418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kisf4rk4s #295198 Köszönöm az információt be fogok szerezni egyet -
darkwraith #295197 Az izraeli hadsereg 1960-as évekig használta, aztán elkezdték a saját gyártású tankjaikat. Mikor a zsidók megszállták Palesztinát, felfegyverezte őket a nyugati társadalom, a franciáktól érkeztek ezek, de pl az Usa super shermanokat adott nekik. Gondolod a Palesztin lovasság milyen sikeresen vette fel ezekkel a versenyt. Na de hát ők a béke követei.
Egyébkén 2x6 lövést tudott egymás után leadni, tehát 12-es tára volt. 75, 90 és az utolsó szériában 105 mm-essel szerelték fel.
-
Kisf4rk4s #295196 Szóval akkor nem csak legenda -
darkwraith #295195 Amx 13 -
Talán AMX 13 90, de csak tipp. -
Kisf4rk4s #295193 Unokatesóm Izraelbe nyaralt és lefényképezett egy tankot meg tudjátok mondani milyen típus lehet?
[IMG][/IMG]
-
zsan666 #295192 Jók ezek a kitakarások, de ha az a célod vele, hogy ne derüljön ki, hogy mi a játékbeli neved, takard ki a csatában résztvevő többi játékos nevét is. Így nem rejted el magad, ha valaki nagyon meg akar keresni... :) -
Pares #295191 Ez így van. Sokszor mondtam már, szinte közhely, de tényleg az egyik legélvezhetőbb tank. -
suba53 #295190 Kitöltöttem, használd egészséggel.
Emailt nem adtam meg, de gondolom nem baj. :-) -
bootsector #295189 Háát öcsém, röhögjetek ki nyugodtan, de ez az E-25 egy állat. Kedvenc pályája a Sigfried Line, de amúgy főként a nyílt terepet szereti. Ha az embernek szar, csupa vesztes napja volt noobokkal (én is az vagyok, tudom), ezzel kell pár kört menni levezetésként, és mindjárt helyrebillen a lelki béke. Gyilkológép. Kurva jó!
-
liberty2 #295188 Én is kitöltöttem, sok sikert hozzá! Majd számolj be, hogy milyen lett :)
http://pszichologia-kutatas.pte.hu/ -
Pares #295187 Én is kitöltöttem, sok sikert! -
Dani271 #295186 Kitöltöttem. Sok sikert a dolgozathoz! -
liberty2 #295185 Gondoltam mostmár csinálok egy WoT videót magyar zenével. :) Íme:
-
Angelus1991ster #295184 Kitőtőtem. Egykét válasz remélem nem lett durva. Szituációs képek jók voltak. Remélem segítettem ezzel, további jó szakdologzat írást és sikeres védést. -
FosTalicskaa #295183 Hagyjad már, ő egy bölcsészmérnök. Logikát ilyenkor ne keress. :D -
szakasz #295182 bakker, elég hamar kilóg a lóláb!
-
Ha anonim a dolog, a nyertes miként kapja meg a játékot? Vagyis honnan tudod, h kinek kell elküldeni?:) -
pszichocsiga #295180 Sziasztok!
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdőívet és cserébe három szerencsés kitöltő egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdőívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen! -
Kubukli #295179 Ok és kösz! -
Toweliee #295178 Igen, venti, függ. stab és a célk. szűkítő. -
Kubukli #295177 Télleg'
Akkor csigaszemnél van jobb opció? -
1.3.2014
- Sheridan nem passzol bele a World of Tanks-ba, mert képes volt a the Shillelagh rakéta indítására, és "rakéták nélkül ez a tank illogikus volna"
- az új "szétszedett" Panzer IV-ek és StuG-ok (3,4,5-ös szintű), minden módban elérhetőek lesznek, nem csak a Történelmi Csatákban
- a lőszerrekesz "lefövése" (SS: a nyílásokon keresztüli belülről való égés) tervben van
- jelenlegi gondok a Könnyű tank osztályban? ""Ne játssz a könnyű tankokkal."
- még nem eldöntött, hogy a Történelmi csatákban elég-e, hogy a történelmi modulok ki vannak fejlesztve, vagy ténylegesen meg kelljen-e venni is őket, mindkettő lehetőségen gondolkoznak
- a tank garázsban lévő dinamikus tulajdonságai nem jönnek mostanában
- egyelőre nincs információ a "super-Tortoise"-ről a Bovingtoni archívumban lévő toronnyal (SS: a brit tornyos TD ággal kapcsolatban)
- a jelek szerint, az "új módszere" a tank teljesítmény értékelésnek helyesen lett eldöntve, és lehetséges, hogy lesznek buffok és nerfek a jövőben, de nem a 9.0-ban
- Storm megerősítette, hogy a történelmi csaták honlap eventek formájában fognak jönni, az egyszeri csaták csak egy bizonyos ideig lesz elérhető. Ez a rendszer azért lett elfogadva, hogy megnövelje a "lélekszámot" (játékosszámot) a különböző történelmi csatákban. Ha 30 különböző történelmi mcsata volna egy időben, akkor a játékos szám túlságosan szét lenne szóródva, ami várakozási és MM problémákat okozna.
