418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Mi lenne ha nem rontanád itt a levegőt?
    Ha gondolod a továbbiakban kivesézhetjük a napi buzis képeidet is :P.
  • Hexen007
    mindenkit leégetek aki nyomorék retard XD
  • popey8
    Megunta a HUNS szapulást, most az OHG jön:) Úgy látszik minden magyar klán a bögyében lehet, talán csak a KURUC nem, mert ott hozzá hasonló (mentális) képességű egyének vannak:)
  • Malarki
    Lehet hogy nem ismerte a térképet. De egyébként is, attól hogy 200-es effije van, nem lehet szar csatája? Attól hogy lila, nem lesz félisten.
  • popey8
    Nem is gondoltam, h az ilyen paradicsom szintről (pedózással) felkapaszkodott zöldeknek ennyire fáj, ha vki kék, illetve jobb a statja az övénél. Szomorú. Lehet hogy ez csak rád igaz? Sanszos. Elég szegényes a fantáziád, ha még azt sem tudod elképzelni, hogy aki kék, annak az első accja is lehet az. Állandóan ezzel az ötödik kék accos szöveggel jössz, elég uncsi. Aki második accot kezd, az általában egyből lila és nem kék. Én pl. kék vagyok és ez az első és utolsó accom. Ha újat kezdenék én is lila lennék. Mégsem teszem, mert annyira nem érdekel a stat meg egy szín.
  • zsan666
    Menj már a retekbe szánalom hercege! Undormány, amit művelsz!
  • Hexen007
    A nagy OHG húzza a stattot kis tankal tier 10 be egy nulla és ezekből van sok balfasz kék

• Pares
    Ezt a "Super Unicum" Kaznás vEEEEctor gyereket a T-62A-jával fél perc alatt kilőtték. Hidden Vilage térképen egyenesen előrefutott, fel a dombra, mint valami kezdő noob, double track, bumm. Azért ennél egy kicsit többet vártam egy 2000 effis játékostól.
  • Maala
    Nem kell a kifogás. 0 dmg-es kör, ennyi a lényeg. Noob vagy.

Te sem kérdezted, a másiknak miért volt szar köre. Minket sem érdekelnek a te kifogásaid.
  • Hexen007
    és ez csata elején volt persze hogy nem tudtam sebezni XD
  • Hexen007
    Nem tudsz olvasni? XD az ötödik acount-os kék WT e100 sajátunk belém tárazott erre 1 óra ban járt neki :) meg statt romlás 2K csatával ez sokat ront neki
  • Simulacrum
    Alapesetben nem is találkozhatnának. T6 vs T9. Amúgy meg rettentő rossz camo, már kinn van a feje, mikor még nem tud lőni, tehát bárki rálőhet. Papír és 20 másodpercenként lő csak.
    Ettől függetlenül rettentően imádok vele menni, a T2-beli bohóckodás helyett itt legalább normális ellenfelek vannak néha.
  • Maala
    Mekkora noob vagy, 0 dmg.

Anno te is így jöttél ide, hogy mást fikáztál, mert ilyen-olyan okok miatt szar dmg-e lett. És tessék, hová fejlődött a világ. Ma már a hozzád hasonló proknak is van szar körül. Mik vannak?!
  • SzocsA
  • SzocsA
    Biztos az össze WG-s banda zárt béta teszten tolja a GFet, azért nincs megoldva a pingbrobléma és minden más.
  • Hexen007
    szintén dekkolok, egy cigit elszívok mire berak, de csak ezzel a tankal szopat engem is XD
  • Hexen007
    Itt egy nyomorék, beszóltam neki hogy ötödik acount-os noob biztos előző acount-a liláról vissza esett zöldre XD erre újat csinál fájt neki az igazság erre belém táraz, mondom nyugodtan, cserébe 1 óra ban és statt romlás a kis amx 13 75 ös tankunk aki persze nem spotolt mert piros kitárazott a WT-re

