418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #295158 -Storm megerősítette, hogy a történelmi csaták a hétvégi akciókhoz hasonlóan lesznek kihirdetve pár napra. -
Lehet, hogy "nekemsemmisemjó" a hozzáállásom, de ez gáz, inkább adtak volna kódot.
Belépsz jövőhéten valamelyik nap mondjuk egy órácskára. És hozzádvágnak egy nap prémiumot. Kihasználni meg nem tudod esetleg, hiszen csak egy órácskára léptél be. És mondjuk másnap kb. ilyenkor van időd újra rá. Tehát huss...!
-
khm ez nem jött össze "soiler" nice -
Poén ON
-Mos mi van, ideges vagy ?!
-nem !!!
[soiler]
[/spoiler] -
:D -
Nem,tudom. Beléptem a játékba és ezt írta jobb alul. Nem vettem semmit. Igazán csak azért zavar mert nem csináltam semmit, és köszönget itt nekem. -
Hmm
Latency Situation – Update!
Ha sekélyes gugli translate angolommal jól veszem ki
Kapunk egy nap prémet a nagy pingekért amit 3.-a és 9.-e között adnak és használhatunk fel valami ilyesmi :) -
Szpecnyaz #295151 Mondjuk ez olyan hogy ezekben a csatákban azok fognak szopni akiknek PzIV-el v T34/76-al kell majd menni. -
Találkoztál valami Dellux-al? Illetve mi írta ki? Ez olyan 'húzom a fejed' szívatásnak tűnik. -
Спасибо за прицел Dellux и Мультипаку PROТанки!
Ezt írta ki, de nem értem mire föl?
-
lexlutor #295148 szerintem ti tul sok realitast vartok a wg-tol :)
en siman kinezem beloluk h pershing vagy t28, t95 feltunjon. -
OFF
A szöveget is tudni kell nem elég a kecske :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oddball29 #295146 Viszont a másik oldalon lesz Szu-152, úgy nem lesz gáz. -
Szpecnyaz #295145 A Jumbót én is vissza fogom venni. A Jackson mellett az lesz a legjobb tankjuk. -
Szpecnyaz #295144 Hát pedig a Ferdik esélyesek a Kurszki csatában. Ott meg még T5 tankok ellen is menni fog. -
Oddball29 #295143 Jumbo-val csak a JP-től tartanék, ha nem lesz nyolcas. Tényleg, vissza kéne venni.
Viszont a sok vérpistike meg rányom a Tigrisével a battle gomb-ra, aztán percekig csak bámulhatja a queque-t. -
Angelus1991ster #295142 Magyar, román, svéd, olasz, lengyel harckocsikat rakják bele a játékba. Garázs, történeli és egyéb faszongások rérnek.
Dragoon pályát visszahozhatná a laggaming. -
Szpecnyaz #295141 Mondjuk így is imbák lesznek a németek T7től. Hiába lesznek lassúak, bitang sok HP + beteg rof. Az amcsik szopni fognak. -
Oddball29 #295140 8/9-es tankot nem fognak szerintem hatosok ellen küldeni. -
ikarus44 #295139 Én 2 csatát bírtam... -
TomDantes #295138 Az L/56 is elég Shermanok meg T-34-esek ellen, a KT történelmi ágyúja is elég, a Ferdinandé is, és a Jagdpanther, Jagdtiger-eké is. -
lexlutor #295137 meg meg hirtelen ezta ket erdekesebb dolgot talalrtam:
- it will not be possible to see two same tanks with different guns in one historical battle (SS: for example a L/42 and L/60 Panzer III in one battle)
- there is apparently no tier limit for historical battles, the limit is “real vehicles only” -
lexlutor #295136 illetve:
- the historical battles that will come first are Kursk 1943, Balaton 1945, Ardennes 1944-1945 -
ikarus44 #295135 Hát komolyan kezdem megbánni hogy megvettem. Mert pont azok nem működnek rajta amik miatt vettem. (erős "Pontos" löveg, "jó" toronypáncél, és a prém tankjából adódóan "jó" kredithozam) -
Oddball29 #295134 A másik fele a dolognak, hogy pl. M4A3E8 az fullosan már történelmi konfigban van, M36-nál is csak a fedett torony ami extra. M4A3E2 vagy megkapja a 76 mm-est, vagy nem, de a stock toronnyal még keményebb is. Hellcat csak 76 mm és stock torony.
