418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #294795 Ez elég rövid indok, írd be bővebben, hogy mit írtak. -
Toweliee #294794 Az EU-nak nincs hadserege, a NATO-nak meg nem lesz ideje beleszólni, mert nagyon rövid konfliktus lesz (ha lesz). -
Igaz igaz a jót könnyű megszokni, mikor fél Európa az "övék" volt csak a vonat szerelvényeket küldtek ha valami kellett.
Nemhiába reccsent meg hirtelen mindent önerőből kellett megoldani ami régen csak egy füttyszó volt. -
hzsolt1990 #294792 Sziasztok!Van 1 kérdésem ahol sehol nem találok választ(írtam már a wargamingnek is) ez esetben de még nem jött válasz!a lényeg,hogy a felhasználói fiókomat felfügesztették az indok:auto
ez mitöl lehet?1 tkillem volt,az is véletlen mert zoomoltam és a cstárs bejött a képbe...Valaki találkozott esetleg hasonló jellegű problémával? -
TomDantes #294791 Fogós kérdés. Szerintem nagyobb méretű konfliktus nem lesz, Krímért nem lesz III. vh és atomháború.
Helyi konfliktus? Hát...ez lehetséges. Az Oroszoknak a Krím kell. De egyébként nem lepődnék meg, ha az orosz fegyverek árnyékában ,,demokratikus" népszavazással csatlakozna Krím meg ki tudja még melyik kelet Ukrajnai terület, az oroszokhoz. Egy kis nyomás gyakorlás.
Az biztos, hogy rend és béke nem lesz, hanem is konkrét háború, de Ukrajnában az orosz pártiak és a nem orosz pártiak ütni fogják egymást, mintahogy ezt teszik évszázadok óta. -
Oddball29 #294790 Nem lesz. Már csak azért sem, mert Ukrajna államcsőd előtt áll, aminek az elkerülésére hatalmas kölcsönt kell (újra) felvennie az EKB-tól/Világbanktól/IMF-től. Nem tud egyszerre egy háborút is ilyen úton megfinanszírozni. És ezt az oroszok tudják. -
MitsuMishi #294789 Nem hinném hogy visszacsatolják a területeket... inkább lesz egy "Krími köztársaság" nevű bábállam, az ukrán veszteség enyhítésére... -
Malarki #294788 Na ha már ez a téma, és látom vannak itt akik jobban képben vannak mint én, felteszem a kérdést: Szerintetek lesz háború? És ha lesz, akkor az korlátozódik Ukrajnára, vagy az EU/NATO bele fog szólni? Van realitása annak hogy Ukrajna kettészakad? -
Szpecnyaz #294787 Ugyan. A hétköznapi orosz proli könnyes szemmel fog felnézni a Putyin portréra ha ez most összejön nekik. Elvégre megint közelebb lesznek egy lépéssel ahhoz hogy olyan nagyok legyenek mint a SZU idején. -
Oddball29 #294786 A szeparatisták ha átmázolják ezt a lobogót sárga-feketére, és kicserélik a fehér csillagokat vörösra, akkor már meg is van az új zászlójuk.
-
1. Az ukránok nem igazán szeressék az oroszokat, az oroszokat nem érdekli szeretik-e őket jönnek, mint az oroszok csőstül Ukrajnába és sírnak a kisebbségi jogaikért. Pedig ha nagyon oroszkodni volna kedvük köpésre van a haza, éljen menjünk haza, de ők amolyan csendes honfoglalást tartanak, mint Kína Tibetben ahol a tibetiek hiába tiltakoznak a engedély nélküli kínai bevándorlásnak, Kínát ez nem hatja meg és a világot sem.
2. a Krími Tatárok még úgysem szeressék az oroszokat, mint az ukránok, de az oroszokat ez szintén nem érdekli nekik kell a kikötő az orosz hadiflottának.
A Krími Tatárok mily meglepő nem akarnak oroszokhoz csatlakozni hanem Ukrajnát választják,mint ezidáig is volt.
Persze az oroszok azért bepróbálkoznak ha már, ilyen szitu adódót és bőszen hangoztatják, hogy a Krím-félszigeten élő orosz "kisebbség" akiknek nagy része a katonaság és azokat kiszolgáló, üzletek, feleségek, hivatalnokok és ect. Oroszországhoz szeretnének csatlakozni és az oroszok csak azért jampiznak a parlament előtt
Hja a miért is nem szeresselek ukrán részről
Holodomor
Krími tatár részről
"1944. május 18-án kollektív büntetésként minden krími tatárt az Üzbég SZSZK-ban és a Szovjetunió más, távoli területein felállított speciális településekre deportáltak.....Az áttelepített lakosság 46,3%-a a betegségek vagy az éhség miatt meghalt..... egészen az 1980-as évek közepéig, a peresztrojka kezdetéig nem térhettek vissza a Krím-félszigetre."
Összegezve nyugodtan lehet cukkolni az oroszokat, tehetnek egy szívességet...persze nem a hétköznapi orosz proli inkább a politikai vezetés és annak csókosai...
Krími félszigetet bukják e a Tatárok hát fene tudja muszlim, iszlám világ 1.000.000 tatár él Törökországban nem biztos hogy szó nélkül hagyják. -
TomDantes #294784 Hát forrong a magyar net népe hogy ittazidőmostvagysoha -Kárpátalját szerezzük vissza. -
Oddball29 #294783 Na még csak az hiányozna, hogy arra a gyönyörű országrészre rátegyük a mindent szétrohasztó kezünket. Jobban járnának a lengyelekkel. -
Angelus1991ster #294782 Szokott valaki WoT tankokat modellezni?
