418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Jó reinstall lesz belőle, a rohadt életbe! Mire letöltöm ezt a tizenvalahány giga adatot...
  • 505thZajcev[PT]
    Sracok, jott vmi uj patch ami megint elbaszta a fovot. Avatar input genyoba be van allitva a jo, de nem megy. Van vmi uj modszer amivel vissza lehet allitani?
  • voivod32
    Kösz, az már megvolt, de továbbra is semmi. Akkor nyilván valami mod csinálja.
  • popey8
  • campernoob
    Bocs a duplapostért. Én úgy tudom, hogy az E-25 nerf az már be is lett jelentve. Szerintem dobj rá egy kis lóvét plusszba, és vegyél egy JT8.8-at az prém nélkül is jól hoz, és még jó is vele játszani, bár még nem volt vele sok csatám, de ha egy cucc 75% legényekkel jónak tűnik, akkor azért az tényleg nem lehet rossz.
  • voivod32
    Szevasztok! Nekem ma reggel óta azt írja ki a játék, hogy "Ez a szerver átmenetileg nem elérhető.Frissítsd a klienst, vagy várj a tervezett karbantartásig." Mi lehet ez? Tegnap este még semmi baja nem volt!
  • yossarianHUN
    Értem, köszönet, akkor nem töröm rajta tovább a fejem.
  • campernoob
    8.10 utáni, mert azóta kezdtem el újra játszani.
  • yossarianHUN
    És hetes prém tankokról tapasztalatok? Sejtem, hogy mindenki az E-25-öt ajánlaná, csak vele kapcsolatban nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy rövidesen nerfelve lesz, úgyhogy nem merném megkockáztatni.
  • yossarianHUN
    Értem. És ezek 8.10 előtti, vagy utáni tapasztalatok? Mert ugye meg lett buherálva akkor (és erős a gyanúm, hogy nem előnyére).
  • campernoob
    Borzalmasan lassú,csak a nevében médium tank, a löveg nem eléggé pontos, a páncélzat eléggé kiszámíthatatlan, viszonylag sokat van tier 9-ben. Kreditfaktora jó. Viszont a gold ammo átütése nagyon magas. Egyféleképpen van értelme, ha féláras akcióban bevásárolsz goldból, és ellövöldözöd ha van prémed. Gold nélkül pályázhat a legrosszabb játékélmény nyújtó prémtank címére. Erősen nem ajánlott vétel, legalábbis szerintem,én nagyon megbántam hogy megvettem.
  • yossarianHUN
    Super Pershingről vélemények? Annyian fikázzák, hogy már alig merem megkérdezni.
  • ximix #295346
    A BF fórumon volt egy hasonló dolgot feszegető dolog, hogy segít e nem tudom.
    Lehet a példában szereplő google helyett a Wot szereót kellene beírni amin játszol passz.
    http://www.sevenforums.com/tutorials/94721-mtu-limit-test-change-your-connection-s-mtu-limit.html
  • Maala
    Nyilván sokkal jobba egy darabos, de pontos (akár még szétugrásokat is mutató) célkereszt, mint egy folyamatos, ami lehet, hogy akár a tankod mögé céloz a valóságban.
  • Lunki88
    Én is épp ma próbálgattam, de amúgy érdekes módon sokkal több lövésem talált így be, még ha darabosan mozgott is.
  • Maala
    Kitűnően jelzi a packet losst, nem? :D Még ha a pinged jó is...
  • Simulacrum
    Igen, én pont ezért nem használom.
  • ximix #295341
    A szerveroldali célkereszt másnak is darabosan mozog ?
  • Master91
    Ilyet bármikor össze fingok neked,de a fórum 50%-a is, és nem lesz -1 millás szervizem arany lőszerre :D
  • Hexen007
    [IMG]http:
    //kepkezelo.com/images/3shui6llubo7h3p4de0_thumb.jpg[/IMG]

Na ezért halcat-em ennyit mert nyomorékok közé sorsol be de ettől még teszek az asztalra sebzést bőven csak szar a nyerésem HAHA és persze prém acc. nélkül is keresek pluszba,Nagyképűek
  • Pares
    A bejárati ajtójára ki kéne ragasztani, hogy mentálisan retardált fodrász, hajnyírás csak saját felelősségre...
  • Master91
    Ha ilyen fasza és kemény férfi lennék mint te, biza osztanám a replayeimet a kibaszott jó Hellcatemről akár, persze néhány goldot is töltenék mert hát meg tehetem.

