418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #293273 Mit kell beszólogatni már megint?Neked mi bajod van? Életkorod tényleg 40-45? Mert inkább 10-nek néz ki, egy 10 éves taknyos hülye fogyatékos nem tud lenyugodni, és kezd el újra kötözködni. Nem kell ám állandóan megjegyzéseket tenni. Játsz ezzel a játékkal, vagy ne játsz, kit érdekel, de megjegyzéseiddel állj le. -
Oddball29 #293272 Nem fog hiányozni. -
Angelus1991ster #293271 Mai WoT robotunk: vitaminek59 -
Kubukli #293270 22 meccs 50% win rate alatt. A történézs szerint ez most jó MM vagy baj lehet az ISP-mel. -
Nazarov77 #293269 osztom a véleményed 
én is semlegesnek titulálnám, rossztól viszont távol áll -
Simulacrum #293268 Nálam semleges, ha mindent összevetek, azaz se nem kiugró, se nem rossz tank. Az ágyú és kitéríthetőség kárpótol a lassúságért és a rossz camoért. Nagyágyúval nekem pillanatok alatt meglett a Borsig. -
foxbat88fx #293267 nincs benne semmi extra...
kezdőkörtől megtettem 10 métert majd onnan sniperkedtem...
kiszedtem 9 tankot és már csak egy arty maradt... amit szintén kinyírtam volna csak lejárt az idő... -
barkov6 #293266 Vagyis ha a wg változtat a játékmeneten az csak jó lehet, ha más, azt tiltani kell? Pont, pont, pont. -
Pares #293265 Igen, minden olyan modot, ami a játékmenetet befolyásolja, le kéne tiltani. Pont. -
madmanic #293264 Most szenvedek vele, ha a végére érek és megtehetem a garázshelyet is eladom ahol állt ez a fospisztoly...
Camo NULLA.
Sebzése stock gunnal NULLA.
Páncélzat NULLA.
Ágyú kitéríthetősége ( horizontálisan ) NULLA.
Sebessége tetűlassú.
Az egyetlen pozitívuma a nagy süllyedés, amit a pályák 98% ban nem lehet kihasználni.
Összességében szerintem egy kalap szar. -
Még hogy a jó irányba. Ha kijavítanák a nullás criteket, az lenne a jó irány, nem az hogy tiltólistára teszik az egyik leghasznosabb modot. -
Mi jól lehoztuk :)
Germany vs France on Westfield replay -
Nazarov77 #293261 dög lassú viszonylag rossz camoval és sérülékeny de ha jó pozícióba vagy hátul akkor elég ütős. -
madmanic #293260 Szerintem kevesen osztják a véleményed. 
-
Nazarov77 #293259 Egy jó ideje már megvan a 128as a Pz slfbe, ezzel nagyon brutál "kis" TD lett, szeretem is már és szerencsére az átok is elszállt róla. stock ágyúval is akadtak jó körök de nem hagyta a játék hogy nyerjek akármit csináltam, kedvencem a 6 killes vereség T9es csatába stock ágyúval)
A löveg kitéríthetőségét meg imádom, elég nagy előny, olyan helyekről és főleg szögekből tudom tűz alá venni az ellenséget amit semmi mással se lehetne (kivéve dickermax) :D
-
zsan666 #293258 Replay esetleg? Pálya + járgány miatt érdekelne... -
foxbat88fx #293257
-
Pares #293256 Végre egy lépés a jó irányba! Minden hasonló modot bannolni kéne. -
zsan666 #293255 Nocsak, úgy tűnik az xvm a tiltott modok listájára kerül? (az oroszoknál legalább is már ott van)
WG RU banning XVM? -
Mikor volt normális?
