418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bartlebi #295718 Igen és nekem csak akkor esett le amikor beírtam a videó címét.
-
Oddball29 #295717 No offense, de azt hiszem, mindenkinek jobb, ha nem ültetnek CW-n tankba. -
stoppos #295716 Ez szó szerint High way. :) -
Tankkal nem ugyanez a helyzet? Csak éppen kevesebb idő van imádkozni. -
Simulacrum #295714 Szívesen törölném az összes modot, amit használok, ha kivennék az artykat a játékból. Hidd el, aki tud játszani a tankokkal, az mod nélkül is tud, aki meg nem az meg ugye artyba ül. -
Tekerjétek 1:57-re ez a bug videót :D
A szemetek azt mondják alien nyelvünk van :'( -
Kantalusz #295712 Ez sajnos most tényleg így van, tudom hova kell lőni, oda is lövök de utánna mindig van egy 2-3 mp gyors ima -
Én többnyire megpróbálok finoman fogalmazni, ha viszont mégsem jön össze akkor legalább jó velősen XD -
Kantalusz #295710 Ez az XVM, ez ilyen, nekem sem tetszik ha egy jólmozgó amx befut derítve az ÖSSZES artyt én kapom a lövések oroszlán részét az ellenséges artyktól, csak mert kék vagyok... de én is használom és a kékebbeket próbálom a lőni, kivéve ha piroska nekiáll kempelni, akkor azért neki is jut egy :D -
Én. T10 artykkal 2k+ avg dmg.
Az arty pusztán a szerencse dolga. Helyezkedni tudni kell, tudni kell mire kell lőni. Az, hogy eltalálod-e az akár egy helyben álló tankot, vagy sem, már nem a te kezedben van. Patch óta meg pláne nem.
Nem azt állítom, hogy 1000, és 3000 avg dmg közt ez tenne különbséget, de 2000, és 3000 avg dmg közt már csak ez tesz.
Lehet neked egy E4 seggel, célozhatsz tökéletesen a motorháztetőjére. Egy ember mellé fog lőni, egy másik meg nem. Puszta szerencse kérdése az egész. -
Kantalusz #295708 Utálni azt lehet, csak a csicskázást nem értem... -
Értelek és néha azon tűnődöm, hogy mennyivel jobb lenne, ha úgymond titkosíthatnám a saját xvm értékeim. Nem mintha olyan szép lenne, de ahhoz már elég, hogy ha 5 lőhető tank van, akkor az arty engem verjen telibe mert pár százassal jobbak az értékeim az átlagnál XD -
Kantalusz #295706 Nem nekem te okos, hanem egy egy meccsen belül nem dominál arty. Jó TD-snek meg sem kottyan a 2,5 k avg dam, sőőt ez még nem is számít jónak. ÉN szeretem az artyt, azért van annyi, ezzel játszom, mert ha tetszik ha nem, ez is velejárója. De a field commanderem sem szokott sírni, hogy te mocskos csaló miért lőttél már megint ennyit a CW-n.... -
suba53 #295705 Feszültség? Ugyan, csak Volt! :-) -
Bartlebi #295704 Skacok hoztam nektek egy kis feszültségoldó videót. 
-
stoppos #295703 Nade érted mire akartam célozni. :) -
Áh az nem nagy probléma :D
-
Oddball29 #295701 -
Tudod mi magasról kaksizunk arra, hogy egy artysta mennyire érzi úgy, hogy hatalmas skill és odafigyelés kell az artyzáshoz. Nem azért utáljuk az artykat mert fél kézzel is lehet/vagy nem velük játszani :) -
suba53 #295699 Ne aggódj! Max verbálisan. :-) -
Ja, a fanboyok keresztre feszitenek, aztan meggyujtanak alattad par ujsagpapirt... :D -
Én sokszor azt vettem észre, hogy pont az ilyen 600 efis pistike az, aki képes 4-5 percen keresztül mozdulatlanul meredni oda ahol legutoljára felbukkantam, majd amikor már úgy gondolom hogy rég nincs az már ott... akkor szidom a türelmes felmenőit XD -
Kantalusz #295696 Ki az akinek ilyen erős lobbija van amögött hogy artyval csupa öröm az élet, bambit kortyolgatva lehet hátulról likeolgatni és csak úgy kitt katt ide oda hullik a kilo dam, mindezt szigorúan egykézzel?! És aki ezt hangoztatja az játszott artyval és tudott komolyan hozzátenni a csapata teljesítményéhez ilyen hozzáállással? ahozz hogy komolyan teljeíts bármelyik tank típussal, bizony oda kell tenned magad... szerintem -
Ha rad esik a tornya es elpatkolsz, az remelem TK-nek fog minosulni...
