418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Én ennyél tovább bontanám, egyetlen lövés meg tudja változtatni a csata kimenetelét. Megannyiszor megéltem már. Mindkét oldalról.
  • pointer4
    Én is ezt javaslom !

• 505thZajcev[PT]
    Mert a borsig egy papir tank, nincs pancelja. Ezert a jatekmod vele a sunyulas es a fedezek mogul kinezek es odaverek, hatul kempelek es a spotot lovom kozott valtozik. Utobbira jo a kisebb gun, de minden masban a nagy gun hasznosabb a nagyobb alfa miatt. Ha tier 8ba rak be, akkor mindent kivegez 2 lovesbol, es eleg a sima lovedek. Ha tier 10-be, akkor meg ott a premium ammo ami szinten jo mindenre. Tier 10-es tank is visszahuzodik a fedezek moge ha bekap egy 800-ast... :)
    Kerulni kell vele a damage bekapast, es masokra tamaszkodni segiteni a csapatot vele, mint ahogy egy tipikus masodvonalbeli pancelozatlan tankkal kell. Es ide alfa dmg kell. Lossz 3-at vele es topdmg vagy.
    Sniperkedni nem jo, pontatlan, de nem 500 meterre kell lovoldozni vele, hanem elfogadni hogy oda a szerencse kell hogy beadja es egyutt elni vele. Ha meg jon a sarokharc akkor jo esellyel nyersz a brutal agyu miatt.
  • Lunki88
    Erre én is kíváncsi lennék, bár én még ki sem oldottam azt a gunt. Amúgy annyira rossz nem lehet ha ez a tag 10k-s sebzést művelt vele.
  • Toweliee
    Oksi. Miért ajánlod ezt?
  • 505thZajcev[PT]
    En meg erre: 15 cm Pak L/29.5
  • bornofakone
    Jókor, jó helyen, megfelelő tank. Csodás változók :D
    Persze én még nem vagyok unicum játékos aki ki tudja alakítani ezt a tökéletes ámde rendkívül törékeny pillanatot.
    (legfőképp azért nem, mert most t8 TD grindet tartok 1 jó ideje t28,at15,su101 és t30). Többé kevésbé velük, főleg a 2 tetűvel nagyon nehéz az általad leírt "szentháromságot" tartani szerintem :D
    Mondjuk medekkel nincs ilyen problémám, t43-al is vígan elvagyok, asszem 62-65%-s WR-el, ha azzal játszok, hozom vele a kötelezőt.
    Igazából arra próbálok rájönni, v az érdekelne, van-e olyan teljesítmény (pl. x dmg, y spot dmg, z kilőtt tank) amivel szinte biztosan win-t lehet elérni.
    Mert nem Serb-esen akarom megoldani ezt az egészet h :
    -Én: szar a WR-em a td-jeimmel mostanság, míg medekkel hozom a 60%+-t
    -Serb: ne játssz td-kel.
  • Toweliee
    Én erre gondoltam: 12,8 cm K44 L/55
  • patchaou
    XD
  • Simulacrum
    Messzemenőkig egyetértek vele. Szeretem ezt az összecsapás módot, szerintem kb. eddig a 10%-át veszthettem csak el, amiben eddig mentem, bármilyen nemzettel is vagyok.
    Jagdtigerről meg annyit, hogy amennyire nem szerettem az elején annyira kezdem imádni mostanában.

• 505thZajcev[PT]
    A nagy.
  • Lunki88
    Ez a bölcs mondás akár mehetne is bekeretezve pirossal a bannerba. :D
  • Toweliee
    A kicsi.
  • yossarianHUN
    AT-15A-ról vélemény? Alapjában véve tetszik, csak az baromi riasztó, hogy 171 penes gunnal T9-be is megy.
  • Karelgott
    Sziasztok, Borsig-nál a kicsi vagy a nagy gun jobb? Már biztos kitárgyaltátok....
  • madmanic
    Ez a csinálhatok bármit ha gyökér a csapat szindróma:

WN6 / Eff: 1 836 2 130

Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
    Csaták: 5 / 12 ( 41.67% )
    XP(átl): 6 162 ( 514 )
    Szabad XP: 339
    Bruttó: 321 079
    Szervíz: -299 159
    Bevétel (átlag): 21 920 ( 1 827 )
    Sebzés(átl): 25 851 ( 2 154 )
    Sérűlés(rát): 14 482 ( 1.79 )
    Ölések(átl): 28 ( 2.33 )
    Találat/lővés: 83 / 116 ( 71.55%
  • 505thZajcev[PT]
    Alapjaban veve egy ember is kepes egy csata kimenetelet erosen befolyasolni ha jokor van jo helyen a megfelelo tankal.
  • bornofakone
    Lehet nekem is az a gond, h szinte alig platoonozok. (igazi magányos farkas vagyok :D)

De amúgy meglesheted enyém is, h nem sokkal jobb a WR mint neked. Pedig WN8, eff és avg. dmg magasabb. (főleg a tegnapi napra vagyok kiakadva)

