418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #294193 Jesszus. Én már kezdek aggódni. Ez a hisztéria amit leművel már klinikai eset. :D
Még a végén az idegosztályra küldjük szegényt a statja miatt. -
Szpecnyaz #294192 Ja, tényleg mi kezdtük a ragelést. Te kis szegény :(.
Am ismered a mondást arról hogy mi lesz azzal aki kurvának áll. -
Hexen007 #294191 csakhogy nem járultam hozzá öcskös! és mellé a komment na mind1 azt raktok fel amit akartok nem az én időm megy el vele XD én meg kirakom amit akarok akiről akarok ennyi aki hűlye... XD -
Szpecnyaz #294190 Igazából csak a moderátoroknak van elég jogkörük a dologhoz. De még az is elég szegényes. A házigazda jog kb szart se ér. Lehetne ban listát csinálni, de azt meg nem engedik. Kb én lennék bannolva miatta vagy a topikot zárnák be.
A probléma az hogy az SG tényleges vezetői kb leszarják a fórumot, nem bővítik a jogosultságokat, nem vesznek fel új modikat. De még a modik javaslataira se válaszolnak ezzel kapcsolatban. Most kb az összes nagy topikban ez megy mint itt (COD, BF4, BF3 stb). -
yossarianHUN #294189 Papírnak papír arra készülj fel, de második vonalban kell vele maradni a keményebb gépek mögött, élete meg annyi van mint egy T8-nak, úgyhogy elég jól meg lehet élni a HP-jából. Nekem nagyon bevált. -
Látjuk a mosdódat, és a törülköződet is.
Amúgy a napszemüvegedet meg Tom Cruise-tól örökölted? -
Hexen007 #294187 Egy lúzer kistankal statthúzás váó ez ám a nagy szám majd 3k csata meg a maradék a többi tankal és nekem pofázol te ragyafejű búj el rád szarok XD sok nyomorékot itt cukkolom mert igazam van azért HAHA fáj mi fáj? :) -
Ry0K3N #294186 Onnan hogy felraktad azt a képet facebookra már nem sért személyi jogot ugyanis onnantól az a kép nem a te tulajdonod. -
Khaosz55 #294185 Kösz az lesz akkor. -
Hexen007 #294184 Buzi anyád az az egyik a másik meg a takony 10 éves vegye magát takarékra és ne rakja fel a képeim mert ez személyi jogok sértése vagy másként tisztelet!!! Én nem adtam meg mert ezt csinálta neki van ideje erre hogy ezzel foglalkozzon mások után kutatva othon tespes egész nap unatkozik szegény erre van ideje szarok bele és beléd is, amilyen a mosdó olyan a törölköző gyökér XD -
Nyilván mindenki lúzer aki anno kv-val farmolta ki az első egy-két 10-es tankját... -
Ry0K3N #294182 És ennyire bánt téged hogy jobb a statja hellcattel mint amit te képes voltál összebalfaszkodni? :P -
Hexen007 #294181 Itt egy újabb XD Petyahu PzKpfw 1,277 csata kv-1 1041 csata vannak itt lúzerek
-
KamionosBarat #294180 Annyiszor elmondtam már neked, hogyha megfelelően moderálnák ezt a topicot, akkor egy hatalmas lépést tehetnénk pozitív irányba. A PH! fórumon vagy a hivatalos EU fórumon képesek a játékosok kulturált formában is eszmecserét folytatni. Gondolom az az oka ennek, hogy az első "kurva anyádat beképzelt HUNS" után figyelmeztetés, hsz. törlés, majd a következő ilyennél ban járna. Ha neked nincs ehhez jogosultságod, akkor tegyél az ügy érdekében vagy keress valakit, aki helyetted megoldja.
