418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #293553 IS4-et nem tudom, bár kifejlesztettem, de nem volt kedvem hozzá. Az ST-1 előtte az jó t9-es tank. A KV4 mint t8-as, hát...szerintem az meg szar. Az IS3 nem rossz t8-as tank.
De, szerintem akkor is megéri a KV-1S-t kifejleszteni a T150 ágon mész tovább, már csak azért mert önmagában is fun játszani KV-1S-el. -
yossarianHUN #293552 A hosszútávú célokat nézd, ne a hatost. T-150 ág lassú/páncélozott, KV1-S gyors/papír. -
yossarianHUN #293551 Ne is mondd. Nem elég, hogy ennek az okádék KV-4-nek az ágyúja egy Benny Hill-showba simán elmenne, de még mellé kapja az ember a használhatatlan retardált csappatársakat is csőstül. Tegnap is ma is két csatára mentem csak fel, utána olyan hányingerem lett az egésztől, hogy nem bírtam tovább. Pedig azt terveztem kihasználom a kellemes hétvégi missziókat, de egyszerűen se motivációm, se lelkierőm nincs már belépni a játékba. Nagyságrendekkel több bosszankodás és arclekaparás van vele, mint amennyi szórakozást nyújt. -
bootsector #293550 Én is így vettem észre, igen jóféle lehet. Bár a végén a másikon az IS-4 sem lehet túl ramaty?! -
kissd #293549 Beengedett. Nem kellet volna.
2 kört mentem. Mindkettőt nyertük.
De nem rajtam múlt.
1. meccs type58. Kiosztok kemény 160 sebzést, majd su100 ammorack...
2. meccs pzivfc. Kiosztok kemény 160 sebzést, de úgy, hogy 12 lövésből 3 talált. 2 pattant, a többi olyan homály volt, hogy azt hittem nincs lövészem, vagy ágyúm...
a két meccs 3x xp-je 660....
Kész, az ilyen jobban idegesít, mintha kikapnánk, de jól menne a játék. vicc :) De legalább win.
Aki sír a t54-el NE tegye. Egyik legnagyobb istenkirály tank.
Még a nagy cső nélkül is imádtam. Mondjuk én a tornyot és láncot rá tudtam rakni pikk-pakk és a torony után freeből megvolt a nagy cső, de nem éreztem szenvedésnek azt a pár kört, amíg nem volt meg a cucc rá.
Szerintem kitartás :D -
Paradoxon61 #293548 Látom jobb nem lett csak rosszabb a játék. 1 hét után gondoltam belépek megyek egy kört. A belépés 15 perc sorban állás után nagy nehezen sikerült. No akkor csata. Jupiiii...esély 12%, 1 perc után már csak ketten voltunk.
No ennyi elég is volt megint 1 hétre a játékból. :) -
Malarki #293547 Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!
Fullosan tényleg sirály lesz. Még nekem is tetszik, pedig nem vagyok nagy medes. Addig meg goldot bele, úgy tűrhető (csak viszi a pénzt) -
TomDantes #293546 KV-1S egyértelmű. Hülyebiztos tank. Marha OP, aki ezzel nem tud tarolni, semmivel se. -
Na, most lett tele a tököm vele! Szerencsére mennem kell dolgozni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mindenki ezt mondja, ezért nem dobtam még ki a f@szba. Ma a 14. csatámat játszom vele de még nem sikerült ledupláznom. Nem elég, hogy szar, de még peches is! -
bootsector #293543 Srácok, segítsetek légyszi! Választás előtt állok, KV-1em van, és mindenfélét átnézve nem tudom, hogy KV-1S vagy T150-es vonal legyen tovább? Melyik lenne tutibb? Személy szerint a KV-1S felé hajlanék,úgy tudom elég OP tank, meg annak a végén az IS7 is frankó, de nem tudom... -
Nazarov77 #293542 az igen! -
atee73 #293541 ..... ezt csinalja velem is fel oraja
-
kissd #293540 Na ne.
Várok, mint a hülyegyerek már csak 12-en vannak előttem, erre azt mondja, hogy az automatikus bejentkezés lejárt, írjam be újból a jelszót...
Vannak ötleteim, hogy kik kikkel mit csináljanak ott szép Fehéroroszországban :)
-
OnkleTonto #293539 Viszont fullosan, nagyon fogod élvezni :D -
bootsector #293538 Ok, csak én valamiért azt hittem, általánosan több a pont mindenkinek kicsit, ha kilőjük az összes tankot, és nem foglalunk.
-
kissd #293537 hehehehehe...
27. perce várakozik, hogy belépjen a játékba, mert a szerver foglalt...
