418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenscape
    Szinte mar latom, hogy holnap kinek a fenykepe lesz fent a napiszaron a Gay of the day rovatban
  • foxbat88fx
    elmész a picsába :DDDD
    pont ettem, majdnem megfulladtam
  • Szpecnyaz
    Mondjuk kikerülhetnek a napiszarra :D.
    Am a facebookja szinte csak ilyen pózolós képekből áll.
  • vendegmunkas1
    segítsetek már légyszives!nemsokára döntenem kell mit veszek meg:object 140 vagy t62!Van esetleg olyan itt akinek megvan mind2, és elmondaná melyiket ajánlja és miért?köszi!!
  • Roger6
    Nincsen ilyen mod-om, kicsit unfair-nek érzem. De akkor egyeként megpróbálom.
  • JeffDunham
    Végre meg van a kék célkereszt Jimbo modhoz, tegnap láttam és megtetszett. Sárgán tölt és kék ha betöltött.

LETÖLTÉS

Ez csak egy file CSAK ANNAK AKI A JIMBO-T HASZNÁLJA.

res_mods - 8.11 - gui - scaleform -felülírás

Próbáljátok ki, tényleg mutatós. Kicsit feldobja a játékot.

• vendegmunkas1
    az ilyen önfényképezős homogén testet mutogató képekkel mit lehet amúgy elérni facebook-on??
  • ximix #294226
    Most ha jól sejtem a 8.11 -ben kaptunk új célzókákat :) pl én Jimbo félében is a pontot használtam és mivel most már van alapból is így egy mod-dal kevesebb.
  • SzocsA
    igen.
    van olyan is, mikor egy light tankkal megyek és felvillantom a fél enemy csapatott, akkor is. az lehet hogy a módok miatt van, minimapon lévő mód miatt esetleg? ami kiírja a tank neveit és jelzi az eltűnésének a helyét...
  • JeffDunham
    De volt. Úgy emlékszem ez valami mod hiba. Másold ki máshova a mod mappád, töröld éd úgy menj egy kört újraindítás után. Ha nem jelentkezik ilyen probléma akkor modolj újra.
  • Sir Charles
    Jó kis gép, tipikus német, nem közelharcra, hanem 2. sorból való sniperkedésre és -ahogy írják- domb mögül kikukucskálásra való.
    És pont ide illik egy kép amit most csináltam:
    A csapatom 12!!! tagja sebzett összesen annyit, mint én,
    így sajnos nem nehéz elveszteni a meccset
  • bedy68
    Derék legény vagy
  • Roger6
    Mivel egyesek szerint, ha egy T34-et tárgyal ki az ember, az nem tartozik a WoT-hoz, ezért félve merem megkérdezni... Szóval másnál is van olyan, hogy sniper módba lépésnél leesik az fps durván? Utána visszaáll, csak 1-2mp-ig 10 fps-em lesz. Elég zavaró.
  • SzocsA
    olyan mint a panther2, bár már rég mentem az indivel, de nagyon jól hajlik a csöve, mint a brit 9-10es meedeknek. és jó az átütése.
    viszonylag könnyen belövik a tornyát. és magát a tankot is. ha megfelelően forgatod az eleje néha pattint meglepőeket.
  • patchaou
    Köszi :)
  • baromarc111
    Amúgy téged ez miért zavar??Nem azért van,hogy játsszon vele?
    Te is inkább a pöcsöddel játszanál ahelyett,hogy itt vergődsz:
  • SzocsA
    Replay
  • Maala
    Pimpix: Is-7 avg dmg: 2500, neked 2250. Obj 268: Neki 3500, neked 3200.

Zephik: T62 2430, neked 2440, 268al 3300, neked 3200 még mindig csak.

Godlike: T62 2670, neked még mindig csak 2440, IS-7 2440, neked még mindig csak 2250. Is-4 neked 2700, neki 2300.

Akkor mégis miről beszélsz? Több száz csata után ugyanazokban a tankokban azért valahogy csak rád vernek a statpadder HUNSosok, de minimum egálban vannak veled.