Waffentróger E-100 papírmakett séma ügyében "tárgyalok" egy orosz modellezővel. -
foxbat88fx #294781 Prémium Felhasználói fiók lejárt.
Köszi WG a 4 hónap ingyen prémet...
belőlem nem fogtok meggazdagodni
-
Angelus1991ster #294780 Értem , értem. Akkor csak fantázia história marad az egész. -
Szpecnyaz #294779 Ennyire nem nagyon fog eszkalálódni.
Az EU-nak meg USA-nak nagyon érdeke hogy Ukrajna egyben maradjon. Még ha esélyes is hogy a Krímet bukni fogják. -
TomDantes #294778 Na ilyen nem lesz egyik se, se önálló nem lesz, se csatlakozni nem fog hozzánk, és nem is ajánlották fel nekünk. Ez a TV-maci kategória. -
Angelus1991ster #294777 Következő World of Papertanks papírmakett séma: Hetzer és talán utánna a Stug III
http://vk.com/public53923974 -
Oddball29 #294776 Az ukrán békefenntartónak is elég zorall híre van Koszovóból. Egy zászlóalj szétkergetné az egész Magyar Honvédséget. -
Angelus1991ster #294775 Ha szakad Ukrajna, leválik Kelet-Ukrajna, Krím és Kárpátalja ( utóbbinak a legesélytelenebb leválnia, előbb leválik a lenygel és román lakta vidékak Pl. Észak-Bukovina ). Ha mégis megtörténne a csoda és Kárpátalja leválik.
Két lehetséges forgatókönyv: Kárpátalja önálló ország lesz, ruszin vezetéssel és 10%-os magyar kisebbséggel ( vagy a határmenti sáv visszacsatolódna, Beregszász központtal). Második amit a "kormányunk" is elbaltázna vagy külről jövő ukázzal megtagadná Kárpátalja visszatérését Magyarországhoz, ezáltal belső autonómiát kapnának a ruszinok. -
MitsuMishi #294774 Na azok az igazi keményfiúk, megisszák az üveg vodkát, majd az üveget széttörik a fejükön :D -
Angelus1991ster #294773 Azok írják ezt akik nem tanultak történelmet, vagy csak hamisított maszlagot véstek a fejükbe. -
TomDantes #294772 Bizony. Az az érdekes , hogy ,mintha az oroszok időnként már csináltak volna ilyesmit...emlékeztet ez egy pár dologra.
Meg maga a terület is, mintha nem először történne meg hogy orosz-oroszellenes kötélhúzás meg némi harc a környéken...ej-ej. -
Oddball29 #294771 Aham, a 76-os gárda ejtőernyősök Pszkovból már tegnap megjelentek a Krímben. 2008-ban Grúziában is ők voltak az elsők. -
Pares #294770 BREAKING NEWS: "Learn to play!", "Fuck you Noob", "E50 noob of the day", stb.
Bárcsak minden noob úgy játszana, mint én, akkor talán nem érezném magam úgy, mint az oviban.
-
Szpecnyaz #294769 Hát most hogy az oroszoknál hivatalosan is jóváhagyták a fegyveres beavatkozást, esélyes hogy ebből nagy balhé lesz a szomszédainknál. -
TomDantes #294768 Ez pontosan így van és elég sok ilyen ember van a WoT-ban. -
MitsuMishi #294767 Ez igaz, csak annyit akartam mondani, hogy az ilyen "trollkodás" nem vall magas értelmi szintre. -
TomDantes #294766 Jó ,de figyelj, magyarral is találkozni aki kurvaanyáddal köszön a visszaszámláláskor. -
Malarki #294765 Hát én már sajnos láttam. Kb. 1 éve volt, mivel benne van a nevemben a HUN könnyű beazonosítani hogy magyar vagyok. Egy román gyerek meg rögtön a meccs elejétől elkezdett ugatni, hogy milyen mongol korcsok vagyunk, meg ázsiai söpredék meg ilyenek. Aztán persze jött, hogy Erdély ősi román föld, meg örüljünk, hogy nem vették el az egész országunkat, mert az nekik járt volna. Aztán a csúcs az volt, amikor azt ecsetelte, hogy az ő kultúrájuk menyivel magasabb szinten áll mint a miénk és egy csomó dolgot tőlük loptunk el. Mindezt úgy, hogy végig a bázison állt, nem csinált semmit, csak írogatta a faszságait. -
baromarc111 #294764 Majdnem 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MitsuMishi #294763 Pedig lehet találkozni ilyennel, csak a megfelelő agyiszintű egyeddel kell összefutni a játékban. -
Toweliee #294762 Jaa, itt én se. -
TomDantes #294761 Márminthogy a WoT-ban nem láttam még ilyet, merthogy a WoT-ról volt szó, nem pedig másról. -
Toweliee #294760 Biztos sokat jársz Erdélybe. -
TomDantes #294759 Na ilyet én mondjuk még egyszer se láttam. -
MitsuMishi #294758 Bizonyára te is örülsz a "Transylvania is Romania" gyökereknek... -
FosTalicskaa #294757 Próbáld ki és készíts replayeket... -
Oddball29 #294756 Utána is spammelni.