418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #293473 regen nem karomkodtal :)
szerintem rakd felre egy idore. en kb 2 het utan jatszottam tegna ujra. -
Malarki #293472 Remekül indul a nap
Betöltésnél kifagyott a játlk, újra kellett indítani a gépet. Mire visszaértem ez fogadott. Nem tudom, merjem-e egyáltalán folytatni. -
Simulacrum #293471 :-( Jogos, a legújabb mérőszám szerint nem, én még a WN6-ot néztem, majd átszokok. :-)
Korábban eldöntöttem, hogy a magas aranytartalom miatt nem veszek több 10-es tankot, de valószínűleg mégis lesz majd még pár, aztán, hogy megyek-e velük még nem tudom. -
Hexen007 #293470 én erre azt mondom csicska fasszopó artyk!!! DX FASZHUZOGATÓK XD -
Hexen007 #293469 1866-os win8-al nem vagy kék XD és 19K csata után 3 tizes tank? karcsú nem? -
VanDaal #293468 Tegnap este 5-ből 4 vereség, ma reggel 6-ból 4 vereség, hiába voltam minden egyes alkalommal a top3 sebző között...
Elmehet a jó büdös ***** ******* az összes mocskos retardált, akinek még az is meghaladja a képességeit, hogy top tierként legalább 1 sebző lövést leadjon, mielőtt megdöglik! Meg az MM is, hogy puszta "véletlenségből" megint csak ilyenekkel tud összerakni...
És nem, még csak ideges sem vagyok. Egyszerűen csak szánalmasnak tartom, hogy ennyire primitív kretének egyáltalán létezhetnek, ráadásul ilyen tömegekben... -
Simulacrum #293467 Ha már szóba került, ezt is megértem, kék lettem. :-)
Köszönöm édesanyámnak, édesapámnak...jah nem is. :-)
Viccet félretéve, akik ehhez tudtuk nélkül közvetve hozzájárultak (biztos hagyok ki valakit, elnézést érte):
cleverland, diegho, emu87, KarvalyInteractive, marchizor, Ph3lan, Quickybaby, sentineltivadar, Szakesz, Zeronez.
És akik nem: az arty-k és a gold lőszer. :-) -
Simulacrum #293466 Szuper! Várom a mindenki egyet ölt képet, most már csak az hiányzik. :-)
Bár mondjuk itt sok a platoon (mint az enyémnél is), elképzelhető, hogy van benne megbeszélt kill átengedés. Igazán szép az lenne, ha teljesen egyedül játszó csapatban lenne meg mindenkinek az 1 kill. -
Ez egy igazi kis hülye gyerek. Pont múltkor vesztem össze vele. Nem értem mit keres nálunk a Müller barátnőcskéjével együtt...
Mindenesetre megemlítem ezt Sid-nek. -
suba53 #293464 Szia!
Ha itt a cím banner alatt az [Online Tech-Tree] re kattintasz, akkor ott egy nagyon hasznos adatbázist találsz a WoT-ban szereplő jószágokról.
Ott egy tankra kattintva feljön egy ablak, ahol találsz egy "Vulnerability" - sebezhetőség - gombot.
Azt megnyitva egy képsorozat van minden tankhoz a gyenge pontokkal, jelleg szerint beszínezve. Lőszerrekesz, motor, személyzet, stb
Azt "kell" bemagolni, és máris képben leszel, hogy melyik tankot hol érdemes meglőni.
Mint főiskolásnak ez most úgyis rutinfeladat. :-)
-
Paradoxon61 #293463 Szia!
Én is átvergődtem már 1x, 2x fent akadtam. Próbálkoztam vele, hogy átjárható e. T-34, IS-3 nekem elakadt. De lehet hogy más típussal jó szögben átjárható.
Igen, valósághűséget nem szabad elvárni tőle, mert akkor a többségnek játszhatatlan lenne.
-
suba53 #293462 Szia!
Néztem képeket az eredeti Siegfried Line tank akadályairól.
Azon tényleg nem tud átmenni egy tank sem, de nekem az a tapasztalatom, hogy játékon belül ha nagyobb tankkal vagyok, akkor jó szögben mindig sikerül.
Lehet, hogy ez nem is BUG, hanem direkt így van megcsinálva.