Akkor játszon vele a harapós ló :D -
Paradoxon61 #293536 Az oka egyszerű. Ezt a játékot pontokra játszák. Van pár ember aki még azt az egyet is ki akarja lőni, de ez csak annak ad pontokat aki kilövi.
A többi viszont inkább a foglalás mellett van, mert azért is kap pontokat elég szépen. Tehát ez esetben mindenki a saját érdekeinek megfelelően próbálja befejezni a csatát. -
Ez a T-54 akkora szopás, hogy szerintem ezt nem lehet überelni! 120 ezer XP kell ahhoz, hogy fullos legyen, addig meg gyakorlatilag semmire sem jó! -
bootsector #293534
Ez valóban überelhetetlen, de elmondanám, volt meccsem, ahol győztünk 15-1-re. Az az egy aki nálunk meghalt, szikláról lezuhant, és víbe fulladt.
-
Szpecnyaz #293533 Én a patch óta összesen nem voltam ennyiszer abban a módban :D. -
bootsector #293532 Az miért van, hogy az ellenfélnél van kemény 1 ember,(látszik is a térképen), nálunk 10, és 86400-szor lett beírva, 26 nyelven, hogy ne foglalják el a bázist. A csatából hátravan 8 perc. És akkor bent áll vagy 5 tank a körben...tudom, hogy marha kezdő vagyok, de ez nekem is felbassza az agyam. -
Ez egy kib*szott jó meccs volt! Nem voltak illúzióim a meccs elején, de erre azért nem számítottam!
[IMG][/IMG]
-
SuspiciousC #293530 Tiltsd le. -
Nazarov77 #293529 Beragadt az MM vagy mi?
Folyamatosan csak confrontationt ad, ez már az 5. egyhuzamba amin vagyok épp. -
Nazarov77 #293528 Amúgy elég profitáló kör volt hála a hétvégi eventnek meg annak, hogy 18 APt ellőttem :D
Victory!
Battle: Ruinberg 2014.02.23. 18:30:43
Vehicle: Tiger I
Experience received: 5 436 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 87 625
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class" -
VanDaal #293527 Ahhaa! Erről lemaradtam, köszi az infót! :) -
Nazarov77 #293526 Tigris vs IS :P
-
Simulacrum #293525 Erről már volt szó itt. A listában nem jelöli a plusz xp-t, de minden máshol igen, tehát az első és harmadik fülön is. Mivel ellenfelet csak listában látsz így nem látod, de megkapja a medálért a pluszt. -
Toweliee #293524 Köszi, ez nagyon baráti dolog. -
VanDaal #293523 A legutóbbi peccs óta. -
Toweliee #293522 Az mióta van, hogyha megveszek aranyért egy álcafestést, de meg akarom változtatni akkor a festés nem veszik el hanem ingyen visszarakhatom? -
VanDaal #293521 Ezek az új medálok, a high caliber, meg a tank sniper a "hősies ellenállás" szempontjából nem számítanak medálnak, vagy bugosak lehetnek?
Csak mert nem először látom, hogy valaki megszerzi őket a vesztes csapatból, és mégis röhejesen kevés xp-t kap a teljesítményéhez képest. -
'ARL V39' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 1 000 000.
Milyen kis debil, még aztmondja sikeresen. Bár átugorhatnám.... :D -
Toweliee #293519 Nem megerősített források szerint március 6-án jön a 0.9.0-s tesztszerver, és 15 GB lesz a mérete. -
Így van, tegnap pont így lőttek ki engem is, simán belövik a tornyot már a 8.10-től észrevehetően gyengébb a Löwe tornya. -
campernoob #293517 A lövegpajzs mellett mind a két oldalon. nem tudom pontosan mennyi pen-től, de egy T 34 sima ammoval belövi. -
zsupeti #293516 Ez a MM egy álom!Rendre olyan csapatok közé rak,ahol a stock tankjaimmal topként sem tudok beleszólni a csata menetébe.Legutóbb is 26% esélyünk volt.Nem hiszem el,h nem tud 50 vs 50%os csapatot összeállítani.
Akkor mi a fasznak van személyes értékelés a játékban,ha nem ez alapján rak velem szembe ellenfelet?
És még itt a fórumon van aki ezeket védi,h ez így van rendjén.
-
Próbáld ki ezt, szerintem egész jó. -
arel #293514 Feltöltöttem nemrég egy motor hang módot,de nem nyerte el a tetszésemet (majdnem minden tanknak ua. a hangja csak más színskálán.A wotinfo.hu-n kívül tudtok még olyan oldalt ahol jó motorhangok vannak?