418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kissd #293433 Hát komolyan... Nem szoktam belepofázni itt a száj és egyébkaratéba, de basszus nem hiszem el, hogy egy olyan embert kell baszogatni aki segíteni akar és megosztja a tapasztalatát.
Miért kell leszólni?
Mert nem 82562987562 a wn6-7-8-a?
Ráadásul úgy, hogy nem azt mondja, hogy Ő az ISTEN, csak elmondja, hogy neki ez a tapasztalata.
Vixy28 hagyjad a sok nagyarcút, toljad nyugodtan és sok sikert a továbbiakban :) -
Egy két ritka kivételtől eltekintve mindig az a jobb, amit ki kell fejleszteni. -
vonKurz #293431 Hexen007 (0:03:04) sokat csináltatok 3 an xd grat
Hexen007 (0:03:30) picsafüst ez az szlh faszom XD
Hexen007 (0:03:55) 3 an nem sebeztetek annyit mint én egyedül balfaszok .
Hexen007 (0:04:36) megy a replay fórumra SG. tiszta szégyenek vagytok na csá XD
vonKurz (0:13:55) he ?
lol, ügyes kis gyökér ez, simán többet lőtt tizes tankkal, mint mi balfék csapatban 2 kilencessel meg egy nyolcassal :D -
Köszönöm szépen! :) -
Örülök, hogy tudtam segíteni, elvégre ez volt a célom! :) Remélem te is megszereted úgy, mint én. :) -
Közép és könnyű tankoknál melyek a legjobb lövegtorony típusoK? Egy kezdő játékos kérdezi :)) -
Nekem abszolút bejött a replay, szal a célközönséget megtaláltad vele. :) Mint 200 csatás noob a 3k-snak úgy érzem, hogy 3kval azért csak tud egysmást az ember. -
Angelus1991ster #293426 Ne foglalkozz vele! Játsz legjobb tudásod szeint, amíg a játék élményt ad. Különben is lány játékos kincsnek számít. -
3000 csatám van. Ez van. Kezdő vagyok. Sajnálom, hogy meg mertem osztani egy tapasztalatot valakivel, aki kérdezett. Nálam nagyobb "noob"-ok osztják az észt a játékban, szóval nem érzem magam sem hibásnak, sem rossz játékosnak azért, mert volt egy rossz köröm és jóindulattal megosztottam mint szemléltetést. Én legalább nem hazudok és állítok be magamról hamis képet azzal, hogy csak a "felső 1%-ba tartozó" köröket teszem fel, aztán ha valaki meg jön velem szakaszba azt mondja mekkora csalódás volt. Az őszinteség és a jószándék többet ér, mint valakinek a leszólása pusztán azért, mert kezdő! ;) De ez egy abszolút személyes vélemény! -
Vedd a szárnyaid alá.
Sőt! Streamen menj vele szakaszban. Már eleve nyerő mert nő. Plusz tippeket trükköket mondasz neki élőben ami nagyon is jó lehet, sőt a látogatottságot is megemelné az ilyen HASZNOS dolog. Menj azzal amivel Ő, nem op tankokkal. Garantáltan nézném én is.
8000 csatáig én is egyedül toltam, kb 600-as WN6-al. Aztán felmentem TS-re és ellestem a praktikákat. Mindent a klánomtól tanultam. Lehet neki is ez hiányzik.
A pichába... mehettem volna PR manager-nek is ennyi gógyival.
-
Ezt hogy és miért? Most csináltam a képet csodás csapattársamról. 
-
madmanic #293422 Ezt a büdös parasztot jegyezzük fel: timzhang1991
Tetves nyomorék kilő a foglalókörből 99% nál az autoloaderes szarjával...
Direkt kivárta a kis buzirudi.
A kurva agyhalott anyját az ilyen tirpák köcsögöknek.. -
Angelus1991ster #293421 Úgy rémlik E-100-al átmentem rajta. -
Nyugi, Én is akadtam már el benne :) Van ami át tud rajta menni és van ami nem, amíg nem próbálod ki addig nem tudhatod biztosan XD -
Ezt hogy és miért? Most csináltam a képet csodás csapattársamról. 