Lassan meg kellene cselekedni, amit megkövetel a haza, akármennyire is szemrevaló látványt nyújt egyesek számára ez a fürdőszobában pózoló buzi. -
Ry0K3N #294179 yossarian leírta alant csak én már lusta vagyok hozzá így estefelé
annyit még hozzátennék hogy sima tigával lehet jól lehet sidescapelni -
Új fórum cím: World of Tank Söröző
Leírás: Beszélgetés a World of Tank online játékról, de előfordul hogy egy-két pofon elcsattan, mint minden rendes kocsmában:) -
yossarianHUN #294177 Sima Tigris szerintem mérföldekkel jobb. Hogy miért mondom:
- Tiger P tornyán a parancsnoki kupola hatalmas weak spot, ordít hogy ide lőjetek
- hasa szintén lőhető, oldala már nagy szögből is lőhető
- T8-akat már a frontja se hatja meg, átlövik csuklóból
- tűzgyorsasága közelében nincs a sima Tigriséhez (annak viszont beteg, felszerelésekkel 5 és fél, 6 másodperc körül van)
- lomhább is mint a tesója
A buffolása óta szerintem a sima Tiger vitán felül sokkal jobb választás, de az egyik legjobb T7 heavy is. -
Khaosz55 #294176 Mibe is különböznek? -
Hexen007 #294175 Nézzenek oda csak nem engem utánoz ha már a kistankal való stat húzásomba köttök bele ITT EGY GYÖKÉR PiMpIX csak nem HUNS-os majom, hát deeee és 2741 csata Halcat-el pedig csat 16K csatája van na ez megdobja a statot baromarc
-
Ry0K3N #294174 Tigris 1.
De a többség a P változatra szavaz.
-
csoszi87 #294173 A P betű. 
P lassabb.
-
Cvm-ben, ha 1 összevont config file-od van, akkor megkeresed (ctrl+f) a "mirrored" szócskát, és ott átírod false-ra a true-t... ("mirroredVehicleIcons": false,
legyen a cucc
Ha nem összevont configfile-od, akkor "battle.xc"-ben keresed meg ugyanezt. -
Khaosz55 #294171 Hali
Tigris 1 vagy Tigris 1-P a jobb választás?
Front páncélon kívül mi a különbség még? -
csoszi87 #294170 Ennek a gifnek pont annyi köze van a wothoz, mint az elmúlt 1000 hozzászólásnak.
-
Hexen007 #294169 Nem kell a rizs vén macilaci nőtlen magányos gyökér :) -
holnap kap tetovalast is :ddd -
Ry0K3N #294167
egyre jobb a topic
-
Át lehet nevezni most már a topikot kék osztrigára wot helyett... -
Ha valaki használ tank icon modot az megsúghatná mi kell hozzá, hogy a szöveg ne tükörkép legyen a másik oldalt ? -
atee73 #294164 ha tudnal olvasni akkor latnad ott a nevem az alairasomban, de ha mar igy osszehaverkodtunk elmondom neked 41 eves vagyok, es mivel nekm meloznom kell hogy eltartsam magam ezert csak felleannyi csatat tudtam menni 3 ev alatt mint te.... -
-
Még, hogy nem vagy impotens... -
csoszi87 #294161 -
Ry0K3N #294160 Mehetne alá még a stronk progamerer felirat. :D -
Hexen007 #294159 Attila te retard 10 éves kuss XD még a rendes neved se mered válalni te beszari takony pisis 
na huzz aludni anyád szolt előbb bazdki :)
-
-
Ma téma volt, hogy T34 a tízesek között. Szerintem megállja a helyét. Igen, szakaszban. Igen, csak egy E100-at sebeztem, ami tizes. Igen... Szóval igen: Replay -
baromarc111 #294156 Egy reklámból idéznék:"Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi"
Most nem a chio-ra gondoltam.
Taigetosz
-
malystryx #294155 Tisztára olyan a stílusa mint a napi trollunknak, nem baj, de legalább tudjuk hogy néz ki.. -
Elmúlt pár nap, hsz-hegyek- LOL. Same as old shit :)