418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toocha
    Na valamelyik vodkás földműves beleborította a piát a szerverbe. Nálatok megy a játék?
  • patchaou
    Remélük jó lesz. Azért írtam ezeket, mert ezek fordulnak elő a legsűrűbben :)
  • Kancsalborz
    Jó helyre raktam őket, és régóta moddolok, ilyen szarvashibákat nem követnék el, viszont a játék durva crash-hel omlott össze, azóta nem jó,
    úgyhogy most rakom újra..
    Ilyennel még nem találkoztam, de úgy nézem máshol sem, tahát én vagyok az első... hurrá.
    Válasz azért kösz...
  • patchaou
    Az többnyire csak kilépéskor crashel, szóval Te qrhattál el tényleg valamit :) Nem a res-be raktad véletlenül a cuccokat? Ha igen és nem volt biztonsági mentésed akkor az eredeti file-okat szerezd be valahonnan, vagy rakd újra. Ha jó helyre raktál mindent akkor passz. Esetleg még annyi lehet, hogy kitörölted a a res-mods és/vagy a 8.11. mappát is. Ennek pedig ott kell lennie csak üresen, ha nem akarsz modot.
  • Kancsalborz
    Na urak, sikerült szétk*rnom a játékot... XD
    32× wothungarys zoom mod felrakása óta, nem indulnak el a csaták, ez még semmi, azóta töröltem az összes modot, és a "csupasz" játéknál sem jutok a töltőképernyőnél tovább..XD...
    Ötlet esetleg, vagy uninstall és újrarakás ???

Segítséget előre is kösz...:)

• stoppos
    A gyorsabbat. Egyrészt a lassabb jobban páncélozott után a t20 pont az ellenkezője, másrészt azt a páncélt kb leszarhatod szerintem.
  • yossarianHUN
    FAQ -> Tankismertető
  • SuspiciousC
    A két tier 6 amerikai mediumról (E2 és E8) tudna valaki írni pár szót? A T20 felé mennék tovább, úgyhogy dilemmában vagyok melyiket válasszam. Köszi előre is!
  • Bugi Misi
    hmm kicsit régen jártam erre 28K üzenet:D

na mindegy hoztam 1 kis videót amit nem rég éltem át és szét röhögtem magam remélem nálatok is ez lesz a helyzet!

• JeffDunham
    A kérdés az volt hogy MELYIK programmal csinálod. Nem az hogy mondj egyet. Áhhhh, mindegy...
  • NoparaWot
    http://lmgtfy.com/?q=gif+maker
  • baromarc111
    A gif-t milyen programmal csinálod?
  • popey8
    Igen ettől félek én is:)
  • stoppos
    De, - hogy ne vádolhassanak egyoldalúsággal, - a másik oldal sem ismerte nagyon a pályákat.

• Toweliee
    :))))
  • lammaer
    Germán felsőbbrendűség :D
  • Roger6
    Sry, egér benne maradt.
  • Roger6
    Ide lőttem:

• stoppos
    Na ezért vesztették el a háborút. A noobok seggel harcoltak már akkor is.

• joceruza

• Toweliee
    Gratulálok!
  • Ry0K3N
    Ne aggódj fog az majd kompenzálni x)
  • mittomén1

ez persze mindent megmagyaráz.a kép a wargaming főhadiszálláson készült
  • mittomén1
    wargaming álláspontja az önvédelemről ha a majomszabású csapattársad meglő te meg vissza: "doesnt matter who shot first" ő meg semmi büntetést nem kapott.tanulság ennek a gyökérnek: lődd nyugodtan a csapattársaidat vagy hagyják hogy megöld őket vagy kapják a bannt.de rád nem vonatkoznak a szabályok.
  • popey8
    Ilyet se sűrűn látni a wotban. Úgy látszik Iván szabadnapos volt, pedig a héten vasárnap szokta a legjobban nyomkodni a gombot:)

• lammaer
    Vicces az, hogy azokról a csatáimról ahol úgy halok meg hogy még nem egyértelmű a kimenetel, nem is tudom mi a vége. Annyira irreleváns, hogy nem szoktam visszakeresni hogy a t54el az előbb nyertünk vagy nem?

Valszeg ezért nem vagyok idegbeteg :P
  • joceruza
    Nem is tudom miért nem vettem már rég meg....
    A hétvége legértékelhetőbb meccse.

Istenkirály egy vas ez!
  • lammaer
    Ketten vagyunk tesó :D
  • Lunki88
    Hova céloztál a tigrisen? :) Én az alsó lemezére lőttem a múltkor és csak 420 körüli sebzést adott be neki...
  • Roger6
    Csak engem nem érdekel a WR? :)
  • Lunki88
    15 meccsből, 5 volt győzelem eddig. Pedig szinte mindig ott voltam a top 3-ban. Na erről ennyit mára. :P
  • JeffDunham
    E5-öt eladni...
  • Roger6
    A mindenható HE :) Love it! Két lövésből meghalt szegény.

• Bratyex
    KV-4 jó lenne akkor HA a fején ne lenne a korona ami 170 pennel simán belövik, és olyan b.szot nagy hogy messziről is szépen belőhető persze ahhoz már kicsivel több pen kell de akkor is...
  • técsé2
    2 hónapja eladtam a tier10-es e5-ömet, akkor a win rátája 56% volt kb 500 meccs után. Akkor úgy gondoltam, hogy kevés a sebzése a tier10 iszonyúállat OP TD-k ellen, vennem kell valami nagyobbat.Azóta rájöttem, hogy a gyors fókusz többet ér, mint a lassú de nagy sebzés ezért újra megvettem kb egy hete.Most alig tudom tartani az 50%-os win rátát, de az is tény , hogy a csaták 80%-át teljesen esélytelenül játszom le 35-45 győzelmi eséllyel. Nem tudom hogy valamit változtattak a játékon belül vagy csak Albániában is befutott a WoT.
  • FosTalicskaa
    Pedig amikor bekerült a játékba milyen papír volt, most meg...
  • Faboo
    Már bocsi, de te az egyik legjobb ágyúval rendelkező td-t hozod fel példának, hogy átlövi a kv4-et. Azzal a td-vel szinte mindent átlősz bakker.
  • CicaTank
    Sziasztok, bocsi a nem témába vágó kérdésért. A kínai 112-es tankról mit a véleményetek?
  • lammaer
    Őszintén szólva, a KV4 azon ritka tankok közé tartozik ahol nemcsak rálőve érzem erősnek a páncélzatát, de miután megvettem (pont azért mert gyűlölök kv4re lőni, mondom kipróbálom már a bunkert) és benne ülök is, továbbra is kemény diónak érzem.

Persze át szokták lőni mint mindent, mert ezt is át lehet, de nálam elég sokat szokott bírni, még nagyobb tier ellen is.

Sokszor mondjuk hátrány :), mert ellőtték már mindenemet, a fél legénség fekszik, az ágyú szétkapva, motor ellőve, már rég nyomnám az exit battlét, de az ellenség még mindíg ütlegel mert nem döglök meg :D
  • JeffDunham