Sokat beszéltünk már a "valósághűség"-ről. Nem ez a legkirívóbb. :-)
-
Toweliee #293461 Jó reggelt! Itt állok a T8-as kínai heavy küszöbén. Érdemes megvenni? Melyikre hasonlít jobban, IS-3 vagy IS-8? Azt már tudom, hogy a T9 nagyon jó járgány, de milyen a T10? Az IS-2 nagyon nem tetszett, ha olyan a többi heavy is akkor befejezem itt az ágat. -
nemtudommivan #293460 Bekapcsoltam az osszes csata tipust es azota az 50-120-at alig teszi t10-be. -
nemtudommivan #293459 Honnan tudod hogy nyíregyházi ? -
Paradoxon61 #293458 Igazad van suba, kivéve 1 dolgot. A nagyobbak sem tudnak átmenni, kivéve a kirobbantott területeket. Ha mégis átvergődik az valójában játék beli hiba, ha sikerül neki. -
Paradoxon61 #293457 "Lényeg a lényeg, hogy tapasztalatokat megosztani ráérsz akkor is, ha már kék vagy. Addig is szerintem jobban jársz, ha kérdezel."
Miért ne oszthatna meg előbb is? Minden meccs után gazdagabb 1-1 tapasztalattal, amit ha megoszt, lehet korrigálni, kiigazítani ha rosszul gondolja a dolgot. Ez nem függ attól, hogy kék, zöld, vagy piros.
Nagyon sokszor lehet itt olvasni a játék alapján a valós katonai dolgokra vonatkozó következtetéseket egyes tankokra, TD-re vonatkozóan. Olyanoktól is, akik már 10 K vagy több csatát lejátszottak. Ennek ellenére bődületes marhaságot írnak, mert a játék alapján semmilyen következtetést nem érdemes levonni. De elfér itt az is, akkor miért ne férne el az ő tapasztalatai? Legalább időben ki tudja javítani az akinek több a tapasztalata és tanul abból is. -
suba53 #293456 Ez az, aminek látszik: Tank akadály, tank csapda.
És ahogyan a képen is látszik, működik.
A nagyobb tankok át tudnak menni, de sokat megfog, ha rossz helyen próbálkozik. A játékban vannak kibombázott, kirobbantott részek, meg átjárók, azokon kell átmenni, és akkor ilyesmi nem fordul elő.
Én SPG-vel akadtam el egyszer. Se előre, se hátra. Kellemes érzés. :-) -
kisokka #293455 Franci lightok. Akármelyik, kivéve az 5-ös ELC-t. Vele máshogy kell egy kicsit
-
Melyek a legjobb bújkálós, meglepetés tankok? -
kisokka #293453 Üdv!
Van egy elég érdekes problema én és az unokaöcsém közt.
Nem tud álcafestést venni és még én sem értem miért(nemrég kezdte).
Hogy lássátok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem értem miért nem tudja elfogadni?(nem jelenik meg neki a gomb)
Van pénze, még aranya is, de nem megy.
Ötlet? -
zsan666 #293452 Szeretem az ilyen gyökereket. Mintha neki nem lenne TD-je. Abból van a legtöbb neki a light-ok mellett és azokkal ment a legtöbbet. Remélem saját magára is megereszt ilyet, ha td-vel megy csatába. Szánalmas... -
Hoztam egy képet, Vajk94(VT3PS) hazánkfiáról, gondolom csak akkor süti el a kis monológját,ha magyarokkal találkozik, kis nyomi:)
-
KamionosBarat #293450 Lényeg a lényeg, hogy tapasztalatokat megosztani ráérsz akkor is, ha már kék vagy. Addig is szerintem jobban jársz, ha kérdezel. Persze lehet, hogy neked is az fog ebből lejönni, mint itt pár embernek, hogy egy beképzelt szemétláda, egy emberi hulladék vagyok stb., de talán mégsem. Azon csodálkozom csak, hogy a "nőket sem tiszteled te utolsó senkiházi paraszt" kártyát még nem játszotta ki senki. Pedig igazodna az SG fórum színvonalához. :) -
W4z3 #293449 Üdv! Van esélye egy régi "veterán"-nak, (Closed Beta legelső napja óta wotozok, elég nagy kihagyásokkal) bekerülni egy lehetőleg fun klánba, akik néhanapján CWznek? :) Amint van épképzláb tankom, és tapasztalatom az új rendszerekről CWbe is beszállnék, addig pedig platoontársnak csapódnék valakihez.
Eaglékkel még csináltuk a számolósdit, platoon nem levén.
Még annó RoR-ban voltam tag, majd átdobtak ROR-A ba, ahol már inaktívvá váltam.
A képességeim közepesnek tartom. Az effim borzalmas, de a logikám megvan a játékhoz. (Nem a tornyát lövöm a T29-nek egyfolytában)
Panther, Hetzer, Stug, KV-1, KV-1S, SU-100 gazdagítja a garázsom jelenleg. Vannak jó pillanataim, két belga srác "tisztel", mert pont egy gyönyörű nyeréssorozatomban találkoztunk, és azóta platoonozom velük.
