418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• maturad
    Bocsi! Pár körrel előbb nem ajánlották a nehéz repesz-páncél felszerelését. Azt hittem ilyen következményei lesznek, s erre reagáltál. Csodálkoztam volna! De azt még mindig nem tudom, miért is nem jó!
  • FosTalicskaa
    Ezt nem értem... milyen páncél?
  • maturad
    Ja, nem.. bocsi, elnéztem a címzést! :)
  • maturad
    És mindez a páncél miatt??
  • Angelus1991ster
    Remélem nálunk is lesz ilyen, kurvára.
    Hello everyone,

SEA server has an interesting mission from February 28th to March 28th: if you earn 50k XP in each tree nation in this one month, you get a KV-220 for free. Usual conditions apply (tier 4+, only top 10 XP slots, random battles only).

Not bad!
  • TomDantes
    Tény hogy nem vagyok szakember a témában, de azért nem vagyok teljesen analfabéta ha egy PC-t kell összerakni. A régi gépemet én raktam össze és semmi baja se volt, de minek vesztessem rá az időmet, ha megcsinálják helyettem, főleg hogy egy rakás pénzembe kerül, valamint ahol vettem, nem került az összeszerelés plusz pénzbe. Ha még plusz pénzbe se kerül, bolond lennék kínlódni vele. Persze, aki tényleg jobban ért hozzá mint én, az biztos szívesebben rakja össze ő maga otthon, de én nem is szeretek ilyesmivel barkácsolni meg időt tölteni.
  • Lunki88
    Ennyi erővel csináljanak egy teljesen sík mapot, spawnoljon mindkét csapat egymással szemben azt adj neki. :)
  • FosTalicskaa
    Igen, ritkítják a bokrokat, valamint a fedezékek előtt megemelik a szintet, hogy minden tank az eget nézze és ha a pályára is le akar adni lövést akkor teljesen ki kelljen másznia előre. +Kiszedik a malmot a hegytetőről, meg a templomot mert az artisták sokat sírtak, hogy kénytelenek csak 1000-es splasheket leadni, mert a közvetlen célzás nem lehetséges az épületek miatt. Valamint simán lesz az egész terep, hogy az artiknak a célzása kiszámíthatóbb legyen, ne legyen olyan, hogy valamelyik faszláma a terep miatt lő véletlenül mellé...
  • voivod32
    Én mindig ezt csinálom! Szerencsére van egy jó öreg ETA porszívóm, amibe fordítva is bele lehet kötni a csövet!
  • Zegi Norbi HUN
    Ezt is megértük:)
  • yossarianHUN
    Mindenki kapaszkodjon a kakaójába: Kampinovka átdolgozásra kerül.
  • stoppos
    Általában sűrített levegővel szoktam kifújni, az viszi ki a legtöbbet, a porszívó a nyomába sem ér. Csak a ventit le kell fogni, nehogy a nagy fújással túlpörgesd. :)
  • Malarki
    Hát én kompresszorral szoktam kifújni vagy félévente, csak mindig attól félek, hogy valami oylan helyre jut be por ahova nem kellene. Ja, és természetesen az udvaron, nem is bent a házban.
  • suba53
    Ha van udvarod, és sűrített levegőd, akkor a kifújás is jó.

Bár én már láttam szétrepülni ventilátor lapátokat, amikor technológiai nagy nyomású préslevegővel fújattak ki gépet. Igaz az már eleve gyengécske lehetett.

Én a porszívós megoldás híve vagyok, mert akkor nem kerül a levegőbe az az igen sok por, amit egy ilyen gép az idők során be tud gyűjteni.
    Egyáltalán nem ritka az az állapot, amit a videó mutatott. :-)

Egy kis ecsettel rásegítek a lerakódott porra, és gyönyörűen ki lehet porszívózni minden gépet.
  • yossarianHUN
    A fújás szerintem hatékonyabb (szívásnál mindig vannak helyek ahova beragad a por), csak ahhoz nehezebb eszközt szerezni (mint a videón látható nagynyomású cílszörszám), plusz a család utána meglincsel a levegőben úszó porcicák és -felhők láttán.
  • maturad
    Köszi!! És várom a hasznosabbakra is a tippet!
  • szakasz
    legjobb lenne ha nem raknád fel, van sokkal hasznosabb mint az
  • stoppos
    Középen alul tudod felrakni, a 3 hely egyikére, ahova pl az álcahálót is. ott látnod kell, akkor van felrakva.
  • maturad
    Tankosok! Tiger 1-re vettem egy nehét repesz-páncélt. Automatikusan felkerül? Kétségeim vannak, mert folyamatosan a depóban mutatja, nem a járnűvön. Mit csinálok rosszul? Köszi előre is a segítséget!
  • Malarki
    Na ha már erről megy a duma, akkor nekem is lenne egy kérdésem. Melyik a jobb megoldás a portalanításra: a kifújás vagy a kiszívás?
  • suba53
    Én porszívózni szoktam. Akkor nem fullad meg a környezetem. :-)
  • Maala
    Azért volt ismerősöm, aki ezt csinálta, és mondta, hogy 20 perc van egy gépre... Szóval nem csodálkozom.
  • Ry0K3N
    Nem egy nagy ördöngősség összerakni egy 200k értékű gépet.
  • stoppos
    Igazi garázstuning. :)

