromira nem vágom, hogyan, mert nekem nem sikerül ha ellene megyek... Minden lövésre ágyú...
  • madmanic
    Még hogy TX ben nincsenek idióták..

Kezdésnél az E100 kilövi a BC 155 öt és örül neki, hogy milyen ügyes...

Majd kempel.

• OnkleTonto
    Abban is lesznek ilyen el, majd feltűnő tankok, papírpáncélról pattogó lövedékek?
    Haigen, akkor csodás lesz.
  • Solten
  • AlucardHuN
    Pontosítva foxy artys képén :D
  • AlucardHuN
    Ezen besírtam :"D
  • voivod32
    Azért jó volt látni, és tudni, hogy honfitársam velem vérzett és esett el a kilátástalan küzdelemben! :D
  • kisokka
    Az előbbi első képemben is ott egy válasz a 75-re, simán bekúrta 10-esek közé
  • kisokka
    Megkérdeznék valamit az új móddal kapcsolatban(ami egyébként nekem úgy nagy általánosságban tetszik).
    Ennek mi a bánatos fasz értelme van?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/si8cv9g8blk7owxjwxpr.jpg

Gondolom sejthető a végeredmény. Jómagam teljesítményéről csak annyit, hogy pattogtam(legalább kétszer, mielőtt kilőttek, kb ennyi esélyem volt). De mindegy is lett volna, 0 sebzés ide, vagy hátulkempelős aranylövős 4-9ezer ide...

Ők kapnak élből 5 olyan tankot, ami alapból cheater, mi meg egyet. Ráadásul az összes autoloader.
    Csak azért nem léptem ki már a csata elején, mert még ilyet soha nem tettem.
  • foxbat88fx
    köszi :) akkor kihagyom...
    fúú régen 6-osként mekkora állat volt :DDD
  • Droughert
    Vár a warthunder gf, kíváncsian várom, hogy ott kinek mi lesz a problémája :)
  • foxbat88fx

• GaBenc
    Hát akkor fájdalmas búcsút veszek ettől a játéktól. Ennek nincs értelme. Nekem ne tűnjön el az a tank amit ép célzok. Remélem lesz egyszer egy olyan játék ami nem ezt a pénz behúzást alkalmazza. Elköszöntem mindenkitől, mert nincs miért a fórumot látogatni. Köszönet a sokk segítségért, de azt hiszem nem lehet kompenzálni azt amit a WG tesz. Sziasztok.
  • voivod32
    Azért ez sem panaszkodhat! Főleg, amikor Lenin lebassza őket! :D
  • ToCsEk
  • JeffDunham
    Ha láttatok már beteg dolgot.

• voivod32
    Dehogy dühítő...
  • SuspiciousC
    Nekem megvan, de a 90-es mellett feleslegesnek érzem, mert ezt is ugyanúgy berakja gyakran 9-10-es castába és minden szempontból kicsit gyengébb.
  • kisokka
    Nekem tetszett, nemrég adtam el a 90 miatt. Fartúró gép az is, ellenfél elé ne kerülj vele, csak a hátába/oldalába. Nagyon sokszor teszi be 9-10 ellen, de jókat mókáztam vele. Kb olyan, mint a 90, csak egyel kisebb és trébb csúzli.
  • ToCsEk
    tegnapi és mai:

- Churchill Gun Carrier T6 ->T5 és a Bishop átnézése? "Majd ha kész lesz, ha egyáltalán megtörténik"
    - Nincs tervben egyelőre Geometrikus szárnyú vadászgépek berakása a játékba. (pl ilyen a Messerschmitt MEP.1109). A jövőben viszont nincs kizárva.
    - Nem lesz lehetőség a régi vissza játszások megtekintésére. (SerB: "Vegyétek át videóra őket")
    - SerB azt mondja alacsony prioritással rendelkezik az hogy olyan legyen a a WoT-ban is a legénység fejlődés mint a WoWp-ban.
    - SerB azt mondja nincs "arany lőszer probléma" mert mindenki használhatja.
    - SerB azt mondja nem kerülnek többször alulra a T9 tankok a 12 harciszint kivétele miatt.
    - SerB azt mondja azok a HE lövedékek amik teljesen átütik a páncélt nem vesztenek az átütési tulajdonságukból távolság megtétellel, mert "egy elég komplikált folyamat, kapcsolatban van a vékony falú lövedék deformációjával. Durván azt mondhatjuk a lövedék korlátozott ellenállása miatt nincs túl sok áthatolás rövid távon se. A normalizációval kapcsolatban pedig: A lövedék nem pördül"
    - FPS csökkenés az új havas pályákon? "SerB: Szörnyű... Meg néztem az új és régi pályákat és mindegyiknél közel azonos az FPS. Írjatok a supportnak."

