418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #293313 Kérek mindenkit erősítse meg abban a "hit"-ben , hogy a WoT-ban létezik a mesterséges intelligenciától vezérelt "játékosok". Ma már nemegyszer találkozok ilyen zombikkal.
Miért vannak? Talán, hogy növeljék a WG játékos állomány számát. így kijön a 40 millió játékos. -
TomDantes #293312 Jó, figyelj, elég. Nagyon sokadjára mondom, elég. Fejezzük be. Nem kell tovább a másikat csesztetni. Nem kell ehhez semmit hozzáfűzni se neked, se a másik jómadárnak, se bárki másnak. Kész, ez legyen az utolsó hozzászólás ez ügyben, pont. Ennyi, vége, kuss mindenkinek, tényleg senki ne fűzzön hozzá ismét még egy megjegyzést, nem kell erre válaszolnia senkinek, fejezzük be, lépjünk tovább. Ez lenne a javaslatom. Mivel pedig ti itt mind okosabbank vélitek magatokat, lehet példát mutatni, és befejezni, és nem újból reagálni, válaszolni, baszogatni a másikat, ismét hozzáfűzni valamit, hanem ezzel, tényleg legyen vége, tényleg ez legyen az utolsó hozzászólás, hagyjuk egymást békén. -
Kubukli #293311 Hozzád nem szóltam zsenikém! -
TomDantes #293310 És továbbra se bírsz leállni. Ja, ez tényleg egy érett, 40-esre jellemző értelmes viselkedés. -
Kubukli #293309 Torpedó lesz a neve és ketten játszhatják majd papíron. -
Angelus1991ster #293308 Ha megjelenik a hajós játék a a laggamingtól, azután mi lesz. World of All? Vagy lövöldözős játék? -
Kubukli #293307 Hidd el sajnos egymagam is hozom a 40-et.
Viszont múltkor olyan alpári volt a stílusa, hogy nem tudtam kihagyni. -
Lack #293306 Team killért nem mindenkit hajítanak ki a szerverről? érdekes...
-
Most tényleg eltaláltátok TomDantest? lexlutor, beszállsz másodiknak? Biztos hogy jó ez így? Mondjuk Én jókat röhögök rajta de szerintem hárman sem vagytok 40 évesek. :-D -
Kubukli #293304 Nagy jövőt látok: kormányszóvivő, de minimum államtitkár (free Skoda Superb, iroda, micike a mi pénzünkön). -
TomDantes #293303 Ismételten: foglalkozz mással, ne velem. A játékkal, és fejezd be a sértegetést. -
Kubukli #293302 Mod? egy kivételével megvan minden parancs. -
Toweliee #293301 Milyen ez játék közben? A klikkelést látod? Vagy a beprogramozott mondatokat (újratöltés, segítség stb)? -
Kubukli #293300 Én 8.11-ig kimoddoltam a chat-et.
SERB és kollégáinak több hónapos, megfeszített munkája eredményeképpen ez a korszakos feature már beépítve rendelkezésre áll.
Kapcsold ki a pcsba! -
lexlutor #293299 mert ez egy puiblik forum te agyhalott.
jossz megint a fellengzos dumaval h a jatekrol kellene beszelni, de mar egy oraja rinyalsz, h hozzad mernek szolni a forumon. es felemlegetik valamelyik sztarceleb okossagod. -
madmanic #293298 9 vereség zsinórban.. nem hiszem el.. -
TomDantes #293297 És most te miért szólsz be? Komolyan, foglalkozzatok mással. -
lexlutor #293296 ahhoz is hulye vagy h ne valaszolj neki. -
Na ebből elég volt... A spoiler alatt mind mai. Kikészültem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Simulacrum #293294 Meglepve láttam a végeredményt, hogy milyen jó teljesítményt nyújtottak tőlünk többen is, pedig nem volt könnyű győzelem, jó volt az ellenfél is. Érdekes kérdésként felmerült bennem, hogy emlékeztek-e mennyi volt az 1000 xp fölött teljesítők legnagyobb száma egy csatában (a szakaszokat nem számolva, azaz így mint a mellékelt képen jelen esetben 4-en végeztünk 1000 xp fölött)? Nem sokkal lehet több a legjobb esetben sem szerintem, ugye?
