418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #295278
    Hmm ti lehet már régebb óta ismeritek én most találtam rá eme vérmes tankos menyecskére:D

RitaGamer http://www.twitch.tv/ritagamer2
  • Lack
    Frissítette a klienst, de utána sem engedett be többszöri próbálkozásra sem. Töröltem a res mods tartalmát (XVM) és rögtön belépett. Köszi a választ.
  • Angelus1991ster
    Nekem meg akad. Ennyire primitív ócska szar laggamingot. Minek kell a prémium nap. Csak mégjobban terhelődik a két szerver.
  • popey8
    Van szerver, csak frissíteni kell a klienst. Most állították vissza a régi FOV-ot.
  • Lack
    Nincsenek szerverek? Nem tudok belépni.
  • SzocsA
    T18at nerfelni fogják
  • foxbat88fx
    LOL tier 2 összecsapás
    nem sok esélye volt a németeknek
  • Pares
    Mai termés:

Előbbit 14-7-re, utóbbit 15-3-ra nyertük... Hullotak az ISU-k mint a legyek. Szó szerint. :D
  • SzocsA
    Hol lehet megnézni azokat a videókat, amik be lettek küldve a hét védőjének vagy acélfal, top gun, meg a többi kategóriába?
  • zsupeti
    Megoldottam közben a problémát.Valamelyik mod miatt nem tudtam fellépni a szerverre miután frissített a launcher.
    Köszönöm a válaszokat!
  • Angelus1991ster
    Nektek is ennyire laggol? Ha igen akkor laggaming mélyyebben van mint egy éve.
  • JeffDunham
    Jelentem alássan sikerült kivégeznem a Type61-t. Az újjal csak két kört mentem eddig, de úgy érzem hogy használható lesz.

Ahhoz képest hogy a Type61 nem egy csúcs med, mégsem panaszkodhatok a statisztikája miatt.

• yossarianHUN
    Tényleg, van bármi ETA a 9.0-hoz? Csak mert már időtlen idők óta reklámozzák, de bármilyen becsült érkezési dátumot még senkitől nem hallottam.
  • zsupeti
    Van szerver skacok?Nem tudok csatlakozni már egy ideje.
  • Pares
    Rammer, EGLD és Venti. Szerintem álcaháló teljesen felesleges rá.
  • Sherman0070
    Hááát szerintem igen :D
  • Pares
    Remélem azért nem ugrik meg a gépigény a kétszeresére...
  • Sherman0070

Úgyérzem közeleg a 9.0
  • Angelus1991ster
    Én ventillátort raknék fel.
  • Bratyex
    T-25-re milyen modult ajánlanátok 3.-nak ?
    Töltésgyorsító,álcaháló van rajta.

Melyik legyen:
    -fejlesztett célzórendszer
    -ventilátor
    -távcső
  • lammaer
    Az a "baj", a waffentrógerre sokan felizgultak. A magyarra meg keveseknek meredne meg.

Az egész a számokról szól.

OFF
    Láttátok hogy serb már ukrajnában van? link
  • patchaou
    Veteményezéshez kérd meg a kis csávót aki youtube-on "kapált" a tankjával :)
  • foxbat88fx
    nekem fogalmam sincs milyen a vércsoportom :)
    gondolom műtét miatt kell, hogy ha vmi gebasz lenne akkor tudjanak mit adni :D
  • Angelus1991ster
    Én holnap megyek vért adni. 0-ás vagyok, asszem mindenkinek adhatok de én csak egytől kaphatok.
  • patchaou
    Nekem december végén adtak júnis 26.i vizsgálatra időpontot...
  • Angelus1991ster
    Jagdpanther E-100 WoT modelljének tesztverzióját ragasztom össze.
  • foxbat88fx
    :DDDDD
    Technokol után dobj be egy felest!!! úgy kicsap mint az állat :)

OFF:
    na megjártam gégészetet, szerdán vérvétel... nézik vércsoportot meg véralvadás cuccokat, vettek mintát a mandulámról, az meglesz kb. 1,5 hét alatt szóval 2 hét múlva mennyek vissza... és kiderül mi lesz
    bakker kajak itt lesz a tavasz mire be kell feküdnöm a kórházba :S
    veteményezni meg ki fog? :D
  • Angelus1991ster
    Jogos . Technokolozás közben nem kéne fórumozgatnom.
  • TomDantes
    ,,Persze örülnék ha bekerülnének, és lenne EU ág"

Te erre, ezt válaszolod? Oké...

,,
    Ha nem akarsz, vagy szimplán érdektelen számodra a magyar páncélosok wotba kerülése akkor közöld."

