418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    vagy = vagyis
  • JeffDunham
    Az Die és nem "dáj". Vagy "A" 322-es Panzer Division.

Nem halott hanem "a, az".
  • virkir
    Akiknek laggol ajánlott olvasmány
    A 3.-4. pont azért igazán nem rajtuk múlik.
  • Toweliee
    :))))
  • TomDantes
    Nem kell azt érteni, ha lengyelek és laggolnak, azt írják hogy ,,kurwa"
  • Greenscape
    Ugy latszik egy par "elegedett ugyfel" a serelmeit mashogy nem tudja orvosolni csak ilyen klannev valasztassal
    Jot rohogtunk rajtuk miutan belinkeltem a klanchat-be.
  • Toweliee
    Az is igaz, hogy főleg lengyelül írnak, azt nem értem.
  • Toweliee
    Beleolvastam miután írtad, és direkt figyeltem a lagjelzőt, csodálkoztam, mert nálam semmi extra nincs.
  • Greenscape
    A pach ota az elso 2 nap volt lag csak azota semmi baj. Folyamatosan 40-50 a pingem igaz akkor is ennyi volt amikor alig tudtam iranyitani a tankot ugy szaggatott.
  • TomDantes
    Elhiszem, csinálhatnának valamit, de akkor se laggolok és ha oda figyeltél volna, írtam, hogy a patch után közvetlenül nekem is rossz volt, lag, magas ping, ki is dobott. El se indítottam épp emiatt egy-két napig, azóta amikor néztem jó volt. Lehet most nekem is laggolna, de 8 óra előtt pár perccel még jó volt, de nem fogom állandóan ellenőrizgetni, na most jó-e vagy sem.

És ne háborogj, nem én tehetek róla, és felőlem aztán lehet szerver oldali a hiba.
  • atee73
    tisztelet a kivetelnek.... meg irigyseg es csodalat

de most komolyan... olvassatok bele a general chat-be mindenki sir
  • patchaou
    Szerintem maradhatunk annyiban, hogy van akiknek nem lagol.
  • szabii98
    egy lengyel srác írta, hogy 13as pingje van... aha :D
  • Toweliee
    Én se laggolok. A 2-es szerveren játszok.
  • atee73
    Na aki ismer tudja hogy en eleg soxor vedem a WG-t DE!!!!!!
    Nekem ne mond hogy nem laggolsz mert mindenki laggol ( nalunk a ts-en van vagy harminc ember az mind)
    plussz ha veszed magadnak a faradsagot es a garazsban beleolvasol a general chat-be, akkor latod minden 2. ember habzo szajjal orjong( kulonbozo orszagokbol).....
    Lehet oket vedeni sokmindenert de ezzel a qrva laggal csinalhatnanak vmit....
  • Rotterdam1
    ezt jómegaszontam...de még a hatása alatt vagyok.
  • Rotterdam1
    jolvan basszák telibe azt a szláv szolga retek kurva anyjukat én befejeztem mára...15 kör win...jó veszteni vagy mi a faszom?! a zöld köcsög mert zöld én vagyok a sárga noob de egy akkor köcsög hogy az már fáj. kilőtt azért az enemy mert mindenki a másikra várt ki lő mert kell neki a kill!
  • patchaou
    Akkor örülj neki hogy neked nem lagol...
  • TomDantes
    Elhiszem, és mondom, rögtön a patch után nekem is rosszabb volt, még ki is dobott, de azóta akármikor nézem, stabil, nincs lag, nem ugrik fel a ping.Nem tudom mi lehet az oka, mindenesetre engem ez nem zavar. Utoljára tartósa, akkor laggoltam sokat, amikor még béta teszt volt, és egy darabig USA szerver volt csak.
  • patchaou
    jöjjönmárazakurvavártündér!
  • Juhasz82
    A laggok azért vannak mert "Állítólag" átköltöztették a szervereket.
  • csagataj
    Már linkeltem 6 napja.
  • patchaou
    Amióta játszom nem lagoltam se más szolgáltatónál sem ennél. Csak olyankor amikor kivágott mindenkit a szerver mert megállt... 8.11 óta pedig nem játszhatok akkor amikor jólesik, mert csúcsidőben lag van.
  • patchaou
    Ha a tigris lejjebb van akkor simán.
  • TomDantes
    Nálam továbbra se laggol. Én elhiszem ,hogy szerver oldalon van a hiba, de akkor nálam nincs? Amikor jött a patch, magasabb volt a ping e megszokottnál,egy csatából ki is vágott. De azóta akár mikor nézem meg, nem laggol . Igaz egy-egy csatát megyek csak, nem játszok órákat, de pár perce néztem meg ismét, és semmi. (és mivel ismerem némelyik észlény gondolkodását, nem kell ám emiatt leugatni)

Csak nem értem, hogy ha szerverekkel van gond, és az ő oldalukon van a hiba, akkor mindenkinek laggolnia kéne, nem? Vagy tévedek?
  • foxbat88fx
    pont ezt írtam fél órája :)
    nekem is 120-200 ping... (nem mindig)
    de szarnak ezek ránk!!!!! ennyi pénzzel a zsebükben nem tudják megoldani hogy ne laggoljon a game mi? pfff persze
    majd el is hiszem!!!!!!
  • patchaou
    Fasszopó mocskos bagázs ez. 8.11 óta ez megy. Délután még úgy ahogy el lehetett szenvedni, de most már játszhatatlanul lagol az egész szarkupacuk...
  • szabii98
    a ping is basszus... 130 pingem van, reggel szintén ennyi volt. délután néha-néha felugrott 95-100ra, de még tűrhető volt..mi a fene van?:D
  • madmanic
    Repülő tankok :D
  • foxbat88fx
    tök mindegy ....
    van akinek dupla procis alaplapja van core i7-el meg 3 VGA-ja SLI-ben meg 16gb ram és mégis belaggol a game :D
    ennyit az optimalizálásról
  • Savaran
    Serb válasza: Az abakuszt cseréld le számítógépre :D
  • szabii98
    kicsit vicces, hogy aztmondták hogy az új pályákon nincs nagy fps különbség, mikor Himmelsdorf átlag 35 fps-sel fut, de néhol 50 is van, míg windstorm(ami meglepően szép lett és tetszik az új pályákhoz képest) 24 fps körül mozog. de legalább nincs drop, folyamatosan 23-24 :D
  • TomDantes
    EU2 szerver. semmi lag severog akármi pálya. Én viszont marha béna voltam, de lag az nincs.
  • foxbat88fx
    aztakurva megint beállt a game :D
    120-150ms ping... nem látod amit írsz és az fps is vagy 10-20 között mozog :)
    ez a WG :) sok díj mellé kilehetne már nekik osztani egy pancser díjjat is :D
    sosem találkoztam egy online gamel sem ahol ennyi lagg volt
  • Simulacrum
    Még egy érdekesség. Volt-e már ennél kiegyenlítettebb valakinek a kill eloszlása egy csapatban? Láttatok már olyat, hogy 15-ből 15-en 1 killel fejezték be? :-)

• TomDantes
    Vagyis t8-as francia nehéztank, elírtam.
  • TomDantes
    Gold nélkül a t7-as francia nehéz tank, át lövi a Tiger II frontját, a döntött részt, nem a hasát, szemből?
  • Angelus1991ster
    :D City interactive színtű az MI.
  • Caliph
    de már 20 éve is jobb ai-t csináltak mint ezek :D
  • Angelus1991ster
    Ez magyarázná a sok retardált 42-43%-os win rátáját.