418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #406532 Győzelem!
Csata: Sand River
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 3 289 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 28 419
Csatában elért kitüntetések: Orlik medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Hú de jó ezzel a kis vacakkal szopatni prém td-ket.
-
asolyom #406531 Én 120+ csatát mentem az O-Ho-val. T6 extrém ritka, sőt majdnem T8-és tankokat ritkábban látok vele, mint a T9-es tankjaimmal. Hozzá kell szokni. Már T8 ellen is alig ér vmit a páncélja. Még 50k XP kell a Type 4-hez. -
bekescsaba #406530 Az már csak hab a tortán, hogy az OHO-val még nem harcoltam tier 6 ellen. Mondjuk az IS-M-el sem, -
bekescsaba #406529 Ezt nézd meg.
Sem én, sem a Standard B nem látjuk a 150 méterről lövöldöző T34-et, és T32-őt. 3 lövés adtak le, csak azután villantak fel. De a kb 500 méteről lövöldöző Skodát látja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #406528 Passzolom,nem ismerem.
Csak mint ellenség találkoztam vele. -
Angelus1991ster #406527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uszító rohadék -
Plata #406526 Pedig jó lenne,kéne küldihez. 
Az előbb harcoltam t9 heavykkel is mögém jött úgy hogy nem vettem észre,seggbe lő golddal és lepattant.
Mauer-t nem tudom leduplázni,ritka nagy álatokat kapok.
Találkoztam egy ritka nagy hülye magyar játékossal.
Azt hiszem magyar,a neve magyar,a neve az hogy :megafaszom
Szerencsére ellenség volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 18:53:21 -
asolyom #406525 A HE-t nem számolja lepattanónak, hiába azt írja. -
Plata #406524 E100-al most voltam városi csatába,négy lövést számoltam meg hogy kaptam,type 5 háromszor meg arty egyszer lőtt meg.
Nem sebzett egyik találat sem,csak a láncom jött le meg az ágyúm sérült.
A jelentésben még sincs benne két lövés.Jah a Type 5 golddal lövöldözött.
Utolsó lövéséről van is képem.
Miért nem számol a játék minden lepattanót? -
asolyom #406523 Ezt azért irígyelem, nekem valahogy nem áll kézre az a tank. -
Plata #406522 Nekem nem,karácsonyra kaptam egy Mauer-t és nem volt nehéz le tolni vele.
Vicc hogy Mauer az első olyan prém amit nem untam meg még egy év után sem,a többit gyorsan meguntam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 17:27:51 -
asolyom #406521 Azt hiszem, hogy a múlt Karácsony éppen WoT szünet volt.
-
Plata #406520 Nekem tavaly fullos lett ingyen.
Remélem idén is.
Tavalyit is betudod fejezni.
Tavalyi ha nem lett kész folytathatod idén.
Azt mondják. -
asolyom #406519 Meglátom, hogy Karácsony alatt meddig tart a díszítgetés, és mennyit tudok majd játszani. Ha nem jutok el addig, hogy a T9-es tankra tudjak kedvezményt érvényesíteni a Type 4-et akkor is megveszem. -
Fél pályáról mostanában nem spottolodnak fel a tankok amik 150-200 méterrő lőnek.... ilyen alig látható tankok mint O-HO :D -
Plata #406517 Egy nagyon rövid csatán voltam,15-3 lett,kb a térkép feléig jutottam el.
Jpze100 löwe és talán conqueror volt velem,erre kijött elénk O-Ho nagy bátran és elkezdett golddal lődözni.
Mivel volt ott egy Obj705 meg 60Tp és Jpze100 is a többiek főleg őket lőtték.Azok próbáltak fedezékbe vonulni,de O-Ho nem ő nagy bátran nekünk jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 09:16:52 -
Plata #406516 Vagyis látszik jól hogy a tankok le vannak akciózva T9-ig.
T9 svéden 40%,T5-ig 100%.,T6 nem tudom mert a garázsban van,T7 60% T8 50%. -
Plata #406515 Last replay ha megfelel,az van de az már E100.
Nincs bekapcsolva a replay felvétele,sosem volt,most meg hogy ssd-n vagy mi a retken van a játék naná hogy nincs mert nem sok hely van rajta.
Képet sem csináltam mert késő volt,de 300+ méterről lőttem ki őket.
Egyébként itt a karácsonyi akcióról két kép.
Mindről nem csináltam képet csak t5 és t9.T6 a garázsban van így nem látszik a kedvezménye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 08:37:11 -
Mondjuk,erről a félpályáról felspotoltam az artykokat,egy replayt szívesen megnéznék,ahogyan szerintem sokan mások is,de tudjuk,úgyse lesz 
Van egy T7 Lt-m aminek majdnem 100m-el nagyobb a látótávja mint a Type5-nek,de még azzal sem szoktam a félpályáról spotolni őket
-
Plata #406513 Majd ha fel tudok menni megmutatom,ott van a tech tree-ben.
Csak amit már átugrottam fejlesztéssel vagy megvettem azon már nem látszik az ára.De T7 T8 T9 látszik.T10 már nem tudom mire lett eltolva,ha volt.Talán T62 vagy a fene tudja már.
Bár úgy rémlik Fv-re toltam el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:51:47 -
Plata #406512 Nem,neked ért bele szerintem.Most is ott van a t9 td-n a 40% karácsonyi akció. 