• Lunki88
    Miért kell ilyen sokat várni Borsig-al hogy bedobjon a csatába? Kb. 2 percet vártam EU1-en mire sikerült játékba kerülnöm.
  • R3nton
    How terrible!!!
  • SzocsA
    menj el oroszba, köss el egy tankot, és mindjárt lesznek játszópartnereid is.
  • Gyuszopapa
    Az arty-kat végre nerfelhetnék vagy törölhetnék minek azok ide.
  • foxbat88fx
    attól függ....
    ha van türelmed akkor várd meg, ha nincs akkor wot, de mindenféle képen kötelező darab lesz a WT GF
  • Gyuszopapa
    Valamit csináltak titokban a KV2-vel,ennyi nem volt mint mostanában.Van hogy 2-3 van egy csatában.
  • SzocsA
    A WTE100 tornya tuti buffot kapott. 183-al golddal rálövök és csak a löveg sérül. legénység egyetlen egy tagját sem üti ki. régebben kapásból 3 legényt kiütött.
    183nak is nem csökkentették véletlenül az alfa sebzését? nem lehet vele megölni a meeeedeket sem egy lövéssel. régebben a X meedek egy lövések voltak, meg a foch155 is. volt olyan is, hogy az is7 be 50 hpt hagyott.
    JPE100as sima lőszerrel, nem ad be ammoracket az is7 re is3 ra. átváltottam aranyra, az első is7et, amire rálőttem, szemből, bal oldalt, a lámpánál, blow upolta.
  • Maala
    Ha csak az egyikkel tolod, honnan tudod, mennyire jó is valójában?
  • Ozzyehh
    Srácok ha tankos játékkal akarok játszani akkor ezt toljam vagy várjam meg a GF-et?
  • mittomén1
    melyik homo wg-s fejét kell ma felnyitni ahhoz hogy normál csatát kapjon az ember? elmúlt 2 nap mérlege 62 csata ebből 54 2vel nagyobb tankok közt 5 1el nagyobb tierben és 3 db!!! mikor a lista tetején voltam.kedvencem mikor 8as td-vel csúcsidőben 1700db t6-8 tank van 50-100 t9-10 összesen és zsinórban 6 olyan 10es csatát kapok hogy csak nézek.utána jutalmul véletlen becsúszott egy olyan amiben csak a fél csapat volt t9-es.szánalom.
  • Pares
    KV-2 troll ágyúval a lánctalp mellé lő kétszer = E50-es búcsút mondhat kb. 800 HP-nak. Tier VI-os tanknak nem ÓPÉ ez egy kicsit?
  • yossarianHUN
    A Turánról szóló cikkét olvastam, a Tas-rohamlövegről szólót átfutottam.
  • Angelus1991ster
    Vagy is Németh "Karika" Károlyt , aki a magyar páncélosokról cikkez az FTR-n.
  • Angelus1991ster
    Rendben mérséklem magam.

Karikát ismered?
  • foxbat88fx
    és kurva jó zenéket hallgat game közben :)
    m/ imádom a metálos csajokat :D
  • foxbat88fx
    na ezen a csajon látszik hogy ő játszik....
    a román csaj csak egy nagy kamu
  • yossarianHUN
    Nem vagy egyedül, a mondanivalód nagy részével egyetértek, ettől függetlenül a folyamatos rinyád akkor is baromi unalmas. Ha nem tetszik ne játssz, nekem sem tetszik, az elmúlt pár hétben egyszámjegyű meccset játszottam, de nem a fórumot floodolom tele a felháborodásommal. Fórumra játok, FTR-t olvasok (alkalmanként fordítok), és reménykedek a csodában, de a hisztinek aztán semmi értelme. Ha jobb lesz örülök, ha nem, nem játszom vele, oszt jóvan.
  • Angelus1991ster
    Szebb mint a román muff.
  • Kronos79
    Néztem párszor. A stílusa sokkal jobb, mint a román lánynak volt. Lehet, hogy nem néz ki olyan jól, de szórakoztatóbb. :)
  • Lack
    Ez komoly, xvm-mel nem enged be.
  • Angelus1991ster
    Muffgaming
  • Angelus1991ster
    Bocsánat , hogy itt riányálok, de remélem nem vagyok egyedül azzal, hogy egy magát 60 "millió" játékossal prezentáló játékcég egy tartós minőségi zuhanásban van 1-2 patch óta. Főleg az utóbbi óta. Játékosoknak folyamatosan hazudnak, hogy ez kerül be az kerül be. Nagyképű banda, remélem rácsesznek és a megmaradt játékosok minden kívánságát lesik majd. Csak azt sajnálom, hogy egy tucat ezer csatát beleölte már. City Interactive színvonalabb már.
  • foxbat88fx
    miért? nincs vele semmi gond
    2 csata alatt 18 kill