418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ehh mekkora egy gagyi medál, mintha tőlem függene, hogy eltalálom e a célpontot vagy sem.
-
Angelus1991ster #294995 Elftársak, elftársak fejjezzük bé az offtúpíkózást! -
Igen én is erre akartam rávilágítani azok számára akik nem értik miért nem lehet kiváltani egy rugalmas Paks teljesítményű áramtermelést (amit lehet csavargatni mikor mennyi áram kell) szél, nap erőművekkel (amik fúj, süt van nem fúj, süt nincs re)olyan egyszerűen.
A mai áramtermelésnek a legnagyobb rákfenéje az, hogy nem lehet gazdaságosan tárolni és így úgymond fölösbe kell termelni az áramot, hogy ha százezer apuka egyszerre akar flexelni legyen. -
campernoob #294993 Azért ezzel az elgondolással van egy kis probléma. Az árak nem véletlenül nem tartalmazzák az akkumulátorok árait, mert irreálisan sokra lenne szükség, mert a jelenlegi aksik nem tudnak nagy mennyiségű energiát tárolni (példa: okostelefonok rövid készenléti ideje, vagy a teljesen elektromos személygépjármüvek rövid hatótávja). A hálózati visszatáplálás, meg több technikai problémát okoz (hálózati zavarok, nem megfelelő mennyiség a nem megfelelő időben stb.), nem véletlen, hogy az áramelosztók nem kérnek belőle. Szóval az ilyesmi a jelenlegi technikai színvonalon gazdaságosan, és környezettudatos módon (az akkumulátorok jellemzően rengeteg veszélyes anyagot tartalmaznak)nem megvalósítható. -
OFF
Egy egyszerű számolás miszerint
Anyu mos és mosogat és süt 3x1800W
Apu flexel nagyflexel :) 1x2000W
Purgyé egy játszik i7 sli gépén 1x1000W
Purgyé kettő szárítja a haját 1x1200W
A bojler meg csak úgy snassz vizet melegít 1x1800W
Az annyi mint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!11,4 KW csúcs fogyasztás ez mai árakon napelemből, melyek nem tartalmazzák azt a pár 100kg akkumulátort ami akkor kell ha éjszaka is űzöd az ipart vagy ép borús az idő.
ace Solar - BUSINESS 9,8 kWp bruttó 5 320 119 Ft
9,8 kW 3 fázisú hálózatra tápláló bruttó 4.572.000 Ft Ft
12,2 kW kW 3 fázisú hálózatra tápláló bruttó 5.397.500 Ft
+ kb 60 m2 hely a napelemeknek
Beszélnek 300e és 1m Ft-t is tehet minden ember nyakába Paksi bővítés.
Tegyük fel 4 fős család kap az államtól 4 millió Ft és előránt a csikkzseböl még 1.400eFt és van egy napelem rendszere ami nem okoz neki életvitelbeli különbséget és amikor nem használják teljes kapacitáson, visszatáplál a hálózatba amit az állam kifizet nekik.
Lássuk be ez pikk-pak csődbe vinné az országot egyszer fejenként 1 misi+havi xFt áram díj ez nem egy gyorsan megtérülő beruházás lenne.
Persze lehet a fogyasztókat priorizálni és akkor kisebb teljesítmény is elég, de ez most Paks vs Napelem.
-Miért az oroszok talán, mert ők építették és reménykedünk benne , hogy értenek hozzá nem úgy, mint a franciák akik a tisztítás közben beleejtették a fűtőelemet ami eltört ekkor is az oroszok jöttek kiszedni.