Csak még nem húztam ki mindig.
Sőt t6 T7 T8-on is,csak azokon több,T5-ig ingyenes lett,T6 volt talán 100k .
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:46:49 -
Megamax #406511 Aztán beleért a kezed a bilibe és felébredtél. -
Plata #406510 Ha jól emlékszem bizonyos szint elérése után kaptál egy tierre bizonyos % akciót,t2-t5 100% T6 na azt már nem tudom,de T9 is 40%-al olcsóbb még,T10 arra megint nem emlékszem. -
asolyom #406509 Na majd mehetünk szakaszolni, ha meglesz a Type 4. 
Nem emlékeztek, hogy elmúlt Karácsonykor hogy és mikor voltak a Tech Tree akciók? -
Plata #406508 Képzeljétek type 5-el félpályáról fel spotoltam az ellenséges artyt. 
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 486 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 22 321
Csatában elért kitüntetések: Pascucci
A pálya másik feléről kilőttem kettőt a háromból,harmadikat nem sikerült kilőni,nálunk is volt 3 arty.
A legjobb az hogy ketten voltunk hét tank ellen.Type 4 és én Type 5-el.Többiek mind a városba mentek,Fv215b is lepattant rólunk,az arty sem tudott sebezni,de én fel spotoltam őket.
Bátor T49 megtámadott minket úgy gondolta kettőnk közt el robog,hú de megszívta type 4 ellőtte a fél hp-ját és láncolta a másik felét vittem én.
Obj705 meg Fv215 miután pattant rólunk az arty meg elkezdte őket csesztetni inkább elmenekült,wt pz4 meg t62 maradt meg még valami td.T62 bár nagyon menő butcher névre hallgatott egyszer sem tudott belőni.A bázisuk mögötti dombon kempelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 00:07:00 -
Nem kellett jelezni, rajottek mi volt a gaz automatice jott ma mindenkinek. -
Tré az angolom
Megírod? Elküldöm
-
Be kellett volna próbálkozni a supportnál, hátha nem ellenőrzik, csak bemondásra megadják. :-D -
Az jól néz ki kár,hogy nekem nincsen
-
Sir Charles #406503 Na meglett végre a Béta plecsnim, meg a Béta matricák. Csak előkerítette a WG. -
Plata #406502 Hát az vicces lenne,mondjuk mikor én pattanok E100-al artyról nem röhögök.
-
Fuh, aszittem, a T6 arty. :-o -
De megadja, csak alapXP-be beszámító bónuszként. A csatajelentés 3. fülén "Bátor helytállás" v mi magyarul, angolul "Courageous resistance" asszem. -
Plata #406499 Nem tudom mennyi a penje ennek az orosz csodának de Fv-ről a gold pattogott a francba.
Szerintem skorpió simán keresztül szarta volna a tankom ha arannyal lő.
Jah és nem Fv td hanem a prém med. -
bekescsaba #406498 Hali.
Vesztes csatánál a nagy kaliberre és a harckocsizó mesterlövésre nem adja meg a teljes XP-t? -
Az számomra is érdektelen tank,most néztem másodikán mentem 5 csatát 40% wr-el itt fel is adtam a küldetést.Pedig fun tankokkal próbálkoztam,de így sem adta 
Most látom volt egy FOW-meghívom közben,ami lejárt
-
Ha valakinek van Scorp G, akkor tényleg felesleges, mert hajszálra ugyanaz a gameplay, farm mennyiség jár vele, persze ha valaki szeretne ettől függetlenül egy jó orosz prém td-t, akkor megéri... -
Sir Charles #406495 Én is nagyon keveset játszok mostanában, nem is akarok költeni sokat már a játékra, egyedül egy Progettot akarok még venni, meg a prém előfizut.
Arra jutottam én is, hogy ha nem lesz Progetto a kalendáriumban, akkor veszek egy pár ládát és kész.
Prém tankra nem költök most már, hacsak nem lesz egy olyan prém tank valami küldetésben leárazva, amit érdemes megvenni és amire szükségem is lehet. Ez a mostani borzalmasan nem érdekelt, van már jó tier 8 TD-m. -
Én már csak hűvös nyugalommal nézegetem ezt az adventi kalendáriumot,jó pár darab prém tankkal a garázsomban 
Eben ugye benne vannak a revardok,és az ajándék tankok is.Talán majd ha jön a karácsonyfa diszitgetös dolog,akkor majd még veszek pár ládát azt kész.
Szinte nem is játszok mostanában a játékkal,pedig lett pár új tankom,de én még 1 métert nem mentem velük
A frontlinét várom az nagyon bejött, az utolsó percéig imádtam,remélem hamar visszarakják.
Talán még el Cwzgetnék egy 907ért ha lenne valamikor.De oda meg valami normálisabb klán kellene+a munkabeosztásom sem nagyon tenné lehetővé a dolgot így,lehet elengedem a dolgot.
-
asolyom #406493 Legalább nem érzek késztetést, hogy prémium tankra költsek.
A tegnap Chryslert mondjuk bérben kipróbáltam volna, de egyébként arra sem nagyon lett volna értelme pénzt kiadni. Egyrészt mert amerikai HT ágat nem húzok, másrészt arra nem kell prémium tank, hogy állandóan prémium lőszert kelljen lőni, ha valamit sebezni akarok.