• Angelus1991ster
    Az egy rossz lehetőség volna. Ha így lenne , akkor ezen árak szerint valósulna meg. V-4 750 g, Toldi 900-1000g, Turán és Zrínyi 1500-1500, Tas és Tas TD 6-7000 gold.
  • liberty2
    Cseh, Lengyel, Magyar, Ukrán, Román, Szerb, Görög, Olasz amiket hallottam. El tudnék képzelni még esetleg Finn, Svéd, Dán, Belarusz, Török és Egyiptomi tankokat. Bár ezeknek a nemzeteknek vagy nem volt tankgyártásuk mint nekünk vagy nagyon kópia, vagy túlon túl extrém. De lesz EU tree, ez 80-90%.
  • Angelus1991ster
    "Ennyi erővel akkor legyen Apokalipszis tank az oroszoknak az USA-nak alakváltó, meg Prizma tank( Red Alert 2-ből ügyebár)."
    Ez tetszett:D a yuri gépágyús tank is jöhetne. Tényleg egy RA2 lövölde de jó lenne. Kár , hogy a az RA3 plüss lett. RA2 egy mennyire király játék, mennyire örökérvényű és mennyire kibaszott nehéz moddolni valamint a multi szívfájdalmra rossz.

Ki a franc akarja, hogy tier 8-9-10 szinten legyen magyar tank, ha nem is létezett.
    Basszanak oda orosz medeket.

WG-nek ez a tier 10 -ig dogmája már kezd irritáló lenni. vannak kiágazások ( amik visszamegy )
    : Jagpanther 2, S-51 stb.

Ha nem akarsz, vagy szimplán érdektelen számodra a magyar páncélosok wotba kerülése akkor közöld.

U.i.: 1000-es számot eléri vagy átlépi a legyártott páncélosok száma. Minket megelőznek a nagyhatalmak, Csehszlovákia, Olaszország és talán a semleges Svédország. Amúgy is a hadiiparunk a kisantant ellen volt tervezve.
  • TomDantes
    Persze, de elvileg lesz EU ág, és abban lesz, lengyel , magyar, meg a franc tudja milyen kis nemzet tankjai.
  • Greenscape
    Ha egy teljes magyar agat nem is, de egy magyar premium tankot berakhatnanak. Meg egy lengyelt is. Tuti lenne ra kereslet.
  • Oddball29
    A WT E-100 az a másik véglet. Technikai értelemben már akkor sem volt szükség egy 100 tonnás alvázra, hogy gépesítsenek egy 12.8 cm-es löveget.
  • TomDantes
    Hát azért nem egészen. Honnan szednél tier 8 vagy feletti magyar TD-t, nehéz tankot, közepes tankot? Nincs. És ne mond, hogy de a német fantázia tankok...azok egy része legalább tervrajzon létezett, vagy legalább az ágyú létezett. Legalább némi, pár % valóságalapjuk van.
    De a magyar tankok esetében, a Tas felett, nincs semmi, még tervszinten se, még ötlet szinten se volt semmi. Semmi valóságalapjuk nincs .

Ennyi erővel akkor legyen Apokalipszis tank az oroszoknak az USA-nak alakváltó, meg Prizma tank( Red Alert 2-ből ügyebár).

Szóval, be kell látni, nem vagyunk egy tankos nemzet, nem lehet összekaparni egy teljes ágra való magyar tankot. Amik meg léteztek, hát, azoknál is marha kétséges a teljesítményük, egyik esetben se látok semmi kiemelkedő tulajdonságot. Oké, mondjuk a Tas nem lett volna elavult, vagy rossz, a Zrínyik is megállták a helyüket, de egyik se lenne kiemelkedően jobb. Na most csak azért mert magyarok vagyunk, és magyar földre magyar tankot...azért ne már.

Persze örülnék ha bekerülnének, és lenne EU ág, de attól még ne fantáziáljunk már, a II. világháborúban harceszközök terén nem voltunk az élvonalban messze nagyon nem. Ne akarjunk már sokkal többet, mint ami volt.

És itt fűzném hozzá, hogy ezzel szemben a World of Warship-ben több keresni valója van a K.u.K-nak az OMM hajóinak, mert flotta tekintetében jelentősebbet sikerült alkotni, de ebből se lehet összerakni egy teljes ágat, csak egy felet, mert 1918 után meg semmilyen hajó nincs, szóval ez van.

És ugyanígy repülőket is akarhatunk a repülős részbe, hogy Héja meg Ezüst Nyíl, de itt se rózsás a helyzet, nincs elég géptípus, amik vannak meg nem kiemelkedőek egyáltalán.
  • Angelus1991ster
    Jaj de a Waffentróger E-100 után már nem bízok a wot-ban. War thunder meg gyerekcipőben van tartalom tekintetében.

Valószínüleg megreked a szokásos hülyeségben , hogy a tengelyhatalmak oldalán német ( talán japán) az ellen oldalon pedig francia, amerikai, angol , szovjet tankok voltak. Mivel az átlag vörös 100-500 effes "gárdista" nem képes feldolgozni más, hogy más országnak is volt másfajta harcijárműve. Néha én is ide tartozok mivel csak régóta tudom, hogy a belgáknak, jugoszlávoknak, bulgároknak is volt sajátos vagy koppintott,vásárolt harcijárművük.
  • Oddball29
    Az a 8 cm-es Nimród az elég sci-fi kategória. Ha papíron fel is ajánlották, biztos kivitelezhetetlen lett volna.
  • Angelus1991ster
    Ez így igaz: ott van a torony nélküli V-3, Turán SPG, Nimród 80 mm-s löveggel.
  • Angelus1991ster
    Tas TD wot-féle fejlesztési felület tervem.