-A megújuló energia, tiszta energia, bio energia és ect egyrészről igaz másrészről meg több tonna ólomsavas akkumulátor amit újrahasznosítani kell kb6-7évenkénti csere miatt, ez olyan mint a elektromos autó ami környezet barát a nagy lítium akkumulátoraival meg a normál 10óra 10 Amper 220V az 2,2KW/h a gyors töltés meg 400V 30 perc 50KW-al ami nem piskóta ha utcában mindenki egyszerre gyorstöltene felizzana a vezeték a villanyoszlopon :)
-
-
yossarianHUN #294990 Olvastátok hogy kapunk egy nap ingyen prémet? -
haflac #294989 Kíváncsi vagyok mennyi ideig járhattak angol tanárhoz. -
Egyszerűen nem tudtam a 2x-es szorzót megcsinálni a Tiger P-vel. 6 vesztes csatát mentem vele, aztán feladtam... -
Angelus1991ster #294987 Type T-34, akármikor újra játszok vele, hozza a várhatót. Sose csalódok benne. -
Angelus1991ster #294986 Ne legyen háború! Hallgasátok ezt és kifolyik a belsőség belőletek,mint a Hullajóban.
-
Pares #294985 Eddig csak egyszer történt ilyen. Az ellenséges tank megjelent előttem, lőttem egyet, aztán megakadt a kép úgy 2-3 másodpercre, aztán ment tovább. Van, amikor spotolásnál egy kicsit megakad, de messze nem ennyire. -
haflac #294984 Vesztes csatában több xp-t kaptam,mint a nyertes team legjobbja.Mókás kis ütközet volt. -
Angelus1991ster #294983 Pont , hogy ezt kéne megcsinálni, gyarapodni ( de ilyen helyzetben amiben Hazánk van? uhh) . Az arányunk a Kárpát-medencében 50% felett van jelenleg. Termőföldek valamikor képesek voltak a kommunizmus évei alatt 2-3xszorosát megtermelni , mint ahány ember élelmezésére szükség volt. A rekord a 40 millió embernek termeltünk. Nem azt mondom, hogy 20-25 millió embernek temeljünk holnap viradóra . -
baromarc111 #294982 Hirtelen elfogytak a kollégák.
Gondoltam nekem itt most annyi lesz,de nem.
És öt ez nagyon frusztrálta.
Szerencsémre az isu afk volt
-
Nem akkor van ez, amikor csatában először spotolod az ellent, vagy a térképen megjelenik 2-3 tank egyszerre? -
Ne csináld ezt. Nincsen ha, ez van, ebből kell a legjobbat kihozni, és még többet. Emelett nincs idő a múlton merengeni. -
Pares #294979 Majd meglátjuk. Nem hiszem, hogy a vinyó halódna. Én inkább szoftver dologra gyanakszom. -
Angelus1991ster #294978 Kurvára remélem , hogy nem. Bár ők mérföldekkel jobb helyzetbe vannak mint mi. Irigylem őket .
Ők 39-40 millióan vannak, mi meg éppenhogy 13-13,5 millióan a Kárpát-medencében.
ha nem lettek volna ezek a tót, oláh, rác népségek ( igaz és elismerem adtak néhányan magyar kultúrához, például a rác borászat , ők kivételek ) , a vérszívó török, szovjet és legfőbbképp a hapszibuziburg elnyomások akkor a magyarság arány 80-85%-os lenne és 25 millióból 20-21 millió mayar lenne. -
Kronos79 #294977 Én egy Szcecinek nevű városkában töltöttem két hónapot betanulás címszóval. Ez a városka Észak-Lengyelországban van. Két dolog lett ott tiszta számomra. Az egyik, hogy ott nincs lengyel-magyar barátság az tuti, a másik pedig, hogy akárkivel találkoztam, egy ember kivételével, senki nem beszélt idegen nyelvet. Ergo az uniós felmérés is elmehet a sunyiba, miszerint nálunk beszélnek a legkevesebben idegen nyelvet. Tudom, ne általánosítsak, de nekem nagy bukta volt az a két hónap. Nem vártam, hogy tárt karokkal várjanak, de a "mi a faszt keres ez itt" tekintetnél többet vártam. -
Angelus1991ster #294976 Egy adag szerencsével sikerült egy Brünó medált szereznem. Funkyzeit! -
Az oroszoknál 3-án jön egy minipatch amiben visszaállítják a 8.10-es FOV-ot. -
akdestroyer #294974 Epic :D
-
Mondjuk nem tudom mennyire mérvadó ez a cikk, de ha igaz akkor elég szomorú. -
Attila965 #294972 jó ezt nem is figyeltem :D köszönöm a tájékoztatást, csak a csata végére már beleéltem magam
-
madmanic #294971 nekem akkor csinálta mikor megdögleni készült a vinyóm.