Legutóbb ismerősnél porszívóztam ki a gépet, mert úgy nézett ki belül, mint ha elhúzták volna Pestre a keleti határtól a porban. Kiderült, hogy nem takarít az asztal alatt, - mert minek, - ahova a gépet rakta. Én meg pislogtam, hogy öööööö...
  • suba53
    Ha ezen az oldalon a CPU support-ra kattintasz, meglátod a támogatott procik listáját.

https://www.asus.com/Motherboards/P5GMX/#support

Sajnos az E7200-as nem szerepel benne. Viszont az E5200-as igen a legfrissebb beta BIOS mellett. Az hasonló technológiájú, csak 800MHz fsb-mellett.

Egy próbát megér hogy letöltöd a régi procival a 0404-es BIOST, frissítesz, és utána kipróbálod.
    Elképzelhető, hogy akkor elindul. Bár nincs rá garancia.

• patchaou
    Ez van :( bukni nem buktam semmit egy kis időn kívül és legalább kipucoltam :)
  • PsyhoApu
    Az utóbbi hetek legsúlyosabb gépe:
  • stoppos
    Ha nem egy egész gépet veszel, csak valamit bele és értesz valamennyire hozzá, sokkal egyszerűbb otthon magadnak belerakni, mint fuvarozgatni és még fizetni is érte.
  • JeffDunham
    FPS növekedést akarsz? Csináld ezt:
    (nem vicc)
  • Maala
    Szopó.
  • PsyhoApu
    Ha nem értesz hozzá akkor tényleg inkább bolt. Nagyon el kell cseszni hozzá valamit, hogy bukj egy alkatrészt. :) (Láttam már olyat, hogy valaki vésett egy kicsit a ramon, hogy bele menjen az új alaplapjába. Legalább kreatív volt és nem csak szimplán erős csávó.
    Pár éve azért voltak azért balesetek. Teszem azt proci lesarkazás és tsai. Azért vallom, hogy a Pc az esetek többségében bolondbiztos szerelés tekintetében.
    Amúgy egy noti se olyan vészes, mint amilyennek tűnik. Én telefonnak nem állnék neki magam. Kinek mik a határai.
  • patchaou
    Ellenőrizte a bánat xd, úgy emlékszem, amikor procira vadásztam akkor ez is szóbajött mint lehetséges... Asus p5g-mx. De nem offolom ezzel tovább a topicot :)
  • Maala
    Attól függ, mit szokik meg az ember. Én már 8-9 éves korom óta haverral raktam össze a gépemet, asztalit nem bíznék szakemberre. :D
  • TomDantes
    Jó boltba kell menni,de előfordul a hanyag munka. De én nem szarakodnék otthon, egyrészt se időm se energiám erre, másrészt ha valamit elcseszek, bukom a méreg drága gépet. Ellenben ha a boltban cseszik el, reklamálhatok, és kijavítják, és nem bukom a méreg drága gépet.

Horror árak? Hát ahol én gépet vettem, ott ingyen rakták össze a gépet, és jó munkát is végeztek.
  • patchaou
    Ha tényleg megvan hozzá a géped akkor valami driver probléma lesz. Még nekem is több fps-em van minimum alatti konfiggal.
  • PsyhoApu
    Na ez van ha már sok windowst telepítettem egy nap, hogy össze vissza beszélek.
    Szóval aki nem ért hozzá az fizet szép pénzt a szerelésért. Pl nekem. Aki egy kicsit is ért hozzá, annak meg egy proci csere 5 perc. Leszámítva a bios szívásokat amik előfordulhatnak.
  • suba53
    Milyen alaplapod van? Típus kellene.

A két proci más technológiájú, elképzelhető, hogy a 7200-ast nem támogatja.

Ellenőrizted az alaplap proci támogatási listáját?
  • patchaou
    Ja, ha lenne pízem i7 konfigra azt is szívesebben raknám össze magam :)
  • PsyhoApu
    Én is ezt csinálom napi 8 órában a melóhelyemen. Viszont a saját gépemet semmilyen ismeretlen szakira nem bíznám. Amúgy se nagy varázslat a pc bővítés szerelés.
    Mondjuk egy proci csere max 5 perc. Na ezért én egy szakinál (nálam is) megkezdett órának számít. Sokan nem akarják ezt kifizetni. Ezért fizetnek nekem.
  • hekus2013
    Sziasztok, azt szeretném, meg kérdezni hogyan lehetne az FPS növelni, mert nagyon alacsony 16 – 20 között mozog, ami a leg fórcsáb, hogy ha leviszem teljesen a grafikát akór is ilyen alacsony pedig a gépem meg van hozzá.