418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #294153 Takarodj mar innen te justin bieber imitator
u.i:na most torold szpecnyaz ,mert kibujt belole sok eves elnyomas utani stressz -
TomDantes #294152 Nem igazán értem mi a problémád. -
stoppos #294151 De úgy látszik, őt annyira nem zavarja, úgyhogy a probléma megoldotta önmagát, hisz a delikvens észre sem veszi, hogy konkrétan meg lett semmisítve.
Ezt meg a hülye telefonról netezőknek.
-
Hexen007 #294150 jÓ NAGY HÁNYADÉK LEHETSZ ANYÁD TART EL A SARKON BASSZÁK ABBÓL A LÓVÉBÓL ZABÁLSZ TE IS AMIT A PICSÁJÁBÓL KERES XD upsz nagy betű sry. :) -
Ry0K3N #294149 Ugye milyen barátaid vannak? Biztos azért a barátaid mert rendes tisztességes ember vagy. :) -
ő is oda teszi a vasat rendesen biztos
-
Ry0K3N #294147 Ez esetben elnézzük neki
-
Hexen007 #294146 Jah és amúgy megbaszhatja a kurva anyát elsősorban az a degradált,aberált aki kirakta a képem nem mint ha érdekelne, nem vagyok kövér dagadt ragyafejű nőtlen inpotens mint az aki kirakta és mint az aki megadta a facebook nevem,na az is megbaszhatja a retkes anyát XD -
TomDantes #294145 Én is kinézek valahogy. Például előbb is kinéztem az ablakon. -
csoszi87 #294144 Tudtam, hogy te megértesz.
-
Hexen007 #294143 Én legalább nézek ki valahogy 24 évesen, nem mint egyes lúzerek akik ha sok csatájuk van akkor vén macilacik kövér ronda pattanásos a nép szégyene,vagy kevés csatával tizedik acount kezdve mert az előzők pirosak voltak,rinyálhattok leszarom én nem tespedek otthon egész nap hogy lila legyek XD,ti vagytok irigyek és nyomorékok szánalmasak szar taknyok tizenéves senkik akiket anyátok apátok tart el és veszi a cigarettát, meg a pofátokba a kaját, nézetek magatokba lúzer banda
szarok nem csak a HUNS ba hanem az összes ilyen nyomorék emberekbe mert senkik és primitívek vagytok mellesleg a PECSÉT gyűrűt örököltem édesanyámtól! Nem happy-ből hordom.ABERÁLTAK
-
stoppos #294142 Amúgy csoszinak igaza valék.
-
csoszi87 #294141 Elvileg ma a Helga asszonnyal készített interjúmat szerettem volna felrakni, de az még nincs kész. 
-
atee73 #294140 tavol all tolem hogy vedjem szpecnyaz-t , de nem szidta amikor a kepet felrakta es raadasul egy publikus helyrol letoltott kepet rakott fel szemelyes adatok nelkul..... ne legyel mar troll te is lecci -
Desmodromic #294139 A teknős arcról nem tehet, de a pecsétgyűrűre 2014-ben egyszerűen nincs mentség /jó mondjuk már a rendszerváltáskor is ciki volt/! 
-
csoszi87 #294138 Személyeskedik a házigazda?
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

Csak hogy legyen még 1 kis flém estére is.
-
ez a zold genyo?? -
A kis bélférges XD Igaza volt Ry0K3N-nek. Van egy kis buzis hajlam benne:D -
Szép :) Gratula!
Végre nem egy megint szopat a mm hsz XD -
Gyerekek hihetetlen napom volt. Poi-val szakaszban mentünk mindketten Type 61-el és 16 csatát nyertünk zsinórban. Utána még kettőt Jacktorral kiegészítve (így már 18), és a 19. döntetlen lett egy afk IS3 miatt. Ilyet sem sűrűn él meg az ember.
-
Szpecnyaz #294133 Elvileg valós. -
TomDantes #294132 Ez tényleg ő vagy ez poén? ( amúgy minek megszégyeníteni még ezzel is? Megszégyeníti önmagát így is) -
atee73 #294131 azt hiszem egy legenda szuletesenek vagyunk szemtanui -
foxbat88fx #294130 hülye XD
hirtelen azt hittem hogy a Napiszar ikonra kattintottam a könyvjelző ikonoknál :D -
Greenscape #294129 Micsoda nap itt a forumon. Volt mar Renton vs mindenki, az elmaradhatatlan ugralos csavo(amitol mar rohogogorcsot kapok ha meglatom), kurva arty-k, idiota csapattarsak meg ez az "izmoskigyo" igy a nap vegere.
Marcsak Matyi hianyozna(akinek ez a hexen fiucska a nyomaba sem er) es teljes lenne a paletta.
-
Szpecnyaz #294128 Hehehehe, széleskörű kapcsolataim révén beszereztem Hexen007/Kardix barátunk portréját. Láthatjátok hogy ez egy igazán kifejlett alfahím, kár volt összetűznünk vele.
ui: még izmosodnod kéne hogy az IRL gyenge zöld genyó szintet elérd
.
-
stoppos #294127 Egy liberális értelmiségi képe rajzolódik ki előttem.
-
A hétvégén gyenge zöld genyóképző tanfolyam indul paradicsomoknak, jelentkezni Hexen007-nél lehet !
-
Szpecnyaz #294125 Végül is rákérdezhettek a politikai nézeteire is
.
-
atee73 #294124 orok halam... 
u.i:"te gyenge zöld genyó"
-
stoppos #294123 Matyi azért szórakoztatóbb volt. Sokkal szélesebb skálán mozgott. :) -
Szpecnyaz #294122 Á dehogy. Kifejezetten szórakoztat engem is a vergődése. -
atee73 #294121 [#nevetes2 "te gyenge zöld genyó" 
nehogy kibannold szpec ...... ez mar-mar matyashun szintu aranykopes
-
az a pár Hellcat is segített neki na... -
köszi az infókat 
így már tisztább a kép -
Szpecnyaz #294118 És T18al is farmoltál 1200 csatán keresztül? Nagyon reális.
Am lebuktam, tényleg azért mentem 4000+ csatát prém tankokkal hogy statot húzzak. A 20 ág kihúzásához abszolút semmi köze a dolognak.
Btw, 14el több a WN8ad, akkor Te is gyenge zöld genyó vagy? Gondolom a vörösből sikerült felhúznod magad a pedó tankokkal. -
Amit noobmeter, wotlabs, stb használ, azok lazábbak a színezésekkel, kb xvm a legszigorúbb (alapbeállítás szerint), ez tény. :) -
Az Eff és a WN-ek közt a legnagyobb különbség, hogy előbbibe beleszámít a bázisFOGLALÁS, utóbbiba nem. Mindkettőbe beleszámít még a bázisVISSZAlövés, wr, dmg, kill, stb... Csak más-más súllyal. -
stoppos #294115 A cap-et és a def-et felülreprezentálja, szóval, ha azokból sok van (főleg cap), akkor ugrálhat. -
Ha jól emlékszem, te írtad le múltkor a taktikáidat Karelia Támadás módjára.
Most kipróbáltam, Is8-cal a felső spawn ponton kezdtem, és eléggé bejött az elgondolás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Köszi a tippet