Panther viszont le lenne korlátozva stock toronyra meg az L/70-re, Stug és Hetzer az L/48-ra. M4 és PzIV viszont fullos (Ardennekben). Tiger meg persze élvezkedhet majd a stock motorral meg az L/56-al. -
lexlutor #295133 - in historical battles, every tank will have its own specific MM weight for each historical battle and based on these weights, MM will be put together -
SzocsA #295132
-
Спасибо за прицел Dellux и Мультипаку PROТанки!
Ezt az üzenetet kaptam. Mi ez? Azt értem, hogy köszönöm, de a többi?
-
Azt hiszem, megyek és inkább leiszom magam. Szerintem, ha megbasznék egy kecskét a fejlesztők szeme láttára, akkor sem tudnék ma egy normális meccset menni, mert ez a tetves mocskos játék nem engedi! -
yossarianHUN #295129 Persze, a 30%-os top secret kredit nerf után pár hónappal odatettek egy ország-világra reklámozott 5%-os buffot. LOL. -
Nna, megkaptam az első egy órás banomat :)
Sajnos kicsit kiborultam, hogy támadó módban Sand Riveren a hegyen kempel a top Tiger, a T-150 és az AT-8, így a térkép pingelésének hatástalansága után kicsit odapörköltem ChiRi-vel. -
ikarus44 #295127 Akkor bizonyára csak én felejtettem el játszani vele..., mert nem igen sikerül 10.-12.000-nél többet keresnem, és ez a jobb eset. -
Szpecnyaz #295126 Most nyilván elvetemült lenne az a player aki PzIV-el menne ha ott van a KT is.
Még hardcap mellett is ez lesz szerintem. -
TomDantes #295125 De ha mondjuk úgy válogatnák össze a csatát, hogy német oldal: 3 Tigris, 2 Párduc, pár Jadpanther, vagy Jagdpanzer, a többi meg PZIV és PZIII? A túl oldalt meg Hellcat-ek, Shermanok...áh, francokat, így is jobbak a németek. Ha csak...egyel lejjebb is írtam, számítsuk be az emberi hülyeséget. -
Oddball29 #295124 Valahogy rá kell venni a népeket, hogy több tierből válasszanak tankot. Hardcap nélkül mindenki csak a legnagyobbakkal ready-zne -
SzocsA #295123 nerfelték? éppen megemelték a credithozamát! -
TomDantes #295122 Miért, a nemzeti csatákban nem borul a balance? Tier5-6-os csata full KV-kkel, papír vackok ellen? Bár...kaptunk már úgy hogy rakás ki KV-1S volt a mi oldalunkon, és...hát a hülyeség ellen nincs orvosság, hát egyet se lőttek, úgy pusztulnak meg a sok siemkawarrior. Olyan tankban ami maximum 2-3 lövéssel mindent ki tudna lőni a tierjében. Na mindegy. A balance-ot egyensúlyozza szerintem az emberi hülyeség.
A Sherman-ok majd leverik a Tigriseket, mert a Tigrist a 10 éves kis Hans vezeti, aki szerencsés esetben megtalálja a W-t.
Meg egyébként is, ha történelmi csata, akkor hát ez volt nem? Tigris vs Sherman(vagy T-34-es) , jó lesz ez így.
Meg lesz olyan történelmi csata is, hogy KV-kk és T-34-esek korai Pz IV-k és PzIII-asok ellen, na az mennyivel jobb balance szempontból? -
yossarianHUN #295121 Toronypáncélt nem tudom, hogy a hozama fos, az nem titok. Igazából nem lep meg, nem vagyok olyan idealista, hogy kinézzem a WG-ből hogy a játékban egy évek óta bentlévő prémtank hozamát nem nerfelik suttyóban. -
lexlutor #295120 szerintem ha jot akarnak, nem lesz klassziksu mm. vagy hardcap, vagy valami tanktipus szerinti sulyozas. -
Toweliee #295119 Mit?