-
Mi a tököm? Belépek a honlapjukon, hogy vegyek prémiumot erre azt látom, hogy "Your account has been blocked." Na jó, mondom mivan?? A játékba be tudok lépni, csatáztam is szóval ezt nem értem... Meghülyült a rendszer? -
foxbat88fx #293252 wehehehe akkor én mit szóljak? :D
csak késő délutántól ihatok alkoholt :/ -
Ugyan már, mit vártál egy online játéktól? Ma már nem kell IQ teszt a nethez. Bárkinek lehet, és ha van akkor meg fogja találni a "letöltést". Akkor meg játszani is fog. Tudod ezt mi a CSGO-ban úgy oldottuk meg, hogy csináltunk egy saját szervert és bannolunk rendesen. Mindjárt más. A WoT-ban nem tudod ezt csinálni. Így marad a türelem. Ezzel nem is lenne bajom, de ha még a szerver is szar...az már sok. Ennyi pálinka meg sör a világon nincs, hogy ezt elviseljem. :-D
-
foxbat88fx #293250 nekem is alapjáraton tetszik a game...
nem a 0 crit-ekkel van gondom, bár néha az is idegesítő tud lenni :D
inkább a sok noob tesz be, megszakadsz a vereségért!!!!
hátráltatnak, lökdösnek, TK-znak, leugatnak, kempelnek, mellé lőnek 2 méterről, afk-znak, öngyilkos rusholnak, stb stb ... -
DrUnicum #293249 aha, akkor átmegyek csak gondoltam mást is érdekelhet itt a megjelenés. Köszi a segítséget! -
AlucardHuN #293248 Az ilyet nem egyszerűbb WT-s topikba feltenni? Ha én kérdezgetnék ott WOT-ról tuti máglyára lennék küldve :D
Am mostanság nem voltam, elszabadulltak a laggok? -
TomDantes #293247 Nem kell mindig sírni.
Győzelem!
Csata: Widepark 2014.02.22. 12:22:35
Jármű: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 135
Szerzett kredit: 35 942
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Nem olyan nagy cucc, de eddig 5-ből 4 győzelem. Hogy lehet ez? Nem is értem, hiszen itt mindig mindenki csak vesztes köröket megy. -
Kubukli #293246 Na b+ már itt is?
Az a fotogén arcberendezés priceless.
Sebaj majd J. Rambo elintézi aljas indokból, sérelmére. -
Soha.
Van külön topikja. -
DrUnicum #293244 Hali all!
Kicsit le vagyok maradva az ifókról, nem nagyon érek rá mostanában.
Tudtok infót mikor indul be a war thunder tankos móka?
Köszi! -
foxbat, nem kell rinyálni. Nekem elment a kedvem de ez van. Már a 8.0 betette de kitartottam. Viszont ezek a laggok ezek viccek. Nekem alapon tetszik a wot de ha nem tudok vele játszani akkor minek? Nem elég nekem hogy noob vagyok, még a lag is ellenem dolgozik? Na ezért fejeztem be. Tényleg, mik a hírek? Lesz lag mentesítés vagy ez már így marad?
-
foxbat88fx #293242 lassan én is gabenc sorsára jutok :D
2 csata elég volt hogy elmenjen a kedvem a kibaszott gametől!!!! -
Köszi.
-
R3nton #293240 hát még mindig jobb, mint volt. Mondjuk annál csak jobbat lehetett csinálni... -
nemtudommivan #293239 Ez a redshire mióta átdolgozták egy rakás szar lett. Rühellem. -
R3nton #293238 Ha az a-44-et túl éled, akkor jó, az összes többi a 7-esen kívül nekem nagyon tetszett!!! -
Az oroszoknál a T-34-ből ágazó A43-as vonal milyen a másik vonalhoz képest?
-
R3nton #293236 de nem ia a WTE-100ról volt szó, hogy OP, hanem főleg a Foch és az OBJ268 -
Ilyen egy igazi artysta! :D -
Simulacrum #293234 Azt hittem hibás az XVM mikor megláttam a csataszámot. Ehhez már nagyon elborultnak kell lennie az embernek.