-
Szóval eltángálnak? :D -
stoppos #295693 600 efis Pistike esetén elég néha eltűnni egy pár másodpercre és máris elfelejtette, hogy ott vagy. És ezt simán látod az xvmmel. Nem azt mondom, Pistikét valószínű enélkül is ledarálod, csak így még lövés sem kapsz, mert előre tudod mit fog csinálni. -
Jáájj mostezértittenjólmegleszel kövezve XD Szétfogjákfanboykodni az üleped XD -
Ebből az új fizika videóból úgy nézem néhány dolgot WT GF-ből vettek :D -
stoppos #295690 Persze, mert ezt nem annyira direkt, mint egy egylövéses porba-döngölés. -
Ez ugye nem komoly?
Ha olyan tankban van ami szemből nem okoz gondot, akkor mindegy... az olyan tank ami viszont szemből kurvakemény dió azt úgyis meg kell valahogy kerülni. Ne hasonlítsuk már a kettőt össze. Túljárni az ellen eszén és úgy mögé kerülni hogy könnyű célpont legyen azért nem egyenlő azzal, hogy artyval nyomunk a csatagombra és hátulról like-olgatunk... -
Kantalusz #295688 Már megint nem voltál képes fikázáson kívül mondani valami mást, bármit, akármit... :D
Fostalicska!
Lehetséges, hogy igazad van, én nem így látom, az meg, hogy minden artis ezt mondja, vagy így van, vagy vak tyúk is talál szemet és a noobok is ráhibáznak, ahogy beadja nekik a one hitet is. Szerintem kell hozzá gógyi, hogy kihozz belőle egy 2500 körüli avg. dmg-t és ha majd betiltják, na onnantól leszek én "artys csaló csicska féreg", addig szerintem meg egy jó játékos nyilván a maga nemében -
Nem rántja ki a gerincet. :D
Jön veled szembe a 2000 WN7-es, te majd szemből nekiállsz harcolni vele, ahelyett, hogy megkerülve hátbatámadnád, ugye?
Még, hogy nem rántja ki a gerincet. :D -
malystryx #295686 Mintha nem ezt írtam volna... De nem lényeg.
@patchaou: Szerintem is wot tweaker-nek sok dolga lesz. 1x használtam, kipróbáltam hogy tényleg megszűnik-e a fák lengedezése stb. és tényleg. -
Egyszerűen csak nem ugyanaz a kettő. Egyik mod sem rántja ki az emberből úgy a gerincet mint az arty. -
foxbat88fx #295684 még jó hogy én mindkettőt használom 
na és mi van a "nagy" playerekkel?
only gold ammo és only 3-as szakasz???
szakasz nélkül nem is mennek :) -
stoppos #295683 Nem vagyok nagy arty fan, de ez tusé. 
De majd jön valaki, aki megmagyarázza, hogy ez neki nem is azért kell, hanem mert tökmásmiatt... -
suba53 #295682 Én meg azokat tartom éretlen nyomiknak, akik képtelenek a játék adta lehetőségekkel játszani, és mindenféle segédeszközök után kutakodnak minden patch után. :-)
1000 szeres zoom, szuperintelligens minimap, statisztikai almanach, a csalást súroló mindenfajta a neten található szemét, hogy valamennyire jobban menjen a játék.
Semmivel nem különbek annál, mint aki az arty-t választotta fegyvernek. -
Miért írjam le, mikor már előttem többen is megtették? Egyébként is - mint mondtam már - felesleges. Még hogy magasra tette a lécet. Nagyon okosnak hiszed magad, közben meg egyáltalán nem vagy az. Egy nyomi artysta vagy semmi több. -
Már elég régóta szerintem, mikor abbahagytam (2012 ősze) akkor már így volt, és talán a KV-1 már át tudja törni a tankcsapdát -
Nem hát, véletlenül veszik meg az artyt és kattintanak a csata gombra XD