-
TomDantes #293293 Elég. -
Kubukli #293292 Javaslom lépjél politikusi pályára! -
TomDantes #293291 Mondtam már, állítsd le magad. Azt gondolod, ha valamit felvetsz, nekem arra kötelezően kellene válaszolnom? De hogy örülj:
-mivel nem mentem hosszú ideje t8-as tankkal, nincs róla véleményem.
-A random ugyan olyan mint volt.
-A csapatok összeállítása ugyanolyan mint volt.
És a bónusz: nálam ma nem laggolt, és még csak nem veszítettem állandóan, és még csak...tudjatököm mi nem volt, mi miatt szokott még sírás lenni. Ja, tudom már az új játékmód: eddig elégedett vagyok vele, izgalmas csatákba kerültem. -
Kubukli #293290 Na jól van abbahagyom. Legutóbb erősen be lehettél bszva, mert egy négy szavas mondatodban 5 bzdm volt. Ezt nehéz elfelejteni. -
Kubukli #293289 Csak kérdeztem valamit. Olyan határozott véleményed van mindenről...
Semmi? -
lexlutor #293288 de az e100al 66%os! :D -
madmanic #293287 hétvégi ajánló:
IDIOTS EVERYWHERE
CSak szopás zsinórban. -
TomDantes #293286 Értem én, hogy provokálsz, de most komolyan? Ez neked tényleg egy értelmes viselkedés? Balhét generálni az interneten? Unatkozol? Miért nem játszol, ott a WoT. Idegesít, unod? Keress más szórakozást. De a beszólogatásból elég. (és nagyon sokadjára, nem lehetne érdemem, értelmes módon a játékkal foglalkozni? nem mi?) -
Kubukli #293285 OK, mi a véleményed a randomról, a csapatok összeállításáról, a tier VIII vasak szétosztásáról?
-
Öööööööööööööööööööö...
-
Kubukli #293283 Még mindig nem az igazi, de alakul. -
TomDantes #293282 Állítsd le magad, ismételten mondom, és kurvára semmi közöd ahhoz, hogy hol dolgozom, vagy hol nem, se ahhoz mit tanulok vagy mit nem. Én se ugatok bele a te magánéletedbe. Szóval a életemben való turkálást, és a beszólogatást mi lenne ha befejeznéd?Én se kérdezem meg ,hogy a 40-45 az a életkorod helyett az IQ-dra vonatkozik-e, nem érdekel, és közöm sincsen hozzá.
Esetleg, ismét felteszem a kérdést, nem lehetne érdemben a játékkal foglalkozni? (nem, a folytonos sírás,az nem a játékkal foglalkozás, hanem értelmetlen picsogás) -
TomDantes #293281 És mellesleg, sírás, egymás baszogatása helyett, talán a játékról is lehetne beszélni hasznos információkat megosztani...és ezt rohadt sokszor mondtam már...de áh a faszt. Úgyse. Nem, a fórum magát értelmesnek tekintő része, erre képes, beszólogatásra meg folyamatos sírásra, hogy jaj megint vesztettem. 

Nem győzök tapsolni.
-
Kubukli #293280 Most egész visszafogott vagy. A végén tényleg nem a MÁV-nál dolgozol. -
TomDantes #293279 Nem vagyok történész. Soha nem is állítottam hogy az vagyok. (csak ilyen szakon tanulok) De ehhez egyrészt senkinek semmi köze, másrészt, és? Nem tök mindegy? Mit számít? Mit kell ebbe belekötni? És azt meg végképp nem értem, hogy mi a francért kell folyamatosan kötözködnöd? Valami elmebetegséged van? Szerinted, egy értelmes felnőtt ember, heteken keresztül az interneten trollkodik és beszólogat másoknak? Ez egy értelmes viselkedés ? Az...rohadt értelmes. -
Kérdés!
van 205K xp-m T-54ben
obj140 v. T-62a?
ami jó lenne:
-jó gyorsulás álló helyzetből előre/hátra
-rossz terepen is fordulékony legyen
-nem vagyok az a durr-bele a közepébe játékos... -
madmanic #293277 jö hö.. ez jó... Schmittelem :D -
Kubukli #293276 És azóta egy 19 és egy 27%-os csata. Gyerünk magyarázd meg! -
Kubukli #293275 Lehet, hogy nem vagyok 40-45, de Te akkor vagy történész, amikor Pali bácsi doktor!
-
lexlutor #293274 aki forumkurvanak all, ne csodalkozzon, ha meg akarjak.. :))