- K: "Haza jövök éjszakai műszakból és 20-30 embert kell vezérelnem egy csapatban és túl hamar meghalok mert az E-75-ömet kilövi egy T-54 ami arany lőszert spammol. WTF?" V:" Sajnálom de sosem garantáltuk, garantáljuk vagy fogjuk garantálni immunitást a T-54 D-10TS ellen azoknak akik 20-30 embert vezetnek a való életben. Azért sem mert a való életben az ilyen lövedékek még nagyobb átütéssel rendelkeztek és az E-75 páncélja azért lett így berakva mert sokan sírtak, annak ellenére hogy nem is létezett."
    - Azzal az arany lőszerrel kapcsolatban amire SerB gondolt: a 3UBK4 HEAT lövedék ami 330mm átütéssel rendelkezik a játékban, a való életben 400mm feletti átütéssel rendelkezett és a D-10T/D-10S is használhatta, de nem kerül be alacsony szintre egyensúly miatt.
    - A Kijevi események negatívan hatnak a WoWp és WoT Generals fejlesztésére.
    - K: "A nemzeti csatában mért nincs egyenlően egyensúlyozva az első 5 hely és mért van 20%nál nagyobb MM súly különbség?" V:"Mert eltérések lehetnek" és "Vanak körülmények amikor az MM szabály figyelmen kívül van hagyva. Így működik az MM mechanizmus."
    - Könnyű tank osztály változások? "Majd elárulom a patchnoteban"
    - A fejlesztők erősen dolgoznak a 9.0-án. Hamarosan megérkezik....

• foxbat88fx
    van valaki aki AMX 13 75-öst tart funra???
    régen nagy durva volt... amikor 6-os volt
    most milyen 7-esnek?
    13 90-em természetesen van... de azt szinte csak 10esek ellen teszi be :(
  • Rotterdam1
    nem tévedsz de nehéz úgy kiugrani célozni hogy akiket felderítettem mind rád les:) szóval vagy bement vagy nem:) mondom így is 1hp-m maradt:)
  • madmanic
    Nem baszogatásból írtam, csak rápillantottam.

A gyors spotolás után volt 9 találatod, amiből max 2 vagy 3 ütött be, a többi lepattanó volt. Jól tévedek?
  • Rotterdam1
    ezzel a kis gunnal lehet sebezni rendesen sokszor kaptam nagy kalibert vele:)
  • Rotterdam1
    életemben nem töltöttem még fel...még fel sem vettem...most a chi-ri van... tetszik nagyon igaz a 155 mm átütés és a 130-as sebzés tier 7-ben kicsit kevés de még is vhogy összeáll a kép...néztem is csak jó kezekben hatásos én meg statisztikailag közepes játékos vagyok de tetszik nagyon és megy vele...lehet vele szivatni rendesen.
  • hartmano
    Létezik olyan mod,ami kiírja a fejlesztési képernyőn,hogy az adott löveg mennyit sebez percenként? Tudom csak egy szorzás,de ennyi erővel eleve ott lehetne:)
  • Greenscape
    Nem tudnal feltolteni 1-2 jo replayt mikor a kedvenc jatek stilusodban tolod?
  • Rotterdam1
    nem térek el le is írtam...beszéljünk a hüvelygombáról?
  • kisokka
    Azt hiszem te kezdted el a "Hogyan kell felderíteni" című könyvet, de kezd eltérni a téma a címtől
  • Droughert
    Löwe jobb spotter (régi, de ezt nem töröltem :))
    [IMG][/IMG]
  • Rotterdam1
    így nem?
  • Rotterdam1
    most nem azért de is3-al egy kicsit jobban kéne mennie...
  • Attila965
    IS-3al meg így
  • Rotterdam1
    ne vedd a szívedre:) csak mivel én nem szoktam scout-olni nekem ez nagy szó:) sniperkedni szeretek 2-3 sorban. ezért is jönnek be a japánok most és jó velük a statom is... sunyin megszedem őket míg másokkal van elfoglalva. nem tudom ki hogy használja de nekem ez fekszik:)