- Storm azt mondja, hogy egy i3 4330 processzor + GTX760 -enk elégnek kellene lennie a WoT HD és Havokhoz, de egyelőre nem ismert a pontos minimum követelmény
- a tank/modulhoz szükséges XP mutatásának eltűnése miután ki lett fejlesztve egy hiba, javítva lesz a 9.0-ban
- NEM lesz +/-1MM
- T18 nerfelve lesz "amikor elkészül"
- a tankok fejreállása a 9.1 vagy 9.2-ben jön
- a chat problémák (pl. nem látszik a másik szerveren lévő online barát) javítva lesznek a Chat 2.0 bevezetésével
- lehetséges az arti felbukkanása a történelmi csatákban (talán)
- Centurion színe nem fog Oliva drappá változni, sárga marad ahogy most van
- Storm megerősítette a 8as német prémium tank érkezését
- nincs pontos megjelenési dátum a Chat 2.0-hoz, a fejlesztők dolgoznak rajta, hogy hogy egyszerre tudjon kezelni több millió játékost
- SerB megerősíti, hogy a torony súly (SS: vagy bármelyik másik modul igazából) csak egy tetszőleges szám (SS: ami igazából számít az a jármű teljes súlya)
- WoT Xbox: Szovjet tankok később fognak megjelenni a jelek szerint, mert az Xbox Live fő piaca főleg Európa és USA -
Pares #295175 Gold ammoval 8-asokat pusztít úgy, mint AP-val 7-eseket... :D -
Pares #295174 Könnyű tank - Páncélvadász kombo. A gyorsaságát (65km/h) és a tűzgyorsaságát (100%-os legénységgel és töltésgyorsítóval 2 másodperc) legjobban arra lehet kihasználni, hogy meglepetésszerűen oldalba támadod az ellenfelet. Alacsony és jó a camoja, szóval bokrok mögött is jól lehet rejtőzködni. És a gyorsasága és alacsonysága miatt eltalálni is nehéz. Én teljes áron vettem meg még a megjelenésekor, és egy cseppet sem bántam meg. Legélvezhetőbb tank a játékban. -
baromarc111 #295173 Én nem vagyok pro,de nem vettem észre rajta semmi különöset,és a pecss óta többet hoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #295172 Érdemesnek érdemes lenne, de nem lehet. -
Kubukli #295171 Sziasztok,
Lassan meglesz AMX 50 100 top lövege Érdemes harmadik felszerelésnek felrakni a töltésgyorsítót? Venti és fejlesztett célzórendszer van rajta meg a levehető csigaszem.
viszont az a 50 sec reload qrvára nem tetszik... -
Szpecnyaz #295170 30%-al szokták, én is annyiért vettem. Am max T8ba megy. -
bootsector #295169 Csatlakozom. Fogy a lőszer rendesen, az tény,főleg a tűzgyorsasága miatt de a kategóriájában pusztít az szépen. Csak elgondolom, mit művelne gold ammoval...Nekem marhára tetszik, eddig ez a csúcs.
-
Toweliee #295168 Nagyon ritkán akciózzák le, 50 biztos nem. MM korlátos, nálam nem lő sok nullást. Egy bajom van vele, a kevés lőszer, pillanatok alatt el lehet szórni az egészet ha nem figyelek. -
Az E-25 hány %-os akcióban szokott lenni? 50 vagy 30? Gondolkozom rajta, h megveszem. Olyan sok mindenki mondta már, h mennyire nagyon fun vele a játék. Az alacsony pen miatt nem lő túl sok nullást? MM korlátos? -
Ajjaj ez a Stuhrer Emil eléggé borzolja a kedélyemet Nashorn után, ha jól fordítom találó a neve Makacs Emil. -
Angelus1991ster #295165 Ne is haljon meg. Kap egy jegyet a Kockába. -
Angelus1991ster #295164 Az MM fejlesztője dögöljön meg. Szarravaló egy programozó lehet. -
Rotterdam1 #295163 szeretem:)
-
Toweliee #295162 Érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a csapatok elosztását. -
Malarki #295161 Na ez már jobban hangzik, féltem hogy olyan random lesz mint a Confederation. -
Oddball29 #295160 Be, de stock torony/ágyú. -
Kisf4rk4s #295159 Chaffeet is betehetik történelmi csatákba?