DE amúgy rá jöttem neked mi a legnagyobb bajod.

Senki se akar veled játszani :(
    A szívem szakad meg mikor valami ártatlan lélek ennyire szenved.... (nem, el ne hidd, te egy kibaszott könny cseppet se kapsz, csak akkor mikor már betegre röhögtem magam miattad, és mehetek feküdni foxy mellé a kórházba)
  • Hexen007
    Én egyedül is tudok nem kell szakasz nem mint nektek fogják a kis kezetet XD CSAK HOGY A SEGGETEKBE LEGYEN VALAKI
  • Maala
    Na álljon meg a menet! Hexenünk sikeres fodrász is ám! Nem kell mindenkinek mindenben jónak lennie, amibe belefog, nemde? :)

"Ha valakit érdekel írjon! Női,férfi haj vágást,szárítást vállalok olcsón. Vágás 800ft,beszárítás 580ft de ha mind kettőt kéred akkor a szárítás csak 300ft"

Nincs mit az ingyenreklámért, Hexi.

• Master91
    Szar érzés hogy Ők sikeresek valamibe, míg te egy 0 vagy?
  • Hexen007
    Nah szakaszozzatok lilákkal mert egyedül nullák vagytok
  • Master91
    A hónap kommentje :D
  • baromarc111
    Tényleg a napszemüveg!Akartam is kérdezni férfiban nem volt?
  • Hexen007
  • Roger6
    Szerintem új napszemcsit akar, a régi nem megy a buzis frizurájához.
  • Maala
    Milyen kitüntetést szeretnél érte?
  • Hexen007
    Én egyedül húzom a nyerési arányom halcatel nem lila gecikkel szakaszba mert nektek nem megy egyedül XD
  • Maala
    Javaslom, dobjunk neki össze 2500 goldra lóvét, hogy megváltoztathassa a nevét erre. :D
  • Pares
    Nem azért mondtam, csak úgy ment előre, mint aki nagyon gyorsan ki akarja magát lövetni.

Más:

Az ilyen EPIC csapatoktól óvjon a Random Isten:

Replay

No comment...
  • zsan666
    Meg kell hagyni, baromi jól csinálod. De csak magaddal - fő retard. Minden egyes hasonló szánalmas írásoddal magadat járattad le, soha sem azt, akiről írtál.
    Baromi jól tükrözik a lelkiállapotod a szmájlik, minden egyes írásod végén. :) és XD mintha kinevetnél mindent, pedig csak azt sugallják, keserű és szegényes vagy. Nulla.
    Ez nem a te fórumod lesz, ha így folytatod és nem azért, mert akad itt pár HUNS legény (és más, akiket szapulni próbálsz), ha nem itt javarészt normális EMBEREK vanak. Tudom, hogy nem fogod ezt megérteni, sebaj.

Közben írtál egy újabb értelmes hozzászólast, gratulálok boxeralsó-napszemcsi...
  • Roger6
    Én most beijedtem. Jaj.
  • Hexen007
    leszophattok nyomorék elhízott tespedt ragyások xd
  • Maala
    És amúgy spotolt? _Ha_ nem lett volna a double track, akkor jó helyzetben lett volna? Benne van a játékban, hogy 0 dmg-el meghalsz. Ha nem lenne ilyen, akkor mindenki 4000 wn8-as terminátor lenne.
  • Angelus1991ster
    Rita twich-es csaj magyar? csak furcsa a kiejtése
  • Master91
    do it do it