Nem kerreg, vagy ad furcsa hangokat? Csinálj egy surface scant. Kizárod a hibás szektorokat és magjavul. ( ha ez a baja persze ) -
Desmodromic #294970 Ja, most néztem meg a replayt, összvissz egy lánc és egy torony kritikust kapott. -
Pares #294969 Másnak is volt olyan, hogy hirtelen 2-3 másodpercre megáll a játék? Aztán minden megy tovább normálisan. Csak éppen ezalatt az ellenfél simán lövöldöz rám. -
Bruno medál
Azon játékosok kapják, akik 3 vagy 4 ellenséges járművet kilőnek és túl is élik a csatát úgy, hogy minimum 5 különböző kritikus találatot kaptak a csata ideje alatt és 20% vagy kevesebb HP-juk maradt a csata végére.
Pietro Bruno egy olasz tankász volt. Az ellenséggel szemben tanúsított rendkívüli bátorságáért elnyerte a legrangosabb olasz díjat: Gold Medal of Military Valor (Medaglia d'oro al Valore Militare). -
Lol, elnéztem a KV-2t. :D -
Attila965 #294966 őőő... de hát életbe maradtam
peddig itt élek :D
a replayben is látszik, hogy élek a végén és senki sem lőtt ki -
Ah, most látom, hogy meghaltál. Életben is kell maradnod, nem úgy megy az.
Nem tudom, a magyar szöveg pontosan mi, de az angol ez:
Awarded to players who destroy three or four enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points. -
Szilveszterkor, 3 barátommal belefutottunk egy csoport lengyel fiatalba(kb.8-10 fiúk-lányok vegyesen) a Citadellánál és barátoknak, testvéreknek hívtak minket. Egészen hajnalig együtt mulattunk az utcán. Úgy viselkedtek velünk, mintha ezeréves cimborák lettünk volna. -
Attila965 #294963 A replayben látszik hogy jóval utánna lőttem ki őket, ezért nem tudom hogy miért nem kaptam meg
-
Valószínűleg azért, mert a 80% sebzés, és a modulsérülések elszenvedése után kell kilőni a tankokat. -
Ezzel te, mint állampolgár, jelen helyzetedben csak annyit tudsz kezdeni, hogy ráveszed az ismerőseidet, akik azt mondogatják, hogy "áh, nem megyek szavazni, úgysem számít", meg "nincs értelme", stb... Hogy menjenek szavazni. Az ő, és mindenki érdeke, bárkire is szavaz. Már az is a mi érdekünket szolgálja, ha 1 párt helyett 2, 3, 4... van benn a dumaházban.
Lopni így is, úgy is fognak, ezzel nem tudsz mit kezdeni. De ha több energiájukat köti le az egymás közti torzsalkodás, és az, hogy nekünk a kedvünkre tegyenek, már nyertünk.
(Tegnap munkahelyen pont szóba került ez a téma. 4 emberből 1 azt mondta, hogy ő nem megy el. Csak innen jutott eszembe) -
Attila965 #294960 Valaki meg tudná mondani, hogy erre a körre miért nem kaptam Bruno medált? A leírásba az van, hogy szenvedjek el legalább 5 találatot, ami 80% sérülést okoz, lőjek ki 3-4 tankot és nyerjem meg a csatát. Ezek közül mindet teljesítettem is KV-2-vel, mégsem kaptam rá meg. A leírásban sehol sincs, hogy ezt milyen tankkal lehet teljesíteni.
http://wotreplays.com/site/650447#widepark-amberger-kv-2 -
Pares #294959 Rámegyek, hogy OK, erre kidob az asztalra hibaüzenet nélkül?! -
Angelus1991ster #294958 Aranyos mese. Csak kicsit idegesítő, hogy midig az az egy oldal nyer. -
Toweliee #294957 Én nem :))
(csak sejtem, de biztosat nem tudok)