-
zsupeti #293448 RA106,ha érted mire gondolok :) -
arel #293447 Nemrég töltöttem fel 2 módot (a motor és tüzelés/becsapódás),amik végre kompatibilisek az új pályákkal és így már megy is.A tüzeléses hanggal meg vagyok elégedve,de tudtok pár oldalt linkelni ,ahol motor hangokat lehet letölteni?A mostani nem túl bő.Szinte ugyanazok a hangok ,csak más hangszínekben... -
Reméljük fejlődnek még, de ha megnézed az ellenség játékosa kilencezer csatás, én még csak három ezret mentem. :D Nekem is van még mit fejlődnöm, ezt egyszer sem tagadtam le, nem vagyok egy unicum játékos, ez is tény. Majd belejövök idővel. Ahogyan más is elindult valahonnan én is elindultam. Remélhetőleg előbb-utóbb de én is feltornázom magam legalább a kékek szintjére. :) -
KamionosBarat #293445 Pontosabban leszólni, de teljesen mindegy végeredmény szempontjából. -
KamionosBarat #293444 Ezek szerint őket sem szabad kinevetni, mert még kezdők? Vagy rajtuk már te is nevetsz? :)
-
vonKurz #293443 Yossarian, igen, szlh-sok voltunk mindharman, ez a hexen gyerek meg tizes meddel sztyeppen tuloldalt -
Köszi az ajánlatot. Biztos élni fogok vele, de ha nem nagy gond akkor nyáron, amikor nincs ilyen hajtás fősulin, mert most tele vagyunk zh-kal, nem is nagyon tudok wotozni, éppen csak egy-egy csatára ugrok fel, hogy "kieresszem a gőzt". De lementem egy docba a szerver címet és nyáron rád írok, visszatérünk erre a kérdésre, jó lenne tudnom, hogy bizonyos tankokat hol lőjek meg. :) -
kissd #293441 Urak!
Azt mondjátok meg, hogy végre megint működik ez a csodálatos progi.
Viszont a kép fura.
Azt csinálja, hogy 70-80 fps mellett mintha "akadna" a kép.
Folyamatos, de mintha 1-2 tizedmásodpercre megállna a kép és úgy mennet tovább.
Tekergettem a fov beállításokat, de csak mindig egyre rosszabb.
ugye 1920*1200-ban játszok elvileg 120 és 75-öt kell beállítani. Próbáltam a 90 és 65öt is, de sehogy se nem jó.
Vagy nem is ez a probléma? -
Vixy van egy kiváló ötletem. Ha tudod a TS-t használni akkor egyszerű lesz, ha nem, akkor segítek. Szerver cím: vteps.hu
Ide gyere fel. Van egy klántagunk akinek barátnője (Cat) is kb azon a szinten van mint te. Feljössz, megismerkedtek, játszatok együtt stb stb... és biztos lesz egy harmadik is aki csatlakozna hozzátok, és tanáccsal látna el titeket. Hidd el jó társaságba kerülnél, csak legyen rajtad erényöv.
Egyáltalán nem ismerlek. Ez egy lehetőség, ha gondolod élsz vele. Ennyi. -
yossarianHUN #293439 Én még most is szoktam, ha jó helyen mész rá, és nem valami lepény tankkal, akkor sok helyen simán át lehet rajta döngetni. Aztán van, hogy félresikerül a mutatvány, és fennakad az ember, hogy aztán csak több perces, megalázó vergődés után tudjon csatlakozni az addigra általában zömében lemészárolt csapatához:) -
Ne bántsd, először én is ráhajtottam. :D -
yossarianHUN #293437 Ettől függetlenül egy "bugnál" fogva van, hogy misztikus módon átütés mellet sem sebez a lövésed jó helyre lőve sem, de kétszer egymás után ez azért nagyon ritka. -
yossarianHUN #293436 Nincs csalás WoT-ban, maximum mod-szinten. Vannak tankok, amiken vannak úgynevezett spaced armor (rétegelt páncél) részek, amiket csak a többi részhez szükségesnél jóval nagyobb átütéssel lehet belőni. Ilyen például az IS-3 oldala, de nagyon sok tanknak a lövegtorony-frontja is, mivel a tornyokon az ágyú tövénél többnyire lövegpajzs van, ami plusz egy réteg páncélnak szokott számítani. Az ilyen trükkös helyekre nem érdemes lőni. Ha automata célzással lősz akkor különösen valószínű, mivel az a tank mértani közepére céloz, ami többnyire a torony szokott lenni. -
3 találatot löttem bele a tankommal, és mindig 100%-ot mutatott az ellennek. ez mi? ő meg szépen kiszedett, közel tnakos harc volt 10 méteres körzetben zajlott za incidens...sztem csaló volt...nem igaz hogy 3 találatból nem ment le neki az élete 1%-kal sem... ezt így rohadtul nem vágom mi -
yossarianHUN #293434 SZLH-s vagy? Prince23: Lövegtorony típusok?? Hát mindig a fejlesztett, hacsak nem maradtam le valami nagyon nagy jelentőségű infóról.