• ToCsEk
    26.2.2014
    - roaming még a nyár elött? "Sajnos nem tudjuk garantálni."
    - A roaming alatt a csomagok "direktben a regionális szerverre" mennek miután belépsz az "otthoni" szerverre.
    - A roaming kezdetben csaka WoTban lesz elérhető.
    - Az Orosz WoWp akkor kap majd új szervert ha "itt az idő". De a multicluster mechanizmus valamelyik következő patchben érkezik.
    - SerB azt mondja hogy a visszajátszás és játék közbeni FPS-nek ugyan azon a gépen kb. ugyan annyinak kell lennie.
    - Az E50M lövegpajzsa egy nagy lyukat takar, vagyis a lövegpajzs vastagsága 185mm
    - Nincsenek pontos kritériumok megadva hogy miért jár bana 8.11 után, azért hogy ne játsszák ki az emberek.
  • popey8
    Darál, az:D A homo kis barátod darál téged, mikor lehajolsz;) Én csak röhögök rajtad töki, semmi idegesség. Még hogy igazad van. Max majd akkor mikor a hozzád hasonló kis girnyó buzik esnek az égből. Na mára nekem elég volt belőled, viszlát.
  • malystryx
    Hadd kérdezzem meg, hogy az Indien milyen gép volt? Én nem sokáig jutottam vele, nem váltotta be a reményeket. Pedig a tesztszerón a Leopard nagyon működött.
  • Hexen007
    PzKpfw CSATA 1,578
    T-25 CSATA 926
    VK 2801 CSATA 786 szánalom :)ezekkel van tele nem lehet mit tenni, ezzel kell beérni XD
  • patchaou
    Szép! Replay van? Hátha tudnék belőle tanulni. Nem szívesen randomozok 10esekkel, pedig kellene, mert így szánalmas velük statom és a végén még megszólnak XD Nekem 4-5k dmg között volt vele eddig néhány jó köröm, de csak néha duplázom le, pedig lehet hogy rá tudnék érezni :)
  • malystryx
    Ha az én fiatalkoromban erre buktak volna a csajok, nem lennének már gyerekek az országban..
    Mi a mai fiatalság? Emósok, b*zik, pávák stb. Irány a sereg, golyófogónak jók lesznek.
    Menj aludni inkább.
  • Hexen007
    Ha engem lehet ócsárolni akkor én is megtehetem öcskös, a fagyi visszanyal aberált koca fejú :) amúgy meg elvagyok hogy úgy hogy igazam van leolthatok egy pár egoista nagyképű segfelyt :) darál mi? darál az ideg XD
  • Toweliee
    Elképesztő, hogy egy 24 éves fiatal hogyan képes ilyen viselkedésre. Hexen007 mit akarsz bebizonyítani és kinek? Ez megy egyébként az egész világban, az ilyen 40 kilós verebek csinálják a picsájukat, aztán ha megkapják a csicskalángost vérig sértődnek és hisztiznek.
  • SzocsA
    A legjobb meeeeed a
  • Ry0K3N
    A t57 mióta OP tank?
  • Hexen007
    Ezekkel van tele a szaros klánod ennyi a tudás és még nekem ugattok na búj el te is majd rád szarok :)
  • Ry0K3N
    KÍváncsi vagyok emu87 statjaira mint mondana. Biztos azzal kezdené hogy egy bödös statpadder az m46 pattonnal.
  • popey8
    Fejezd már be az anyázást te idióta homár. Bezzeg ha neked anyáznának egyből nem tetszene, mi? Édesanyukád igazán megnevelhette volna a csinos kis pofikádat. Te amúgy csak tízig tudsz számolni? Úgy tűnik igen. Azt hiszem már elsőben kibuktál a suliból. Egyébként meg aki egy egész közösségnek szól be, nagyképűen leugat mindenkit és semmire veri a mellét (nem hánysz véletlen magadtól, mert én tőled igen), az számoljon a következményekkel te nyomorék.
  • Maala
    De érted, te itt az előbb oltod a többieket, hogy mekkora nolifer szarok, hogy egész nap a gép előtt tespednek tankozva, de te órák óta a www.worldoftanks.com-on böngészed a HUNSosokat, és hogy mennyi csatájuk van T5-ös tankokkal.

Fuck logic.
  • Hexen007
    Ötödik acount Zephik 1582 csata T57 Heavy-vel 10k csatája van áh nem húzza a stattot a gyerek na ezekkel van tele a szaros klán ennyi a tudás szánalmasak hajrá rákos magyar hajrá
  • Szpecnyaz
    Ma még vergődhet, holnaptól ki lesz penderítve innen.
  • Ry0K3N
    Úgy néz ki az értelmes mondatalkotói képesség ledegenerálódott. További IQ csökkenés várható az elkövetkező percekben.
  • Maala
    Kettőtök közül mégsem ő nyivákol egy fórumon, mint valami idióta. Néha a 12 több, mint a 24.
  • Hexen007
    Godlike66 T1 heavy 2314 csata még egy gyökér XD
  • Ry0K3N
    Ha tudnál olvasni akkor elfogadtad a facebooknak a felhasználói szerződését. El kellett különben facebook accountod sem lenne. És onnan hogy kispostolod a homi képedet magadról onnantól mind a facebook mind pedig a többi felhasználó azt csinál már vele amit akar.
  • Hexen007
    kuss sárga xd
  • Hexen007
    PiMpIX Ez meg ha jól informáltak egy takony 12 éves vagy nem sokal több kis ratyi takony XD picsáján a tojáshéj :)