Amúgy oké h egyéni teljesítmény vs csapateredmény, csak ha kiteszem a belem és messze jobban teljesítek mint 1 átlag gamer, akk jönnie kellene a 60% körüli WR-nek nem?
  • viper07
    Cak amennyiben nem volt a kártyán fedezet. Nézd meg, hogy az Internetes vásárlás a kártyádnál engedélyezett-e ? ha igen és van is rajta elég fedezet, hívd fel a bankodat, ők látják mi is az elutasítás oka.
    Sok sikert.
  • R3nton
    vagy hosszú távon se nagyon...Lehet többet kéne platoonoznom...
  • baromarc111
    Ott már nem volt semmilyen ék
  • lammaer
    A WN8 egyéni teljesítmény, rövid távon is mérhető, a WR pedig csapateredmény, amire az egyéni teljesítményed csak hosszú távon van hatással.
  • R3nton
    Nem akar 60 fölé menni? Nekem nem akar 50 fölé menni, úgy hogy folyamatosan nő a WN7 és ez a WN8 is. Most is 2000 feletti a WN8 és a wr meg jó ha 48%-ot eléri. Mindenesetre érdekes...

noobmeter
  • lammaer
    Na majd próbálkozok.... mondjuk rendszeresen kapom vele himmelsdorfot, ott meg ugye csak akkor lenne bokor ha vinnék egyet magammal :D
  • lammaer
    "Vagy A0-ból kéne supportálnom a a támadóékünket? " :D

• baromarc111
    Nem tudom nekem működikpedig még csak 80% a cammo a legényeken.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/pr2twfrat61yud7ef73z.jpg[/IMG
    Ez volt az első amit kapott.A 3. és egyben utolsót is 178m-röl,de még mindig nem vett észre.Persze kikaptunk
  • Greenscape
    Be kell allni rendesen a bokor moge es akkor tuti nem spottolnak fel 100 m-rol sem meg loves utan sem. Legjobb pelda Cliff. A deli oldalrol G7-nel van egy kis fahaz. Ha az elote levo fat kidontod es beallsz ugy nogy nem latsz at rajta siman kiszeded a hegy korul jovoket ha a tobbiek feltartjak oket. Ott pedig kevesebb mint 100 m a tavolsag.
  • patchaou
    Ma nekem is szólt egy, hogy álljak ki a körből, mire mondtam hogy nekem már túl messze van. Erre csodák csodájára megkért, hogy akkor majd csak szakítsam meg 90 körül ha addig nem találná... és így is lett. De ha csak ugatott volna akkor bizony leszartam volna hogy neki lesz e még egy killje :)
  • madmanic
    Majd amikor 99% nál kilő a körből egy ilyen állat, fog hidd el...
  • besti
    Ja, egy 100 HP-s menekülő scout kedvéért én sem állok ki, de tapasztalatom szerint több értelmetlen capet látok, mint számomra értelmetlen "no cap, kill all"-t. Summa summárum,ez utóbbi probléma nekem nem üti meg az ingerküszöbömet :)
  • madmanic
    de ezek bármilyen állásnál rinyálnak.. egy elkezdi a többi meg folytatja..
  • besti
    Én meg mondjuk a pl. 10:5-ös egyértelmű győzelemnél becappelőkre akadok ki gyakran. Megkapjuk a győztes körért a 400-500 XP-t. De jó is az, ha az a többszörös XP-s kör.

Tanulságos volt Jingles videója, akik 0:0-s állásnál bacappeltek gyk. sebzés nélkül. Azt hiszem a top XP nem érte el a 80-at :)
  • rico86
    valakinek vólt olyan problémája mint nekem? hogy nem tudott aranyat venni vagy tankot a gift shopból.
  • campernoob
    Ez jellemzően ideiglenes hiba próbáld meg később újra.
  • madmanic
    Ezek a stopcap/killall os rinyagépek a sírba visznek...

• popey8
    Nálam csak ritkán laggol (leginkább 8-9 körül), nem ez az oka a pontatlanságnak. Tegnapelőtt laggmentesen a WT-vel 5-ből 4x sikerült mellélőni egy STB-nek. Igaz csak a tornyának az oldala látszott ki, meg egy kicsit a test, de az volt a fura, h mind a a 4 pontosan ugyanarra a pontra ment.
  • bornofakone
    Nekem pont a WR-el van gondom :D
    Nem csak az utóbbi napokat elnézve, kb. az van h a teljesítményem (eff, wn7,wn8) nő egyre jobban, de a WR csökken....
    Tegnapi napon pl. ha t8-al mentem, 5k alatt sebeztem, akk loose. Tök mindegy mit csináltam, hiába fókuszáltam t10 tankok likvidálására, utána a jó játékosok kilövésére....ha nem volt meg az 5k dmg. akk vesztettünk. Volt olyan h 3 köröm egymás után 5k+ dmg. és jé láss csodát win.
    Amúgy t30-t a kezdeti nehézségek után kezdem megszeretni, dmg már kezd alakulni, de egyedül nem igen állja meg a helyét. (v csak szerencsétlen vagyok, nem akar 60% fölé menni a WR)
  • JeffDunham
    Tier 9-ben terveztük. Csak sikerült már valamelyik tankját addig kihúzni.
  • rico86
    Sziasztok segítséget kérnék!
    Venni szeretnék egy e-25 öt de se aranyat nem tudok venni se a gift shopban nenm tudom megvenni, pénz van a kártyámon.
    Ezt irja ki:

We were unable to process your payment at this time.
    Please try using another payment method or you can contact customer support at
    [email protected]

A WG-nél lehet a baj????
  • Master91
    Béka.

De Hexent only Hellcattel kell.