-
Angelus1991ster #293418 Hagyjad elvan a kis csatornájával. Vixy28/Meaow-nak további jó játékot! -
KamionosBarat #293417 Lehet, de amikor elkezdtem a játékot, akkor kérdeztem. A tanácsadás ráér akkor, ha már van miből meríteni. Nem fogom megnézni, hogy milyen statisztikája lehet, de a legnagyobb jóindulattal max. 50% win rate és 1000 WN8 áll a neve mellett pár ezer csatával. Ha kiderül, hogy már több, mint 10K csatája van, akkor kínos nevetés, és eltűnök megint egy hosszabb időre. :P -
Angelus1991ster #293416 -
Tény, hogy vannak ennél jobb tankok, de momentán tetszik. Később meg még ki tudja mi lesz. Most próbálom kicsit a statot is húzni, mert amikor elkezdtem a játékot, az első négy hónapban kizárólag artyztam, ami meg eléggé lehúzza. XD (Tudom, tudom...nem vagyok rá büszke, sötét foltja volt az éltemnek :P ) -
nem egészen 4 percig tartott
-
Figyelj. Ez is egy vélemény és én tiszteletben tartom. De más pályákon is működik, ez viszont tapasztalat. Az meg tény, hogy ekkora testet viszonylag nehéz elrejteni, de ha sikerül, akkor lehet aratni. :) -
Ettől függetlenül ha neked tetszik és szeretsz vele játszani akkor jó neked :) Sőt úgy is fel lehet fogni, hogy ha ezzel tudod élvezni a játékot, akkor a tényleg brutálisan jó tankokkal mégjobb lesz :) -
Attila965 #293411 Tapasztalatból mondom, annak ellenére hogy "narancssárga", elég meglepő dolgokat tud művelni. Mármint pozitív értelembe
-
Ha egyebektől elvonatkoztatok akkor azt kell mondanom, hogy 3 vagy 4 nagy mázli volt, ami miatt úgy tudtad használni ahogy. 1- csak németek voltak az ellenél, 2- totálisan töketlen és balfasz volt az enemy, 3- voltak akik tolták előre a menetet 4- ami azért nem csupán mázli, jó volt a pálya.
Engem nem sikerült meggyőzni arról hogy ez egy jó tank. Ha az volna a feladat hogy húzzam ki az M6-ot és a T39-et akkor többet kérnék érte mint más tankok kifejlesztéséért :) -
Köszi. Ez most jól esett a kis lelkemnek!
-
Ahogy te dicsérsz, nem tud dicsérni senki. 
Te is valamikor elkezdted. Lehet fél év és bedarál mint egy turmixgép nő létére.
-
No comment is a comment! ;) -
Nem tudom elolvastad-e a leírást, de oda írtam, hogy ezt a csatát pusztán a szemléltetés végett játszottam le, nem tartozik a jó csatáim közé. Ha folyton csak a leszólás megy, akkor értelmetlen egy tank gyengéit vagy erősségeit megbeszélni, mindenki azzal foglalkozik, hogy "nem ez lett életem köre". Pedig a cél a szemléltetés, nem a "péniszméregetés". Nem mindenki azért játszik, mert be akarja bizonyítani, hogy ő aztán fasza gyerek. Megnyugtat a játék, szeretem. Nem tartozik ez a kör a felső 1%-ba. Remélem érthetően fogalmaztam és ezt végre elolvasod, nem úgy, mint az előzőt! -
KamionosBarat #293405 Rossz belegondolni, hogy van, akinek egy ilyen csata a felső 1%-ba tartozik. Még rosszabb abba belegondolni, hogy milyen lehet a többi. :P -
Inkább magamban tartom :) -
TottiHUN #293403 régen mikor nem volt se prém tankom se prém accountom akkor mindig ezzel farmoltam pénzt, ma már csak néha néha használom mivel kaptam ingyé t34-et meg is6-ot meg fél év prémet :D
De ha ezek nem lennének én még ma is t1 heavyvel nyomnám :D -
http://wotreplays.com/site/632147#pearl_river-meaow-t1_heavy
Nem ez volt a legjobb meccsem, de remekül szemlélteti, hogy mennyire is lehet használni a T1-et hull down-ban ;) Semmi elszenvedett találat, viszont három kilőtt tank. Vélemény? :) -
És hova lehet azt a nagy dobozt elrejteni? Ezzel igencsak lekorlátozod azokat a helyeket ahol érvényesülni tudsz XD Irígylem azokat akik azt a nagy foshalmot jónak tartják és örülök hogy mégegyszer nem kell mennem vele sem a nagytestvérével :) -
A T1 Heavy egy nagyon jó tank egyébként, volt egy elméletem mikor megvettem abból kiindulva, hogy a felsőbb tierben T29 tornya pl. szinte átüthetetlen. Ebből kiindulva megpróbáltam a T1-el is úgy játszani, hogy rejtettem a testét. 100%-os siker, szinte alig kaptam találatot, ha a teljes testét el tudtam rejteni nem volt ötös tank, ami átütött volna, sőt, még a KV-1S is pattogott. Szerintem megéri vele ilyen stílusban játszani, én nagyon élvezem, egy élmény a játék. ;) -
Ámen. Vannak akik az én szintemen játszanak? Szívesen csatlakoznék valahová. Privátba jöhet a ts cím.
-
eddig az amerikai heavy-k jönnek be a legjobban nekem, és a statjaim is velük a legjobb, jó a t1 és az m6, csak ugye ott a kv-1 és a kv-1s, de néha-néha felveszik velük a versenyt. a fullos t29 pedig egy álom. még amerikai heavy tankban nem csalódtam, megéri szenvedni, a végére tetszeni fog:D -
Egyenlőre akkor maradok a t1nél, remélem megéri. Vannak jó pillanatai a tanknak, de baromi nehéz úgy beállni vele, hogy jó legyen. Méretét nézve jól szimbolizálja az amcsik megalomániáját.
-
én véletlen az m4et xpztem ki szal sok választásom nem volt,hogy merre megyek:D -
Ez alapján Én a szovjet heavyket javasolnám és a Kínait. Azok mind elsővonalas berzerker tankok. -
ikarus44 #293394 Nagy igazság