418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Mit kell beszólogatni már megint?Neked mi bajod van? Életkorod tényleg 40-45? Mert inkább 10-nek néz ki, egy 10 éves taknyos hülye fogyatékos nem tud lenyugodni, és kezd el újra kötözködni. Nem kell ám állandóan megjegyzéseket tenni. Játsz ezzel a játékkal, vagy ne játsz, kit érdekel, de megjegyzéseiddel állj le.
  • Oddball29
    Nem fog hiányozni.
  • Angelus1991ster
    Mai WoT robotunk: vitaminek59
  • Kubukli
    22 meccs 50% win rate alatt. A történézs szerint ez most jó MM vagy baj lehet az ISP-mel.
  • Nazarov77
    osztom a véleményed
    én is semlegesnek titulálnám, rossztól viszont távol áll
  • Simulacrum
    Nálam semleges, ha mindent összevetek, azaz se nem kiugró, se nem rossz tank. Az ágyú és kitéríthetőség kárpótol a lassúságért és a rossz camoért. Nagyágyúval nekem pillanatok alatt meglett a Borsig.
  • foxbat88fx
    nincs benne semmi extra...
    kezdőkörtől megtettem 10 métert majd onnan sniperkedtem...
    kiszedtem 9 tankot és már csak egy arty maradt... amit szintén kinyírtam volna csak lejárt az idő...
  • barkov6
    Vagyis ha a wg változtat a játékmeneten az csak jó lehet, ha más, azt tiltani kell? Pont, pont, pont.
  • Pares
    Igen, minden olyan modot, ami a játékmenetet befolyásolja, le kéne tiltani. Pont.
  • madmanic
    Most szenvedek vele, ha a végére érek és megtehetem a garázshelyet is eladom ahol állt ez a fospisztoly...

Camo NULLA.

Sebzése stock gunnal NULLA.

Páncélzat NULLA.

Ágyú kitéríthetősége ( horizontálisan ) NULLA.

Sebessége tetűlassú.

Az egyetlen pozitívuma a nagy süllyedés, amit a pályák 98% ban nem lehet kihasználni.

Összességében szerintem egy kalap szar.
  • popey8
    Még hogy a jó irányba. Ha kijavítanák a nullás criteket, az lenne a jó irány, nem az hogy tiltólistára teszik az egyik leghasznosabb modot.
  • Mighty
    Mi jól lehoztuk :)
    Germany vs France on Westfield replay
  • Nazarov77
    dög lassú viszonylag rossz camoval és sérülékeny de ha jó pozícióba vagy hátul akkor elég ütős.
  • madmanic
    Szerintem kevesen osztják a véleményed.

• Nazarov77
    Egy jó ideje már megvan a 128as a Pz slfbe, ezzel nagyon brutál "kis" TD lett, szeretem is már és szerencsére az átok is elszállt róla. stock ágyúval is akadtak jó körök de nem hagyta a játék hogy nyerjek akármit csináltam, kedvencem a 6 killes vereség T9es csatába stock ágyúval)

A löveg kitéríthetőségét meg imádom, elég nagy előny, olyan helyekről és főleg szögekből tudom tűz alá venni az ellenséget amit semmi mással se lehetne (kivéve dickermax) :D

• zsan666
    Replay esetleg? Pálya + járgány miatt érdekelne...
  • foxbat88fx

• Pares
    Végre egy lépés a jó irányba! Minden hasonló modot bannolni kéne.
  • zsan666
    Nocsak, úgy tűnik az xvm a tiltott modok listájára kerül? (az oroszoknál legalább is már ott van)
    WG RU banning XVM?
  • GaBenc
    Mikor volt normális?
  • bazza
    Mi a tököm? Belépek a honlapjukon, hogy vegyek prémiumot erre azt látom, hogy "Your account has been blocked." Na jó, mondom mivan?? A játékba be tudok lépni, csatáztam is szóval ezt nem értem... Meghülyült a rendszer?
  • foxbat88fx
    wehehehe akkor én mit szóljak? :D
    csak késő délutántól ihatok alkoholt :/
  • GaBenc
    Ugyan már, mit vártál egy online játéktól? Ma már nem kell IQ teszt a nethez. Bárkinek lehet, és ha van akkor meg fogja találni a "letöltést". Akkor meg játszani is fog. Tudod ezt mi a CSGO-ban úgy oldottuk meg, hogy csináltunk egy saját szervert és bannolunk rendesen. Mindjárt más. A WoT-ban nem tudod ezt csinálni. Így marad a türelem. Ezzel nem is lenne bajom, de ha még a szerver is szar...az már sok. Ennyi pálinka meg sör a világon nincs, hogy ezt elviseljem. :-D

• foxbat88fx
    nekem is alapjáraton tetszik a game...
    nem a 0 crit-ekkel van gondom, bár néha az is idegesítő tud lenni :D

inkább a sok noob tesz be, megszakadsz a vereségért!!!!
    hátráltatnak, lökdösnek, TK-znak, leugatnak, kempelnek, mellé lőnek 2 méterről, afk-znak, öngyilkos rusholnak, stb stb ...
  • DrUnicum
    aha, akkor átmegyek csak gondoltam mást is érdekelhet itt a megjelenés. Köszi a segítséget!
  • AlucardHuN
    Az ilyet nem egyszerűbb WT-s topikba feltenni? Ha én kérdezgetnék ott WOT-ról tuti máglyára lennék küldve :D

Am mostanság nem voltam, elszabadulltak a laggok?
  • TomDantes
    Nem kell mindig sírni.
    Győzelem!
    Csata: Widepark 2014.02.22. 12:22:35
    Jármű: KV-1S
    Szerzett tapasztalat: 1 135
    Szerzett kredit: 35 942
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

Nem olyan nagy cucc, de eddig 5-ből 4 győzelem. Hogy lehet ez? Nem is értem, hiszen itt mindig mindenki csak vesztes köröket megy.
  • Kubukli
    Na b+ már itt is?
    Az a fotogén arcberendezés priceless.

Sebaj majd J. Rambo elintézi aljas indokból, sérelmére.
  • Master91
    Soha.
    Van külön topikja.
  • DrUnicum
    Hali all!

Kicsit le vagyok maradva az ifókról, nem nagyon érek rá mostanában. Tudtok infót mikor indul be a war thunder tankos móka?
    Köszi!
  • GaBenc
    foxbat, nem kell rinyálni. Nekem elment a kedvem de ez van. Már a 8.0 betette de kitartottam. Viszont ezek a laggok ezek viccek. Nekem alapon tetszik a wot de ha nem tudok vele játszani akkor minek? Nem elég nekem hogy noob vagyok, még a lag is ellenem dolgozik? Na ezért fejeztem be. Tényleg, mik a hírek? Lesz lag mentesítés vagy ez már így marad?
  • foxbat88fx
    lassan én is gabenc sorsára jutok :D
    2 csata elég volt hogy elmenjen a kedvem a kibaszott gametől!!!!
  • toocha
    Köszi.
  • R3nton
    hát még mindig jobb, mint volt. Mondjuk annál csak jobbat lehetett csinálni...
  • nemtudommivan
    Ez a redshire mióta átdolgozták egy rakás szar lett. Rühellem.
  • R3nton
    Ha az a-44-et túl éled, akkor jó, az összes többi a 7-esen kívül nekem nagyon tetszett!!!
  • toocha
    Az oroszoknál a T-34-ből ágazó A43-as vonal milyen a másik vonalhoz képest?
  • R3nton
    de nem ia a WTE-100ról volt szó, hogy OP, hanem főleg a Foch és az OBJ268
  • Lunki88
    Ilyen egy igazi artysta! :D
  • Simulacrum
    Azt hittem hibás az XVM mikor megláttam a csataszámot. Ehhez már nagyon elborultnak kell lennie az embernek.